Software Patriot

Software Patriot

https://www.patriotsoftware.com/

tl; dr

Patriot Software este un sistem fantastic de salarizare cu câteva defecte. Dacă puteți trăi cu aceste defecte, veți fi mai mult decât fericiți de sistemul lor! Aflați mai multe.

Patriot Software Review – 9 profesioniști & 4 contra de salarizare software Patriot

În timp ce făceam cercetări pentru seria noastră de revizuire a salarizării online, am consultat câțiva prieteni, familie și, desigur, forumuri de internet, pe care ar trebui să fiu atent la mărci de salarizare.

După cum era de așteptat, au apărut o mulțime de nume, dar câteva dintre ele au menționat Patriot Software. Așa că, cu aceste informații în mână, ne-am înfășurat mânecile și ne-am apucat de treabă, făcând cât mai multă cercetare cu privire la efectul de salarizare.

Se pare că povestea lui Patriot este una extrem de înălțătoare!

Software Patriot – construiți din subsol

Patriot Software nu a început deloc ca Patriot Software.

De fapt, Mike Kappel, CEO, fondator și vizionar al companiei a început să scrie software personalizat împreună cu partenerul său.

Banii pe care i-au adus nu făceau multă justiție cu timpul petrecut în scrierea software-ului, așa că Mike a început să se uite la nișe, iar atunci a avut momentul becului său – piața avea nevoie de o rețea de recrutare digitală online..

Au numit compania Top Echelon și, cu un pic de perseverență și noroc, au crescut marca pentru a deveni cea mai proeminentă rețea de recrutori din țară..

Cu toate acestea, Kappel nu a fost mulțumit de succesul său în Top Echelon și a continuat să facă brainstorming pentru idei. El a vrut să-i ajute pe băieți, să se asigure că micile lor afaceri au mijloacele potrivite pentru a avea succes.

În urma experienței sale în construirea Top Echelon, Mike a început să lucreze la un sistem de salarizare online în subsolul fabricii sale în 2002, care s-a dovedit a fi glitchy Patriot Software 1.0.

Evident, la fel de strălucitor cum este, software-ul nu a fost bine primit pe piață, dar, la fel ca toți antreprenorii buni, Mike nu a fost unul care să renunțe după un pic de poticnire.

S-a întors pe tabloul de desene și a venit cu un program de contabilitate și salarizare online, pe care îl cunoaștem astăzi sub numele de Patriot Software. Software-ul a găsit rapid vârfuri amețitoare ale succesului, iar compania a fost evaluată la 128 de milioane de dolari în 2017.

Astăzi, Patriot Software servește 21.500 de întreprinderi mici din toate cele 50 de state din SUA și este evaluat la 205,4 milioane USD din 2018.

Patriot Software este salariul potrivit pentru dvs.?

Analizând datele, este ușor de gândit că Patriot Software este cea mai bună salarizare de acolo, cu toate numerele de evaluare de talie și cantitatea de clientelă pe care o au..

salariul software patriot are o bună recenzie Capterra

(Sursa: Capterra)

salariul cu software patriot are o reabilitare software bună

(Sursa: Consultanță software)

Dacă oamenii au încredere în ei atât de mult, trebuie să fie bine?

Ei bine, este greu de spus. Uneori, un software este reușit și popular datorită marketingului din spatele său, nu al utilizabilității reale a programului.

Uneori, software-ul poate fi absolut dezamăgitor și poate deveni tot mai popular doar pentru că oamenii nu știu nimic mai bun.

Deci, cum ar fi să știți dacă sistemul de salarizare al Patriot Software este bun pentru micul dvs. business?

Ei bine, pentru asta suntem aici. Le vom testa software-ul și vă vom oferi o revizuire în profunzime a modului în care se dorește utilizarea sistemului lor. Vom împărtăși totul cu tine – bine, rău și urât.

Practic, ne vom asuma toate riscurile și vom face toate greșelile doar pentru a putea afla de la noi și pentru a evita același tip de probleme pe care le-am întâmpinat..

Deci, fără alte detalii, să trecem în revistă.

9 lucruri care ne plac despre software-ul Patriot

1. Un sistem simplu de salarizare!

Rularea salarizării cu Patriot Software este cât se poate de simplă. De fapt, se pare că tot ceea ce vine cu Patriot Software este proiectat să fie cât mai simplu și simplu.

De fapt, mă întreb de ce alte companii nu iau mai des această abordare, deoarece, într-adevăr, se realizează lucrurile fără a fi nevoie de instruire, ceea ce consideră un consum masiv de timp..

Executați salarii în 3 pași simpli:

 1. Introduceți salariul
 2. Aprobă salarizarea
 3. Tipăriți salariul

Pasul 1 – Introduceți salarizarea

software patriot intră în secțiunea salarizare

Atâta vreme cât detaliile angajaților dvs. sunt configurate corect, totul va apărea aici în ecranul de salarizare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți corect numerele relevante sau să faceți corecții dacă trebuie.

Dacă nu trebuie să faceți nicio corecție, puteți merge înainte și dați clic pe următorul.

Pasul 2 – Aprobă salarizarea

software patriot aprobă secțiunea de salarizare

Acest pas este realizat practic pentru a asigura că nu se fac greșeli în executarea salarizării. De fapt, nu trebuie să faceți altceva decât să aruncați o privire peste numere și să vă asigurați că totul este corect înainte de aprobare.

Pasul 3 – Tipărire salarizare

software-ul patriot vă permite să imprimați salarii

După ce pasul 2 este făcut, Patriot Software va depune automat salariile în conturile angajaților dvs., economisindu-vă problema de a o face singur (doar cu planul complet de servicii).

Ați terminat cu salarizarea!

2. Tipăriți cu ușurință paystub!

Odată ce salariul este terminat, puteți tipări cu ușurință posturile de plată pentru angajații dvs..

software-ul patriot vă permite să imprimați paystub

Va trebui să faceți clic pe „Print Payrolls” din bara din stânga, apoi faceți clic pe „Print” pe rulajul dorit. Veti fi apoi condus la ecranul „Tipărire salarizare pentru salariați”, unde veți vedea butonul „Descărcați salarii de plată acum”.

software-ul patriot vă permite să descărcați paystub

Atingeți asta și veți primi un document PDF cu toate butoanele de plată pentru angajații dvs., separate separat în pagini individuale, astfel încât să puteți doar să imprimați fără să vă faceți griji cu privire la practicarea artelor și a meseriilor prin tăierea hârtiilor.

salarizare software patriot în format pdf

În mod alternativ, puteți să vă angajați angajații pe portalul angajaților, astfel încât să poată salva o copie digitală a paystub-ului lor (de ce să imprimați pe hârtie când puteți avea o copie digitală, amirite?) Sau să o imprimați singuri.

3. Adăugarea angajaților în sistem este ușoară!

Nu este niciodată distractiv când trebuie să lupți cu software-ul pentru a face ceva. Unele programe de salarizare pe care le-am încercat ne-au solicitat să trecem prin cercuri înainte de a vă permite să faceți ceva atât de simplu precum adăugarea de angajați în sistem, ceea ce am considerat a fi extrem de enervant și inutil .

Cu Patriot Software, aceasta nu este deloc o problemă.

Tot ce trebuie să faceți este să vă orientați spre tabloul de bord și să faceți clic pe „Adăugați un angajat”

adăugarea de salariați este ușoară cu plata salariului Patriot Software

Apoi, veți fi adus pe o pagină în care trebuie să completați detaliile angajatului. Amintiți-vă când am spus că Patriot Software este cât se poate de simplu?

Se aplică și aici!

Tot ce trebuie să faceți este să completați semifabricatele. Nu trebuie să fii un om de știință rachetă pentru a face acest lucru!

software-ul patriot adăugând informații despre angajați este ușor

În timp ce completați detaliile, asigurați-vă că faceți doar un pas suplimentar – bifați butonul pentru a trimite un e-mail de înregistrare a portalului angajaților noului dvs. angajat. Acest lucru vă va ușura viața mult mai târziu, la care vom ajunge la punctul 4.

software-ul patriot vă permite să trimiteți un e-mail de înregistrare a angajaților

După ce ați completat totul, apăsați butonul portocaliu „Adăugați un angajat” din partea de jos – și ați terminat!

De ce totul nu poate fi atât de ușor în viață?

4. Patriot Software are un portal pentru angajați!

Dacă ai respectat instrucțiunile de la punctul 3, ai fi trimis angajaților tăi un e-mail pentru a se înregistra în portalul angajaților Patriot..

A face acest lucru ar putea fi unul dintre cele mai bune lucruri care s-ar întâmpla în viața ta, vreodată.

Când îi invitați să se înscrie la portal, vor primi un mic e-mail prietenos de la Patriot Software pentru a se înscrie. Nu vă faceți griji, este foarte amenințător și pare în siguranță, astfel încât angajații dvs. nu vor fi speriați.

portal de angajați cu salarii de software patriot

După ce se înregistrează, angajații dvs. vor putea să își personalizeze propriul nume și parolă. De asemenea, vor putea actualiza sistemul pentru a utiliza o adresă de e-mail de preferință, din motive de comoditate.

Portalul angajaților oferă practic utilizatorului acces la toate datele sale. Își pot verifica propriile informații de plată, datele de reținere a impozitelor și chiar propriul card de timp.

Vor putea, de asemenea, să își tipărească propriile buline de plată sau să le stocheze digital, ceea ce vă scutește de probleme de a le tipări. Sincer, mi-aș dori personal ca angajații mei să-și stocheze digital butoanele de plată. De ce tăiați copaci prețioși pentru hârtie când puteți accesa butonul de plată oricând doriți online?

În esență, Portalul angajaților face viața mai ușoară atât pentru dvs. cât și pentru angajatul dvs., economisind timp și făcând recuperarea datelor mai convenabilă pentru ambele părți. Angajatul poate accesa toate datele proprii fără a fi nevoit să intre în pericol la momentul proprietarului afacerii.

5. A făcut o greșeală? Anulați această verificare!

Toți suntem oameni, iar oamenii fac greșeli.

Când vine vorba de software-ul de salarizare, aceste greșeli pot fi uneori greu de rectificat. Unele programe nu vă permit nici măcar să remediați aceste greșeli – va trebui să vă înscrieți în suport pentru a vedea dacă se poate realiza.

Din fericire, am găsit foarte convenabil să remediem greșelile de salarizare cu Patriot Software.

Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către „Verificări Void” din fila „Salarizare”. Acolo, veți vedea o listă de verificări care pot fi anulate.

software-ul patriot vă permite să anulați salarizarea

Va trebui să selectați verificarea greșită, apoi să apăsați pe butonul portocaliu „Verificări selecționate fără voie” (instrumente pentru echipa UI, făcând ca butoanele importante să fie portocaliu în contrast cu albastrul obișnuit este o mișcare genială).

Doar asigurați-vă că executați din nou salariul pentru acel cec nul sau dacă salariatul dvs. slab nu va fi plătit!

Notă

Dacă salariile au fost deja trimise în conturile angajaților, nu veți mai putea anula aceste verificări!

6. Gestionează timpul vacanței!

Angajații dvs. au dreptul la o serie de concedii plătite într-un an (suma zilelor de vacanță la care au dreptul să difere de la stat la stat), dar dacă au nevoie să își ia concediu după ce au consumat tot timpul alocat plătit zile libere, sistemul dvs. de salarizare trebuie să știe că astfel se pot face ajustări la nivelul acestora.

Unele programe de salarizare de acolo nu iau în considerare acest lucru, ceea ce poate provoca erori în procesul de salarizare.

Îndreptați-vă către fila „Salarizare”, faceți clic pe „Gestionați ora oprită” și veți fi adus pe pagina în care puteți vedea toate orele de vacanță disponibile ale angajatului dvs. dintr-o privire.

salariul cu software patriot vă permite să gestionați timpul liber

Tot ce trebuie să faceți acum este să bifați caseta de lângă numele angajatului și să apăsați pe „Modificați orele de vacanță pentru angajații selectați”..

Ceea ce a mai rămas de făcut este să completați literalmente semifabricatele. Nu este mai simplu decât acesta.

salariul software patriot vă permite să gestionați orele de vacanță

După ce ați terminat, apăsați pe „Salvați” (încă o dată, butoanele importante sunt evidențiate în portocaliu strălucitor), iar Patriot Software va face toate calculele necesare pentru dvs. când executați salarizarea.

Simplu, rapid și convenabil!

7. Management extraordinar de prezență!

Gestionarea prezenței este de obicei o chestiune de resurse umane, dar suntem bucuroși că Patriot Software a decis să includă această caracteristică în sistemul lor ca un serviciu suplimentar.

Este nemaipomenit pentru că putem obține tot ceea ce avem nevoie într-o singură aplicație fără a fi nevoie să trecem la un alt software de gestionare a timpului, ceea ce nu depune de fapt eforturi, dar poate fi enervant de făcut.

Accesați fila „Salarizare”, de obicei, apoi faceți clic pe „Gestionare carduri de timp”.

salariul cu software patriot vă permite să gestionați prezența

Ca de obicei cu tot ceea ce faceți cu Patriot Software, veți putea vedea orele tuturor dintr-o privire într-un singur ecran. Alocați orele pentru angajații dvs. după cum doriți, apoi apăsați pe „Economisiți cardul de timp”.

Nici nu va trebui să vă informați singuri angajații, deoarece programul își va actualiza automat toți angajații, iar ei vor putea apoi să își verifice propriile carduri de timp prin intermediul Portalului angajaților..

8. Caracteristici contabile exhaustive!

Există o mulțime de furnizori de software de salarizare acolo, dar Patriot Software pare să fi găsit o modalitate de a ieși în evidență de mulțime cu capacitățile lor de contabilitate..

Dintre toți furnizorii de salarizare pe care i-am încercat, ei sunt singurii care oferă servicii de contabilitate și o fac destul de al naibii de bine.!

Când intrați în contabilitate, va trebui mai întâi să introduceți toate detaliile companiei, clienții, furnizorii, produsele, serviciile etc. Acest lucru vă va spune programului ce fel de afaceri faceți pentru a putea genera automat câmpurile pe care nevoie de completare. Este totul foarte simplu. Urmați instrucțiunile de pe ecran și nu puteți merge greșit.

După ce ați introdus totul, viața devine foarte ușoară.

Veți putea crea ofertele, estimările și facturile pentru clienții dvs. cu un șablon prestabilit, care are deja toate detaliile dvs. Produsele sau serviciile dvs. se află într-un meniu derulant, iar atunci când selectați un articol, prețul este adăugat automat la ofertă sau factură.

Aveți chiar opțiunea de a crea reduceri!

salariul cu software patriot vă permite să creați reduceri

Acum, dacă veți trece la sarcinile de furnizor, veți vedea că puteți crea cu ușurință plătiți furnizorilor dvs., plătiți facturile și imprimați cecuri. Veți putea, de asemenea, să introduceți retrageri și depozite efectuate din și în cont, eliminând complet necesitatea de a vă baza pe un program terț pentru scopuri de contabilitate..

salariul software patriot are funcții de evidență

În acest aspect, Patriot Software este într-adevăr genunchii albinelor.

Notă

Funcția de contabilitate a Patriot Software este un serviciu plătit separat de sistemul său de salarizare.

9. Patriot Software vă arată în rapoarte!

Dacă sunteți de tipul care trăiește pe rapoarte, veți fi fericiți să știți că Patriot Software este capabil să producă rapoarte de tot felul pentru perus!

Au primit una dintre cele mai lungi liste de opțiuni de raport pe care le-am văzut la un furnizor de software de salarizare. Pur și simplu mergeți pe tabloul de bord, atingeți rapoartele și BAM!

salariul software patriot are tone de rapoarte

Vei putea descărca cât mai multe rapoarte în conținutul inimii tale!

4 lucruri care ne plac despre software-ul Patriot

Patriot Software are multe lucruri bune pentru ei, dar asta nu înseamnă că nu au niciun defect. Iată câteva lucruri pe care am simțit că le pot face mai bine.

1. Imposibil să adăugați angajați în masă

În cazul întreprinderilor mici cu mai puțin de 10 persoane, aceasta nu ar trebui să fie deloc o problemă. Dar dacă întreprinderea ta mică are 20, 30 de oameni? Adăugarea angajaților unul câte unul poate sfârși consumând mult timp și poate fi și foarte obositor.

Poate există un mod de a o face în vrac, dar sunt sigur că nu am reușit să-l descopăr.

Aș putea solicita sprijin în acest sens … dar vom atinge asta în punctul următor.

2. Suportul este lent

Puteți accesa asistența Patriot Software prin chat live, apel telefonic sau e-mail. Cu toate acestea, din moment ce lucrez în afara orelor de asistență (asistența live este disponibilă numai între 8:00 și 20:00, luni – vineri, ora de est), nu am avut de ales decât să le trimit prin e-mail pentru asistență, ceea ce nu este deloc mare..

echipa de suport pentru software patriot

Problema a fost că au durat 4 zile să mă întorc la mine. Da, au fost de ajutor, dar timpul de așteptare a fost doar oribil.

3. Este puțin pe partea plictisitoare

Acum sunt pur și simplu nitpicky.

Patriot Software funcționează în totalitate și funcționează frumos. Doar că pare și se simte plictisitor, ca ceva care a ieșit direct din gândirea designerului de boomer.

Totul se simte în siguranță, sigur și albastru … ca o bancă din anii 90.

Sunt sigur că se potrivește cu unii oameni, cred doar că și-ar putea permite să-și asume un risc mai mare cu designul lor.

4. Patriot Software se simte lent

Aceasta este probabil cea mai mare problemă a mea cu Patriot Software.

Când vine vorba de servicii software online, VREI să fii rapid.

Vrei să fii atât de rapid încât clientul simte că folosește un serviciu offline, pentru că, dacă observă viteza, înseamnă că vei merge prea lent pentru a se simți natural.

Folosind Patriot Software, am simțit cu siguranță viteza. De fapt, am simțit-o de mai multe ori. Cu toate acestea, consider că este corect să spun că încetinirea s-ar putea datora conexiunii mele, deci rezultatele dvs. pot varia.

Planul Patriot Software & Prețuri: Prezentare generală

Patriot Software și-a împărțit prețurile în 2 niveluri – Salarizare de bază și plată pentru servicii complete.

Serviciul BasicFull
Preț / lună * 10 USD 30 USD
Depozit direct DA
Portalul angajaților Da
Fiscal FilingManualAuto

* 4 dolari suplimentari pe lună pe angajat.

În plus, va trebui să plătiți suplimentar dacă optați pentru serviciile lor suplimentare:

Timp & prezență

 • Uşor & Acces securizat
 • Caracteristica cardului de timp
 • Raportare precisă
 • Urmărire în timp
 • Preț – de la 5 USD / lună

Software HR

 • Urmărirea informațiilor angajaților
 • Managementul resurselor umane & Raportarea
 • Preț – de la 4 USD / lună

Verdict: ar trebui să mergeți pentru Patriot Software?

Patriot Software este fără îndoială unul dintre cei mai buni furnizori de salarii online. Face ceea ce promite să facă și o face bine.

Doar că există câteva lucruri pe care personal mi-aș dori să le îmbunătățească.

Luăm, de exemplu, incapacitatea lor de a adăuga în majoritate angajații. Acesta este ceva destul de de bază care ar trebui făcut cu ușurință pentru sănătatea proprietarului afacerii. Poate că se poate face, dar nu pot să-mi dau seama și nu mă pot deranja să verific cu asistență, deoarece chat-ul live este în prezent offline, iar asistența prin e-mail durează prea mult pentru a reveni.

Patriot Software se poate simți uneori puțin răspunzător, dar asta s-ar putea datora conexiunii mele. Pare, de asemenea, puțin plictisitor și neplăcut – dar face ceea ce se presupune că va face foarte bine.

Prețurile pot fi destul de costisitoare. Salarizarea de bază este accesibilă, dar pur și simplu nu o reduce. Programul pur și simplu nu simte că merită dacă trebuie să faceți manual depozite și să depuneți taxe, astfel încât Serviciul complet este calea de urmat, costând cel puțin 30 USD pe lună..

Aruncați în timpul lor & Asistență și suplimente software HR, iar costul crește brusc la 39 dolari pe lună, fără a lua în considerare încă prețul pe angajat!

Cu toate acestea, Patriot Software este unul dintre cei mai de încredere furnizori de programe de salarizare online disponibile.

Au un videoclip de la bord care este de mare ajutor pentru a vă ocoli. Dacă vă blocați, există butoane de ajutor la fiecare pas. Nu trebuie să fiți un om de știință rachetă pentru a utiliza acest lucru, trebuie doar să știți cum să urmați instrucțiunile de pe ecran.

De fapt, cred că am găsit Patriot Software atât de ușor de utilizat, deoarece tot ce trebuie să faceți este să urmați literalmente instrucțiunile ecranului. Nu este mai simplu decât atât. Este atât de ușor încât sunt sigură că bunica mea ar putea învăța cum să o folosească …

Patriot Software este unul dintre cele mai bune SaaS online de salarizare disponibile, dar au primit defectele lor. Dacă defectele și prețul lor nu vă deranjează, atunci veți fi mai mult decât mulțumiți de sistemul lor fantastic de salarizare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me