VPN CyberGhost

CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

CyberGhost este un nume pe care sunt sigur că l-ați găsit dacă ați făcut orice fel de scanări de articole pentru servicii VPN. Cu sediul în România, compania se află în afara jurisdicției celor 14 Ochi din Europa și administrează astăzi peste 3.000 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Dacă am întâlnit vreodată un furnizor de servicii VPN care mi-a dat sentimente mai mixte, acesta este acesta. Pe scurt, sări peste defectele critice; protecție de bază bună, viteză decentă, dar o idee proastă pentru fanii P2P.

CyberGhost Review: 5 argumente pro și 3 contra de utilizare a CyberGhost!

CyberGhost este în mijlocul nicăieri în ceea ce privește recunoașterea. Nu stă pe partea binecunoscută, nici pe cea complet nerecunoscută. Nu este un nume pe care să-l știe toată lumea, poate dacă nu faceți în mod special cercetări de fond despre VPN-uri.

Cu toate acestea, în ciuda oricărei percepții care pot fi obținute din aceasta, compania a crescut cu siguranță de la înființarea sa în 2011, iar astăzi are la fel de multe servere ca gigantul VPN Nord (care este numărul de servere cu siguranță mi se pare impresionant).

Ce ne place despre CyberGhost

1. Concentrarea masivă asupra Europei

Cu peste 3.000 de servere din care să alegeți, s-ar putea crede că ar fi suficient pentru a acoperi întreaga lume în aproape fiecare țară. Din păcate, acesta nu este într-adevăr cazul, în măsura în care accentul CyberGhost pare să se afle în zona de operații din Europa. Deși unii dintre voi s-ar putea considera că sunt foarte limitativi, prefer să mă gândesc la acesta ca la o anumită piață (dacă este mare).

Din păcate, acest lucru duce la un conundru în care sunt localizate vitezele. Mai târziu, vom analiza diferența de viteză a diferitelor zone mai detaliat, dar este suficient să spunem că, în funcție de locația dvs. și de serverul pe care îl alegeți, puteți obține fie viteze grozave, fie -bleh-.

1.1 Caracteristici unice de securitate

Există atât de multe lucruri pe care CyberGhost le are aici, încât abia știu de unde să încep. Pentru un furnizor de servicii VPN, această companie oferă o cantitate impresionantă de „elemente suplimentare” atunci când vine vorba de securitate. Poate că se află în rădăcinile companiei ca furnizor de securitate care a condus la acest lucru.

HTTPS forțat

Să începem cu cea în care m-am interesat cel mai mult, acesta fiind locul în care clientul CyberGhost poate forța conexiunile HTTPS la site-urile web. Adevărat, acest lucru s-ar putea face și printr-un plugin al browserului, dar, deoarece oricum doriți să utilizați un serviciu VPN, s-ar putea să fie bine integrat într-unul singur, nu?

Pentru a realiza utilitatea HTTPS forțat, să presupunem că vizitați un site web bancar. O conexiune HTTPS vă va asigura că datele dvs. sunt sigure până la capăt de la computer la contul dvs. bancar.

Blocați urmărirea online

Următorul lucru este faptul că CyberGhost poate elimina conținut web care ar putea urmări activitățile dvs. online. Acest lucru împiedică sursele necunoscute să vă urmărească și este tot ceea ce ar trebui să facă toate VPN-urile. Blocarea urmăririi online este ceva foarte necesar astăzi, deoarece multe companii devin din ce în ce mai intruzive în activitățile lor de colectare a datelor online.

Luăm, de exemplu, prietenul nostru Google, care a decis că este în regulă să îl facă pe sistemul său de operare mobil Android să-l informeze despre locul în care au fost utilizatorii tot timpul. În plus, urmărirea locației nu se limitează doar la Google, deci de ce să nu blocați CyberGhost ca o mare parte din aceste date să nu mai fie posibile.?

Blocarea anunțurilor și protecția împotriva virusului

CyberGhost este atât de bine integrat încât include chiar și un blocant de anunțuri, precum și un virus & Protecția site-ului. Acest lucru împiedică afișarea anunțurilor enervante, precum și protejarea conținutului potențial dăunător pe unele site-uri web.

1.2 Alegerea puternică a protocoalelor și a criptării

Pentru cei care nu sunt foarte conștienți până acum, avantajele principale ale VPN sunt confidențialitatea și securitatea. Confidențialitate, în cazul persoanelor care nu știu cine sunteți și ce faceți. Securitatea, la fel ca și în oameni, nu poate să nu înțeleagă ceea ce faceți. Pentru a stabili securitatea, ceea ce aveți nevoie este două componente principale – protocolul în sine și tipul de criptare.

CyberGhost are un avantaj în faptul că acceptă aproape toate protocoalele majore (chiar și pe care nu le recomand cu adevărat să le folosesc, deoarece sunt atât de demodate, cum ar fi L2TP). De asemenea, acestea oferă niveluri diferite de criptare de până la 256 biți, ceea ce este de vârf. Gândiți-vă la multe lucruri pictate în verde care folosește criptarea de 256 biți.

Ideea este că alegerea este în mâinile tale. Protocoalele și nivelurile de criptare pot fi ajustate la nevoile dvs. Diferite protocoale acceptă viteze diferite și, evident, cu cât rata de criptare este mai mare, cu atât este mai lentă conexiunea noastră VPN (aceasta este în mare măsură dependentă de hardware).

Dacă tot ce doriți este ca VPN să vă distrugă IP-ul și să mențină securitatea minimă, atunci sunteți liber să alegeți un nivel scăzut de criptare care vă va permite să vă bucurați de conexiuni de mare viteză. Dacă ești paranoic, bine, CyberGhost te poate ajuta și pe tine.

1.3 Servere optimizate cu profil pentru diverse utilizări

Cu până la 3000 de servere care acoperă setul de servere CyberGhsot, este destul de evident că nu ar trebui să existe nicio problemă în alegerea unei conexiuni, nu? Nu chiar. Imaginați-vă că stați la un restaurant și vă vine un meniu cu 3.000 de articole.

Din fericire, compania își profilează serverele cu atenție, ceea ce înseamnă că există grupuri de servere care sunt optimizate în diferite scopuri. Cum alegi dintre ele depinde de tine. Puteți avea o listă cu locațiile preferate sau puteți selecta dintre listele pre-sortate. Aceasta include liste precum cele mai puțin aglomerate servere, servere NoSpy sau chiar cele mai aglomerate servere (deși habar nu am de ce doriți asta).

Să zicem că sunteți fan Torrent – acesta este un adevărat grup de oameni care se ocupă de partajarea de fișiere P2P, așa că CyberGhost a pus deoparte servere optimizate doar pentru ei.

2. Suport multi-platformă

Pentru casa care are un server de fișiere Linux, un PC Windows, un computer Mac, precum și diverse smartphone-uri și tablete, aveți noroc! CyberGhost acceptă până la 7 dispozitive pe cont, ceea ce este de departe unul dintre cele mai generoase pe care le-am văzut până acum. Pentru a fi corect, cred că astăzi gospodăria medie are într-adevăr aceste multe dispozitive cel puțin, așa că este un număr rezonabil de suportat.

CyberGhost acceptă până la 7 dispozitive pe cont

Mulți furnizori de servicii VPN vor satisface răspândirea obișnuită – Windows, Linux, MacOS, Android, iOS și unele routere. Dacă observați lista de mai sus, CyberGhost chiar este setat pentru Raspberry Pi, unele dispozitive NAS și chiar pe mașini virtuale!

Totul este vorba despre alegere și în ce măsură CyberGhost a mers să completeze această listă, am fost cu adevărat impresionat.

Aici trebuie din nou să introduc un cuvânt de precauție pentru cei care cred că pot trece peste dispozitivele X per limită de cont aruncând VPN pe un router, deoarece este acceptat.

Notă

Rularea unui serviciu VPN pe routerul dvs. vă va ajuta să depășiți limita de conexiune simultană a dispozitivului pe care majoritatea VPN-urilor o vor impune. Cu toate acestea, există un dezavantaj. În aproape toate cazurile (în special pentru router-urile generale de uz casnic), acest lucru va încetini traficul dvs. pe Internet în comparație cu dacă ar trebui să rulați aplicații VPN specifice dispozitivului. Acest lucru se datorează faptului că routerele sunt mai puțin capabile să gestioneze criptarea datelor necesare în timp real, încetinind astfel viteza de transmitere a datelor dvs..

3. viteze decente și stabile

Cu toate că nu sunt în stare să spun că CyberGhost oferă viteze înflăcărate rapid, trebuie să recunosc că unele servere prezintă foarte mult potențial. Când parcurgeți rezultatele testului de viteză de mai jos, rețineți că viteza mea de bandă largă actuală este limitată la un teoretic de 50Mbps. De cele mai multe ori mă pot apropia sau cel puțin în jur de 45Mbps, ceea ce este destul de bun.

Orice VPN este de obicei probabil să se rade pe o lățime de bandă, așa că așteptările mele au fost că pot obține în medie 30-40 Mbps în medie. Desigur, acest lucru ar fi ajustat în funcție de distanța serverului față de locația mea fizică.

Testând CyberGhost cu SpeedTest, care este foarte de încredere, am constatat că vitezele de pe tot globul variau foarte mult. Ceea ce a fost și mai surprinzător pentru mine a fost că am primit viteze mai rapide de pe serverele din Singapore, decât în ​​locul în care mă aflu în Malaezia. Nu pot decât să presupun că este posibil datorită infrastructurii.

De regulă, așteptați-vă să obțineți rate de ping mai mari și viteze mai mici, cu cât serverul selectat este mai departe de locația dvs. reală. Acest lucru este de obicei adevărat indiferent de serviciul VPN pe care îl alegeți.

În momentul testării, încărcările serverului (la cele pe care am efectuat teste) erau următoarele;

 • Sarcina MY 23%
 • SG 50% sarcină
 • Sarcină AU 50%
 • Sarcină NL 37%
 • Sarcina SA 27%
 • Sarcina SUA cu 53%

Rezultatul testului de viteză pe serverul Malaezia

Test de viteză Asia – Malaezia Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Singapore

Test de viteză Asia – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Sydney

Test de viteză Australia – Sydney Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul din America de Nord

Test de viteză America – America de Nord Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul din Africa de Sud

Test de viteză Africa – Server Africa de Sud
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Rezultatul testului de viteză pe serverul Amsterdam

Test de viteză Olanda – Amsterdam Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

În ceea ce privește transmisia video, consider că de obicei videoclipurile UHD pe YouTube sunt un indicator bun, deoarece serverele lor sunt în general foarte stabile. Proba video din UHD am rulat a fost lină și foarte, foarte drăguță. Dacă doriți să încercați singur, puteți viziona același videoclip oricând.

Transmiteți videoclipuri UHD pe VPN CyberGhost

3.1 Viteză plană bună la torrente

Cel mai apropiat server Torrent pe care CyberGhost îl are pentru mine este India, dar am preferat Japonia decât asta, care a fost în linia următoare. Vitezele oferite pe acest server nu erau nimic de făcut, dar am reușit rate de descărcare foarte stabile pe parcursul sesiunilor de torrent.

Pentru mine, stabilitatea se situează de obicei peste viteza rapidă aprinsă când vine vorba de torente. Sunt sigur că mulți dintre voi au experimentat frustrarea vitezei torrentului în sus și în jos, în timp ce încercați doar să obțineți ACEST dosar!

În momentul testării, serverul din Japonia la care m-am conectat funcționa cu o încărcare de 33%.

Test de viteză - Japonia Server

Amintiți-vă că m-am conectat la acest server special la torrent. Câțiva furnizori VPN pe care i-am încercat până acum vor permite acest lucru acolo unde v-ați conectat vreodată, dar CyberGhost este destul de strict în această privință. Am încercat să mă torrent pe serverul din Singapore și mi-a oferit un zero mare și gras în viteza de descărcare pentru torrenturi.

4. Preț ideal pentru cei care caută planuri pe termen lung

Când am văzut pentru prima dată prețurile lor, am fost puțin șocat pentru că m-am uitat la prețul lunar fără contract. La 12,99 USD pe lună pentru o afacere de o lună, ceea ce are un preț mai mare și chiar peste o parte din ceea ce consider furnizorii de VPN de top, cum ar fi ExpressVPN și NordVPN.

MonthlyYearlyBi-anual
Preț / mo $ 12.99 $ 5,25 $ 3.50
Total 12,99 USD 63,00 USD 63,00 USD
Ciclul de facturare1 luni12 luni18 luni
Banii înapoi14 zile 45 zile45 zile

Cu toate acestea, planul lor de 2 ani reduce prețul în mod dramatic. La 3,50 USD pe lună pe parcursul a doi ani, prețul este pur și simplu minunat și greu de învins. Am văzut, de asemenea, cazuri de oferte speciale în care acestea scad la tarife chiar mai mici, așa că asigurați-vă că aveți grijă de reduceri speciale la CyberGhost.

Garanție de returnare a banilor pentru 45 de zile!

Dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să se asigure că încearcă înainte de a cumpăra, atunci puteți să vă relaxați și să vă asigurați cu o garanție de restituire a banilor de 45 de zile de la CyberGhost. Acest lucru nu este scris cu litere mici, nu este ascuns în legale, este chiar acolo pe pagina lor de întrebări frecvente;

Notă

CyberGhost are o perioadă de 45 de zile, nu există întrebări, politică de rambursare pentru cele 6 luni sau abonamente mai mari. Acest lucru asigură că nu se fac cumpărături greșite și are ca scop să ajute în situații precum clienții să nu poată utiliza serviciile noastre (de exemplu, atunci când ISP-ul dvs. blochează conexiunile VPN).

* Abonamentele lunare au o garanție de returnare de 14 zile.

De fapt, puteți chiar să le încercați gratuit cu o probă gratuită de 7 zile, fără șiruri atașate.

5. Bine pentru streaming, inclusiv Netflix

Din nou, acest lucru se întoarce la CyberGhost având servere foarte bine profilate. Le-au completat și pe cele pentru streaming video, iar Netflix este doar unul dintre serviciile de streaming video la care s-au gândit că ar putea să acceseze. În orice caz, pentru a accesa Netflix SUA, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la unul dintre serverele lor din SUA optimizate în streaming.

Să fim sinceri aici, Netflix nu-i place să se răspândească geolocalizarea. Face tot posibilul pentru a ucide astfel de servicii, dar CyberGhost nu are nimic din asta și, de fapt, afirmă că garantează streaming-ul SUA Netflix.

Pentru utilizatorii de Windows, aplicația include de fapt o opțiune de deblocare a streamingului, ceea ce vă permite să mergeți în siguranță cu mai mulți furnizori de servicii de streaming. Fără încercare și eroare manuală, trebuie doar să faceți clic și să mergeți. Deblocarea se bazează pe o listă care este actualizată intern în fiecare zi de către CyberGhost.

Ce nu ne-a plăcut despre CyberGhost

1. Nu a funcționat din cutie

Cu toate că acest lucru nu poate fi un defalcator și, cu siguranță, nu se poate întâmpla tuturor, trebuie să împărtășesc experiența mea. Sunt un mare fan al plug and play-ului, iar clientul Windows CyberGhost a fost un pic ciudat pentru mine. Sigur, s-a instalat și a început aplicația bine, dar când dau clic pe go, ar trebui să … GO, corect?

A mea n-a fost deloc, spre disperarea mea și a trebuit să-mi dau seama de ce. Nu mi-a luat mult timp, dar mi-am dat seama că setările implicite nu erau cu adevărat potrivite pentru mine. A trebuit să selectez manual protocolul și serverul meu înainte ca aplicația Windows CyberGhost să decidă să joc frumos.

Așa cum am spus, nu este un întreruptor de tranzacții, dar dacă experiența dvs. tehnică este limitată, s-ar putea să vi se pară un șoc.

2. Jurisdicție și anonimat pentru date neplăcute

Acest lucru este foarte bun pentru mine și ar trebui să fie și pentru toți. Pe parcursul analizei, cercetărilor de fond și așa mai departe, am găsit apă destul de nămolită când vine vorba de ideea dacă sunt anonim cu CyberGhost sau nu.

În timp ce compania are o politică oficială de neînregistrare, în același timp a fost remarcată de unii utilizatori pentru a utiliza scripturi precum Hotjar (care este un script de înregistrare a sesiunii). De fapt, CyberGhost admite în mod deschis acest lucru pe propriul site, deși susține că informațiile sunt utilizate pentru a-și servi mai bine clienții.

Politica de confidențialitate VPN CyberGhost

Mai departe, când am văzut inițial că CyberGhost are sediul în România, a fost bine. La urma urmei, țara respectivă este în afara competenței de 14 Ochi a Europei, ceea ce este excelent. Cu toate acestea, mai târziu am aflat că proprietarul în 2017 a vândut CyberGhost către o firmă de publicitate digitală numită CrossRider.

Acum, la ce ar face o firmă de publicitate digitală cu un furnizor de servicii VPN pentru care are nevoie să utilizeze scripturile de înregistrare a sesiunilor? Complotul se îngroașă și, pentru prima dată, mă simt cam îngrijorat.

3. Opțiuni de plată limitate

Acest lucru se întoarce din nou la anonimat, deoarece CyberGhost acceptă doar Cardul de Credit, PayPal sau BitPay. Adevărat, BitPay este folosit pentru BitCoin, dar există literalmente sute de criptă și există întotdeauna opțiunea de numerar sub formă de carduri cadou, etc..

De ce o companie specializată în confidențialitate, securitate și anonimat oferă astfel de opțiuni de plată limitate – opțiuni care vor expune eventual detaliile utilizatorului? Nu am niciun răspuns, deși aceasta nu este o problemă la fel de mare ca cea pe care am menționat-o mai sus.

Linia de jos: Voi plăti pentru CyberGhost?

Înainte de a începe activitățile mele, permiteți-mi să îmi precizez aici poziția personală. Dacă plătesc și folosesc un VPN, aștept o anumită performanță în ceea ce privește viteza. Nu sunt prea agitat cu privire la opțiunile de plată și chestii de genul acesta și în măsura în care anonimatul merge, doar linia de frontieră va face pentru mine.

Am spus multe lucruri bune despre CyberGhost și da, este adevărat că oferă multe suplimente încorporate pe care probabil nu le veți găsi în altă parte. Ca un cârlig și mai bun, puteți să vă înscrieți la un plan pe termen lung, la care să fie practic prețurile de fund. În cazul în care serviciul excelează cu toate acestea, în opinia mea, este cât de bine și-au optimizat serverele.

Luăm ca exemplu cazurile de streaming video și servere de torrent despre care am discutat mai devreme. Dacă oricare dintre aceste nișe este ceea ce faceți, atunci aș spune că CyberGhost este o alegere absolut minunată. Pentru fanii Torrent, streamere video, hoppers de geolocalizare … ar trebui să spuneți da.

Cu toate acestea, în minte există un foarte mare DAR. Este ceea ce poate pune un cui în sicriu pentru CyberGhost pentru mulți oameni. Pe baza confidențialității și anonimatului, rămân pur și simplu prea multe îndoieli și controverse în jurul informațiilor disponibile pentru a mă simți în siguranță folosind CyberGhost.

În timp ce afirmațiile CyberGhost pot părea destul de legitime pentru o companie normală, spun că un furnizor de servicii VPN să utilizeze aceste tactici este pur și simplu de nehotărât. Deci, luați ce puteți pentru acest lucru – valoarea și performanța cu sacrificiul anonimatului este alegerea voastră.

Mi-e greu să spun, da sau nu, deci decizia trebuie luată după nevoile tale.

Caracteristici cheie

 • ✓ Suportă Multe platforme
 • ✓ Blocarea de reclame și programe malware
 • ✓ Criptare pe 256 biți
 • ✓ Servere profilate
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Planuri excelente de preț pe termen lung

Recomandat Pentru

 • • Porci video streaming
 • • Cei care nu sunt înfocați despre anonimat
 • • Ventilatoare P2P
 • • Proprietarii de dispozitive de platformă de nișă

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me