SiteGround SuperCacher – Cum accelerează timpul de încărcare a site-ului dvs. de 4X

Înainte de a intra în articol, permiteți-mi să prefațez acest lucru spunând că înțelegem cum articolele tehnologice pot obține un lucru destul de confuz (și poate puțin plictisitor) cu toate jargonul și tehnicitățile implicate.


Deci, am decis să scriem acest lucru într-o manieră cât mai simplă pentru a vă ajuta, utilizatorul final, să înțelegeți mai multe despre SiteGround SuperCacher (Notă: SiteGround este cel mai bun webhosting aici în Bitcatcha.) Și optimizarea site-ului dvs. fără toate discuția confuză despre tehnologie.

Ce este în cache & cum accelerează site-urile web

Ce anume este în cache?

Știți cum unii oameni își optimizează birourile sau bucătăriile, păstrând instrumentele cele mai utilizate în locații ușor de accesat sau convenabile pentru a crea un flux de lucru mai rapid?

Caching face exact asta.

Salvează date în memoria RAM, astfel încât data viitoare când vizitați același site web, atrage informații din datele salvate din memoria dvs., optimizând procesul de afișare a site-ului dvs., permițându-vă să ajungeți unde doriți să mergeți și să vedeți ce aveți trebuie să văd mult mai repede decât de obicei.

Cum ne afectează cache-ul?

Majoritatea site-urilor pe care le vizităm zilnic își optimizează site-ul cu memorie în cache, dar cu toții ne-am obișnuit cu asta, nici măcar nu știm că este acolo.

De exemplu, mergeți mai departe și deschideți o nouă filă, apoi încărcați site-ul dvs. preferat. Probabil că se încarcă în mai puțin de 5 secunde și asta este mulțumit tuturor datelor din cache.

Acum imaginați-vă dacă trebuie să așteptăm mai mult de 12 secunde pentru a încărca o pagină. Este un inconvenient minor, dar în această perioadă a mulțumirii instantanee este o perioadă lungă de timp.

Cât de rapidă vă poate afecta afacerea

Utilizatorul mediu se așteaptă ca un site să se încarce complet în mai puțin de 2 secunde. 3 secunde și vor crede că este prea lent. Ceva mai mult de 4? Oamenii vor pierde foarte mult interesul și vor trece la un nou site.

Viteza este atât de vitală pentru magazinele online, încât dacă gigantii de cumpărături online, cum ar fi Amazon, și-ar reduce site-ul cu doar 1 secundă, ei ar pierde aproximativ 116.000 USD pe minut! Acum gândiți-vă la cât de multe vânzări potențiale ați pierdut din cauza lipsei de viteză. Mâncare pentru gând?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher explicat

SuperCacher susține că site-ul site-ului susține că stimulează semnificativ timpul de încărcare a site-ului cu 4x. De asemenea, crește numărul de accesări pe care site-ul dvs. le poate face de până la 100 de ori extraordinar, folosind 3 metode diferite de memorie în cache pentru a vă optimiza site-ul, care sunt suficient de ușor de aplicat.

Diferitele opțiuni de memorie în cache funcționează diferit pentru a optimiza diferite tipuri de site-uri, așadar, să aruncăm o privire aprofundată asupra opțiunilor pentru a vă ajuta să decideți care este cel mai bine pentru dvs.!

Cache statică

TL; DR

Cache statică a site-ului site-ului:

 1. Optimizează livrarea de conținut utilizatorului final
 2. Oferă site-urilor lente un spor semnificativ de viteză
 3. Crește capacitatea site-ului de a gestiona mai multe accesări
 4. Este varianta perfectă pentru tot felul de site-uri.

Cache-ul static al site-ului site-ului stochează toate datele statice ale site-ului dvs. (inclusiv imagini, fișiere CSS și fișiere Javascript) în memoria RAM a serverului în loc de SSD, de aceea vizitatorii vor încărca conținutul dvs. direct din cache..

Conținutul dvs. va fi livrat mult mai rapid și va oferi vizitatorilor o experiență perfectă atunci când navighează pe site-ul dvs., datorită timpilor superiori de încărcare din memoria RAM în comparație cu SSD.

De asemenea, cache-ul static curăță și reînnoiește datele în mod automat la fiecare 3 ore, astfel încât, dacă apar modificări ale site-ului dvs., acestea vor fi actualizate automat fără probleme.

Memorie cache dinamică

TL; DR

Cache dinamic:

 1. Este ideal pentru site-urile bazate pe Joomla, WordPress și Drupal
 2. Activarea funcției Cache dinamic activează automat cache-ul static.
 3. Funcționează mână în mână cu Caticul static.
 4. Îmbunătățește considerabil performanța și viteza site-ului

La fel cum sugerează și numele său, Dynamic Cache creează practic mai multe copii ale conținutului dinamic al site-ului dvs. Datele sunt apoi stocate în memoria RAM a serverului și funcționează mână în mână cu Static Cache.

Prima persoană care vizită un site recent curățat cu Dynamic Cache va încărca întregul conținut al site-ului din baza de date a serverului, dar toți vizitatorii ulterior vor avea datele lor încărcate din memoria RAM a serverului, care este mult mai rapidă.

Când vine vorba de Flushing dvs. de date, va trebui să o faceți manual. Este destul de ușor de făcut, dar este încă un pas de făcut atunci când actualizați site-ul.

Puteți utiliza memoria cache dinamică cu Joomla, WordPress & Drupal. (Pentru site-ul WordPress, pluginul de cache dinamic SiteGround este preinstalat. Tot ce trebuie să faceți este să îl activați în zona dvs. de administrator WordPress.)

Opțiunea Memcache

TL; DR

memcache:

 1. Este cea mai bună opțiune dacă executați un magazin online care depinde de interogările bazei de date
 2. Îmbunătățește semnificativ viteza folosind datele RAM stocate pentru a răspunde la apelurile la baza de date
 3. Funcționează cu WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal și Joomla!
 4. Fără spălare automată

Memcache este de fapt site-ul propriu al siteground-ului asupra renumitului sistem Memcache, creat pentru a gestiona site-urile web care se bazează foarte mult pe interogările bazei de date. Funcționează stocând date și obiecte în memoria RAM a serverului Siteground, grăbind cererile de baze de date, cererile API și redarea paginilor.

Cu o poveste lungă, informațiile trimise din memoria RAM vor fi folosite pentru a îndeplini apelurile din baza de date, reducând numărul de ori cererea bazei de date reale. Dacă rulați un magazin online, Memcache poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Odată activat serviciul, va fi creat un nou proces Memcache pe care îl puteți controla în Cpanel.

Nu există o înroșire automată a datelor cu Memcache, așa că va trebui să vă amintiți să o faceți atunci când faceți modificări pe site-ul dvs.

Suntem găzduite!

Am găzduit de fapt site-ul nostru de testare cu SiteGround în planul GrowBig, testând viteza cu Static Cache, Dynamic Cache și Memcache activate. Rezultatele așteptate sunt fenomenale.

Pentru site-ul nostru de teste găzduit pe centrul de date Singapore SiteGround, am folosit GTmetrix pentru a măsura viteza de încărcare. Am setat regiunea serverului nostru de testare la Vancouver, Canada și browserul la Chrome. Setarea rămâne aceeași pentru ambele teste, cu și fără SuperCacher pornit.

SuperCacher Review: testarea site-ului cu și fără supercacher

Rezultatul

Cu SuperCacher pornit, locul de testare se încarcă în 1,8 secunde; același site se încarcă în 3 secunde fără. Aceasta este o diferență de 40%!

* P / S: Cu viteza și fiabilitatea dovedite a SiteGround, găzduim acest site web, bitcatcha.com pe SiteGround Cloud!

Cum să activați SuperCacher și să obțineți înlocuire

Activarea SuperCacher pentru site-ul dvs. este de fapt destul de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că ați instalat pluginurile corecte pentru sistemul dvs. (Siteground are un tutorial pentru dvs.) mergeți la Cpanel -> SuperCacher și porniți opțiunea dorită de memorie în cache!

Căutați SuperCacher în cPanel

Pasul 1: Caută SuperCacher în cPanel

Activați diferite cache-uri cu ajutorul unui comutator

Pasul 2: Activați cache-ul diferit cu ajutorul unui comutator.

SiteGround SuperCacher este crucial pentru viteza site-ului dvs.

După ce am analizat actualizările de performanță și creșterea masivă a vitezei folosind SuperCacher, simt că fiecare proprietar de afaceri ar trebui să o activeze pentru site-urile lor.

Cumpărătorii online sunt o grămadă de bănuți și, dacă nu puteți satisface nevoile lor suficient de repede, vor uita de dvs. și vor lua banii în altă parte.

Mai devreme, am menționat că gigantii ca Amazon vor pierde 116.000 USD pe minut dacă site-ul lor este încetinit cu doar o secundă.

Deși nu putem cuantifica cu exactitate cât de mult în vânzări veți efectua cu SiteGround SuperCacher activat, putem spune cel puțin cu încredere că veți avea probabil mai mulți clienți care returnează dacă site-ul dvs. este rapid, fiabil și poate face față presiune – și tocmai pentru asta este construit SuperCacher-ul SiteGround.

Așa că mergeți mai departe și activați SuperCacher pentru site-ul dvs. chiar acum. Nu vă costă nimic în plus, dar veți avea tot ce să beneficiați.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map