SiteGround VS Inmotion Gazduire: 6 Comparații cheie (Server Speed ​​Incl.)

SiteGround


vs

Gazduire Inmotion

SiteGround VS Inmotion Gazduire – 6 zone cheie comparate (viteza serverului inclusă)

tl; dr

Preț față de performanță – scala de echilibrare veche când vine vorba de mărimea necorespunzătoare a valorii decizionale. Dar ce se întâmplă atunci când vă veți arunca două impasuri ale industriei unul împotriva celuilalt?

În bătălia amară a rivalilor de găzduire web, vom juca SiteGround împotriva Inmotion Hosting, iar competiția se reduce până la piulițe. Inmotion Hosting reușește să obțină o remiză, dar, în final, prefer totuși viteze minunate SiteGround.

Înființată în 2004 și dezvoltându-și calea în rânduri, SiteGround are astăzi gazdă la peste un milion de site-uri web în ceea ce a devenit o industrie de tip gât. Este faimos pentru tehnologia sa de viteză foarte specială și oferă servicii extinse și funcții cu valoare adăugată care o fac o propunere extrem de grea de bătut.

Inmotion Hosting, pe de altă parte, a fost în afaceri pentru o perioadă puțin mai lungă, începând cu 2001. Cu toate acestea, după cum au dovedit testele noastre înainte, a avea un dinte lung în industrie nu echivalează în general cu produse și servicii mai bune – pur și simplu o mai bună penibil pentru supraviețuire.

Cazul de testare dintre aceste două companii este astăzi semnificativ, având în vedere că ambele sunt adevărate pedigree. Aceasta înseamnă că istoria lor nu este diluată, fără preluări sau vânzări majore pentru a rupe linia existenței lor.

Cu asta în minte, iată ce vom compara astăzi.

Notă

Cele două site-uri de teste utilizate în această revizuire sunt deținute și administrate de Bitcatcha. Atât SGUSHosted.com cât și IMHHosted.com sunt găzduite în centrul de date al acestora în SUA.

Planuri și prețuri

Să vedem planurile pe care acestea le au pentru mase și punctele de preț la care vin;

SiteGroundInmotion Gazduire

PRICEPRICE
StartUp / Lansare 3,95 USD 3,99 USD *
GrowBig / Putere 3,95 USD 5,99 USD *
GoGeek / Pro 11,95 USD 13,99 USD *

RENEWALRENEWAL
StartUp / Lansare 9,95 USD 7,99 USD
GrowBig / Power 14,95 USD 9,99 USD
GoGeek / Pro 29,95 USD 15,99 USD
Vizita

* Ofertă exclusivă Inmotion pentru cititor Bitcatcha. Prețul regulat începe de la 6,39 USD
** Folosim GrowBig de SiteGround și Power of Inmotion pentru a găzdui site-urile noastre de testare

Caracteristici cheie

SiteGround GrowBigInmotion Power
WebsitesUnlimited6
Space20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
Site BuilderYes Da
DomainsUnlimited26
Control PanelcPanelcPanel
Backups gratuit Da (zilnic) Da (la fiecare 36 de ore)
Migrație gratuită Da
Conturi de e-mail gratuite Da
Funcții complete

După cum puteți vedea în comparațiile de prețuri, Inmotion intră la un cost de intrare mult mai mare comparativ cu SiteGround. Cu toate acestea, aceasta este mai mult decât compensată de costurile de reînnoire pe termen lung ale SiteGround.

În comparație cu planurile, să spunem că pe o perioadă de 5 ani (cu o perioadă inițială de înscriere de un an), costul total al proprietății ar fi:

SiteGround
5,95 USD + (4 x 14,95 USD) = 65,75 USD

Gazduire Inmotion
8,49 USD + (4 x 9,99) = 48,45 USD

Aceasta este o diferență semnificativă, astfel încât dacă nu intenționați să mutați gazdele web după expirarea contractului inițial de înregistrare, Inmotion Hosting oferă o valoare mult mai mare din punct de vedere al prețului..

Ambii furnizori de găzduire oferă planuri care sunt destul de solide și vin cu valoare adăugată plăcută. Rețineți că ambele oferă și servicii de migrare web gratuite (Pentru SiteGround, migrația gratuită a site-ului este disponibilă doar pentru GorwBig și un plan superior.), Ceea ce consider un punct de transfer excelent.

Cu toate acestea, aș spune că Inmotion Gazduire are o ușoară margine aici datorită tipăririi fine în care își extind serviciile de migrare pentru a include nu numai fișierele și bazele de date ale site-ului, dar chiar vor ajuta la transferul setărilor cPanel, înregistrărilor de domeniu și chiar conturilor de e-mail.!

Inmotion Gazduire migrare site web

SiteGround0

Gazduire Inmotion1

Performanță – Locația și viteza serverului

Locația serverului

SiteGround are sprijinul a 5 centre de date separate, răspândite pe tot globul, cu unul din SUA, 3 în Europa și o locație din Asia servită prin Singapore. Aceasta este o răspândire foarte strategică și oferă o latență bună pentru site-urile clienților lor.

Inmotion Hosting, pe de altă parte, este ceva mai evaziv cu privire la centrele lor de date, menționând pur și simplu că au „centre de date de pe ambele coaste” – ceea ce presupunem că ar fi SUA Est și Vest. Cu toate acestea, sunt extraordinar de mândri de centrul lor de date din Los Angeles.

Centrul de date LA de gazduire inmotionată este verde

Profită de răcirea naturală sau de tehnologia de răcire exterioară a aerului. Prin aceasta, acestea pot reduce costurile de răcire cu aproape 70%, dar mai important, reduc amprenta de carbon cu mai mult de 2.000 tone pe an. În comparație cu Inmotion Gazduire, SiteGround susține doar faima „verde” pare să fie plantarea a câteva sute de copaci în 2010.

Pe lângă aceasta, compania are și un parteneriat cu Arbori Nu Profit pentru viitor. Prin această inițiativă, Inmotion Hosting ajută la asigurarea plantării a 5.000 de copaci în întreaga lume.

Viteza serverului SiteGround

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Evaluat A +; Med. Viteză: 138,1 ms
Vezi rezultatul complet

Viteza serverului Hosting Inmotion

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Evaluat A +; Med. Viteză: 171,9 ms
Vezi rezultatul complet

În ciuda discrepanței de amplasare a centrelor de date pe care cei doi furnizori de găzduire le au, acestea sunt termene excelente de performanță în întreaga bord. De fapt, aceste sincronizări sunt destul de greu de învins și sunt foarte semnificative pe spațiile de gazduire web distribuite.

Pentru a aprofunda un pic mai adânc în performanțele de viteză, rețineți că fiecare dintre ele are ceva în plus, pe care majoritatea gazdelor nu le oferă – modificări specializate în viteză (sau o varietate de).

SiteGround implementează un amestec puternic de SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 și PHP7. Combinate, fiecare dintre acestea ajută la performanțele de viteză înainte de câteva centimetri doar atât de mici încât să îi ofere un avantaj peste concurență.

Inmotion Gazduire, însă, vinde foarte greu ceea ce numește „Max Speed ​​Zone”. Cu toate acestea, există doar o mică îndoială persistentă în modul în care compania poziționează această tehnologie. Inmotion Hosting este premisa că mulți concurenți se bazează excesiv pe centrele de date unice, ceea ce duce la potențiale impacturi negative asupra vitezei.

Cu toate acestea, într-o comparație a centrelor de date, Siteground oferă o suprapunere globală mult mai bună decât Inmotion Hosting. Adăugați faptul că mulți furnizori de găzduire web de bună reputație nu s-ar baza niciodată pe centre de date unice și avem o problemă – pur și simplu nu sună corect.

Cu toate acestea, rezultatele nu pot fi argumentate și le vom oferi atât o performanță excelentă.

SiteGround1

Gazduire Inmotion1

Server Uptime

Inmotion Gazduire a arătat un nivel de funcționare solid de 100% în cea mai recentă perioadă de monitorizare de 30 de zile, dar am fost puțin surprins de faptul că părea să existe o ușoară sclipire în perioada de 30 de zile a SiteGround. Cu toate acestea, este o scădere minusculă într-un ocean mare, deoarece am monitorizat această gazdă de ceva timp și, în general, a fost solid. Chiar și cu denivelările, timpul de funcționare a rămas peste 99,95%.

SiteGround uptime

SiteGround Uptime

Inmotion Gazduire uptime

Gazduire Inmotion Uptime

Aici ne atrag din nou atenția asupra timpilor de răspuns afișați în graficele. SiteGround își arată din nou rezistența cu răspunsuri constante sub 1.000 ms. A penaliza site-ul SiteGround pentru o minusculă înregistrare pe o înregistrare fără semne ar fi un pic nedrept în ochii mei și să o combin cu timpul de răspuns, sunt dispus să le dau punct.

SiteGround1

Inmotion Hosting0

Relații Clienți

Ca de obicei, aceasta este din nou o zonă cheie foarte puternică la care trebuie să fie atentă oricine caută găzduire.

Serviciu clienți SiteGround

Am mai trecut peste asta și o voi face din nou, SiteGround are un serviciu excelent pentru clienți, iar acest lucru am fost testat și, din fericire, am fost deja revendicat de mai multe ori. Întotdeauna există riscul ca lucrurile să alunece puțin de-a lungul anilor, dar acesta nu este unul dintre acele locuri unde se întâmplă.

Serviciu clienți Inmotion Hosting

Inmotion Hosting afirmă cu mândrie că oferă tehnologie bazată în SUA care ajută clientul pe mai multe canale, inclusiv telefon, chat, e-mail sau sistem de bilete. Sistemul este cuprinzător și, de fapt, mai presus de ceea ce ar oferi multe gazde web.

Ce spun utilizatorii despre SiteGround

SiteGround Recenzii pentru clienți

Ce spun utilizatorii despre Inmotion Hosting

Inmotion Gazduire Recenzii pentru clienți

După cum vedeți, ambele gazde web au recenzii puternice ale utilizatorilor în favoarea acestora. Acest lucru este rar în lumea de găzduire web, unde utilizatorii sunt adesea extrem de apreciați despre gazdele lor. Pentru a menține standardele la un nivel suficient de ridicat pentru a obține feedback pozitiv este bine.

SiteGround1

Gazduire Inmotion1

Interfața cu utilizatorul

Deși ambele gazdele noastre folosesc cPanel, am tot simțit că acest segment ar trebui să fie lăsat în mod simplu, astfel încât să le amintesc tuturor importanței unui panou de control bun. Acesta este, practic, ușa către gazda dvs. și este posibil să petreci ceva timp aici.

cPanel este o alegere excelentă și populară și oferă ambelor gazde un câștig solid în interfață. Este puternic, convenabil, distribuit pe scară largă și simplu pus, foarte ușor de utilizat.

SiteGround1

Gazduire Inmotion1

Ce iubesc despre site-ul site-ului

SiteGround a rămas întotdeauna pe lista mea de gazde de top și rularea prin aceasta este încă o dată revigorant. Este un performant constant cu un istoric excelent și până în prezent, am găsit încă mulți concurenți reali pentru asta.

Pe scurt;

 • Viteză și stabilitate excelente
 • Suport excelent pentru clienți
 • O gamă largă de produse

Ce iubesc despre Inmotion Hosting

În timp ce parcurgem Inmotion Hosting prin mănușă, mi-a dat surprize destul de plăcute uneori. Acesta este un pretendent puternic pentru SiteGround și oferă atât caracteristici cât și performanțe competitive. Îmi place mai ales că nu oferă reduceri nebune pentru înregistrările pentru prima dată, pentru că mie mi se pare puțin greșit.

Pe scurt;

 • Preț bun
 • Viteză și stabilitate impresionantă
 • Suport excelent pentru clienți

Gânduri finale

Aceasta a fost pentru mine personal o decizie foarte dificilă. După ce am citit recenzia mea, unii dintre voi s-ar putea întreba de ce am acordat puncte unei gazde în timp ce lăudăm caracteristicile celuilalt în același timp..

Voi fi sincer – da, i-am iubit pe amândoi. Este foarte dificil să nu găsești doar un serviciu de găzduire fantastic, ci și un alt lucru care să se potrivească.

Cu toate acestea, în ciuda ultimei mele povești de 4: 4, simt că îi datorez tuturor celor de acolo să rupă egalitatea și tot aș merge cu SiteGround. Mai presus de toate, la sfârșitul zilei, una dintre cele mai critice caracteristici ale site-ului tău va fi viteza acestuia, iar SiteGround nu m-a lăsat niciodată să cobor..
După ce ați adăugat ceilalți factori, acestea sunt tocate pe tort.

SiteGround

https://www.siteground.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
4

Gazduire Inmotion

https://www.inmotionhosting.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
4

Oferte pentru cititorii Bitcatcha

SiteGround: 60% reducere de găzduire web (De la 3,95 USD / lună).

Găzduire pentru mișcări: 50% reducere exclusivă (de la 3,99 USD / lună).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map