De beste VPN-service voor Australië

De beste VPN voor Australië kiezen

Als je een Australiër bent die op zoek is naar een VPN, dan hebben wij jou gedekt! De belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste VPN voor Australië zijn: snelheid en serverlocaties. Als eilandstaat honderden of duizenden mijlen verwijderd van de meest voorkomende VPN-serverlocaties, hebben we deze lijst samengesteld met onze beste VPN-keuzes voor Australiërs.


Een VPN voor Australië kiezen: belangrijke factoren

We hebben onze lijst met VPN’s per doel onderverdeeld, dus of je nu Netflix naar Australië wilt streamen of gewoon torrents wilt downloaden, we hebben de perfecte suggestie.

We hebben ook een paar factoren in overweging genomen die vooral belangrijke potentiële VPN-klanten in Australië zijn: snelheid en serverlocaties.

Snelheid:
Telkens wanneer u verbinding maakt met een VPN-server buiten Australië (wat waarschijnlijk de meeste tijd zal zijn), zullen uw gegevens duizenden kilometers reizen en terug naar de VPN-server. Als algemene regel geldt dat hoe verder gegevens moeten reizen, hoe langzamer de snelheden (grotendeels als gevolg van verloren datapakketten die opnieuw moeten worden verzonden)

Tel daarbij op dat de VPN-encryptie ook bandbreedte in beslag neemt, het is van cruciaal belang om een ​​snelle VPN-provider te kiezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw beschikbare bandbreedte (snelheden) haalt. Daarom hebben we tragere VPN’s uitgesloten die niet goed geschikt zijn voor in Australië gevestigde klanten.

Serverlocaties:
Hoewel je waarschijnlijk het vaakst verbinding maakt met VPN-servers in de Verenigde Staten, het VK en Europa, vinden we het belangrijk dat Australische VPN-klanten ook goede lokale serveropties hebben, hetzij in Australië, of op zijn minst in Nieuw-Zeeland of Azië.

Daarom hebben we VPN-providers zorgvuldig uitgekozen met de beste serverlocaties in de buurt van Australië.

Doel:
Sommige VPN’s zijn beter geschikt voor doeleinden die een sterke anonimiteit vereisen (zoals torrents). Anderen met razendsnelle snelheden en tientallen serverlocaties zijn perfect voor het streamen van media en het deblokkeren van websites zoals YouTube, Hulu, Netflix, BBC en meer.

Bij het vermelden van VPN-providers vermelden we ook voor welke doeleinden ze het meest geschikt zijn. Een aantal van hen is goed afgestemd op meervoudig gebruik en perfect voor abonnees die een VPN voor meerdere doeleinden willen gebruiken.

Multifunctionele VPN’s voor Australië

Deze VPN-providers zijn van het type Jack-of-all trades. Ze bieden sterke anonimiteitsfuncties waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor torrents en hoge snelheden die ze perfect maken voor ander gebruik zoals HD-videostreaming.

IPVanish

Afbeelding

7 dagen 100% restitutiebeleid

IPVanish is een van de snelst groeiende VPN-providers ter wereld met meer dan 100 serverlocaties. Sterker nog, hun moederbedrijf heeft meer dan $ 200 miljoen geïnvesteerd in het uitbreiden van hun gegevensinfrastructuur.Daarom biedt IPVanish zijn gebruikers consistent hogere snelheden dan bijna elke andere VPN.

IPVanish houdt geen VPN-logboeken bij waardoor ze perfect zijn voor torrents (ze staan ​​torrents toe op hun netwerk en we hebben geen meldingen gehoord van DMCA-kennisgevingen die naar gebruikers worden doorgestuurd).

Australische serverlocaties:
IPVanish heeft 3 serverlocaties in Australië (of dichtbij). Ze hebben 2 servers in Sydney en 1 in Auckland, Nieuw-Zeeland, dus je hebt geweldige lokale serveropties.

Privé-internettoegang

PIA torrent VPN voor Australië

Prijzen:
1 maand – $ 6,95 / maand
1 jaar – $ 3,33 / maand

Bezoek de site

Privé-internettoegang verdient een vermelding als een allround VPN voor Australische gebruikers (ondanks het feit dat ze nog geen servers hebben in Australië) omdat hun VPN-service zo goed presteert in termen van beveiliging, anonimiteit en snelheid die naar onze mening de industriestandaard zijn geworden waarmee andere VPN’s worden beoordeeld.

beste eigenschappen

 • Geen logboeken. Periode.
 • Torrents toegestaan. Zeer torrent-vriendelijk.
 • Snelle snelheden
 • 256-bits codering
 • Inclusief gratis proxyservice
 • Mobiele VPN voor Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (geweldige beveiligingsfunctie)

Private Internet Access is ook een van de meest betaalbare VPN’s ter wereld. Maandelijkse prijzen zijn slechts $ 6,95 en dat kan bespaar meer dan 50% op een abonnement van 1 jaar dat uitkomt op slechts $ 3,33 / maand

VPN’s voor het streamen van HD-video naar AUstralia

Als je op zoek bent naar een VPN om websites zoals Hulu, Netflix, HBOGo enz. Te deblokkeren om HD-video naar Australië te streamen en te streamen, dan zijn deze VPN’s een geweldige plek om te beginnen.

Houd er rekening mee dat veel van deze VPN’s VPN-verbindingslogboeken bijhouden (eigenlijk alleen een probleem voor frequente torrent-downloaders). Een paar van deze VPN’s staan ​​geen torrents toe op hun netwerk. Als je veel torrents downloadt, maar je wilt toch goede videostreamingprestaties, kun je beter een van de hierboven genoemde universele VPN’s kiezen.

VyprVPN

Australië VPN VyprVPN

Bezoek de site

VyprVPN gemaakt door een bedrijf genaamd Golden Frog, is een vooraanstaande VPN-service met servers in meer dan 40 landen. Ze bieden 256-bit encryptie, optionele ‘Stealth’ VPN-technologie om censuur te omzeilen en firewalls te omzeilen, en topsnelheden op hun eigen netwerk van VPN-servers.

Belangrijkste kenmerken:

 • 256-bits codering
 • VPN-servers in eigendom, niet gehuurd. Betere beveiliging.
 • Hoge snelheden
 • 4 VPN-protocollen beschikbaar, waaronder ‘Chameleon’ stealth VPN
 • Uitstekende mobiele app voor iOS & Android
 • 3 servers in Australië, 1 in Nieuw-Zeeland
 • Wordt geleverd met gratis gecodeerde cloudopslagdienst.
 • Bespaar 50% uw eerste maand

Serverlocaties:
VyprVPN
heeft servers in de hele regio Azië-Pacific, waaronder 3 in Australië.

Pure VPN + gratis slimme DNS

PureVPN Australia VPN

Koop PureVPN

Servers in meer dan 60 landen
7 servers in Australië
Gratis SmartDNS
Prijzen vanaf $ 4,16 / maand

PureVPN heeft een van de grootste voetafdrukken in Australië van elke VPN-provider. Ze hebben maar liefst 7 Australische VPN-servers verdeeld tussen Sydney en Brisbane. Ze hebben ook extra servers in de buurt in Nieuw-Zeeland, de Filipijnen en Indonesië.

PureVPN Staat gebruikers toe om 5 gelijktijdige VPN-verbindingen te hebben op 1 account, zodat u één VPN-account kunt delen met uw hele gezin of een groep vrienden.

Bonus: gratis slimme DNS
Voor een beperkte tijd is PureVPN inclusief SmartDNS-service gratis bij elke VPN-aankoop. SmartDNS is een technologie waarmee u geografisch geblokkeerde videoservices (zoals Hulu, Netflix, HBOGo, enz.) Rechtstreeks naar uw computer kunt streamen zonder dat u een VPN of een derde pary-server nodig heeft. Dit betekent dat u uw volledige bandbreedte kunt gebruiken voor maximale HD-videokwaliteit. Claim uw SmartDNS-bonus en bespaar 65% op 1 jaar PureVPN!

Deze aanbieding was nog beschikbaar op het moment van publicatie, maar we weten niet wanneer / of PureVPN de aanbieding zou kunnen stopzetten.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australia VPN-servers

Prijzen:
1 maand – $ 11,52 / maand
12 maanden – $ 6,55 / maand

Bespaar 43% op 1 jaar

Hidemyass is een van de bekendste VPN’s ter wereld. Dit komt omdat ze uitblinken op 3 belangrijke gebieden:
 • Enorm aantal serverlocaties
 • Uitstekende VPN-software. Veel extra functionaliteit
 • Snelle snelheden

HidemyAss heeft servers in een ongelooflijke 105 landen over de hele wereld, waaronder 12 serverlocaties in Oceanië en 8 servers in Australië.

Deze VPN-software is ongeëvenaard en biedt in-software snelheidstests, serversortering, veilige IP-bindtechnologie en ‘slimme’ serverselectie.

Omdat ze verbindingslogboeken bijhouden (volgens de Britse wet), zijn ze niet de beste keuze voor torrents, maar ze zijn een uitstekende keuze voor de meeste VPN-doeleinden, vooral voor het streamen van geo-geblokkeerde video naar Australië.

De beste Australische VPN’s voor torrents

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard anonieme VPN met Australische servers

Torguard-prijzen:
1 maand – $ 9,99 / maand
12 maanden – $ 5,00 / maand
Risicovrije proefperiode van 7 dagen

Bezoek Torguard

Torguard heeft hun service op maat afgestemd op de behoeften van Bittorrent-gebruikers. Ze integreerden essentiële beveiligingsfuncties in hun VPN-software, waaronder dns lekbescherming en een VPN Kill Switch.

Torguard houdt helemaal geen logboeken bij.
Dit maakt ze een ideale VPN voor torrents. Zie waarom.

Serverlocaties:
Torguard heeft VPN-servers in Australië en 41+ andere landen, waardoor u toegang heeft tot een enorme wereldwijde voetafdruk.

Proxy-service
Naast anonieme VPN-service biedt Torguard ook proxy-service die specifiek is afgestemd op de behoeften van kleine gebruikers. Ze hebben meer dan 10 proxyserverlocaties (allemaal zonder logboeken) en ze bieden gratis software die dat wel zal doen installeer direct de juiste proxy-instellingen in uw favoriete VPN-client. Geen handmatige configuratie vereist.

Kortingen:
Torguard biedt een aanzienlijke korting voor het kopen van een abonnement van 1 jaar, of voor het samen verpakken van VPN en proxyservice. Bekijk de huidige kortingsaanbiedingen.

Deze sectie is nu veranderd in een volledig artikel over torrenting in Australië. Hoewel Torguard nog steeds een uitstekende optie is, hebben we verschillende andere torrent-vriendelijke VPN-providers geïdentificeerd die mogelijk kosteneffectiever zijn.

ibVPN

IBVPN australia vpn voor het downloaden van torrents

IBVPN-prijs (Torrent)
1 maand – $ 4,95 / maand
1 jaar – $ 3,08 / maand

IBVPN-prijs (Ultieme)
1 maand – $ 10,95 / maand
1 jaar – $ 6,91 / maand

Bezoek IBVPN

IBVPN heeft servers in meer dan 30 landen, waaronder Australië en Nieuw-Zeeland.

Ze staan ​​torrents toe op hun servers en hebben speciale p2p (torrent) serverlocaties in meerdere landen. IBVPN houdt geen activiteitenlogboeken bij en vernietigt routinematig hun tijdelijke verbindingslogboeken.

Torrent VPN-pakket slechts $ 3,08 / maand
Een van de redenen waarom gebruikers voor IBVPN kiezen, is vanwege hun betaalbaarheid. 1 jaar VPN-service met het torrent-pakket van IBVPN kost slechts $ 36,95 ($ 3,08 / maand)

Gratis proxyservice & SmartDNS inbegrepen *
Het ultieme VPN-pakket van IBVPN omvat gratis toegang tot de proxyservice (perfect voor het anonimiseren van uw torrents terwijl u de rest van uw internetverkeer nog steeds normaal leidt).

Ze bevatten ook hun ibDNS smartDNS-service waarmee het gemakkelijk is om geo-geblokkeerde streamingdiensten te ontgrendelen zonder dat u verbinding met de VPN hoeft te maken.

Andere bronnen

In dit artikel gaven we de voorkeur aan VPN-services met servers in Australië en nabijgelegen landen, maar misschien zijn lokale servers niet essentieel voor u, dus het is de moeite waard om andere VPN-providers te bekijken.

Zorg ervoor dat u bij het kiezen van de perfecte VPN voor uw behoeften focus eerst op beveiliging en privacy, vooral als je de VPN koopt om torrents te downloaden.

Voel je vrij om onze VPN-beoordelingen te bekijken, voor volledige details over de beste anonieme VPN-services, evenals speedtests, beoordelingen en meer.

Hier zijn nog enkele artikelen die u mogelijk nuttig vindt:

Recensies
Privé-internettoegang
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN-vergelijkingen
Torguard tegen BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish versus PIA
PIA versus IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Bittorrent-artikelen
Volledig anonieme bittorrent-gids
De beste VPN’s zonder logs
VPN vs. Proxy-service
Wat zijn VPN-logboeken?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map