Gazduire Inmotion

Gazduire Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Gazduire este una dintre cele mai bune gazde la care am avut vreodată plăcerea de a le folosi. Deși au anumite funcții de îmbunătățire a vitezei (nu există NGINX în planurile partajate) și au doar 2 centre de date bazate în SUA, viteza de răspuns a serverului lor este nebună rapid!

De asemenea, au o echipă de suport excelentă, suficient de răbdătoare și cu cunoștințe pentru a ne ocupa de toate întrebările. Inmotion Hosting primește doi degetele de la noi! .

Revizuirea gazduirii inmotion: cei 9 profesioniști & 3 contra (testat viteza serverului – 170 ms!)

Este păcat că foarte puțini oameni în afara unei piețe de nișă sunt familiarizați cu numele „Inmotion Hosting”.

Cu siguranță nu sunt la fel de faimoși ca Hostinger sau SiteGround, dar Inmotion Hosting este cu siguranță una dintre cele mai subestimate pietre de acolo..

Compania americană cu capital independent este în jur din 2001, iar serviciile și produsele lor impresionante sunt o reflecție a unei companii care învață din experiență și a evoluat pentru a fi una dintre cele mai mari gazde web astăzi.

Bitcatcha.com a fost găzduit de fapt cu Inmotion Hosting și am descoperit că este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut vreodată în cariera noastră.

Am trecut la SiteGround Cloud de atunci (nu ne putem numi experți în găzduire web dacă nu experimentăm cu alte gazde web!) Și în timp ce sunt gazda noastră preferată în acest moment, experiența noastră dulce cu Inmotion ne-a ținut mereu să ne întrebăm dacă și-au păstrat serviciul stelar.

Recenzii de găzduire inmotion

Așa că am decis că este suficient.

Nu are rost să amintesc despre trecut.

Ne-am conectat la vechiul nostru cont de Inmotion Hosting, am creat un site de testare și ne-am dus în oraș cu el, doar pentru a vedea cum s-au ținut de când ne-am găzduit ultima dată cu ei, iar băiatule, băiat, nu am regretat..

Am testat viteza, am analizat caracteristicile lor, am vorbit cu asistența pentru clienți și am evaluat ușurința generală de utilizare – și am fost plăcut mulțumiți de rezultate!

Ca întotdeauna, am creat o listă de argumente pro și contra, pe baza constatărilor noastre, pentru a putea judeca singur dacă Inmotion Gazduire este cea mai bună gazdă web pentru site-ul dvs. de e-commerce..

Notă

Site-ul de testare pe care îl utilizăm în această recenzie este imhhosted.com. Este găzduit cu Inmotion Hosting Power Plan la centrul de date al West Coast.

9 lucruri care ne plac în ceea ce privește găzduirea Inmotion (încă!)

1. Gazduirea Inmotion este FAST FAST!

Am creat un site de testare (https://imhhosted.com/) folosind Inmotion Hosting’s Power Plan și am folosit propriul nostru verificator de viteză unic al serverului pentru a descoperi timpii de răspuns de la Inmotion Hosting atunci când faceți ping din mai multe locații din întreaga lume și rezultatele în totalitate. ne-a suflat!

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Viteza medie: 171.9 ms – Vezi rezultatul complet

Ping-urile din vestul și estul SUA au fost cele mai bune, respectiv marcând 2 ms și 53 ms fiecare, ceea ce le face superbe dacă vizați publicul american.

De asemenea, s-au descurcat foarte bine și din celelalte locații, afișând foarte puțină latență atunci când au făcut ping-uri din Singapore (178 ms), Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms) și Japonia (109 ms).

Singura locație în care Inmotion Hosting nu s-a descurcat prea bine a fost în Bangalore, cu 514 ms. Nu este surprinzător, având în vedere distanța.

Cu o medie la nivel mondial de 172 ms, Inmotion Hosting este foarte rapid și ocupă un A + solid. Aceștia acoperă publicul internațional destul de bine, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orele de răspuns ale serverului, dacă nu vizați publicul indian (în acest caz, consultați cel mai bun gazduire web pentru India.)

De asemenea, am efectuat un test TTFB folosind webpagetest.org, iar rezultatele ne-au fost destul de plăcute.

Timp de pornire la rezultatul testului pentru primele octeții

Acest test a fost realizat pe o instalație de stoc cu WordPress, fără configurații sau optimizări de viteză. TTFB a fost într-adevăr rapid la 0,466 s, iar Inmotion Hosting a marcat în mare parte A în parametrii de notare webpagetest.org, obținând doar F-ul pentru transferul compreselor și conținutul static al cache-ului. Rezultatele sunt confirmate în continuare de testele ample realizate în WebHostingSecretRevealed.

Aceste F pot fi ușor transformate în A doar instalând câteva plugin-uri de îmbunătățire a vitezei, cum ar fi W3 Total Cache.

2. Caracteristici care îmbunătățesc foarte mult SPEED!

Am mai spus-o și o vom spune din nou: viteza este rege. Un site de încărcare lentă se corelează direct cu lipsa vânzărilor și nimeni nu vrea asta!

Dacă o gazdă web ne poate furniza funcții care pot reduce viteza de încărcare a site-ului nostru, acestea vor avea puncte cookie pe care le-ar fi tras în mod violent pe gât. Inmotion Gazduire are mai mult de câteva funcții de îmbunătățire a vitezei, ceea ce face exact asta. Iată câteva pe care am considerat că merită menționate:

Centre de date în Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting și-a așezat în mod strategic centrele de date chiar lângă punctele de schimb Internet pe coasta de est și coasta de vest a Americii. Acest lucru îl face ideal pentru site-urile de comerț electronic care vizează publicul american, dar locația lor strategică ajută, de asemenea, serverele lor să răspundă mai rapid la solicitările din alte țări, asigurând timpi de răspuns la nivel mondial.!

cercetător

De asemenea, au făcut echipă cu ISP-uri din întreaga lume și schimburi inter pares pentru a crea conexiuni directe de date, ceea ce reduce dramatic viteza de încărcare a datelor. În loc să dirijați datele dvs. prin mai multe rețele diferite, peering funcționează conectându-vă direct cu cel mai apropiat coleg, ceea ce duce la răspunsuri mult mai rapide și viteze de încărcare! Aflați mai multe despre privirea aici și aici

Inmotion Gazduire cu peering

Stocare SSD ultra rapidă

Unele gazde web acolo încă stochează date pe HDD-urile tradiționale. Dacă îmi oferă opțiuni de stocare HDD, îl voi arunca înapoi. Nu dorim ca acele HDD-uri cu fund lent de vârstă jurasică, cu toate părțile lor mobile. Ne dorim SSD-uri ultra sexy foarte frumos, construite pentru a răspunde poftelor noastre de viteză. Acesta este motivul pentru care ne place că Inmotion Hosting folosește stocarea SSD; practic reduce viteza de încărcare cu 40%!

3. 99,9% Garanție Optime

Garanția Uptime este un lucru pe care doriți să îl căutați într-o gazdă web. Este posibil ca un minut de oprire să nu pară foarte mult în schema de lucruri, dar se adaugă o mulțime de perioade de oprire de 1 minut și va ajunge la un punct în care site-ul dvs. devine irelevant pentru Google..

De fapt, dacă site-ul dvs. este scăzut de cele mai multe ori, este practic inexistent pentru Google. Persoanelor care caută site-urile dvs. vor primi în schimb rezultate pentru site-uri similare și vă vor costa pierderi în vânzările potențiale.

Inmotion Gazduire oferă clienților lor din clasa de afaceri o garanție uptime de 99,99%, pe care o veți primi în cont în valoare de o lună în cazul în care scad sub acest număr.

Desigur, atacurile DDoS sau întreruperile serviciilor cauzate de scripturile personalizate nu sunt eligibile pentru credite, dar este plăcut să știm că Inmotion Hosting este suficient de încrezător în serviciile lor pentru a oferi această garanție uptime în primul rând..

Vezi aici SLA-ul de funcționare al Inmotion Hosting aici.

În prezent urmărim timpul de funcționare al site-ului nostru de testare cu uptimerobot.com, iar din acest moment al scrierii, uptime este de 99,99%. Timpul de funcționare al site-ului este urmărit continuu și datele sunt afișate mai jos, astfel încât să puteți vedea dacă garanția de funcționare a Inmotion Hosting respectă promisiunea sa.

Optime din aprilie 2018

99,98%

* Acest contor se actualizează constant

4. BoldGrid – Constructor de site premium inclus

Nimănui nu îi plac constructorii de site-uri gratuite care vin cu un plan de găzduire web. Sunt super restrictive, iar șabloanele lor de design arată de obicei ca capătul neplăcut al unui autobuz murdar.

Cu toate acestea, BoldGrid este o bestie complet diferită.

Este de fapt un constructor de site-uri PREMIUM (pe care majoritatea oamenilor îl vor plăti), care este construit în partea de sus a WordPress, astfel încât să obțineți flexibilitatea completă a WordPress fără toate complexitățile!

Interfața de utilizator este un astfel de vis de utilizat și este minunat intuitiv. Oamenii cu experiență de codare zero își pot construi practic propriile site-uri WordPress în mai puțin de o oră, cu ajutorul editorului lor drag and drop.

Chiar au teme personalizate pre-construite dacă preferați să le utilizați în schimb.

BoldGrid Site Builder

Chiar dacă sunteți un designer web cu experiență, veți constata că BoldGrid are avantajele sale.

Îți simplifică fluxul de lucru, permițându-ți să lucrezi mai rapid și să creezi site-uri mai dinamice și, de asemenea, poți salva încărcările preferate pentru a fi utilizate ca șabloane pentru alte site-uri!

Una dintre cele mai bune avantaje ale BoldGrid, în umila mea părere, este că dețineți proprietatea completă a site-ului web pe care l-ați construit folosind sistemul lor, prin care alți constructori de site-uri nu vă oferă proprietatea deplină pentru site-urile dvs..

BoldGrid costă de obicei 60 de dolari pe an, dar oferă GRATUIT cu planurile de afaceri comune ale Inmotion Hosting. Cele mai bune lucruri din viață sunt cu adevărat gratuite!

Consultați acest videoclip pentru mai multe informații despre Boldgrid.

5. Domenii gratuite

Nimanui nu-i place să fie nichel și să se oprească pentru orice, dar de multe ori se poate simți atunci când creăm site-uri web. Trebuie să plătim pentru găzduire web, să plătim suplimentar pentru funcțiile pe care le dorim, să plătim pe cineva să proiecteze site-ul, să plătim pentru imaginile menționate de proiectantul site-ului – lista nu se termină niciodată.

Acesta este motivul pentru care am fost peste lună cu decizia Inmotion Hosting de a include un domeniu gratuit (în valoare de 14,99 USD) cu toate planurile lor de afaceri comune. Domeniul este de fapt doar un an, dar faptul că este gratuit deloc face o diferență în satisfacția clienților.

Dacă aveți deja un domeniu existent pe care preferați să-l utilizați, Inmotion Hosting vă va oferi chiar credite, astfel încât să vă puteți transfera domeniul rapid și fără niciun fel de supărare.

6. SSL gratuit, Backup automat & Protecții hack

Planurile de afaceri ale Inmotion Gazduire vin cu o suită minunată de caracteristici de securitate, care vă ajută să vă păstrați site-ul în siguranță împotriva oricăror atacuri neprevăzute. Este destul de mișto pentru că vă puteți odihni ușor și vă puteți concentra asupra afacerii sau creării de conținut, fără să vă faceți griji pentru nimic din acestea.

Suite de securitate constă din:

SSL gratuit

Inmotion Gazduire oferă SSL GRATUIT prin cPanel, semnat de Comodo, unul dintre cele mai de încredere mărci SSL din industrie. Cu doar câteva clicuri de mouse, puteți activa „https” pe site-ul dvs. web.

Pentru noi, acest lucru este destul de al naibii de grozav, deoarece Chrome va începe să eticheteze site-uri fără SSL ca fiind „sigur” în curând. Iar comoditatea de a activa SSL-ul gratuit este pur și simplu imbatabilă.

Protecție împotriva hackurilor

Inmotion Hosting folosește un instrument intern numit Patchman care caută vulnerabilități în site-ul dvs. și îl plasează înainte ca hacks-urile să se întâmple. Este un instrument preventiv excelent pe care îl ai gratuit și este o caracteristică excelentă pentru site-urile de comerț electronic!

Backup automat gratuit

Vă puteți imagina cât de obositor ar fi să aveți o copie de rezervă manuală a datelor? Ce se întâmplă dacă se întâmplă să uitați să efectuați o copie de rezervă într-o zi, datele dvs. vor decide să dispară?

Inmotion Gazduire ne ajută să rezolvăm această problemă automatizând procesul pentru noi. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la backup-uri, așa cum le face sistemul, pentru noi, permițându-ne să ne concentrăm asupra aspectului de afaceri al lucrurilor.

Restaurarea datelor este, de asemenea, super ușoară. Doar un clic este nevoie pentru a restabili site-ul dvs. la modul în care a fost înainte. Dacă nu știți cum să o faceți, consultați doar echipa lor în direct excelentă – vor fi mai mult decât fericiți să o facă pentru dvs..

Protecție DDoS

Protecția DDoS de la Inmotion Hosting este încorporată în infrastructură și este asigurată de Corero, unul dintre brandurile de top în domeniul securității cibernetice.

Acestea oferă protecție DDoS în timp real prin abordarea lor „prima linie de apărare”, care inspectează traficul și blochează atacurile în timp real – cu alte cuvinte, protejează site-ul dvs. fără a întrerupe traficul real al consumatorilor!

Citiți mai multe despre protecția DDoS de la Corero aici.

7. Suport bazat pe 24/7 din S.U.A.

Întreprinderile de comerț electronic rulează 24/7, iar o gazdă web bună ar trebui să aibă și suport 24/7, pentru a remedia orice probleme indiferent de timp..

Echipa de suport pentru Inmotion Hosting a fost întotdeauna receptivă, cu cunoștință și experiență, întotdeauna gata să ne ajute cu răbdare cu orice probleme am întâmpinat. (Și sunt 100% americani!)

Acestea pot fi contactate prin chat live, Skype sau dacă vă simțiți în mod particular chat, prin numărul lor de telefon dedicat de asistență.

Experiențele noastre cu ei au fost întotdeauna foarte plăcute, ceea ce ne-a rezolvat problemele fără frustrări. Vă vor răspunde la toate întrebările cu răbdare și profesional, indiferent cât de stupide ar fi.

Inmotion Gazduire echipă de suport receptiv

8. Garanție de înapoiere de 90 de zile & Migrarea site-ului gratuit

Acesta este MARE. Majoritatea gazdelor web oferă o rambursare parțială sau parțială în termen de 30 de zile sau 60 de zile. Inmotion Hosting este suficient de sigur cu serviciile lor, încât oferă o rambursare completă în 90 de zile, lucru care cred că nicio altă companie de găzduire web nu a făcut până acum!

De asemenea, vor sorta transferul site-ului dvs. pentru dvs. complet gratuit, fără niciun fel de oprire și astfel nu va trebui să vă scoateți părul îngrijorat de ruperea site-ului dvs..

La urma urmei, dacă nu sunteți nemulțumit de Inmotion Hosting, trebuie doar să anulați în perioada de căutare gratuită și să vă primiți banii înapoi fără întrebări.!

9. 56% Reducere exclusivă pentru Bitcatcha Reader

Inmotion Gazduire 56% reducere exclusivă pentru cititorii Bitcatcha

Tuturor le place să obțină mai multă valoare pentru banii lor, nu? Din fericire pentru dvs., am reușit să obținem un DISCON EXCLUSIV cu Inmotion Hosting, care vă oferă 56% din planul de afaceri, reducând prețul la doar 3,49 USD pe lună (planul de lansare)!

Nu este totul, dacă sunteți în căutarea de găzduire WordPress premium, veți fi bucuroși să știm că avem 37% reducere din planul WP-1000 al Inmotion, ceea ce va reduce prețul la doar 4,99 USD pe lună..

În comparație cu planul inițial de găzduire WordPress de la Bluehost, care costă un exorbitant 39,99 USD (nu veți obține chiar mai multe funcții – mai mult despre asta în Inmotion VS Bluehost), credem că veți avea în mod evident mai multă bătaie de cap, cu linkul nostru de afiliere de mai jos!

Lucruri care nu ne plac despre găzduirea cu mișcare

1. Proces Iffy Check Out

Acesta este doar o înțelegere minoră, dar este încă un lucru pe care l-am găsit enervant. Procesul de check out Hosting poate fi o durere. Nu există indicații clare cu privire la ce să faceți sau unde să apăsați.

Sunt una dintre puținele companii de acolo care practică în continuare apeluri manuale de confirmare pentru noii utilizatori. Aceasta poate fi destul de supărătoare, dar este, de asemenea, o caracteristică de securitate. Dacă acesta este sau nu un lucru bun sau rău depinde de utilizator.

Procesul de check out este de asemenea foarte lent. O căutare rapidă a dezvăluit că unii utilizatori au întâmpinat probleme și la finalizarea vânzării, unii oameni se confruntă cu intervale de timp, iar alții pur și simplu nu au putut finaliza procesul.

Dacă vă gândiți să vă abonați, luați notă și fiți pregătiți – aveți răbdare, iar vânzarea va trece în cele din urmă.

2. Fără date de date asiatice

În timp ce Max Speed ​​Zone ™ de la Inmotion Hosting este optimizat pentru o abordare globală și funcționează foarte bine, dar este un pic faptul că centrele de date ale acestora sunt situate doar în America.

Sunt localizat în sud-estul Asiei și, deși serverele Inmotion Hosting par să răspundă destul de bine, pinged de la Singapore la 178 ms, poate fi mult mai rapid pentru clienții noștri să încarce site-ul nostru, doar dacă au avut un centru de date situat în Asia.

3. Fără NGINX

NGINX este un server super popular creat printre majoritatea gazdelor web datorită contribuției sale la scăderea masivă a vitezei de încărcare a site-ului și suntem destul de dezamăgiți că Inmotion Hosting nu l-a implementat încă în planurile lor de găzduire partajate (este disponibil doar cu opțiunile lor de găzduire WordPress).

Cu toate acestea, am făcut un pic de săpat și am descoperit că testează și examinează compatibilitatea NGINX cu serverele lor partajate și, în cele din urmă, ar putea trece complet de la Apache..

Vor fi minunat pentru proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii atunci când o fac (viteza de încărcare a site-ului scade extraordinar cu NGINX!), Dar din acest moment al scrierii, pare o oportunitate ratată..

Planurile de gazduire inmotion & Caracteristici

Gazduire de afaceri

Dacă sunteți în căutarea de găzduire de afaceri partajate pentru companii mici sau site-uri de comerț electronic, aveți trei opțiuni:

LaunchPowerPro
Preț / lună3.99*$4.99*$7.49*
Reînnoirea $ 7,99 $ 9,99 $ 15,99
DomainFREEFREEFREE
Număr de site-uri permise26Unlimited
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Număr de e-mailUnlimitedUnlimitedUnlimited
SpeedNormal2X4X
Suite de securitate InclusInclusInclus

* Preț pentru abonament de 12 luni. 56% reducere exclusivă aplicată.

Site-ul nostru de testare este găzduit pe planul Power pentru că am dorit să găzduim câteva domenii, iar acest plan ne oferă mai mult decât suficientă libertate și resurse pentru a face tot ceea ce am dorit să facem. De fapt, găzduim de fapt alte site-uri de afiliere cu acest cont și încă nu am întâlnit niciun sughiț în serviciu.

Una care nu este foarte clară pe site-ul web de Inmotion Hosting este diferența dintre performanța 2x în planul Power și performanța 8x din planul Pro. Am făcut câteva săpături și asta am descoperit

CPU% (C) Memorie fizică
Launch40% 1GB
Power80% 2GB
Pro100% 4GB

Memoria fizică alocată pentru planurile pro este literal de 4 ori din planul de lansare, ceea ce înseamnă că gazda poate rula mai eficient programele de care aveți nevoie pe site-ul dvs., ceea ce se traduce direct la viteze de încărcare mai rapide, dacă site-ul dvs. necesită aceste tipuri de resurse..

Dacă sunteți pe gardul dintre planul Power și Pro, regula de aici este să începeți întotdeauna mic și să faceți upgrade odată cu creșterea. Inmotion Hosting are o gamă completă de servicii pentru a satisface fiecare nevoie. Așadar, alege doar un plan cu resursele de care crezi că vei avea nevoie – dacă vei constata că ai nevoie de mai mult, vei avea întotdeauna opțiunea de a face upgrade!

De asemenea, veți beneficia de o reducere exclusivă de 56% odată cu utilizarea linkului nostru de afiliere, deci nu uitați să îl utilizați!

VPS

Pentru agenții, revânzători sau dezvoltatori, puteți alege între două planuri VPS care se potrivesc nevoilor dvs. Aceste planuri sunt instalate pe serverul NGINX și alte beneficii mincinoase care vă oferă drepturi de jignire atunci când stai cu cei care știu. Vedeți toate funcțiile VPS aici.

vps administrate și găzduire vps autogestionată

Gazduit WordPress găzduit

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celor mai bune, cele mai luxoase și decadente planuri de găzduire din jur, nu căutați mai departe de Găzduirea WordPress administrată de Inmotion. Sunt optimizate pentru a vă oferi cele mai bune viteze cu NGINX, SSD, PHP7 și memorie în cache avansată.

De asemenea, vă veți bucura de securitate gestionată și de actualizări gestionate, ceea ce înseamnă că, literalmente, nu va trebui să vă faceți griji pentru un singur lucru, deoarece Gazduirea WordPress administrată de Inmotion rezolvă totul pentru dvs..

Evident, cu caracteristicile premium vin un preț premium – fii gata să te alarmezi pentru aceste beneficii! Vezi prețul lor aici.

Cum rezistă inmoția împotriva competițiilor?

inmotion VS Siteground: Care este mai rapid?

După cum am menționat anterior, Bitcatcha.com a fost găzduit cu Inmotion Hosting înainte de a trece la SiteGround Cloud, iar o mare parte a deciziei de a comuta a fost bazată pe viteza superioară a SiteGround la acea vreme (aceasta a fost acum 2 ani).

Timp de răspuns de server: 172 ms VS 138 ms

Pentru acest test de viteză, am creat două site-uri web – unul cu Inmotion Hosting Power Plan și unul cu SiteGround GrowBig. Am pus cele două site-uri de test prin verificatorul nostru de viteză intens pe server pentru a vedea care gazdă web este mai rapidă în termeni de răspuns, iar rezultatele ne-au luat prin surprindere..

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Locația serveruluiLos AngelesChicago
SUA (W) 2 ms55 ms
SUA (E) 53 ms3 ms
Londra322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
Sao Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japonia109 ms148 ms
Canada67 ms12 ms
Germania149 ms103 ms
Media mondială171,9 ms138,1 ms
Rezultate complete

Inmotion Hosting a impresionat cu o medie mondială de 172 ms, ceea ce le câștigă un clasament A + din bitcatcha.com!

Din aceste rezultate, este foarte clar că site-urile cu audiență din SUA vor beneficia cel mai mult de viteza lor aprinsă din cauza celor 2 centre de date situate în America, dar ping-uri din restul lumii au revenit destul de rapid (de cele mai multe ori sub 180 de ms) astfel încât întreprinderile cu audiențe internaționale se pot bucura în continuare de viteze mai rapide decât cele recomandate cu Inmotion Hosting!

Rezultatele site-ului SiteGround sunt destul de similare cu Inmotion Hosting, cu o medie rapidă la nivel mondial de 138 ms, care obține și un clasament de A+.

Am acoperit o comparație mai detaliată a serverelor lor la SiteGround VS Inmotion Hosting. Verificați asta.

Locație din centrul de date: 2 VS 5

Inmotion Gazduirea are doar 2 centre de date (estul SUA și vestul SUA) amplasate strategic pentru acoperire la nivel mondial. Deși centrele de date ale Inmotion Hosting sunt destul de rapide în toată lumea, SiteGround are 5 centre de date distribuite în 3 regiuni – acest lucru vă permite să alegeți centrul de date cel mai aproape de locația publicului dvs. țintă, asigurând cele mai rapide viteze de încărcare posibile pentru ei (și așa cum știm cu toții, cu atât mai rapid site-ul dvs. se încarcă, cu atât vă puteți face mai multe vânzări!).

Funcții de îmbunătățire a vitezei

Atunci când vine vorba de software-ul de îmbunătățire a vitezei, atât Planul de alimentare al site-ului GrowBig cât și Inmotion Hosting SiteGround acceptă PHP7, dar SiteGround pare să aibă partea superioară cu includerea serverului popular NGINX configurat, renumit pentru viteza sa. SiteGround are de asemenea avantajul cu propriul SuperCacher, un sistem avansat de memorie în cache care vă permite să creșteți timpii de încărcare de până la 4x mai repede!

Inmotion Hosting are de fapt SSD-uri de înaltă performanță optimizate cu setarea serverului NGINX, dar se pare că acele funcții sunt disponibile doar cu planurile lor de găzduire WordPress.

git & înscenare

Cei dintre voi care beneficiază de funcții de calitate ale vieții, cum ar fi GIT sau punerea în scenă, veți fi dezamăgiți că Inmotion Hosting nu oferă niciuna din aceste funcții. Este un lucru dezamăgitor, având în vedere că SiteGround poate oferi mai mult în același punct de preț.

Notă

Inmotion Hosting oferă Git & Punerea în scenă în gazduirea lor WordPress Premium, care începe de la 4,99 USD / lună. .

Inmotion VS Bluehost Ca găzduire WordPress

În continuare, am introdus noul plan nou de gazduire WordPress Inmotion, în conformitate cu planul de găzduire WordPress Bluehost.

Primul lucru pe care l-am observat imediat în afara liliacului a fost prețul – planul WP-1000S de la Inmotion Hosting este de doar 9,99 USD 37% reducere, 6,99 USD doar lunar, față de standardul WP al Bluehost, la un preț ridicat de 19,99 USD pe lună. Când am plasat caracteristicile unul lângă altul, am constatat că diferența masivă de preț nu este într-adevăr justificabilă.

Hosting InmotionBluehost
Preț introductiv 6,99 USD * / luna $ 19,99* / lună
Reînnoire 9,99 USD / luna $ 39,99 / lună
Site-uri acceptate1 nelimitat
Disk Space40GB30GB
Conturi de e-mail gratuite, nelimitat
SSD StorageYesNo
Migrarea site-ului gratuit DA
Backups automatizate gratuite Da
Zona de viteză maximă ™ Da Nu
Credite de publicitate gratuite $ 150 $ 0
Garanție de înapoiere a banilor90 zile30 de zile
Mediul de înscenare Da Nu
Actualizări automate cu RollbackYesNo
SSLYesYes gratuit
Constructor de site-uri premium Da
NGINXYesNo

* Preț pentru abonament de 12 luni.

Singurul avantaj pe care pare că Bluehost îl are peste Inmotion Hosting este că permit 100 de milioane de vizite pe lună, în comparație cu cele 20.000 de vizite lunare ale Inmotion Hosting.

În afară de asta, pur și simplu nu are sens să te găzduiești cu Bluehost. Gazduirea WordPress a Inmotion ne oferă atât de multe caracteristici esențiale la jumătate din preț (SSD, stadializare, actualizări automate, constructor de pagini, migrație de site … lista continuă) fac ca planul lui Bluehost să arate cu adevărat învechit.

Analizând doar caracteristicile, este clar că WP-1000S de Inmotion Hosting este alegerea logică pe care trebuie să o faci dacă te gândești să primești o găzduire premium WordPress.

Verdict: ar trebui să găzduiesc cu Inmotion Hosting?

Suntem foarte fericiți de Inmotion Hosting!

Vitezele lor s-au îmbunătățit în ultima perioadă în care le-am testat și ne-au luat prin surprindere. Cele 2 centre de date ale acestora sunt utilizate eficient pentru a acoperi o audiență internațională fără a sacrifica timpii de încărcare și chiar au marcat teste de viteză mai rapide decât gazda noastră preferată, SiteGround!

Profesioniștii depășesc foarte mult contra (în mod sincer, ne descurcăm – de fapt am avut probleme în încercarea de a veni cu contra!) Și ne place lista lor lungă de caracteristici.

Stocarea SSD este o atragere uriașă. Aruncați celelalte avantaje ale acestora (e-mailuri nelimitate, fără transferuri de site-uri în timpul opririi, aplicații gratuite, lățime de bandă nelimitată etc.) și nu este un brainer – Inmotion Hosting este o gazdă web excelentă.

Planurile lor sunt de valoare pentru bani, cu uptime de încredere și servicii pentru clienți.

Nu contează dacă vizați o anumită țară sau o audiență internațională – aflați doar dacă serverele Est sau Vest sunt mai bune pentru publicul țintă și urmăriți cum datele dvs. sunt transportate pe ecranele clienților dvs. în timp record..

10/10 ar recomanda!

Caracteristici cheie

 • ✓ Numele de domeniu gratuit
 • ✓ Spațiu nelimitat pe disc
 • ✓ Transfer de date nelimitat
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD inclus
 • ✓ Acces SSH acceptat
 • ✓ Suport 24 × 7 din SUA
 • ✓ Înapoiere de 90 de zile

Recomandat Pentru

 • • comerț electronic
 • • WordPress
 • • Forum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Site Web de dimensiuni mari
 • • Site de afaceri

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me