SiteGround

vs

HostGator

SiteGround VS HostGator – Cine este gazda mai bună pentru site-ul dvs. web?

rezumat

S-ar crede că atunci când doi titani se luptă ar fi un meci apropiat, dar în recenzii, multe variabile sunt potrivite și rezultatele ar putea ajunge să fie puțin surprinzătoare. SiteGround și HostGator sunt doi membri bine consacrați ai comunității de găzduire web și amândoi și-au plătit taxele. Cu toate acestea, chiar și atunci când se luptă cu acesta, rețineți că fiecare companie ar putea avea propriile sale zone de nișă în care sunt specializate. Țineți-vă o minte deschisă, nu vă mirați de unele rezultate..

SiteGround și HostGator sunt două dintre cele mai mari nume din gazduirea web astăzi. Cu atât de multe recenzii acolo, ar putea fi încă un lucru descurajant să faci acest pas înainte și să alegi cu adevărat viitorul tău gazdă. Înțelegem asta și pentru a vă ajuta să ieșim puțin mai departe, să luăm lucrurile mai departe și să le lăsăm pe aceste două să o scoată.

Rețineți că este foarte ușor să luați caracteristicile și specificațiile fiecăruia și să le diferențiați împotriva celuilalt. În schimb, ceea ce vom face este să aducem domenii cheie în care contează chiar și o mică diferență.

Prin revizuire, rețineți că ceea ce căutăm nu este doar performanța, ci și atitudinea generală a furnizorilor de hosting față de a face afaceri, precum și modul în care abordează și gestionează clienții.

În general, vom analiza în mod special;

 • fundal
 • Performanță (viteză și autonomie)
 • Prețuri
 • Relații Clienți

Notă

Toate site-urile de testare utilizate în această recenzie sunt deținute și administrate de Bitcatcha, cu excepția ShiphraShepherds.com.

Istoria

Început în decurs de doar doi ani unul de celălalt, SiteGround și HostGator au istorii lungi pentru a-și susține jocul. Cu aproximativ 15 ani în industrie fiecare, acești doi giganți au crescut și au dezvoltat un portofoliu de produse care se întind de la găzduire partajată până la oferte la scară de întreprinderi.

Istoricul HostGator nu este la fel de curat ca SiteGround, însă a fost cumpărat de Endurance International Group (NASDAQ: EIGI) în 2012. Aceasta a urmat atacului unui grup de hackeri asupra bazei de date a furnizorului de software de facturare HostGator. Drept urmare, au fost scurse informații despre utilizator și 500.000 de carduri de credit pentru clienți, fișiere de site-uri web și înregistrări de configurare cPanel.

Din păcate, în urma achiziției, EIG va continua să facă față mai multor incidente critice ale întreruperilor serverului în 2013. Pentru un furnizor de hosting, acest lucru este ceva letal și care a pus HostGator de la un început slab. Înțelegem că unele lucruri pot fi pur și simplu din vina furnizorului, dar chiar și așa – s-a întâmplat.

SiteGround1

HostGator0

Performanţă

Deși fiecare furnizor de hosting va oferi fără îndoială planuri de găzduire care se bazează pe propriile sale puncte forte, să luăm în considerare două categorii principale de planuri de găzduire; Gazduire partajată și Cloud Acestea sunt principalele de care ar fi interesați majoritatea proprietarilor de site-uri.

SiteGround cloud hosting

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Viteza medie: 129.8 ms – Vezi rezultatul complet

Gazduire cloud HostGator

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

32 ms40 ms128 ms323 ms161 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

574 ms203 ms159 ms46 ms140 ms

Viteza medie: 180,6 ms – Vezi rezultatul complet

* Notă: Testele de viteză SiteGround Cloud și HostGator Cloud au fost efectuate cu ambele site-uri web găzduite în America de Nord.

Pentru Cloud, ambele servere s-au descurcat relativ bine și s-au menținut sub viteza de 200 ms recomandată de Google pentru răspunsul la viteza serverului. Datorită locației centrului de date, vitezele de pe continentul SUA au rămas bune înainte de a renunța la ușor în partea de est de la care testăm.

SiteGround hosting găzduit

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Viteza medie: 159.9 ms – Vezi rezultatul complet

Gazduire comună HostGator

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Viteza medie: 190 ms – Vezi rezultatul complet

Pentru găzduire partajată, site-ul de testare partajat al SiteGround se află în Singapore, în timp ce, din păcate, HostGator găzduiește doar din America de Nord. Acest lucru arată ușor în testele de viteză, având în vedere că SiteGround oferă o viteză medie mai bună la nivel mondial de 159 ms, comparativ cu 190 m de HostGator.

Cred că motivul principal pentru aceasta este probabil Supercacher și software-ul pe care SiteGround îl utilizează. Toate acestea sunt proiectate și optimizate pentru distribuirea uniformă a livrării de date indiferent de distanța de la centrul de date.

Să analizăm informațiile despre server pentru o perioadă

În ceea ce privește configurația, SiteGround și HostGator adoptă abordări diferite. Pentru a-l păstra simplu, SiteGround menține în mod intenționat încărcările serverului scăzute, astfel încât eventualele creșteri potențiale în utilizare să fie gestionabile. HostGator, pe de altă parte, investește foarte mult în echipamente pentru a asigura stabilitatea.

SiteGround are cinci centre de date situate în orașe de pe glob (Chicago, Londra, Amsterdam, Milano, Singapore), astfel încât acestea sunt foarte bine răspândite în ceea ce privește geografia. Acesta este un lucru bun, desigur. HostGator are toate ouăle sale într-un singur coș, ca să zic așa, ambele centre de date situate în America de Nord.

Având în vedere acest lucru, suntem dispuși să oferim un punct pentru ambele, deoarece HostGator reușește să margineze SiteGround în Cloud Hosting, în timp ce Siteground câștigă în hostingul comun:

SiteGround1

HostGator1

Însă valorile de referință nu sunt întotdeauna exacte, așa că să ne uităm la punctele de preț cu care au ajuns aceste două gazde;

Garanție Uptime – Pot să o mențină?

Deocamdată am avut ambele aceste gazde pe radarul nostru și culeg informații uptime despre ele. Acesta este un domeniu în care ambele au o creștere a sprâncenelor bine și acest lucru nu ar trebui redus. În acest sens, să săpăm un pic mai adânc și să vedem ce spun Termenii și condițiile (ToS):

SiteGround uptime în ToS

„Serviciul de găzduire fiabil al site-ului SiteGround este susținut de un acord de nivel de servicii (SLA) lider în industrie. Garantăm timpul de funcționare al rețelei, 99,9% din timp pe o perioadă de doisprezece luni, începând cu data la care comandați contul. Dacă intrăm sub acest aspect, vă vom anunța prin e-mail și vă vom compensa automat contul după cum urmează:

 • 100% – 99,9% uptime: Fără compensare
 • 99,9% – 99,00% uptime: găzduire gratuită de o lună
 • O lună suplimentară de găzduire gratuită pentru fiecare 1% din timpul de funcționare pierdut sub 99,00%. “

HostGator uptime în ToS

„Condițiile de furnizare a serviciului, secțiunea 15, conțin informații exacte și actualizate privind garanția de funcționare a HostGator în întregime. Acest articol încearcă doar să ajute la explicarea regulilor pentru care sunteți de acord.

 • Dacă un server distribuit sau revânzător nu atinge garanția uptime de 99,9%, dumneavoastră Mai primiți o (1) lună de credit pentru acel pachet pe contul dvs..
 • Aprobarea oricărui credit este la libera discreție a HostGator și poate depinde de justificarea oferită. “

Cu toate acestea, dacă te uiți suficient de atent la aceste două seturi de ghilimele, vei observa o diferență accentuată. Da, timpul de funcționare este menționat și garantat, însă, în timp ce SiteGround este explicit în a afirma că va compensa depășirea timpilor dezactivate declarați, HostGator a încercat să fie mai slim. Încearcă să scape de ceea ce îmi place să numesc „garanție fără sens”.

Acest lucru înseamnă că o pune pur și simplu acolo, pentru că, compania își rezervă dreptul de a nu compensa un client, fără să explice nici măcar un motiv. În mod logic, ar putea nega pur și simplu toate încercările de a solicita despăgubiri pentru timpul inactiv. Rușine pentru tine HostGator!

SiteGround1

HostGator0

SiteGround sau HostGator au un preț mai bun?

Gazduire cloud

În ceea ce privește găzduirea în cloud, planurile SiteGround sunt mult mai costisitoare. Cu toate acestea, ceea ce oferă acestea reflectă adevăratul spirit al mediului Cloud Hosting, mai degrabă doar fragmentele oferite de HostGator cu fiecare plan.

Aș spune că planurile Site Hosting de gazduire cloud sunt destinate clienților de afaceri, în timp ce HostGator vizează persoane care doresc să încerce experiența în cloud. De asemenea, prețurile mult mai mari ale SiteGround reflectă adevăratele conturi de Cloud Hosting gestionate complet.

SiteGround cloud prețuri

SiteGround Cloud

Prețuri Cloud HostGator

HostGator Cloud

Pentru a pune aceste două ar fi compararea merelor și portocalelor. În timp ce SiteGround oferă opțiuni de găzduire Cloud complet gestionate, ofertele Cloud de HostGator sunt mai mult un tip de afacere de gazduire partajată amplificată, ceea ce arată în prețuri.

SiteGround1

HostGator1

Gazduire partajata

Pentru găzduire partajată, în timp ce există o diferență în ceea ce privește prețul, ambele gazde sunt bine în limitele găzduirii web. Acest lucru este bun pentru consumator într-un fel, deoarece există multe opțiuni din care puteți alege în funcție de cerințele dvs. exacte.

Prețul gazdelor partajate SiteGround

SiteGround Shared

Prețurile gazdelor partajate de HostGator

HostGator partajat

SiteGround1

HostGator1

Relații Clienți

În timp ce fiecare furnizor de găzduire are o formă sau alta de suport tehnic, ceea ce oferă și cât de bine fac acest lucru este un factor esențial. În acest caz, ambele gazde noastre oferă o gamă puternică de opțiuni de asistență, care includ telefonul și Live Chat.

De la SiteGround:

„Ura care așteaptă următorul agent disponibil? Si noi.

Suprasolicităm toate schimburile, astfel încât să existe întotdeauna cineva care să ridice telefonul sau chat-ul online, deci nu trebuie să aștepți mai mult de câteva secunde pentru următorul operator disponibil. De asemenea, evaluăm viteza fiecărui angajat, precum și performanța echipei în ansamblu, în mod regulat. “

Pe lângă faptul că găzduiește probleme legate de găzduire, SiteGround acceptă, de asemenea, o mare varietate de probleme web (cum ar fi pluginuri și extensii), așa cum se revendică în următorul videoclip:

HostGator, pe de altă parte, pur și simplu prezintă toate opțiunile de asistență pe o singură pagină, ușor de accesat. Cu toate acestea, EIG, actualul proprietar al HostGator a avut adesea plângeri înjositoare cu privire la asistența sa pentru clienți în general. De fapt, chiar și propriul personal se plânge de atitudinea companiei atunci când vine vorba de asistență pentru clienți:

„Aceasta este o companie bună pentru care să lucrezi dacă îți place munca zdrobitoare de suflet. Nu-i pasă de clienții reali? Aceasta este treaba pentru tine. Frumos, cu titluri nebuloase, descrieri de locuri de muncă schimbătoare și nimeni care nu știe ce se întâmplă? Aplicați astăzi! ” (Sursă)

Trebuie să mergem cu SiteGround pentru acesta:

SiteGround1

HostGator0

Verdict – SiteGround sau HostGator?

Cu asta, ajungem la scorul final de 6: 3. Ca să fiu sincer, înainte de a scrie această recenzie, am avut impresia că va fi o luptă mai strânsă. Presupun că diavolul este întotdeauna în detaliu și unele lucruri care, în mod normal, sunt trecute cu vederea, apar atunci când sunt în centrul atenției.

Acest lucru nu înseamnă însă că HostGator este o gazdă proastă, dar poate că o selecție finală ar putea fi bazată pe nevoile dvs. exacte.

Cu toate acestea, kudos pentru echipa de la SiteGround, îi felicităm pentru că au rulat cu succes această manșetă și le aplaudăm eforturile de a conduce o afacere onestă, bazată pe performanță..

SiteGround

https://www.siteground.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
6

HostGator

https://www.hostgator.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
3

Oferte pentru cititorii Bitcatcha

 • SiteGround: 60% reducere la găzduire web (de la 3,95 USD / lună).
 • HostGator: utilizați codul cuponului „bitcatcha” pentru o reducere de până la 60%. (Contract de 12 luni) A se vedea prețul
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me