Recenzie: Torguard Torrent VPN și Serviciu Proxy

Torguard este un adevărat furnizor VPN „fără jurnal” cu sediul în SUA. Acestea oferă atât proxy anonim, cât și servicii VPN (vândute separat). Spre deosebire de majoritatea altor VPN-uri, Torguard și-a adaptat în mod specific serviciile și publicitatea la nevoile stricte de confidențialitate ale utilizatorilor bittorrent frecventi.

Torguard: primul aspect

Recenzie Torguard: Profil pic

Specificatii tehnice

 • Fără jurnale. Perioadă. ()
 • Criptare AES pe 256 biți (Excelent)
 • Serviciu VPN sau serviciu Proxy Torrent (vândut separat)
 • Compatibil cu Windows / Mac / Android / iPhone
 • Servere 1Gbps + în peste 40 de țări
 • Servere optimizate pentru torrent
 • Opțiunea / serverele Stealth VPN (treceți prin firewall)

Vizitați Torguard (cea mai bună ofertă) >>

Cele mai bune caracteristici ale lui Torguard
Iată caracteristicile noastre preferate Torguard…

Fără jurnale
Torguard nu păstrează nicio jurnal de conexiune sau activitate. Activitatea dvs. de torrent este practic de necontrolat de către terți (inclusiv ISP-ul dvs.)

Instalator de proxy auto
Serviciul proxy anonim de Torguard este o alternativă bună (sau un plus) la un VPN. În general, un proxy este mai rapid și mai ieftin decât un VPN, în timp ce îți schimbi adresa IP a torrentului. Dezavantajul este că trebuie să configurați manual proxy-ul în clientul torrent, dar Torguard a construit un instalator proxy personalizat care va face toată configurația pentru dvs., automat.

Viteze rapide
Torguard și-a îmbunătățit cu adevărat rețeaua de servere în ultimii doi ani și acum au unele dintre cele mai rapide viteze din industrie. Viteza rapidă a VPN înseamnă torrențe mai rapide!

De ce TorGuard este o alegere excelentă pentru p2p / Bittorrent

După cum probabil ați ghicit de la nume, Torguard și-a adaptat în mod special serviciul vpn anonim la nevoile utilizatorilor bittorrent, oferind caracteristicile critice de anonimat pe care mulți alți furnizori vpn nu le au. Torguard permite utilizarea bittorrent pe toate serverele lor internaționale (dar nu pe serverele americane) și nu păstrează jurnalele de conexiune.

Asigurați-vă că citiți articolul nostru despre motivul pentru care aveți nevoie de un vpn anonim pentru bittorrent

Caracteristici care fac din Torguard VPN o alegere excelentă pentru p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Amical pe servere internaționale
 • Fără jurnalele de conexiune (utilizarea dvs. vpn rămâne anonimă)
 • Protecția împotriva scurgerilor DNS (se asigură că IP-ul dvs. adevărat nu este expus vulnerabilităților Windows)
 • Protocol securizat OpenVPN cu criptare
 • Preț rezonabil
 • Mai multe opțiuni Torrent Friendly (proxy sau vpn)
 • Asistență clienți responsivi

Pentru anonimat maxim:
Dacă sunteți extrem de prudent, o opțiune excelentă este să utilizați simultan serviciul de proxy Torguard și un alt serviciu VPN anonim. Această opțiune oferă confidențialitate maximă și vă va înfășura traficul de torrent într-un tunel proxy criptat, care este apoi înfășurat în alt tunel VPN criptat de la furnizori independenți. Cu această configurație, utilizarea bittorrentului este practic de neatins. Pentru mai multe informații, citiți articolul nostru Bittorrent total anonim în 3 pași simpli

Opțiuni și prețuri

Torguard oferă 2 opțiuni diferite pentru anonimizarea traficului dvs. de torrent. Dacă aveți nevoie doar pentru a face anonimă utilizarea dvs. bittorrent, acestea oferă un Serviciu Proxy Torrent. Configurarea este ușoară, doar configurați clientul dvs. bittorrent pentru a se conecta prin Proxy Torguard (au 4 țări și 20 de opțiuni de adresă IP).

Dacă preferați să păstrați întreaga activitate de internet privată și anonimă, acestea oferă serviciul VPN Torguard Torrent, care vă protejează întreaga conexiune la internet. Configurarea este super ușoară, trebuie doar să descărcați software-ul desktop vpn și sunteți în funcțiune.

Pachetele și prețurile pentru Torguard

Proxy Torguard
Criptare și anonimat numai pentru utilizare bittorrent. Poate fi stratificat în alt VPN pentru o protecție maximă.

Prețuri:
– 5,95 USD / lună cu lună în lună
– 3,95 USD / lună dacă este achiziționat anual

Serviciu VPN Torguard
Criptare și anonimat pentru întreaga dvs. conexiune la internet și pentru toată activitatea de internet.

Prețuri:
– 9,95 USD / lună cu lună în lună
– 4,99 USD / lună dacă este achiziționat anual

Timp limitat până la 40% reducere a serviciului VPN dacă este achiziționat cu un serviciu proxy!

Software VPN Torguard

Torguard oferă opțiuni de conectare manuală și automată. Dacă trebuie să folosiți serviciul vpn cu un dispozitiv mobil, va trebui să parcurgeți ruta manuală (dar torguard oferă ghiduri de configurare ușoare). Dacă utilizați doar serviciul dvs. Torguard vpn cu computerul de desktop, tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați software-ul client Torguard VPN, introduceți informațiile de conectare și faceți clic pe conecta!

Prezentare software Torguard

Software-ul client vpn are orice interfață ușor de utilizat. Trebuie doar să introduceți detaliile de conectare, să selectați un server din lista derulantă și să faceți clic pe Conectare. Clientul folosește protocolul openVPN pentru o securitate maximă.

Fereastra principală a clientului arată și jurnalul de conexiune VPN, astfel încât tehnofilii pot verifica fiecare pas al procesului de conectare OpenVPN. Noua dvs. adresă IP VPN este afișată în partea de sus a ferestrei de jurnal

Software-ul Torguard folosește, de asemenea, o pictogramă utilă a tăvii de sistem codificată în culori, care strălucește roșu atunci când VPN este conectat și roșu când nu, pentru confirmare vizuală adăugată

De asemenea, software-ul are Protecție integrată împotriva scurgerii DNS caracteristică care lipsește multe alte vpn. Aceasta este o caracteristică specială care împiedică adevărata dvs. adresă ip să fie expusă de vulnerabilitățile de securitate Windows. Accesați dnsleaktest.com pentru mai multe informații.

Imagine

Torguard VPN anonim: caracteristici

Torguard are multe caracteristici care vor atrage atenția asupra securității:

 • Criptare AES de 256 biți prin OpenVPN sau L2TP / Ipsec
 • 39+ Locații server global
 • Protecție integrată împotriva scurgerii DNS
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6 și WebRTC
 • Fără înregistrare de date / Fără jurnal de conexiune (complet anonim)
 • 7 zile 100% garanție de returnare


Criptare: 256 biți AES
Torguard folosește criptarea AES de 256 biți. Acesta este un cypher extrem de sigur și este aceeași forță folosită de guvernul și armata americană pentru comunicarea de top-secret. Este considerat de neatins prin atacuri de forță brută (ghicirea cheilor).

Criptarea este extrem de benefică pentru descărcarea torentelor și împiedică orice terță parte dintre dvs. și serverul VPN să citească traficul dvs. sau să vadă ce site-uri web vizitați / fișiere descărcați. Acest lucru înseamnă că nici furnizorul dvs. de internet nu va avea cunoștințe despre activitatea dvs. online, în afară de faptul că utilizați un VPN.

Protecție împotriva scurgerilor IP
De-a lungul timpului, au fost descoperite mai multe puncte slabe ale sistemului de operare Windows care pot fi exploatate pentru a expune adevărata dvs. adresă IP chiar și în timp ce utilizați un VPN. Acestea sunt: ​​scurgeri DNS, scurgeri IPv6 și scurgeri WebRTC (Stun).

Torguard și-a personalizat software-ul VPN pentru a preveni toate cele 3 vulnerabilități ale scurgerii IP, dintre care cel mai frecvent sunt scurgerile DNS. Torguard folosește propriile servere DNS private (și care nu se loghează) pentru toate căutările DNS și site-urile web. Aceasta înseamnă că nu există nicio înregistrare de la terți din istoricul web și solicitările dvs. DNS nu vor fi trimise din greșeală prin serverele DNS ale ISP..

Jurnalele de confidențialitate / VPN

Torguard a declarat public că nu păstrează jurnalele de activitate ale abonatului sau istoricul conexiunilor.

Acest lucru face ca Torguard să fie unul dintre cei mai anonimi și mai conștienți furnizori de VPN din lume. (Majoritatea furnizorilor VPN vor păstra jurnalele istoriei conexiunilor anterioare, inclusiv adresa IP pe care o utilizați pentru a vă conecta la rețeaua lor). Aceste jurnalele minime pot fi încă teoretic utilizate pentru a urmări o descărcare a torrentului la adresa IP a utilizatorilor inițiali.

Cu un VPN care nu se conectează (cum ar fi torguard), acest lucru nu este posibil. Nu există nicio înregistrare a adreselor IP anterioare cărora vi s-au atribuit rețeaua lor, astfel încât descărcările dvs. de torrent vor fi practic de necontestat.

Testul de viteză antivirus

În general, furnizorii de VPN care permit traficul p2p și torrent în rețelele lor nu vor fi deosebit de rapid. Bittorrent poate fi un porumb uriaș de lățime de bandă și mulți utilizatori descarcă și semnalizează 24/7, care pot pune eforturi pe orice VPN. În ciuda acestui lucru, viteza TorGuard a fost destul de rapidă pentru utilizarea Bittorrent (deși dacă doriți să faceți streaming video HD în rețeaua lor, va trebui să utilizați un server din SUA)

Rezultatele testelor de viteză:

Testul de viteză de torguard: Chicago, SUA

Chicago, SUA Test de viteză

Imagine

Rotterdam, Testul de viteză din Olanda

Recenzie Torguard: Test de viteză, Canada

Toronto, Canada Test de viteză

Torguard Test de viteză din Marea Britanie

Testul de viteză din Marea Britanie

Concluzie:

Dacă motivul pentru care doriți un serviciu VPN sau Proxy este în primul rând să vă păstrați Bittorrent sau p2p să folosiți anonimatul, Torguard ar trebui să fie pe lista scurtă de alegeri VPN. Nu păstrează jurnalele de conexiune, sunt prietenoase cu p2p și chiar le pasă de confidențialitatea online. Alte câteva opțiuni minunate includ: Acces la internet privat și BTGuard

Incotro acum?

 • Vizitați Torguard
 • Du-te înapoi acasă
 • Citește mai multe recenzii

TorGuard
Revizuit de Best Bittorrent VPN pe 14 decembrie 2015
Evaluare: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me