Revizuirea HideMyAss: 4 argumente pro și 4 contra folosirii VPN HMA

VPN HideMyAss HMA


VPN HideMyAss

https://www.hidemyass.com/

tl; dr

HideMyAss are un nume fain și un logo destul de unic, dar în termeni sau confidențialitate, acest VPN ridică câteva preocupări. Este deținută ca o filială a Avast, dar are sediul în Marea Britanie. De asemenea, performanța lasă un pic de dorit, dar cu siguranță nu este cea mai rea din acest domeniu. În general, acesta este un serviciu pe care trebuie să îl luați în considerare cu atenție înainte de a cumpăra.

Recenzie HideMyAss: 4 profesioniști & 4 contra de a utiliza HMA VPN

Început de un tânăr de 16 ani în 2005, HideMyAss (HMA) are o istorie îndelungată. A fost construită pentru a evita restricțiile de rețea într-un context relativ limitat. Dezvoltatorul său s-a extins constant și a crescut serviciul de-a lungul anilor.

În 2015, la doar zece ani de la lansarea conceptului de bază pentru prima dată, HMA a fost vândută către AVG Technologies pentru o sumă de 40 de milioane de dolari. La rândul său, AVG a fost achiziționat de Avast, care este locul în care HMA se află astăzi.

În ciuda intenției sale inițiale de a ajuta utilizatorii să ocolească blocurile, HMA a intrat sub lumina reflectoarelor chiar înainte de a fi vândută. În 2012, compania a respectat ordinele judecătorești din Marea Britanie de a preda informații despre activitățile unui utilizator.

Politicile și comportamentul companiei au diferențiat-o de majoritatea furnizorilor de servicii VPN care fac tot posibilul pentru a împiedica autoritățile să acceseze informațiile utilizatorilor.

4 lucruri care îmi plac despre VPN HideMyAss

1. Opțiuni puternice de securitate

Orice am crede despre HMA, securitatea lor este încă destul de bună. Iată ce au în magazin;

1.1 Suporta mai multe protocoale

Acestea oferă rate fixe de criptare la 256 biți. În mod implicit, toți utilizatorii Windows și Android obțin OpenVPN, în timp ce utilizatorii MacOS și iOS vor fi pe IKEv2.

Protocolul implicit hidemyass pentru Windows este openvpn

Aplicația implicită Windows permite doar OpenVPN.

Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza PPTP dacă doriți cu adevărat, dar aceasta nu este inclusă în aplicația HMA de bază. PPTP este cunoscut a fi mai puțin sigur decât OpenVPN, dar dacă doriți cu adevărat să-l utilizați, puteți lua legătura cu serviciul lor pentru clienți.

Vă vor orienta către un link pentru o aplicație diferită, unde puteți selecta între OpenVPN și PPTP. Vă recomand să vă lipiți de OpenVPN, deși este o opțiune mult mai sigură.

1.2 Protejează până la 5 dispozitive

Norma de astăzi este că fiecare dintre noi are deseori mai multe dispozitive inteligente. HMA înțelege acest lucru și puteți conecta până la cinci dispozitive simultan la serviciul lor. Acest lucru vă ajută să vă păstrați în siguranță toate dispozitivele în același timp.

În general, există aplicații care acceptă toate platformele mainstream, plus câteva în plus, inclusiv AppleTV și un număr selectat de routere. Din păcate, pentru routere există și o captură. Nu îl puteți instala singur, dar trebuie să îl configurați pre-configurat printr-o terță parte, cum ar fi Flashrouters.

1.3 Prezentarea întrerupătorului ucigaș

Ca o caracteristică suplimentară, acest VPN include un comutator de oprire pentru a opri transmiterea datelor în sau din dispozitivul dvs. dacă detectează probleme cu tunelul VPN.

hidemyass are comutator inteligent pentru ucidere

De asemenea, are o opțiune de tunelare divizată, astfel încât să puteți alege de fapt să permiteți anumitor aplicații să ocolească serviciul VPN.

1.4 Protecție împotriva scurgerilor

Testele HMA pentru scurgeri DNS și WebRTC au mers bine. Nu a existat nicio scurgere a IP-ului nostru de origine, în ciuda încercării catorva conexiuni server diferite. Testele DNS și WebRTC sunt destul de simple de executat. Există o mulțime de instrumente pre-construite online și pur și simplu accesând acele site-uri și rulând-o, vă va anunța dacă DNS-ul dvs. se scurge cu VPN-ul activ..

2. Rețea largă de servere

În total, HMA are o rețea de peste 1.000 de servere care acoperă 298 de locații.

hidemyass are o acoperire largă de servere

Aceasta este probabil cea mai largă acoperire pe care am văzut-o în ceea ce privește locațiile individuale, cu majoritatea altor VPN-uri de top cuprinse între 90 și 100 de țări.

2.1 P2P specializat & Streaming Servers

HMA are câteva servere selectate prin care trebuie să vă conectați dacă doriți să difuzați filme sau să rulați torrenturi. Pentru a fi sincer, deși mulți furnizori de servicii VPN spun acest lucru ca fiind un beneficiu și oferă tuturor serverelor ca fiind specializate, am îndoielile mele.

hidemyass vpn are servere optimizate p2p

Cu toate acestea, părerea mea, în ciuda faptului, HMA are cinci servere reglate pentru streaming media și opt pentru P2P. Unele locații cheie precum New York sunt contate de două ori, deoarece le puteți face pe ambele servere.

2.2 Funcționează cu regiunile cheie Netflix

Punctul meu de concentrare pentru Netflix a fost întotdeauna pe regiunea lor din SUA, de aceea sunt aproape toate filmele bune. De asemenea, are cea mai mare bibliotecă dintre toate regiunile Netflix și cu HMA, puteți viziona totul din orice parte a lumii.

Testul meu de ardere Netflix (de exemplu, un ceas de peste două zile) a arătat că streamingul a rămas fără probleme. A fost o dată o ocazie în care conexiunea VPN a fost abandonată, dar nu o dată am primit temutul avertisment proxy Netflix.

În ciuda vitezei nesimpresive a serverului american, a fost mai mult decât suficient pentru a mă bucura de o experiență Netflix fără probleme. Nu am observat nicio tamponare excesivă, chiar dacă am sărit bucăți de câteva minute în filme.

2.3 Rulează BBC iPlayer

În timp ce îmi dau seama că BBC iPlayer nu se află în topul listei „trebuie să urmărească” majoritatea oamenilor, îmi place să o folosesc ca test pentru capacitățile VPN. IPlayer are unele restricții destul de stricte privind utilizarea sa – aproape la fel de rău ca Netflix.

hidemyass este capabil să difuzeze bbc iplayer

Cu siguranță aș dori să știu dacă există într-adevăr un Donkey Town în Marea Britanie.

A fi capabil să ocoliți acest lucru este cu siguranță un plus. Având în vedere că HMA este un serviciu bazat pe Marea Britanie, nu am greșit să presupun că ar funcționa bine aici. Conectarea la Donkey Town, Marea Britanie, streamingul a fost de fapt surprinzător de rapid.

2.4 Poate efectua Shuffle IP

Nu este același lucru cu Melbourne Shuffle, un shuffle IP este ceva ce am văzut până acum doar pe HMA. Acestea au un buton foarte convenabil în aplicație care vă permite să „amestecați” sau să schimbați rapid IP-ul.

Acest lucru poate fi foarte util dacă aflați că unul dintre serviciile de streaming nu va funcționa pentru serverul la care sunteți conectat. Pur și simplu apăsați butonul de modificare și va schimba IP-ul, astfel încât să puteți încerca serviciul de streaming din nou.

Majoritatea serverelor HMA au mai multe adrese IP între care puteți schimba, în special pe serverele lor de streaming. De exemplu, serverul lor din New York care permite atât P2P cât și Streaming are 56 de adrese IP disponibile.

3. Serviciu bun pentru clienți

În timp ce HMA poate să nu fie cel mai bun la toate, un domeniu în care excelează este asistența pentru clienți. Aceasta a fost o situație de idee, deoarece am avut o serie de întrebări pentru a le pune, atât în ​​general, cât și mai de natură tehnică.

hidemyass are un serviciu excelent pentru clienți

Asistența clienților HMA a fost rapidă & eficient.

Folosind chat-ul lor live am reușit să obțin un răspuns foarte rapid. Crede-mă, aceasta nu este o normă când vine vorba de serviciile Live Chat și m-am trezit să primesc un răspuns aproape imediat ce am trimis o interogare.

Nu a existat absolut nonsensul unei cozi excesive sau a trebuit să aștepți pentru totdeauna pentru un răspuns prin e-mail. Agentul de chat a fost amabil și am fost în cunoștință de cauză, capabil să mă furnizeze exact detaliile și informațiile pe care le-am căutat.

Unii dintre voi s-ar putea crede că acest lucru nu este tocmai o problemă mare, dar în serios este. Am experimentat așteptări îndelungate și agenți de asistență clienți foarte obstrucționali, înainte de a face cel mai bun nivel pentru a acuza echipamentul sau acțiunile clientului, în timp ce refuzam să răspundă la întrebări directe într-o manieră relevantă.

Aceasta nu a fost experiența mea cu HMA și sper sincer că vor menține aceste standarde excelente pentru a merge mai departe. Kudos echipei pentru asta.

4. Garanție de înapoiere de 30 de zile

Luați în considerare o derulare de probă sau o garanție de întoarcere extinsă, acest lucru este absolut necesar să priviți atunci când investiți într-un produs pe care îl veți utiliza pe termen lung (cum ar fi cu abonamentul meu de trei ani la HMA).

Au existat cazuri în care unii furnizori VPN au o politică strictă de rambursare și să fiu sincer, întotdeauna am fost foarte prudentă. Dacă aveți un produs bun, de ce să vă temeți de faptul că utilizatorii vor fi nemulțumiți și își vor cere banii înapoi?

Garanția de returnare a banilor reprezintă o asigurare solidă a credinței unei companii în propriile produse și este important să o spună clar pentru utilizatori. Un lucru pe care trebuie să-l menționez este faptul că înscrierea la HMA vă deschide la reînnoirile automate, deci asigurați-vă că dezactivați asta pentru a evita o surpriză la sfârșitul planului.

4 lucruri care nu îmi plac despre VPN-ul HideMyAss

1. Confidențialitate limitată a utilizatorilor

Fiți avertizat că aceasta va fi probabil cea mai mare bucată din recenzia mea și că mulți dintre voi probabil veți fi foarte nemulțumiți când o citiți. Confidențialitatea utilizatorilor este unul dintre primele aspecte pe care un serviciu VPN ar trebui să le protejeze și, în opinia mea, HMA aruncă atât de multe steaguri roșii aici încât ar trebui să fie interzis din industrie.

1.1 Deținut de Avast

Norul de proprietate care atârnă peste HMA ca o albatrosă este unul întunecat și sumbru. În timp ce, în general, se află sub banner-ul Avast, este gestionat și operat direct de Privax Limited, din Marea Britanie.

Republica Cehă este de fapt destul de prietenoasă cu intimitatea, dar parcarea HMA sub Privax Limited este un steag roșu absolut. Marea Britanie este o țară din acordul inițial UKUSA, altfel cunoscut sub numele de „Five Eyes”.

Deoarece Marea Britanie a părăsit jurisdicția euro, întreprinderile din țară nu mai sunt obligate să protejeze confidențialitatea utilizatorilor în conformitate cu standardele umbrelă. De fapt, HMA are un istoric teribil de a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

De câteva ori a fost pus în centrul atenției pentru simpla predare a datelor utilizatorilor la cererea autorităților, odată cu Marea Britanie și odată cu SUA.

1.2 Jurnalele HideMyAss Câteva informații

Deoarece observăm mai sus că HMA cooperează cu autoritățile la cerere, putem, de asemenea, să spunem că acesta nu este un VPN care oferă un serviciu „Fără logare”. De fapt, HMA precizează în mod explicit că face informații despre utilizatori jurnal, deși pretinde că nu are activități de jurnal.

hidemyass înregistrează informațiile de conectare

(Sursă)

Din condamnările apărute în cazurile în care a predat ceea ce face jurnal, este încă suficient ca utilizatorii să fie împiedicați de autorități. Dacă doriți un VPN care vă protejează, acesta nu este serviciul cu care să vă înscrieți.

1.3 Cooperarea cu investigațiile privind violarea DMCA

În plus față de predarea jurnalelor, HMA a fost, de asemenea, cunoscut să coopereze cu gestionarea încălcărilor DMCA. De fapt, utilizatorii s-au plâns că serviciul însuși transmite avize privind încălcarea DMCA, similar cu ceea ce făceau ISP-urile în trecut.

2. Vitezele de pe HideMyAss nu sunt grozave

Îmi execut testele de viteză VPN de pe aceeași mașină și linie ISP de fiecare dată, o conexiune de fibre de 500 Mbps prin Ethernet. De obicei, acest lucru îmi oferă viteza mea publicitară maximă, atât timp cât conexiunea este curată.

viteza de bază a testului vitezei hidemyass

(Vezi rezultatul complet)

Pentru testele mele, fiecare locație de la distanță este supusă unei serii de teste, fiecare în pereche. Odată cu VPN pornit și apoi oprit. Acest lucru vă va permite să observați latența și vitezele potrivite în ambele scenarii.

Notă

Într-un târziu, datorită directivelor Work from Home, Internetul a fost încordat până la punctul de rupere. Prin urmare, este recomandabil să se ia aceste rezultate ale testului cu un vârf de sare până când globul este din nou în echilibru, la o dată ulterioară. Voi examina periodic vitezele și voi face ajustări atunci când este necesar.

Testul de viteză HideMyAss – SUA

Vitezele cu sau fără VPN pe serverele din SUA au fost puțin neplăcute în perioada în care mi-am efectuat testele. Cu toate acestea, întrucât SUA se află literalmente în întreaga lume de unde mă aflu, bariera cu și fără VPN rămâne aceeași.

test de viteză hidemyass vpn US off

Test de viteză HMA VPN SUA – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul complet)

test de viteză hidemyass vpn SUA pe

Test de viteză HMA VPN SUA – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Vitezele sunt utile și, cu siguranță, suficiente pentru streaming, dar descărcarea este un hit sau o ratare și P2P cu siguranță nu va fi atât de util.

Testul de viteză HideMyAss – Europa

Pentru zona euro, recent am testat mai aproape de locația mea, de exemplu, cu serverele germane. Cu toate acestea, cu HMA speram la performanțe solide în afara serviciului din Marea Britanie, deoarece în esență aceasta este baza de bază a acestui furnizor.

hidemyass vpn test de viteză EU off

Test de viteză HMA VPN UE – VPN oprit
(Vezi rezultatul complet)

test de viteză hidemyass vpn EU on

Test de viteză HMA VPN UE – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Este trist să spun că viteza din aval a scăzut pe fața sa cu un 13Mbps abia utilizabil. Destul de ciudat, în amonte a fost destul de bun, care, sincer, nu este prea folositor pentru majoritatea oamenilor.

Testul de viteză HideMyAss – Africa

Cu o rețea atât de extinsă pe care o are HMA, este una dintre puținele VPN-uri care deranjează de fapt cu prezența unui continent african. M-a surprins și mai mult faptul că în Africa există o serie de puncte de conectare.

hidemyass vpn test de viteză SA oprit

Test de viteză HMA VPN SA – VPN oprit
(Vezi rezultatul complet)

hidemyass vpn speed test SA pornit

Test de viteză HMA VPN SA – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Totuși, răspândirea nu a fost echivalentă cu calitatea serviciilor și încă o dată am obținut viteze abia utilizabile.

Testul de viteză HideMyAss – Asia

Ca de obicei, locația mea preferată pentru testarea unui VPN în regiunea Asia este Singapore – atât pentru apropierea de mine, cât și pentru infrastructura sa excelentă. Acest lucru a arătat clar în latență scăzută și viteze puternice atât în ​​jos, cât și în amonte cu un server din Republica.

test de viteză hidemyass vpn asia off

Test de viteză HMA VPN Asia – VPN oprit
(Vezi rezultatul complet)

test de viteză hidemyass vpn asia pe

Test de viteză HMA VPN Asia – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Totuși, orele mele obișnuite de Ping în acea locație sunt în mod normal mai bune, așa că cred că în condiții regulate, viteza HMA prin Singapore ar fi îmbunătățită și mai mult.

Testul de viteză HideMyAss – Australia

Terenul de jos nu este chiar atât de îndepărtat și, ca parte a regiunii Australisia, este destul de ok în ceea ce privește viteza de conectare VPN. Totuși, la 30 Mbps în jos cu HMA pornit – acesta este un rezultat destul de trist.

hidemyass vpn test de viteză aus off

Test de viteză HMA VPN AUS – VPN oprit
(Vezi rezultatul complet)

hidemyass vpn test de viteză aus on

Test de viteză HMA VPN AUS – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

În general, spun că HMA trebuie să lucreze la îmbunătățirea infrastructurii sale, mai degrabă decât să-și petreacă timpul și resursele care îi polițează pe utilizatori în numele guvernelor din întreaga lume. Într-adevăr, o tristă stare de lucruri.

2.1 Test de viteză încorporat în mai multe locații

Un lucru interesant pentru aplicația HideMyAss este că include un instrument de testare integrat în viteză multi-locație. Acest lucru vă permite să semnalizați diverse servere din rețeaua lor pentru testare și poate fi util – dacă a funcționat cu adevărat bine.

hidemyass vpn are instrument de testare a vitezei

Am constatat că rezultatele oferite de instrumentul de testare a vitezei erau, de regulă, foarte diferite de cele din Testul de viteză Ookla extrem de popular pe care îl folosesc majoritatea oamenilor.

3. Înscriere & Prețuri vai!

HMA este disponibil pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linus și chiar routere. Cu toate acestea, există anumite ciudățe pe care să le uitați în înscrierile lor & de stabilire a prețurilor;

3.1 Prețuri & Metode de plată variază după regiune

Acest lucru nu am văzut în mod normal în serviciile VPN, deoarece conceptul lor este globalizarea serviciilor. Totuși, am vizitat pagina lor pentru o serie de regiuni și am constatat că prețurile variază – în unele cazuri cu o cantitate uriașă.

prețuri hidemyass vpn diferite în funcție de regiune

Înscrierea în SUA este mult mai scumpă decât pentru același serviciu din Malaezia.

Ca un exemplu în acest sens, planul lor de trei ani în SUA costă 143,64 USD după reducerea abruptă la înscriere, dar același plan costă RM252 (aproximativ 58 USD) pentru cei care se înscriu din Malaezia. Deși nu mă aflu peste regiune în ceea ce privește prețul, această discrepanță este destul de mare.

De asemenea, în unele regiuni vă puteți înscrie cu PayPal, în timp ce nu este disponibil în altele. Acest lucru combinat cu procesul lor complex de înregistrare este uluitor pentru un serviciu care are mai mult de zece ani pentru a-și eficientiza procesele de afaceri..

3.2 Reînnoirea planurilor automat

Așa cum am menționat anterior, dacă vă înscrieți la HMA, le oferă automat dreptul de a vă reînnoi planul atunci când expiră. Ar trebui să rețineți că planul se reînnoiește la preț complet, nu la rata actualizată la care v-ați înscris.

Abonament hidemyass reînnoire automată

Dacă nu doriți acest lucru, asigurați-vă că dezactivați reînnoirea automată cât mai curând posibil.

4. Designul aplicației nu este cel mai bun

Cu ceva la fel de complex ca VPN (pentru unii oameni), acesta se referă la furnizorii de servicii pentru a se asigura că experiența utilizatorului este cât se poate de perfectă. Aceasta este încă o ciudățenie a HMA și mă face să bănuiesc că VPN-ul nu s-a schimbat în proiectarea fundamentală de-a lungul anilor.

4.1 Windows pop-up

Când încercați să navigați între opțiunile din aplicație, aceasta tinde să creeze ferestre pop-up, mai degrabă decât tranziția într-o singură interfață principală a aplicației. Această metodă de proiectare este o școală foarte veche și mă readuce în primele zile ale Windows. Este enervant și distractiv să spun cel mai puțin.

4.2 Marca are o criză de identitate

Unul dintre lucrurile pe care le-am remarcat despre HMA înainte de a mă înscrie a fost acel ultra misto, bine, fundul (sau măgarul?). Totuși, ceea ce vedeți nu este întotdeauna ceea ce obțineți și logo-ul iconic, se dovedește a nu fi atât de iconic până la urmă.

pictograma mărcii hidemyass nu este consistentă

În stânga – așa cum este anunțat; în dreapta, așa cum apare în aplicație

Morfează în funcție de locul în care îl vedeți și, în unele cazuri, se dovedește absolut oribil.

Linia de jos: Voi plăti pentru VPN-ul HideMyAss?

Aceasta este poate cea mai ușoară întrebare la care am avut de răspuns mult timp. Nu doar “Nu“, dar “In niciun caz!“. Gândul că un furnizor de servicii VPN ar acționa activ împotriva interesului clienților săi este pur și simplu neplăcut.

Împerechează asta cu toate insuficiențele ca serviciu și ai o anumită rețetă pentru dezastru. Aceasta este una dintre VPN pe care le-aș sfătui potențialilor clienți pentru a le îndepărta bine!

De fapt, accesați lista noastră de cele mai bune VPN și puteți găsi alternative mai bune!

Caracteristici cheie

 • ✓ Tunel Split
 • ✓ Bună securitate
 • ✓ Folosiți Până la 5 dispozitive
 • ✓ Comutator inteligent de ucidere
 • ✓ P2P dedicat & Streaming

Recomandat Pentru

 • • Utilizator conștient de securitate
 • • Depășirea cenzurii
 • • Bypass Geo-Block

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map