OnPay

OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

OnPay este un serviciu bun de salarizare. Are cota sa corectă de argumente pro și contra, dar punctul de preț îl face un bun pretendent în industrie. Aflați mai multe.

Recenzie OnPay – 9 profesioniști & 4 contra de salarizare OnPay

Nu am întâlnit niciodată un proprietar de întreprinderi mici, care de fapt îi place săptămâna de salarizare. Dacă își permit să angajeze pe cineva pentru a efectua salarii pentru aceștia, atunci nu împărtășesc același fel de dispreț. Dacă au luat-o singură pentru a administra salarii, atunci pot garanta că ei o disprețuiesc absolut …

Un lucru bun este că trăim în prezent în viitor, iar odată cu creșterea internetului pare să existe întotdeauna o aplicație pentru ceva.

Învățați gătitul? Există o aplicație pentru asta.

Urăsc cheltuielile de afaceri manual? Există o aplicație pentru asta.

Teama de salarizare? Există OnPay pentru asta!

Am dat peste OnPay în timp ce făceam cercetări pentru seria noastră de revizuire a salarizării și ne-am gândit că rezolvă punctul de durere de salarizare (whoa, twister de limbă) suficient de bine pentru a justifica o revizuire..

Dar înainte de a înțelege cât de performant este software-ul, am considerat că este cel mai bine să vă aruncăm o privire mai mică în spatele istoriei companiei.

Mica poveste a lui OnPay

A spune că OnPay este similar cu alte startup-uri, provenite din sălile de întâlnire turtite ale companiilor exclusive de capital de risc, ar fi o nedreptate pentru SaaS (Software-as-a-Service).

De fapt, OnPay este în industria de salarizare de ani buni.

Micuța afacere de familie a început cu multe luni în urmă, înainte de ascensiunea internetului. Când compania l-a angajat pe CEO-ul Jesse Burgess pentru a conduce compania în 2007, el a trebuit să găsească modalități pentru ca cei 6 funcționari ai companiei să devină mai eficienți, în timp ce se ocupa cu peste 200 de clienți de afaceri mici..

După cum vă puteți imagina, acest lucru s-a dovedit a fi o sarcină dificilă, iar CEO-ul nou conceput a trebuit să se adapteze rapid.

El a avut un moment în care a apărut un bec, când a realizat că afacerea cu salariile poate fi ușor automatizată și mutată online, așa că a făcut un salt de credință, a rebrandizat compania și astfel, OnPay s-a născut.

OnPay a profitat de experiența lor în industria salarizării atât de mult timp și a combinat-o cu cele mai noi inovații din domeniul tehnologiei pentru a oferi clienților lor un software de salarizare care este fiabil, simplu de utilizat și convenabil, eliberându-și clienții, astfel încât să se poată concentra cu privire la ceea ce fac cel mai bine – administrarea afacerilor respective.

Au angajat recent CPA Katelyn Sullivan de la Ernst & Tinerii care vor ajuta la dezvoltarea partenerului lor de contabilitate și contabil în SUA.

Până în prezent, OnPay procesează peste 2 miliarde de dolari anual în salarii, în 50 de state din America.

Nu este impresionant?

OnPay este corect pentru afacerea ta?

Din cercetările noastre, OnPay pare a fi rockstar-ul companiilor de salarii din SaaS.

Au experiență, au tehnologie, au oamenii potriviți și nu depind de finanțarea capitalului de risc (ceea ce înseamnă că vor face tot ce vor, fără să-ți pese de renunțarea la control).

Însă consumatorii inteligenți ca tine vor ști că este ușor pentru o companie să se ridice prin comunicate de presă și auto-promoții nerușinate. Singura întrebare pe care o va pune un utilizator final inteligent este foarte simplă:

„Este SaaS cea mai potrivită pentru compania mea?”

Lucrurile pot părea frumoase, șlefuite și strălucitoare la exterior, dar dacă nu funcționează bine, vei ajunge doar frustrat, enervat și incomod.

Introduceți Bitcatcha, cea mai bună resursă pentru întreprinderile mici online disponibile pe internet #shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Vom face o revizuire detaliată a OnPay și vom enumera avantajele & contra, astfel încât să puteți lua o decizie calculată dacă software-ul funcționează bine pentru dvs. Practic, vom avea probleme să testăm software-ul și să-l detaliem, astfel încât nu trebuie să-ți economisești timp și, eventual, bani prețioși.

Ne puteți mulțumi mai târziu 🙂

9 moduri de roci OnPay!

1. Interfață de utilizare profesională!

Nu există o modalitate mai bună de a spune asta – interfața OnPay are aspect profesional!

Când ne-am conectat prima dată la program și am configurat totul, primele noastre gânduri au fost „nu, acest lucru este cu adevărat de bază”.

Dar de bază nu înseamnă că este rău. De bază înseamnă că face lucrurile făcute fără a fi nevoie de tot acel fler.

salariul onpay are o UI simplă

Tabloul de bord este simplu, afișându-vă 4 plăci principale care sunt „rulările recente”, „programele de plată programate următoare”, „datele importante” și „ofertele angajaților”..

În partea stângă, veți găsi filele pentru a naviga pe site.

Îți arată „Muncitorii” (pe care va trebui să îi introduci la înregistrare), „Salarizarea” (carnea și cartofii software-ului), „Rapoarte”, „Funcțiile HR” și „Setări” – toate îmbrăcate o nuanță albastră reconfortantă.

Este o interfață pe care mulțimea de afaceri matură și profesională ar putea să o prefere, deoarece este curată și își face treaba fără nicio distracție.

2. Ușor la bordul angajaților noi

OnPay vă ușurează să aduceți noi angajări în sistem, care este trimis la cer, deoarece ultimul lucru pe care îl doriți cu un program de salarizare este să luptați cu sistemul pentru a adăuga noi angajați în.

salarii onpay ușor de adăugat angajați

Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către fila „Muncitori”, să apăsați pe „Angajați”, apoi să căutați pe butonul gigant „Angajează lucrător” din dreapta. Chiar nu-l poți rata.

Faceți clic pe asta și veți fi dus la o pagină în care veți avea 3 opțiuni – „Trimiteți scrisoare de ofertă”, „Adăugați un angajat”, „Adăugați un contractant”.

onpay payroll are opțiuni pentru angajarea unui nou angajat

După ce faceți clic pe „Adăugați un angajat”, vi se va solicita să completați detaliile de bază ale angajatului.

informații despre angajați salarii onpay

Un lucru pe care îl apreciez cu adevărat este capacitatea de a invita angajații să înscrie singuri detaliile lor personale. Acest lucru vă va economisi mult timp, deoarece s-ar putea să nu fiți confidențial la toate informațiile pe care le au despre ei înșiși. Dezavantajul este că își pot lua propriul timp dulce completând acest lucru, astfel încât acesta poate fi o sabie cu două tăișuri.

După ce completați informațiile solicitate, trebuie doar să apăsați pe „Continuare”, urmați instrucțiunile de pe ecran, iar OnPay va trimite automat un e-mail prin care invită noua închiriere să completeze detaliile lor – rapid, ușor și convenabil!

Ne place!

3. Panoul de bord personalizabil!

În primul punct, am prezentat cât de simplu este tabloul de bord. Deși suntem mulțumiți de asta, s-ar putea să fie și un pic … vanilie pentru persoanele care preferă puțin mai multă emoție în viața lor.

Un lucru bun este că OnPay și-a făcut tabloul de bord personalizabil, astfel încât puteți face modificări cu el dacă vă plictisiți vreodată de modul în care arată tabloul de bord.

onpay payroll permite personalizarea tabloul de bord

Parcurgeți până la partea de jos și veți găsi butonul „Personalizați tabloul de bord”. Faceți clic pe ea și veți vedea opțiunile pe care le aveți.

Opțiuni de personalizare a salariului de plată onpayboard

Deși nu este atât de detaliat pe cât ne-am dori, este plăcut să avem un tablou de bord pe care să-l putem adapta preferințelor noastre. Dacă preferați lucrurile chiar mai frumoase, puteți dezactiva câteva plăci pentru acel aspect elegant de zen.

4. Iubim funcția de căutare a angajaților!

Așadar, este posibil ca companiile mai mici să nu aibă o problemă importantă, dar dacă întreprinderea dvs. mică are 15 sau mai multe persoane cu o rată ridicată a cifrei de afaceri, această caracteristică va fi una dintre cele mai preferate caracteristici ale programului..

Știți cum este cu vechiul dvs. sistem de salarizare, dacă ați dorit să vă uitați sau să faceți modificări unui anumit angajat, va trebui să parcurgeți până la sfârșitul timpului prin lista dvs. de angajați interminabili doar pentru a-l găsi pe cel pe care îl doriți.?

Ei bine, acele zile de derulare nesfârșită s-au terminat acum cu funcția de căutare a angajaților!

salariul onpay permite căutarea angajaților

Echipa de la OnPay și-a dat seama probabil ce durere ar fi să parcurgă atât de mult doar pentru a găsi un anumit angajat, deoarece au făcut această funcție „Găsiți un angajat” disponibil în toate filele disponibile..

Pentru a găsi un angajat, trebuie doar să faceți clic pe butonul respectiv și să introduceți numele angajatului.

OnPay vă va găsi automat acel angajat și vă va duce la pagina sa de profil, unde puteți face cu ușurință orice trebuie să faceți cu profilul lor.

Nu este o caracteristică uriașă, dar sigur face utilizarea programului mult mai convenabilă.

Întrucât ne ocupăm de subiectul angajaților, iată o altă caracteristică mică, dar foarte apreciată, ne place – poza de profil a angajaților este afișată clar pe software!

Sigur, acest lucru nu poate părea prea mult pentru echipele cu adevărat mici, dar dacă te afli într-o afacere cu cifră de afaceri mare cu peste 15 angajați, chipurile și numele sunt uitate foarte repede, mai ales în situații de înaltă presiune.

A pune o față unui nume te ajută literalmente să-ți recunoști mai ușor angajații, ceea ce te ajută să eviți situații potențial jenante, cum ar fi să te adresezi accidental lui Peter atunci când numele său este de fapt Horațio.

5. Funcționarea salarizării – nu mai este complicat!

Ceea ce a fost un proces care consumă timp, care poate dura o zi întreagă sau două, acum se poate face cu ușurință în câteva minute cu OnPay.

Salarizarea cu OnPay se face în 4 pași simpli:

 1. Selectați angajatul pentru care doriți să executați salarizarea
 2. Introdu orele de lucru (pentru personalul plătit pe oră)
 3. Verificați salarizarea
 4. Aprobă salarizarea

Este minunat că OnPay vă permite să selectați angajații pentru care doriți să efectuați salarizarea. Acest lucru vă permite să vă organizați secvența de salarizare, de ex. conduceți mai întâi salarizarea personalului salariat, apoi treceți la personalul pe oră, apoi personalul contractual.

salarizarea se face ușor cu onpay

Când vine vorba de introducerea orelor de lucru, este destul de simplu – introduceți orele pe care personalul dvs. le-a lucrat pe oră.

vezi detaliile angajaților dintr-o singură vizualizare cu salariul onpay

Puteți vedea toate detaliile într-un singur ecran. Tot ce trebuie să faceți este cheia în detaliile relevante și ați terminat!

Partea de recenzie a secvenței ajunge este locul în care devine interesant. OnPay redactează o recenzie detaliată asupra salarizării tale, astfel încât să obții o privire a tuturor păsărilor asupra tuturor lucrurilor, permițându-ți să vezi unde merge fiecare ban.

onpay payroll are o revizuire detaliată a salarizării

O notă plăcută în acest sens este faptul că OnPay a integrat un sistem de avertizare dacă detectează erori anormale sau posibile în salarizare.

onpay payroll va avertiza despre eroarea de salarizare

Dacă încercați să continuați cu aceste erori, veți primi o altă fereastră de avertizare. Acest lucru vă ajută să evitați să faceți erori umane cu programul de salarizare.

avertisment de calcul pop-up din salariu onpay

După ce ați rezolvat totul și sunteți mulțumit de salarizare, ultimul pas al acestui proces este să apăsați „Aproba salarizarea” în următorul ecran.

aprobare onroll de plată

OnPay va proceda apoi la creditarea automată a salariilor în conturile angajaților dvs., ceea ce vă scutește de durerea de cap de a face transferuri de fonduri singuri!

6. Remediați ușor greșelile de salarizare!

Unele programe ne fac cu adevărat dificile să remediem greșelile comise în salariile trimise. Cu OnPay, remedierea acestor greșeli este destul de ușor.

Întoarceți-vă pe tabloul de bord și dați clic pe „Vizualizați toate” în „Recenzii recente”.

onpay payroll are registre de salarizare

Acolo, ar trebui să puteți vedea o listă cu pachetele de salarii trimise recent. Căutați pe cel pe care doriți să îl remediați și apăsați butonul „Șterge”.

onpay payroll permite ștergerea salarizării

Acum, trebuie doar să remediați aceste greșeli și să executați din nou salarizarea. Rețineți că, dacă nu vedeți butonul „Șterge”, înseamnă că rularea a fost deja trimisă și s-au făcut salarii. Va trebui să scrii echipei de asistență pentru a rezolva problema.

7. OnPay are rapoarte aplicabile!

Dacă sunteți de genul care vă place foarte mult să parcurgeți rapoarte, trebuie să spun că veți fi mai mult decât mulțumit de lista lungă de rezumate ale rapoartelor OnPay:

 • Lista de salarii
 • Registrul de salarizare
 • Rezumatul salarizării
 • Rezumatul angajaților
 • Rezumatul locației
 • Rezumatul departamentului
 • Rezumatul poziției
 • Rezumatul GL
 • Rezumatul câștigurilor
 • Listarea angajamentelor
 • Listarea Comp-urilor lucrătorilor
 • Rezumatul Comp
 • Listare 401K
 • Rezumatul 401K
 • Export 401K

Dacă trebuie rezumat și raportat ceva, probabil OnPay îl are.

De asemenea, au și diagrame pentru cei care preferă rapoartele vizate.

onpay payroll are diagramele de rapoarte

Toate rapoartele lor sunt foarte cuprinzătoare, astfel încât să le puteți combina prin conținutul inimii voastre. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a salva rapoartele în format Excel sau PDF – foarte convenabil!

onpay payroll are format excel și pdf pentru rapoarte

O treabă excelentă în sistemul de generare de raporturi foarte util, OnPay!

8. OnPay are funcții HR!

Uneori taxele de salarizare și de salarizare pot fi uneori transferate, așa că nu are sens decât pentru OnPay să arunce anumite funcționalități HR în software-ul lor.

Când faceți clic pe fila HR, UI se transformă într-un verde răcoritor! Poate că ar trebui să dea impresia că HR-ul este un spațiu sigur. Indiferent dacă este adevărat sau nu, ne place!

onpay payroll are funcții de HR

Sistemul de resurse umane al OnPay este destul de elementar, dar face ceea ce trebuie să facă. Are aceleași funcționalități ca programele de salarizare / resurse umane concurente, cum ar fi un portal pentru clienții care pot solicita vacanțe și o organigramă.

Practic, funcțiile HR ale OnPay nu sunt de ultimă generație, dar funcționează!

9. OnPay are suport fantastic!

Întotdeauna am simțit că o companie este la fel de puternică ca și echipa de asistență. Ei sunt adevărații eroi ai industriei, întotdeauna acolo pentru a ajuta clienții nevoiași și sunt întotdeauna prima linie de apărare atunci când utilizatorii supărați cer cereri și amenințări nerealiste.

Ne-am bucurat să aflăm că echipa de suport OnPay tocmai a fost foarte informată și de ajutor. Dar să fii informat și util adesea nu este suficient și echipa trebuie să răspundă rapid la cereri sau clienții frustrați pot ajunge doar ca clienți supărați.

Văzând că orele lor de chat în direct sunt doar între 9:00 și 20:00, nu au putut răspunde la întrebările noastre, dar au reușit să ne contacteze prin e-mail în prima dimineață! De acolo, am trecut la chat-ul live, unde au răspuns în mod expert la toate întrebările pe care le-am avut.

salariul onpay are un suport excelent

De asemenea, sunt un grup destul de prietenos, fericiți să răspundă la orice întrebări stupide pe care le-ar putea avea.

salariul onpay are asistență prietenoasă

Kudos la echipa de suport OnPay!

4 Moduri OnPay Nu s-au prăbușit

OnPay are multe lucruri bune pentru ele, dar am minti dacă am spune că software-ul este perfect. Iată câteva lucruri la care am crezut că OnPay are nevoie de îmbunătățiri, dar rețineți că acestea sunt opiniile umile ale autorului.

1. OnPay nu se simte repede

Știți că un SaaS este într-adevăr rapid când nu observați viteza acestuia. Este ceva care se simte corect atunci când îl utilizați – perfect și continuu, fără întreruperi.

Cu OnPay, nu putem spune că este lent, pentru că nu este. Doar că viteza nu este la fel de rapidă ca și alți furnizori. Ne-am trezit să ne întrebăm uneori dacă este nevoie să actualizăm pagina.

Pe scurt, viteza de încărcare a site-ului OnPay este doar … acceptabilă, ceea ce este păcat, deoarece ar putea fi mult mai bine.

2. Caracteristici de dragul caracteristicilor

OnPay are aspectul la pachet, pentru că este. Problema este că, uneori, caracteristicile se simt abordate, ca și cum sunt acolo doar de dragul de a fi acolo.

Luăm, de exemplu, această caracteristică „Angajare”. Nu servește alt scop decât să spargă gheața. Ar putea face mult mai mult cu asta, cum ar fi sondajele de participare pentru a măsura moralul echipei, dar au lăsat-o doar la asta.

onpay payroll are funcția de angajare a angajaților

Un alt exemplu ar fi șabloanele de documente ale OnPay. Dacă sunt executate bine, ei ar putea fi cu adevărat economisitori de timp, ajutându-ne cu documentele noastre! Din păcate, se pare că au doar 2 șabloane.

onpay payroll are template-uri de documente HR

Util? Da. Doar că ne-am așteptat la mai mult.

3. UI arată bine, dar UX are nevoie de lucru

La prima vedere, UI-ul OnPay pare curat, cu butoane în toate locurile potrivite. Marcează toate casetele UI potrivite, astfel încât navigarea pe site nu ar trebui să fie o problemă … decât dacă este, cel puțin în unele cazuri.

Au luat unele decizii discutabile cu privire la funcționalitate. De exemplu, vom analiza modul în care au decis să șteargă salarizarea.

În mod firesc, cel mai bine ar fi dacă ar putea enumera rapoartele de salarizare și butonul „Ștergeți salariul” din fila „Salarizare”, astfel încât tot ce ține de salarizare poate fi găsit într-un singur loc, dar nu este cazul..

A trebuit să mergem pe tabloul de bord, să facem clic pe „Recenzii recente” și să ștergem rulajul de acolo. Nu se simte intuitiv și de câteva ori ne-am simțit pierduți în timpul utilizării aplicației, trebuind să recurgem la asistență pentru a descoperi lucrurile.

Desigur, va trebui să luați acest lucru cu un vârf de sare, deoarece aceasta ar putea foarte bine să fie o problemă de prostie a utilizatorului (Da, vorbesc despre mine).

4. OnPay nu are aplicație mobilă

Pentru a fi corect, nimeni nu are nevoie într-adevăr de o aplicație mobilă pentru a rula salarii, dar nu uitați că și OnPay are funcționalități HR. Va fi mai convenabil dacă am putea doar să atingem o aplicație și să aprobăm (sau să respingem) cererile de vacanță și perioadele de salarizare.

Știm că ne putem conecta cu ușurință la OnPay folosind browserul telefonului nostru, dar o aplicație dedicată ar fi un mic timp de economisire a timpului, ceea ce va face lucrurile mult mai convenabile pentru proprietarii de afaceri ocupați.

Planul OnPay & Prețuri: Prezentare generală

Simplitatea este strategia lui OnPay și se arată în planul lor de prețuri. Au doar un singur preț, deci decizia este mai ușoară pentru proprietarii de afaceri.

Preț de bază de 40 USD, suplimentar 6 dolari pe angajat.

planuri de plată și prețuri onpay

În situația în care aveți 10 angajați, vă va costa doar 76 de dolari pe lună.

Acesta este un preț corect de plătit, având în vedere caracteristicile pe care le veți obține!

Verdict: Ar trebui să mergi pe OnPay?

Acesta a fost cu adevărat unul greu pentru noi să revizuim.

Pe de o parte, OnPay are potențial de măreție. Arată profesional, este simplu și își îndeplinește promisiunile. Asta este exact ceea ce ne dorim într-un SaaS, dar se pare că la fiecare pas înainte, ei iau … bine nu doi, dar poate doar un pas înapoi.

Interfața de utilizare este bună și, în timp ce nu am numi curba de învățare dificilă, OnPay are unele probleme cu UX și navigarea pe site, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți nevoit să vă pregătiți pentru a utiliza software-ul eficient. Doar că nu se simte suficient de intuitiv.

Acestea au caracteristici abundente, dar o mulțime de aceste caracteristici se simt abordate, cum ar fi acolo, de dragul existenței. Dacă numai ei au făcut efortul de a pune în evidență aceste trăsături!

De asemenea, au primit rapoarte foarte detaliate (ceea ce sunt destul de sigur că unii utilizatori le vor plăcea), dar cumva, parcurgerea acestor rapoarte ne oferă o durere de cap. Ceea ce este ciudat, pentru că am trecut prin rapoarte detaliate cu alte programe și am fost complet în regulă.

Pe scurt, OnPay funcționează. Nu este revoluționar. Nu vă va exploda, dar funcționează.

Și cu prețul lor scăzut, este o ofertă bună. Amintiți-vă totuși, primiți pentru ce plătiți!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me