De 8 beste VPN voor Nieuw-Zeeland 2020 (snelheid getest!)

Om eerlijk te zijn, toen de gedachte aan de noodzaak van VPN-gebruik in Nieuw-Zeeland op mijn bureau kwam, was ik een beetje verbijsterd. Het is tenslotte een van de landen in de wereld waar vrijheid hoog wordt gewaardeerd, met Freedom House als een oogverblindende 98/100 op hun vrijheidsschaal.

Maar gedachten over wat er onder het oppervlak kan liggen, leidden tot enig onderzoek en zeker genoeg, toen ik eenmaal begon uit te graven, kwamen de skeletten in de kast. Sommigen toch. Van illegale overheidstoezicht tot het verstrekken van informatie aan Amerikaanse inlichtingendiensten, Nieuw-Zeeland is een broeinest van geheime activiteiten – tegen zijn eigen inwoners.

Hoewel het waar is dat het internet niet gecensureerd is, is het nog steeds verontrustend dat er niet slechts één, maar meerdere bronnen zijn voor internettoezicht. Erger nog is het feit dat de regering stappen onderneemt die aangeven dat zij deze activiteiten noodzakelijk acht en daarom legaliseert.

Is het tijd voor inwoners van Nieuw-Zeeland om op zoek te gaan naar de juiste VPN-service?

Contents

GCSB heeft gehandeld buiten de wet

Het Government Communications Security Bureau (GCSB) is wat voorbijgaat als de interne beveiligingsarm van Nieuw-Zeeland. Alleen al dat feit maakt het een beetje sinister en roept beelden op van de Sovjet-NKVD of vergelijkbare duistere instanties.

Maar de reikwijdte van zijn werk klinkt op papier onschuldig genoeg en dat is om de nationale veiligheid van het land te beschermen door het verzamelen en analyseren van informatie. Helaas is het, zoals bij veel inlichtingendiensten, bekend dat de GCSB buiten de wet werkt.

Het was bijvoorbeeld bekend dat het illegaal bespioneerd was op Kim Dotcom (oprichter van Megaupload), die in Nieuw-Zeeland woonde. Erger nog was het feit dat door deze zaak werd ontdekt dat GCSB zijn eigen wet niet begreep en daardoor ook illegaal 88 mensen had bespioneerd.

Volgens de wet mag GCSB geen inwoners van Nieuw-Zeeland bespioneren. Om al deze zaken nog ingewikkelder te maken, nadat GCSB had beweerd de bewakingsactiviteiten op Kim te hebben stopgezet, werd later ontdekt dat hun apparatuur bleef werken – beheerd door de Amerikaanse National Security Agency (NSA) die bij de zaak betrokken was.

Dit scenario roept een aantal problemen op. De eerste is dat een Nieuw-Zeelandse overheidsinstantie de wetten van het eigen land niet kende of besloot deze te overtreden. Ten tweede leek er weinig reden te zijn om informatie over de eigen inwoner van het land te delen met een buitenlandse instantie.

Nieuw-Zeeland kan inwoners wettelijk bespioneren

Nieuw-Zeeland kan inwoners legaal bespioneren

Wat hierboven is beschreven, kan alleen worden beschouwd als de basis voor dit volgende segment, namelijk dat de regering in mei 2013 wijzigingen heeft aangebracht in wetten met betrekking tot GCSB-bevoegdheden, waardoor de dienst legaal informatie kan verzamelen van alle Nieuw-Zeelanders.

GCSB zou ook alle of al deze informatie aan andere overheidsdiensten kunnen doorgeven, wat betekent dat de hele regering op elk moment legaal alle gewenste informatie zou kunnen verkrijgen. Ondanks protesten van vele facties, waaronder de NZ Law Society en het Human Rights Tribunal, werd de wet uiteindelijk aangenomen, waardoor Nieuw-Zeeland in feite een potentiële politiestaat werd.

Ondanks de verzekering van de regering dat er geen grootschalige bewaking van bewoners werd uitgevoerd, werd dit feit betwist als onderdeel van de Snowden-onthullingen.

Beschuldigingen van Southern Cross Cable Tapping

Alle gegevens op internet stromen door een reeks enorme datakabels die door verschillende punten over de hele wereld worden geleid. Het belangrijkste aanspreekpunt voor Nieuw-Zeeland is Southern Cross Cable. Sinds 2013 zijn er verschillende beschuldigingen dat spionagebureaus gebruik maken van de Southern Cross Cable.

The New Zealand Herald heeft eens gemeld dat Southern Cross Cable in het verleden de NSA heeft gevraagd om hen te betalen voor massale bewaking van internetactiviteiten in Nieuw-Zeeland. In 2014 werd beweerd dat er aftappunten op de kabel werden gemaakt. De regering van Nieuw-Zeeland heeft dergelijke gebeurtenissen ontkend.

VPN’s zijn nog steeds legaal in Nieuw-Zeeland

Hoewel dit een legitieme zorg kan zijn, zijn er slechts een handvol landen over de hele wereld die het gebruik van VPN’s ronduit hebben verboden. Dit zijn meestal de landen met meer draconische wetten zoals Irak en Noord-Korea. Zelfs China en Rusland hebben slechts gedeeltelijke verboden uitgevoerd.

Gelukkig voor Nieuw-Zeelanders of bezoekers van het land is het gebruik van een VPN nog steeds volkomen legaal. Houd er echter rekening mee dat, hoewel de service zelf legaal kan zijn, wat u erop doet, dit ook legaal moet zijn.

Als u bijvoorbeeld P2P-activiteiten uitvoert en auteursrechtelijk beschermde dingen downloadt, bent u technisch gezien daarvoor nog steeds aansprakelijk. Wat de VPN doet, is die activiteiten beschermen. De crux is daarom om ofwel een VPN te gebruiken voor strikt legale activiteiten of om er een te vinden die niet kan worden gedwongen door de Nieuw-Zeelandse regering om gebruikersactiviteitenlogboeken over te dragen.

Waar we naar op zoek zijn in een VPN voor Nieuw-Zeeland

1. Privacy en anonimiteit

Met de meer voor de hand liggende horrorverhalen die ik hierboven vers in je hoofd heb gedeeld, is het waarschijnlijk een goed moment voor mij om te suggereren dat het een heel goed idee is om je te concentreren op de privacy- en anonimiteitsaspecten van een VPN voor gebruikers in Nieuw-Zeeland. Nu zowel de overheid als de particuliere sector achter gebruikers komen, moet een VPN ervoor kunnen zorgen dat uw gegevens en activiteiten precies kunnen worden bewaard zoals het zou moeten zijn – privé.

Een van de beste manieren om dit te garanderen, is door VPN’s in de gaten te houden die niet alleen een strikt beleid hebben om niet te loggen, maar die ook zijn gebaseerd op landen die lakser zijn in hun wetten voor het bewaren van gegevens. Dit sluit zeker landen uit in de vijf ogen en veertien ogen jurisdictie.

2. Snelheid en stabiliteit

Met een gemiddelde vaste breedbandsnelheid van 87,47 Mbps in Nieuw-Zeeland mag er geen groot probleem zijn met VPN’s, aangezien bijna alle eersteklas VPN-serviceproviders deze benchmark zouden moeten kunnen beheren.

3. Beveiliging

Het beveiligingsspiel op VPN’s is hetzelfde voor gebruikers in Nieuw-Zeeland als overal elders. De ideale balans is alleen bij u als gebruiker bekend. Kies je voor 256-bit encryptie met het risico van lagere VPN-snelheden of ben je bereid die lat lager te leggen voor hogere snelheid?

Het punt waar het hier om gaat is: geeft X VPN-serviceprovider u de keuze uit instelbare versleutelingssnelheden? Dat is waarschijnlijk wat u moet vragen of dit een probleem voor u is.

4. Geolocatie-spoofing

Aan de andere kant van de wereld vanuit de VS krijgen in Nieuw-Zeeland gevestigde gebruikers geen toegang tot door de VS beperkte Netflix-inhoud. Dit is een van de redenen waarom gebruikers over de hele wereld VPN’s gebruiken – voor geolocatie-spoofing.

5. P2P-ondersteuning

Dit is echt geen prioriteit voor VPN-gebruikers in Nieuw-Zeeland, omdat P2P hier grotendeels wordt genegeerd. Het is echter altijd goed om te hebben, vooral met de wetenschap dat de overheid bepaalde zaken zoals Android-tv-boxen begint aan te pakken.

Pas op voor VPN’s met P2P-verkeersrichtlijnen die duidelijk zijn omschreven in hun servicevoorwaarden, zoals TorGuard of NordVPN.

Beste VPN’s voor Nieuw-Zeeland

Zoals met al mijn VPN-tests, beoordeel ik altijd de mijne voordat ik hun snelheid oordeel. Het volgende is mijn werkelijke breedbandsnelheid op basis van een servicelijn van 500 Mbps, zonder dat er een VPN-verbinding actief is:

Baseline Speed ​​(No VPN) - Nieuw-Zeeland

(Bekijk hier het volledige basistoerentaltestresultaat)

Merk op dat, aangezien ik in Maleisië woon, mijn verbinding met Nieuw-Zeeland, zelfs zonder een actieve VPN-service, een beetje pittiger is dan mijn normale verbindingssnelheid, die kan oplopen tot ongeveer 400 Mbps. Het doel van mijn verbinding met een in Auckland gevestigde snelheidstestserver is om dit aan te geven.

Zoals je kunt zien, levert een VPN-vrije verbinding met een lokale server me een behoorlijke snelheid van 126 Mbps op. Ik vermoed dat zo’n lage snelheid ook te danken is aan de infrastructuurroute die nodig is om mijn gegevens van hier naar Auckland te laten stuiteren. De snelheden variëren natuurlijk soms, dus neem dit met een snufje zout.

Notitie

 1. Prijs is gebaseerd op de wisselkoers van 1 USD = 1,51 NZD.
 2. De getoonde prijs is gebaseerd op abonnementen van 12 maanden. Prijs kan goedkoper worden als u zich voor een langere periode inschrijft.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Snelheid

Goed

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (NZD)

6.02 / mo

Feature hoogtepunten

 • Geen logs
 • Dodemansknop
 • Ondersteunt 6 apparaten

"NordVPN is een combinatie van veel goede dingen: stabiele prestaties, redelijke prijzen en pure gebruiksvriendelijkheid."

NordVPN neemt om vele redenen een sterke eerste plaats in onze lijst Beste VPN voor Nieuw-Zeeland. Een van de eerste is dat ze in Panama zijn gevestigd, wat ook een goede plek is voor VPN’s. Afgezien daarvan heeft NordVPN een uitstekende reputatie en is het een andere VPN-provider met een groot aantal servers in veel landen.

Hun strikte no-logging-beleid wordt gecombineerd met 256-bit encryptie van militaire kwaliteit en geweldige prijsplannen om bijna iedereen een deal te bieden die moeilijk te weerstaan ​​is.

NordVPN Speed ​​Test - Nieuw-Zeeland

NordVPN Speed ​​Test Nieuw-Zeeland – Auckland Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Met een downstreamsnelheid van 46 Mbps toonde NordVPN in deze testronde zeer stabiele prestaties op hun Nieuw-Zeelandse server. Wat ze nog grondiger maakt, is dat ze niet alleen P2P-verkeer toestaan, maar hebben speciaal geoptimaliseerde servers voor P2P-verkeer!

Lees onze uitgebreide recensie over NordVPN om te ontdekken waarom het Bitcatcha’s nummer 1 VPN is!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Snelheid

Goed

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (NZD)

12.55 / mo

Feature hoogtepunten

 • Offshore privacybescherming
 • Volledige 256-bits codering
 • 148 VPN-locaties

"ExpressVPN stelt ons zelden teleur en hun prestaties in onze NZ-snelheidstests ondersteunen zeker ons vertrouwen in hen!"

Een van de beste VPN-services die ik ooit heb getest, ExpressVPN is tot nu toe mijn beste keuze geweest, ongeacht voor welk land ik het rangschik. Het heeft een enorm breed scala aan serverlocaties en veel servers. Sterker nog, het is gebaseerd op de Britse Maagdeneilanden, wat laks is in zijn wetten voor het bewaren van gegevens.

Ik heb de service uitgebreid getest en aarzel niet om ze aan te bevelen als de beste VPN-serviceprovider voor Nieuw-Zeelanders. ExpressVPN is stabiel en biedt ook toegang op een groot aantal apparaten.

ExpressVPN-snelheidstest - Nieuw-Zeeland

ExpressVPN-snelheidstest Nieuw-Zeeland – Auckland-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Als een idee van hoe goed het wordt, heb ik mijn standaardlijnsnelheid zonder VPN vergeleken met een ExpressVPN-test op dezelfde locatie. Met ExpressVPN aan en verbonden met een server in Nieuw-Zeeland, lukte het me om een ​​solide downstream-snelheid van 76 Mbps te laten zien.

Lees onze volledige recensie op ExpressVPN om te zien waarom dit een van onze topkeuzes is!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Snelheid

Goed

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (NZD)

3,00 / mnd

Feature hoogtepunten

 • Multi-Hop-verbinding
 • Ondersteunt veel platforms
 • Geen logs

"Zonder franje en consistent in prestaties, maakt Surfshark naam als een sterke aankomende concurrent."

Surfshark is om een ​​aantal redenen een uitstekende keuze voor Nieuw-Zeelanders. In tegenstelling tot veel andere VPN-serviceproviders, legt het meer de nadruk op servers in de regio Australazië dan op een puur US-EU-focus. Dat betekent dat u meer servers dichter bij uw thuisland zult hebben om naar uit te kijken.

Omdat het nieuw is, is er ook hoop dat het zijn service niet overrompelt door ongewenste extra functies aan te bieden. Dit maakt het zeer gefocust op het leveren van een uitstekende kernservice die is gebouwd op consistentie en beveiliging, wat een goede afronding is van de algehele prestaties.

Voor het prijsniveau waar Surfshark binnenkomt, maakt dit het gemakkelijk een van de top 3 voor Nieuw-Zeeland. Er is echt niets dat kan argumenteren met geweldige prijzen en superieure prestaties. Om een ​​beetje in de gelederen te stijgen, hoeft Surfshark alleen maar wat meer tijd te besteden om vertrouwen op te bouwen bij zijn gebruikers – dan zullen we zien waar dat hen toe leidt!

surfshark speed test Nieuw-Zeeland

Surfshark Speed ​​Test Nieuw-Zeeland – Auckland Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Als een van de drie beste VPN’s voor Nieuw-Zeeland, voldoet Surfshark heel goed aan de snelheidseisen. Het beste van deze VPN-service zijn niet razendsnelle snelheden, maar goede snelheden over de hele linie – welke server je ook kiest.

Misschien is het enige kleine nadeel dat ondanks het feit dat P2P op hun servers wordt ondersteund, de prestaties bij het delen van bestanden niet echt vergelijkbaar lijken, ondanks de goede algemene snelheden.

Lees meer over zijn uitmuntendheid bij onze grondige beoordeling op Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (NZD)

7,53 / mo

Feature hoogtepunten

 • Gebouwd voor P2P
 • TorGuard stealth-proxy
 • Ondersteunt 5 verbindingen

"Een van de beste VPN’s voor het delen van P2P-bestanden, TorGuard is gewoon een must voor alle P2P-gebruikers in Nieuw-Zeeland."

Een van de belangrijkste doorslaggevende factoren bij de plaatsing van TorGuard is dat het een zeer P2P-vriendelijke VPN-serviceprovider is. Er is niet veel bling aan de kant van de gebruiker, maar het is opmerkelijk in prestaties.

Er is een belangrijk verschil tussen TorGuard en veel concurrenten doordat u kunt kiezen welk coderingsniveau u verkiest. Dit betekent dat voor P2P-gebruikers de codering een tandje lager kan en op elk moment kunt genieten van hogere torrenting-snelheden!

Afgezien van dat, heeft TorGuard nog vele andere verlossende kwaliteiten, zoals stabiele snelheden, multi-platform mogelijkheden en de mogelijkheid om VPN-blokkers te omzeilen.

TorGuard VPN Speed ​​Test - Nieuw-Zeeland

TorGuard-snelheidstest Nieuw-Zeeland – Nieuwe Plymouth-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Als een van de drie beste VPN’s voor Nieuw-Zeeland volde TorGuard natuurlijk aan bepaalde snelheidseisen. Dit bleek in mijn testresultaat ervoor van een op New Plymouth gebaseerde VPN-server en nogmaals, Nieuw-Zeeland zou deze snelheid over het algemeen met weinig problemen moeten krijgen.

Het enige nadeel is dat voor jongere gebruikers die gewend zijn aan de gladheid van moderne applicaties, de TorGuard-interface eruit zal zien als iets uit het verleden.

Lees onze grondige analyse op TorGuard voor meer informatie!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Snelheid

Arm

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (NZD)

5,28 / mo

Feature hoogtepunten

 • Biedt gegevenscompressie
 • Advertentieblokkering
 • Ondersteunt 7 apparaten

"CyberGhost biedt veilige en privé-service, maar staat misschien niet op een gelijk niveau met mensen als ExpressVPN."

CyberGhosties zijn blij met hen en ze hebben zeker geprobeerd hip en vrolijk te zijn in hun marketing. Dit is een van de bekendere namen in de VPN-industrie, maar persoonlijk vind ik dat ze misschien een klein beetje overhyped zijn.

Qua specificatie spreekt CyberGhost het goede gesprek, maar nadat ik de tests met hen heb doorstaan, adviseer ik een klein snufje zout. Houd er echter rekening mee dat dit een ranglijst is, dus mijn verwachtingen zijn vrij hoog.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - Nieuw-Zeeland

CyberGhost Speed ​​Test Nieuw-Zeeland – Auckland Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Nieuw-Zeelanders moeten er rekening mee houden dat de meeste CyberGhost-servers zich in de EU-zone bevinden, maar gelukkig hebben ze er ook een aantal in de regio Australazië. Helaas is de dekking hier iets beperkter en zijn hun snelheden niet de beste.

Toch zijn we erin geslaagd om zeer bruikbare snelheden van 20 Mbps te halen, wat nog steeds genoeg is om media op te streamen.

Bekijk onze volledige recensie op CyberGhost voor meer informatie!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (NZD)

9,79 / mo

Feature hoogtepunten

 • Geforceerde 256-bits codering
 • Onbeperkt P2P
 • Ondersteunt 10 apparaten

"Geweldig voor de paranoïde maar misschien niet bovenaan de lijst voor in Nieuw-Zeeland gevestigde gebruikers, IPVanish wordt zeer op de markt gebracht, maar wordt slecht ondersteund."

IPVanish heeft de laatste tijd veel te lijden gehad onder de verwikkeling ervan in bepaalde … laten we zeggen ongelukkige incidenten. Maar afgezien daarvan, houd er rekening mee dat ze onder nieuw management staan ​​en hopelijk zullen dergelijke dingen in hun verleden slechts verkeersdrempels worden.

Afgezien van die incidenten, blijven ze een VPN-gigant in het veld en hebben ze indrukwekkende snelheden. Gelukkig daarvoor, want als je klachten hebt over hun snelheid, kun je niet veel doen, omdat ze iedereen zonder uitzondering 256-bits codering afdwingen.

IPVanish VPN Speed ​​Test - Nieuw-Zeeland

IPVanish Speed ​​Test New Zealand – New Plymouth Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Wat snelheid betreft, is IPVanish normaal gesproken niet de beste. De prestaties voor hun Nieuw-Zeelandse servers leken echter uitstekend te zijn en ik haalde hier indrukwekkende snelheden tot 63 Mbps op. Ik denk niet dat dit een eenmalige gebeurtenis was, omdat ik mijn resultaten over een aantal pogingen heb weten te repliceren.

Dit is een goed voorteken voor Nieuw-Zeelanders die hier verbinding zullen maken met servers, maar zelfs als dat niet goed uitpakt, zou de nabijheid van plaatsen als Singapore en Australië solide alternatieven moeten bieden.

Lees onze uitgebreide recensie over IPVanish voor meer informatie!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (NZD)

5,11 / mo

Feature hoogtepunten

 • Makkelijk te gebruiken apps
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Ondersteunt split-tunneling

"PureVPN is zeker een van de leiders in een complete branche dankzij een solide netwerk van servers."

Met meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen over de hele wereld heeft PureVPN zeker de infrastructuur die nodig is om zichzelf als marktleider te laten zien. Het vult dit aan met uitstekende beveiligingsfuncties van bedrijfsniveau om zijn gebruikers te beschermen tegen inbraak of detectie.

PureVPN-snelheidstest - Nieuw-Zeeland

PureVPN-snelheidstest Nieuw-Zeeland – Auckland-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Een groot voordeel van het uitproberen is dat ze als een van de weinigen op de markt nu toegang verlenen tot het WireGuard-protocol – een protocol van de volgende generatie dat vermoedelijk lichtjaren voorloopt op OpenVPN. Het is echter een beetje beperkt in dekking, met een aanwezigheid in slechts ongeveer vijf landen.

Door verbinding te maken met een in Auckland gevestigde PureVPN-server kon ik dicht bij meer dan 43 Mbps komen – uitstekende resultaten gezien de lage onbewerkte snelheden die ik van mijn verbinding zag. Ik zou zeggen dat deze cijfers moeilijk te verslaan zijn en alleen kunnen worden getoond door een bedrijf dat hier inderdaad een focus heeft.

8. SnelsteVPN

https://fastestvpn.com

SnelsteVPN

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (NZD)

1,25 / mnd

Feature hoogtepunten

 • Geoptimaliseerde servers voor P2P
 • Staat serverhoppen toe
 • Ondersteunt 10 apparaten

"FastestVPN is niet de snelste, maar het biedt zeker een waardevoorstel dat moeilijk uit te dagen is."

FastestVPN is niet de snelste die ik heb getest, maar ook niet de langzaamste. Het biedt meer beperkte landen om je verbinding uit te voeren in vergelijking met veel top-tier VPN’s, maar tegen prijzen vanaf slechts 83 cent per maand is het een koopje. Ze hebben ook P2P-geoptimaliseerde servers, waardoor ze daar ook goed voor zijn.

De lage prijzen hebben één ernstig nadeel en dat zijn de beperkte prestaties bij het overwinnen van geoblocking. Eindelijk ontdekten we dat FastestVPN je geen toegang kan geven tot Netflix US-inhoud of de Britse BBC iPlayer – jammer!

Ga naar onze FastestVPN-beoordeling voor meer informatie!

Heb ik echt een VPN nodig in Nieuw-Zeeland?

Dit is echt een lastige vraag om nu te beantwoorden. Veel van wat zo controversieel was over internetvrijheid in Nieuw-Zeeland is discutabel. Ik ben echter een groot voorstander van het adagium dat er geen rook is zonder vuur.

Erger nog dan onwetendheid is zelfgenoegzaamheid, en er zijn in ieder geval een aantal zeer verdachte gevallen. Neem bijvoorbeeld de Nieuw-Zeelandse regering die GCSB zulke brede bevoegdheden geeft.

Technisch gezien is er niet veel reden voor de gemiddelde Joe om een ​​VPN-service in Nieuw-Zeeland te willen gebruiken, maar mijn gevoel is dat het me de verkeerde kant op wrijft om te weten dat iemand alles leest wat ik uitzend, wetende elke knop die ik op internet klik en erger. Waarom iemand dat goed vindt, gaat mij te boven, zelfs als je beweert dat er geen probleem is als er niets te verbergen is.

Dus hoewel ik denk dat het niet absoluut noodzakelijk is voor een VPN in Nieuw-Zeeland, zou ik me er toch beter door voelen als ik er een zou gebruiken terwijl ik daar was. Als zodanig zou ik u aanraden er ook een te gebruiken als u daar verblijft!

Om samen te vatten, hier zijn de top 3 VPN’s voor Nieuw-Zeeland:

SNELHEID

VEILIGHEID & PRIVACY

PRIJS / MO

NordVPN

Goed

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

NZ $ 6,02

BEZOEK VPN

ExpressVPN

Goed

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

NZ $ 12,55

BEZOEK VPN

Surfshark

Goed

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

NZ $ 3,00

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map