VPN-service anoniem kopen (stap voor stap)

Hoewel de meeste mensen graag betalen voor een VPN met PayPal of een creditcard, wil een klein percentage VPN-abonnees maximale anonimiteit. Dit omvat het anoniem betalen voor een VPN. Als u een van deze mensen bent (of denkt te willen zijn), is deze gids iets voor u.

We laten je zien:

 1. Waarom anoniem betalen?
 2. Overzicht van anonieme betaalmethoden
 3. Anoniem betalen met BitCoin
 4. Anoniem betalen met Store Gift Cards
 5. Hoe u uw IP-adres kunt verbergen bij het kopen van een VPN

Waarom anoniem betalen?

Over het algemeen zijn betalingen de minst anonieme interactie die u heeft met een VPN-provider. Creditcardbetalingen moeten fraudebestrijdingsmaatregelen hebben om te verifiëren dat ze door de daadwerkelijke eigenaar worden gebruikt. Dit betekent dat u uw volledige naam en factuuradres moet opgeven.

Hoewel deze informatie meestal wordt opgeslagen bij het betalingsverwerkingsbedrijf (niet de VPN), is deze nog steeds gekoppeld aan uw account voor eenvoudige toekomstige betalingen.

Hetzelfde geldt voor PayPal-betalingen. De VPN-provider heeft uw persoonlijke gegevens niet, maar ze zullen uw PayPal-e-mailadres hebben voor toekomstige betalingen. Dit alleen al is een link waarmee uw VPN-account persoonlijk naar u kan worden herleid.

Moet ik anoniem betalen?

Eenvoudig antwoord: Waarschijnlijk niet.

Langer antwoord: In werkelijkheid zal niemand, tenzij een overheidsinstantie achtervolgt, uw VPN-betalingsgeschiedenis dagvaarden. Bovendien, als u een echte niet-loggende VPN-service gebruikt, is er hoe dan ook geen link tussen uw VPN-activiteit en uw persoonlijke VPN-account.

Dit betekent dat zelfs iemand u heeft gekoppeld aan een specifiek VPN-account, dat ze nog steeds niet zouden weten wat u had gedaan terwijl u was verbonden met de VPN.

Dat gezegd hebbende, gaat u ervan uit dat de VPN-provider volledig eerlijk is over hun logboekbeleid. Als ze in het geheim logs zouden bijhouden of deze zouden delen met een ander bedrijf / bureau, zou uw VPN-geschiedenis theoretisch kunnen worden achterhaald. Dit is niet waarschijnlijk, maar het is een mogelijkheid.

Dus wie MOET anoniem betalen?

Als uw persoonlijke veiligheid / beveiliging / geluk afhangt van absolute anonimiteit, moet u 100% een anonieme betalingsmethode gebruiken. Als je bijvoorbeeld een bent:

 • Journalist die zich uitspreekt tegen een gewelddadige of gevaarlijke regering
 • Klokkenluider
 • Voorstander van vrije meningsuiting of iemand die controversiële kwesties schrijft / becommentarieert (politiek, abortus, enz.)

Ook als het vanzelfsprekend is dat als u probeert uw online activiteiten voor een land of overheid te verbergen, u dit anoniem voor uw VPN-service moet doen.

Torrent-downloaders: Het is waarschijnlijk niet nodig om anoniem te betalen, vooral als u een VPN-service zonder logboeken zoals PIA gebruikt. Voor 99,999% van de mensen zal het dit niet nodig vinden. Extra privacy is natuurlijk nooit een slechte zaak…

Nadelen van anoniem betalen

U kunt geen terugkerende betalingen instellen bij het gebruik van een anonieme betaalmethode. U moet handmatig betalen telkens wanneer een betaling verschuldigd is (er is geen manier om iemand met bitcoin te factureren).

Dus als u anoniem wilt betalen, is het raadzaam om de langst mogelijke abonnementsduur te kiezen (meestal 1-2 jaar).

Dit geeft u een aantal voordelen:

 • U hoeft maar één keer per jaar te betalen
 • U krijgt de beste korting (VPN’s geven vaak korting op langere abonnementen. Soms meer dan 50%)
 • Als u via de cadeaukaartmethode betaalt, betaalt u een lagere wisselkoers van% (cadeaukaart $) > VPN $)

Overzicht van anonieme VPN-betalingen en -methoden

Om anoniem voor uw VPN-service te betalen, moet u een niet-traceerbare betaalmethode gebruiken. Dit betekent dat er geen link is tussen jou persoonlijk en de betalingsvorm die je gebruikt.

De twee populairste niet-traceerbare betaalmethoden zijn:

 1. Cryptocurrency (anonieme digitale valuta’s zoals Bitcoin, Litecoin, enz.)
 2. Cadeaukaarten opslaan (Betaal met cadeaubonnen van grote winkels zoals: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, enz.)

Bitcoin is de meest geaccepteerde anonieme betaalmethode. Tegenwoordig wordt het geaccepteerd door meer dan 50% van de VPN-providers (en bijna alle top-VPN’s). Bitcoin-betalingen zijn uiterst anoniem, maar er is een beetje een leercurve voor het kopen en uitwisselen van bitcoins.

Voordelen van betalen met Bitcoin:

 • Meest geaccepteerde anonieme betaalmethode
 • Wisselkoersen (contant > bitcoin & Bitcoin > contant) liggen dicht bij de exacte waarde, dus de $ kosten van extra anonimiteit zijn laag.

Cadeaubonnen worden door een klein aantal VPN-providers uitgezonderd. Het is uiterst eenvoudig en effectief als anonieme betaalmethode. U kunt naar een winkel in de buurt gaan, een cadeaubon met contant geld kopen en vervolgens het saldo van de cadeaubon digitaal overmaken naar de VPN-provider.

In ruil daarvoor geven ze u een VPN-service tegen een vaste wisselkoers (cadeaubon $ > VPN-service $)

Over het algemeen zal de ruilwaarde van een cadeaubon ongeveer 20-25% lager zijn dan de werkelijke waarde van de overgedragen cadeaubon. Dit komt omdat uw VPN-provider de cadeaubon niet echt kan uitgeven, ze moeten deze omzetten in contant geld, wat betekent dat u deze met korting moet verkopen.

Dit voegt ook tijd / moeite toe aan hun kant, dus het is redelijk dat ze een beetje extra $ ontvangen als compensatie voor het leveren van de service.

Voordelen van betalen met cadeaubonnen:

 • Makkelijk te krijgen
 • Low tech (geen leercurve)
 • Kan contant kopen
 • Uiterst anoniem
Nadelen:

 • Alleen geaccepteerd door sommige VPN-providers
 • Betaal gewoonlijk 20-30% prijspremie

Hoe te betalen voor een VPN met Bitcoin

IPVanish-betaalmethoden (inclusief Bitcoin)IPVanish’s betalingsmethoden (inclusief Bitcoin)
De meeste grote VPN-services accepteren bitcoin-betalingen. Zoek gewoon naar het Bitcoin-logo onder de ‘betalingsmethoden’ van hun website.

Bitcoin-betalingen vereisen 4 stappen:

 1. Maak een Bitcoin-portemonnee
 2. Koop Bitcoins
 3. Meld u aan voor VPN-service (met bitcoin-betalingen)
 4. Zet bitcoins over naar de VPN-provider

Er zijn een paar online artikelen die u gemakkelijk door alle 4 stappen leiden. Hier zijn een paar goede:

 • Gids voor beginnende kopers van Bitcoin
 • Bitcoins kopen (The Newbie Version)
 • Bitcoins kopen (LocalBitcoin Guide)

De beste tutorial die we hebben gevonden, is deze stapsgewijze videoserie van LocalBitcoins (ze zijn zowel een Bitcoin-portemonnee als een Bitcoin-uitwisselingsmarkt, dus je kunt je bitcoins op dezelfde site opslaan en kopen / verkopen. Je kunt ook kopen bitcoins lokaal met case van geldautomaten (indien beschikbaar) of zelfs individuele verkopers)

Stel uw Bitcoin-portemonnee in

Koop BitCoins

Betalen voor de VPN

Zodra u een bitcoin-portemonnee hebt ingesteld en bitcoins in het account (of toegang tot een uitwisseling waarmee u ze kunt kopen), is het eigenlijk heel eenvoudig om voor uw VPN-abonnement te betalen.

Hier is hoe het werkt met IPVanish VPN

Stap # 1: Ga om een ​​VPN-abonnement te selecteren en kies ‘Bitcoin’ als betalingsoptie.

Afbeelding

Kies een VPN-abonnement

Betaal voor VPN met Bitcoin stap 1-informatie

Voer uw accountgegevens in (geldig e-mailadres vereist voor activering)

Kies bitcoin als betaalmethode

Kies ‘Bitcoin’ als betalingsmethode

Stap 2: Verzend de betaling

Nadat u op de verzendknop heeft geklikt, wordt automatisch een factuur voor de bitcoin-transactie gegenereerd. Er wordt ook een unieke bitcoin-portemonnee gemaakt door de VPN-provider om de bitcoin-betaling te ontvangen. Op deze manier weten ze welk VPN-account / gebruikersnaam heeft betaald voor hun service.

Op de factuur staat de volgende informatie:

 • Portemonnee #
 • Prijs in Bitcoins (of fractie van bitcoins)
 • QR-code om op uw telefoon te scannen (als u een mobiele Bitcoin-portemonnee-app heeft)
 • ‘Betaal met Bitcoin’-knop. (Werkt als uw browser dat linktype heeft gekoppeld aan uw bitcoin-portemonnee)

Afbeelding

De Bitcoin-factuur: druk op ‘Betalen met Bitcoin’ of betaal de portemonnee # rechtstreeks vanuit uw eigen portemonnee.

U kunt op ‘Betalen met Bitcoin’ klikken of gewoon rechtstreeks inloggen op uw Bitcoin-portemonnee en een betaling van dat exacte bedrag naar die exacte portemonnee-ID sturen. U kunt het portefeuilleadres kopiëren en plakken (u hoeft het niet in te typen).

Betalingsbevestiging

U zou een e-mail van de VPN-provider moeten ontvangen waarin de ontvangst van de Bitcoin-betaling wordt bevestigd. Dit kan enkele seconden tot een minuut of twee duren. Daarna ontvang je een activeringse-mail voor je VPN-account. Klik op de link Activering.

Dat is het. Uw account is nu betaald en geactiveerd. U kunt inloggen, de software downloaden en direct verbinding maken met het VPN-netwerk.
Bezoek IPVanish

Hoe u voor een VPN kunt betalen met GIft-kaarten

Er zijn een paar VPN’s waarmee u cadeaubonnen van grote winkels kunt inruilen voor VPN-service. U hoeft de kaart niet op te sturen, u voert gewoon de kaart ID # in en het saldo wordt elektronisch overgemaakt naar de VPN-service. De VPN brengt doorgaans een prijsverhoging in rekening voor deze service (20-30%) omdat ze de cadeaubonnen moeten verkopen voor minder dan hun werkelijke waarde om ze weer in contanten om te zetten.

Ten eerste heb je een VPN nodig die cadeaubonnen accepteert:

VPN-services die anonieme betalingen met cadeaubonnen accepteren

 • Privé-internettoegang (Beste Torrent VPN van 2014 en 2015)
 • IronSocket (Inclusief gratis Socks5-proxy en SmartDNS bij aankoop van een VPN)

Het betalingsproces

Zo werkt het om te betalen voor privé-internettoegang met een cadeaubon:

Stap 1: Ga naar privateinternetaccess.com

Stap 2: Scroll naar beneden onder de normale ‘koop vpn’-knoppen. Kijk hiervoor:

PIA betalen met cadeaukaartoptie

Zoek de optie ‘Betalen met cadeaubon’

Klik op de knop ‘Get VPN Access’.

Daarna krijgt u de mogelijkheid om een ​​merk van een cadeaubon te selecteren om de wisselkoers te controleren, of zelfs direct een cadeaubon online te kopen als u nog geen cadeaubon heeft.

De beste optie is om een ​​cadeaukaart van $ 50 te kopen bij een groot bedrijf als Walmart of Starbucks, die vervolgens kan worden ingewisseld voor 1 jaar privé-internettoegang (opslag van 25% versus creditcardbetaling)
Vervolgens kunt u direct het saldo van uw cadeaubon controleren en zien hoelang een VPN-abonnement u met uw saldo zal kopen. (Als u uw saldo controleert, wordt het pakket niet gekocht, dus als u de wisselkoers niet leuk vindt, hoeft u de transactie niet te doen).

Controleer het saldo van de cadeaubon

Controleer het saldo van uw cadeaukaart (en bekijk de wisselkoers)

Als je eenmaal tevreden bent met de ruilprijs en klaar bent om te betalen voor je VPN-abonnement, klik je gewoon op de knop ‘Betalen’ om de ruil te doen. De overdracht zou min of meer onmiddellijk moeten zijn en u ontvangt een e-mail van Private Internet Access waarin de betalingsbevestiging en accountactivering worden bevestigd.

Download dan de software en u kunt direct verbinding maken met de server van uw keuze.
Meld u aan voor privé-internettoegang

Hoe u uw IP-adres kunt bepalen bij het kopen van een VPN

Bijna alle VPN’s registreren belangrijke informatie over transacties (aankopen) op hun website. Dit is nodig om creditcardfraude te voorkomen (ze moeten ervoor zorgen dat u niet met een gestolen kaart betaalt). Een van de meest gelogde stukjes informatie is uw IP-adres.

Als gevolg hiervan zullen veel VPN-services voorkomen dat gebruikers zich abonneren terwijl ze zijn verbonden met een andere VPN-service. Ze blokkeren ook transacties van populaire webproxy’s. Dus de gemakkelijkste manier om uw IP-adres te verbergen, is door een openbare internetverbinding te gebruiken, zoals een wifi-hotspot in een bibliotheek of Starbucks.

U kunt uw laptop, tablet of smartphone gebruiken om u aan te melden voor de VPN-service en het IP-adres dat in het transactielogboek wordt weergegeven, is niet naar u te herleiden (het is een openbare internetverbinding, niet uw thuisnetwerk).

Het is een low-tech maar uiterst effectieve oplossing voor echt privé VPN-toegang.

Samenvatting en verder lezen

Om samen te vatten:

 • U kunt anoniem voor een VPN betalen met Bitcoins of Gift Cards
 • Krijg eenvoudig een gratis bitcoin-portemonnee en koop bitcoins op localbitcoins.com
 • Verberg uw echte IP-adres bij aankoop door openbare wifi te gebruiken
 • Zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres gebruikt, want voor VPN-accounts is bevestiging van activering vereist

Zodra uw VPN-service is betaald en geactiveerd, zou u klaar moeten zijn. Zodra uw abonnement verloopt, kunt u gewoon nog een anonieme betaling verzenden vanaf hetzelfde account (of maak een nieuw VPN-account aan als u dat wilt)

Hier zijn wat meer nuttige artikelen en handleidingen…

Gidsen
Hoe Vuze anoniem te gebruiken
Anoniem gebruik van uTorrent
Hoe Deluge anoniem te gebruiken
Hoe u uw Torrent IP-adres kunt controleren
Deblokkeer torrent-sites in het VK
Recensies en VPN-vergelijkingen
Private Internet Access Review
IPVanish recensie
Torguard recensie
IPVanish versus Hidemyass
IPVanish versus privé-internettoegang
Proxy versus VPN voor torrenting
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me