Revizuire privată la acces la internet: De ce PIA este regele de confidențialitate care nu se conectează

Revista VPN cu acces la internet privat

Acces la internet privat este deja un VPN legendar printre utilizatorii torrenți. Au fost una dintre primele companii VPN din lume care au introdus o adevărată politică „fără jurnal”, iar popularitatea lor a crescut rapid de atunci.


În 2016, PIA are acum cel puțin 10 concurenți care susțin că sunt VPN-uri „fără logging”, dar puțini (dacă există) pot oferi același nivel de securitate, prietenie cu torentul și prețul pentru care este accesat accesul la internet privat. Aflați de ce toate vpn-urile care nu se loghează NU sunt aceleași.

Dacă acest lucru sună puțin părtinitor pentru o recenzie, este. Sunt abonat PIA din 2013 și personal folosesc și iubesc serviciul lor. Recomand aproape tuturor utilizatorilor bittorrent să încerce mai întâi Accesul la Internet privat, înainte de a testa VPN-uri mai scumpe, deoarece PIA oferă 90% din funcții și 100% din confidențialitate la 1/2 din prețul serviciilor concurente..

Fiecare abonament PIA include o politică de rambursare de 7 zile, 100%.

Profilul Companiei

Revizuire privată de acces la internet

Site-ul: www.privateinternetaccess.com
Sediu: Cu sediul în SUA
Politica de logare: Fără jurnale. Perioadă.
Preț normal: 6,95 USD / lună

Cea mai buna oferta: 3,33 USD / lună (obțineți această ofertă)

Acces la internet privat: specificații

Accesul la internet privat coincide sau depășește standardul industriei la aproape toate standardele de criptare, securitate și confidențialitate. Nu este de mirare că au fost numiți „cel mai bun torrent vpn” din 2014 & 2015.

Am creat chiar un ghid pas cu pas care vă învață cele mai bune tehnici / sfaturi pentru a descărca torentele cu PIA.

 • Criptare AES pe 256 biți
 • Criptarea strângerii de mână pe 4096 biți (bate standardul industriei)
 • Fără jurnalele de activitate, jurnalele de conexiune sau metadate (Aflați mai multe)
 • Torrents permise pe toate serverele (rare)
 • Aplicații pentru PC / Mac / Android / iPhone
 • Plăți anonime acceptate (afla cum)
 • Include serviciul de proxy SOCKS5 din Olanda (Bine pentru torenți)
 • Sunt permise 5 conexiuni simultane (protejați-vă toate dispozitivele)

Recenzie privată de acces la internet: caracteristicile noastre favorite

Înainte de a intra în carnea recenziei noastre, vreau doar să evidențiez caracteristicile mele preferate despre PIA, a cărei combinație este motivul pentru care PIA este cel mai recomandat VPN de pe acest site (și a primit un 10/10 TorrentScore)

În nicio ordine anume:

Politica de logare
PIA nu păstrează jurnalele. Nici unul. Au fost foarte consecvenți în acest punct (și până acum nu a existat niciun motiv să-i punem la îndoială, spre deosebire de alte VPN). Întrucât se bazează pe SUA, nu este necesară păstrarea sau înregistrarea datelor sesiunii utilizatorilor. Recomandăm întotdeauna utilizatorilor torrenți să aleagă un VPN adevărat care nu se înregistrează pentru o confidențialitate / securitate maximă.

Torrent-ambilitate
Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, PIA permite torrenting pe TOATE serverele VPN. Acestea sunt capabile să facă acest lucru printr-o soluție unică în care vor reutila traficul de torrent (și numai traficul torrent) printr-o VPN secundară, dacă sunteți torent pe anumite servere cu risc ridicat (SUA, Marea Britanie, Australia, etc.). Este o soluție inteligentă (și complet în spatele scenei, astfel încât majoritatea utilizatorilor nici măcar nu sunt conștienți de faptul că se întâmplă).

Deoarece PIA nu păstrează jurnalele, identitatea descărcătorilor de torrent care utilizează serviciul lor este păstrată întotdeauna secretă, iar adevărata dvs. adresă IP nu va apărea în roiuri utorrent (atâta timp cât ai o conexiune VPN activă). Avem ghiduri complete despre cum să utilizăm uTorrent, Vuze și Qbittorrent în mod anonim.

PIA a completat, de asemenea, lista noastră cu „VPN-urile cele mai torentiale”

Securitate
PIA folosește criptarea AES de 256 biți (care este considerată incalcabilă prin atacurile de forțe brute și reprezintă puterea de criptare standard a industriei. În plus, PIA oferă utilizatorilor un control personalizat asupra puterii de criptare, lungimii cheii și algoritmului utilizat).

De asemenea, au integrat protecția IP împotriva scurgerilor în software-ul lor, cu protecție împotriva scurgerilor DNS, scurgerilor IP (switch-switch) și scurgerilor WebRTC.

Preț
Nu puteți vorbi despre PIA fără să menționați prețul. Dacă profitați de prețurile lor de un an, puteți obține PIA pentru 3,33 USD / lună (39,95 USD / an). Cu cele mai multe companii VPN comparabile cu prețuri cuprinse în intervalul de 8-12 USD / lună, consider PIA o valoare incredibilă. Toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată, toate softurile, garanția lor „fără jurnal” și o politică de rambursare de 7 zile.

Acces la internet privat: software

După ce vă înscrieți la PIA, veți primi un e-mail cu informațiile de conectare / parolă, precum și un link pentru a descărca software-ul VPN. Din partea lor, instalarea durează mai puțin de 2 minute. Apoi pur și simplu conectați-vă folosind combo-ul de conectare / parolă furnizat și sunteți gata să vă conectați la un server VPN.

Setări software PIA

Prima dată când lansați software-ul, vă recomand să deschideți fila setări avansate, făcând clic pe butonul „Advanced” din partea de jos. Veți vedea un ecran care arată așa:

Meniu Setări avansate

Meniu Setări avansate

Partea din stânga a ferestrei arată încă conținutul meniului de setări „simple”. Puteți alege dacă doriți să lansați automat și să vă conectați automat la VPN la pornire. Puteți alege, de asemenea, serverul VPN preferat la conectarea automată.

Setările avansate (din dreapta) oferă un control mai mare asupra unor caracteristici avansate precum redirecționarea portului, tipul de conexiune și protecția împotriva scurgerilor IP. Dacă nu sunteți sigur ce setări să alegeți, setările afișate sunt extrem de sigure și ușor de utilizat.

Iată o defalcare rapidă a opțiunilor dvs.:

 • Tip de conexiune (TCP sau UDP) – UDP este în general mai rapid și cea mai bună alegere pentru torrenting / streaming
 • Port la distanță – Alegeți ce port # OpenVPN rulează. Auto este bine pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Port forwarding – Activați redirecționarea porturilor dacă doriți să treceți printr-un router. Funcție avansată.
 • Kill Switch – Aceasta este o caracteristică de securitate care vă va ucide conexiunea la internet dacă VPN se deconectează. Aflați mai multe aici.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS – Forțați-vă computerul să folosească DNS-ul PIA în loc de furnizorul de internet. Recomandat.
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6 – Asigurați-vă că VPN-ul dvs. nu vă scurge adresa IPv6 (spre deosebire de IPv4). Testează acest lucru.

Setări de criptare

Accesul la internet privat oferă utilizatorilor un control personalizat asupra algoritmului de criptare și puterea pe care software-ul o folosește. Acest lucru poate fi modificat pentru a găsi amestecul optim de viteză și securitate pentru nevoile dvs. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți, PIA vă recomandă să lăsați setările implicite care sunt:
 • Criptarea datelor – AES 128
 • Autentificarea datelor – SHA1
 • Criptarea strângerii de mână – RSA 2048
Dacă doriți cea mai puternică criptare posibilă (viteza va fi mai lentă), schimbați setările la cele prezentate aici:

Setările de criptare PIA cele mai ridicate

Setări de criptare cele mai înalte

Conectarea la un server VPN

Conectarea la un server VPN se face din pictograma tăvii sistemului PIA prezentată aici cu roșu:

Imagine

PIA Pictograma tăvii

Dacă nu vedeți această pictogramă în tava de sistem (și software-ul funcționează), atunci trebuie să faceți clic pe săgeata „sus” de pe și să personalizați setările tăvii de sistem pentru a afișa întotdeauna pictograma tavă PIA.

Pentru a vă conecta la un server, faceți clic dreapta pe pictograma tavă PIA, care va afișa lista completă de server. Parcurgerea listei este puțin penibilă pe afișele cu rezoluție joasă, deoarece întreaga listă nu se potrivește pe dimensiunile afișajului sub 1920×1080.

VPN va începe imediat procesul de conectare atunci când faceți clic pe o locație a serverului. Veți ști că conexiunea este reușită atunci când pictograma PIA try devine verde strălucitor.

Puteți utiliza, de asemenea, un site gratuit precum ipmonkey.com sau iplocation.net pentru a verifica dacă VPN funcționează corect.

Lista serverului PIA

Lansați lista de server din tava de sistem

Pictograma tăvii devine verde când este conectată

Indicator „Conexiune activă”

Rezultatele testelor de viteză

Accesul la internet privat a funcționat extrem de bine în testele noastre de viteză (spre deosebire de majoritatea VPN-urilor la prețuri bugetare, care tind să fie puternic supraaglomerate).

Am putut obține evaluări de viteză „A” pe majoritatea serverelor, ceea ce înseamnă că depășiți 90% dintre utilizatorii din aceeași țară!

Cea mai rapidă probă de evaluare „B” a fost în Olanda (o locație extrem de populară a serverului pentru descărcătorii de torrenturi), deci are tendința de a fi mai aglomerată. Încă am gestionat viteze mai mari de 65% utilizatori din țara respectivă.

Aveți nevoie doar de 5-7 Mbps pentru a transmite video HD

La fel ca un punct de comparație, conținutul Netflix HD curge la aproximativ 5-7 Mbps. Am reușit să atingem viteze de 7-16x acel punct de referință. PIA a putut chiar transmite conținut 4k din cele mai multe locații pe care le-am testat.

IPVanish este unul dintre singurele VPN care este constant mai rapid decât PIA. Dacă viteza este prioritatea dvs. nr. 1, ar trebui să profitați de politica lor de rambursare de 100 de zile pentru 100 de zile.

De asemenea, am făcut o comparație completă între PIA și IPVanish.

PIA Speedtest, SUA

Texas, SUA

PIA Speedtest Canada

Toronto, Canada

PIA Speedtest, Olanda P2P

Olanda

Confidențialitate și securitate

Accesul la internet privat coincide sau depășește măsura de securitate standard a industriei pentru aproape fiecare aspect al serviciului lor. Dincolo de asta, au fost foarte proactivi în a răspunde și a remedia scăpările de securitate VPN atunci când sunt găsite, în timp ce VPN-urile mai puțin populare adesea ignoră rapoartele de vulnerabilitate sau rezolvările de întârziere.

Au fost, de asemenea, una dintre primele companii VPN care au adoptat o întrebare nu întreabă, nu spun adevărata politică fără jurnalele de înregistrare și sunt cele mai populare VPN fără logare din lume (în special printre vizitatorii acestui site).

Politica de confidențialitate și logare

Aproape toate companiile VPN păstrează înregistrări și jurnalele istoricului sesiunii / contului VPN pentru perioade de până la 6 luni. Accesul la internet privat NU. Nu înregistrează nicio metadată din istoricul sesiunii dvs. (KB de date transferate, adresa IP alocată, ora de conectare etc.). Ele sunt una dintre doar o mică mână de VPN-uri pentru a oferi acest nivel de confidențialitate.

Aceștia pot face acest lucru, deoarece au sediul central în SUA, care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor privind serviciile VPN. În multe alte țări, VPN-urile sunt clasificate ca furnizori de servicii de internet și trebuie să țină înregistrări.

Deoarece PIA nu ține jurnalele, aceștia pot oferi utilizatorilor torrenți o confidențialitate extrem de ridicată, iar adresa dvs. IP a torrentului va fi practic imposibil de urmărit în contul dvs. PIA sau adresa IP adevărată..

Plăți anonime
PIA necesită doar informații minime pentru a crea un cont. Ai nevoie:

 • O adresă de e-mail validă (pentru a primi informațiile de autentificare)
 • O formă de plată (acceptate plăți cu carduri cadou anonime / Bitcoin).

Dacă plătiți cu cardul de credit, PIA necesită informațiile de facturare pentru a preveni frauda, ​​dar dacă utilizați una dintre metodele de plată anonime, nu sunt necesare informații personale. Am scris un ghid privind plata serviciului VPN în mod anonim sau pur și simplu vizitați site-ul lor pentru mai multe detalii.

Securitate & Criptarea

PIA utilizează standardul industriei de criptare AES de 256 biți (Advanced Encryption Standard). Lungimea cheii de strângere de mână este de până la 4096-biți (personalizabile), care este de 2 ^ 2048 de ori mai puternică decât majoritatea VPN-urilor (da, este un număr foarte mare). De asemenea, au construit 3 straturi de protecție împotriva scurgerilor IP chiar în software-ul lor.

Criptare AES pe 256 biți:
Acesta este standardul industriei pentru criptarea de înaltă securitate. Este considerat de neîncăpător prin atacuri cu forțe brute și este același algoritm de criptare utilizat de militarii americani pentru comunicații cu secret mare.

Control personalizat de criptare:
După cum s-a discutat în secțiunea software de mai sus, PIA vă permite să personalizați puterea / algoritmul de criptare utilizat. Puteți chiar opta pentru nici o criptare dacă doriți doar o adresă IP anonimă cu cele mai rapide viteze. Consultați propriul ghid al PIA pentru personalizarea criptării.

Protecție împotriva scurgerii DNS

De fiecare dată când introduceți o adresă web în browserul dvs., această solicitare este trimisă unui server DNS pentru a traduce numele de domeniu (cum ar fi „google.com”) într-o adresă IP unde este găzduit site-ul web. În mod obișnuit, computerul dvs. utilizează probabil servere DNS aparținând Furnizorului de Internet. Acest lucru le oferă posibilitatea de a urmări și înregistra istoricul de navigare web (și majoritatea îl fac).

PIA are propriile lor servere DNS sigure, fără logare. Când activați protecția împotriva scurgerilor DNS, software-ul dvs. va forța computerul să utilizeze serverele DNS PIA în loc de opțiunea implicită. Este recomandat să păstrați întotdeauna această opțiune activată.

Kill-Switch

Aceasta este o opțiune de securitate opțională care vă va ucide instantaneu întreaga conexiune la internet dacă conexiunea VPN eșuează. Este recomandat să activiți acest lucru dacă veți face o torentare frecventă și nu utilizați un proxy împreună cu VPN.

Recomandat: Citiți ghidul nostru despre cum să utilizați PIA pentru torrenturi cu VPN și / sau Proxy.

Fiți conștienți că această metodă îți omoară conexiunea la internet la nivel de adaptor. Ca urmare, efectiv ați executat depanatorul de rețea Windows pentru a restabili accesul la internet sau a vă reconecta la un server VPN. Până nu veți face asta, nu veți avea acces la internet. Drept urmare, unii utilizatori începători consideră că această caracteristică este frustrantă.

Pentru a rula depanatorul, trebuie doar să faceți clic dreapta pe pictograma rețelei dvs. în tava de sistem și să faceți clic pe „Depanarea problemelor”.

Protecție împotriva scurgerilor IPv6

PIA este unul dintre doar câteva VPN-uri care includ această caracteristică în software-ul lor. Practic, există două grupuri de adrese IP, IPv6 (mai vechi și mai puține adrese disponibile) și IPv6 (mai noi și mai multe adrese IP). Calculatorul dvs. are de fapt atât adresele IPv4 cât și IPv6, astfel că această caracteristică va împiedica pierderea adresei dvs. IPv6 din greșeală.

Este recomandat să îl țineți mereu verificat, chiar dacă nu sunteți sigur dacă computerul dvs. utilizează IPv6 sau nu.

Accesul la internet privat este bun pentru torrente?

Intr-un cuvant, DA.Iată de ce…

Motivul nr. 1 – Politica de logare: Cel mai important criteriu atunci când selectați un VPN pentru torrenting este politica de logare a acestora. Vrei un VPN care nu înregistrează nicio jurnal de conexiune, activitate sau metadate. PIA corespunde facturii.

Motivul nr. 2 – Torrents permise pe toate serverele: Majoritatea VPN-urilor (chiar și cele care sunt torrent) vor restricționa torentele la anumite locații de server geografice. Acest lucru minimizează durerile de cap ale serverului și păstrează descărcătorii de torenți cu lățime de bandă mare pe doar câteva servere.

PIA permite torentele pe toate serverele și folosește o soluție unică pentru a reintegra traficul bittorrent (numai pe servere specifice cu risc ridicat) folosind un VPN secundar în culise. Este o soluție perfectă, iar majoritatea utilizatorilor nici nu observă.

Motivul nr. 3 – Serviciul proxy SOCKS Inclus: Fiecare abonament PIA include acces la serverul lor proxy SOCKS din Olanda. Puteți utiliza acest proxy în clientul dvs. torrent preferat (instrucțiuni de configurare aici). Proxy-ul poate fi utilizat în loc de VPN, sau chiar poate fi utilizat ambele simultan pentru protecție duală.

Motivul nr. 4 – Viteza: Nu am găsit o VPN mai rapidă la un preț mai mic decât PIA. Rețeaua lor de servere este la nivel mondial (24 de țări) și au o capacitate mare de lățime de bandă. Nu există o limită de transfer lunară de bandă sau o limită de transfer.

Motivul nr. 5 – Prețul:
$ 3.33 / luna. Asta e mai puțin decât un latte la Starbucks. Ce mai astepti?

Rezumatul revizuirii

Accesul la internet privat este o valoare excelentă dacă căutați un serviciu VPN fără logare, torrent-friendly, la un preț accesibil. Au fost numiți VPN-ul nostru torrent preferat și au obținut, de asemenea, un 10/10 pentru prietenia dintre torrent în 2016.

Setul lor de caracteristici este mai mult decât suficient pentru 90 +% dintre utilizatori și ne place faptul că includ un serviciu proxy SOCKS fără taxă suplimentară (aflați cum să-l utilizați pentru uTorrent, Vuze sau Deluge).

Caracteristici preferate:

 • Fără jurnale. Serios, nici unul.
 • Criptare 256 biți
 • Proxy SOCKS inclus (poate fi utilizat cu orice software important pentru torrent)
 • Software ușor de utilizat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Low-cost / accesibil

Alternativă la acces la internet privat

Există câteva alte opțiuni VPN care merită luate în considerare dacă sunteți dispus să cheltuiți mai mult $$ pentru un nivel mai performant / funcțional.

IPVanish este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și permite torrenturi. Torguard efectuează de asemenea extrem de bine în testele de viteză, are servere optimizate p2p și un serviciu proxy torrent cu 5 locații server.

Comparați accesul la internet privat

 • PIA vs. Torguard
 • PIA vs. IPVanish
 • PIA vs Hidemyass
 • PIA vs. Proxy.sh
 • PIA vs. BTGuard

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map