Revizuire HostGator – Consultați datele lor despre viteza serverului și interviurile clienților

HostGator

HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Deși relativ rapid, utilizatorii avansați pot considera că HostGator nu are caracteristici. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web ușor de utilizat, HostGator ar putea fi doar serviciul potrivit pentru dvs.! .

Recenzie HostGator: 9 profesioniști & 5 contra Gatorului!

Următorul pe lista noastră de gazde web eligibile este cel mai popular HostGator, cel mai strălucitor serviciu de găzduire web dintre toate.

Se știe că sunt drăguți.

Se știe că sunt prietenoase pentru utilizator.

Dar cum stă „Gator” în fața restului giganților din industrie?

Pentru a afla, ne-am îmbrăcat cu cerbii noștri, am solicitat binecuvântări de la zeii jurnalismului și ne-am înscris la planul Baby HostGator pentru a face niște teste serioase (teste pe care nimeni altcineva nu le-a deranjat să le facă, mulțumesc foarte mult) doar așa vei ști dacă HostGator este gazda potrivită pentru tine.

Rezultatele testelor noastre sunt de fapt surprinzătoare, însă lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă și vă așteaptă verdictul nostru la sfârșitul acestei recenzii.

Dezvăluire

Cele două site-uri de testare sunt hgcloudhosted.com și hgbabyhosted.com. Prima este găzduită cu HostGator Cloud Hatchling; în timp ce acesta din urmă este găzduit cu HostGator Baby.

9 motive pentru care HostGator este perfect pentru tine

1. Timp de răspuns rapid al serverului

Dacă nu ați auzit până acum, aici la Bitcatcha.com, ne place foarte mult ca găzduirea noastră web să fie rapidă. Foarte repede.

Și aici este locul unde ne-a atras atenția HostGator.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Viteza medie: 190 ms – Vezi rezultatul complet

Având în vedere faptul că au doar 2 centre de date (ambele situate în SUA te gândesc), HostGator a reușit să funcționeze foarte bine în Sao Paolo, Sydney și Japonia, toate atingând timpi de răspuns sub 205 ms..

S-au descurcat bine în Singapore și Londra (221 ms), dar au rămas puțin în Bangalore la 717 ms (dacă citiți acest lucru din India, cel mai bine să ne lămuriți. Consultați în schimb cele mai bune planuri noastre de găzduire din India!)

Cu o medie mondială de 190 ms, HostGator și-a câștigat un A de la noi!

2. Viteza de încărcare rapidă a site-ului

Cu excepția PHP7.1 și a unui sistem de compresie de conținut bazat pe Apache, HostGator nu are prea multe avantaje pentru ele.

Nu folosesc spațiu de stocare SSD (disponibil doar cu cloud hosting, boo!), Niciun server NGINX configurat sau funcții speciale de memorie în cache ca supercacherul SiteGround … cu toate acestea, timpii de încărcare a site-ului sunt super rapide!

Am folosit webpagetest.org și am pus site-ul nostru de testare HGBabyHosted.com împotriva nostru HGCloudHosted.com, și iată rezultatele: