De ‘snelste VPN’s voor torrenting’ (met speedtests om het te bewijzen!)

De snelste VPN’s voor torrents & P2P

Is snelheid belangrijk voor jou? Als je op mij lijkt, snel is ALLES. Ik wil elk stukje snelheid uit mijn internetverbinding persen. Deze snelste VPN’s die torrents toestaan.


Je kunt ze gebruiken om ISP Torrent-beperking te blokkeren, je privacy te beschermen en je online activiteiten te versleutelen, maar niet alle VPN-services zijn snel genoeg om mijn 50 mbps-gegevensverbinding aan te kunnen. In dit artikel zullen we kijken naar degenen die dat zijn…

In dit artikel laat ik je zien hoe een simpele VPN-service met 1 klik:

 • Verhoog uw torrent-snelheden
 • Maak handmatig port forwarding overbodig
 • Blokkeer de beperking door uw ISP (internetprovider)
 • Versleutel al uw gegevens en al u om anoniem torrent.

3 snelle VPN-providers zonder logboek (ideaal voor torrents)

IPVanish Snelste torrent-vpn

Geen logboeken
Snelheden 60mbps+
Zo laag als $ 6,49 / maand
Bespaar 46% op 1 jaar IPVanish

Torrents toegestaan
IOS / Android-app inbegrepen
Servers in meer dan 70 landen
IPVanish recensie
7 dagen zonder risico

Private Internet Access snelle torrents

Geen logboeken
Snelheden 50mbps+
Zo laag als $ 3,33 / maand
Bespaar meer dan 50% met een jaarabonnement

Torrents toegestaan
IOS / Android-app inbegrepen
Servers in meer dan 11 landen
Private Internet Access Review
7 dagen zonder risico

Anonieme TorVents van ExpressVPN

Geen logboeken
Snelheden 60mbps+
Zo laag als $ 8,32 / maand
Bespaar 35% op 1 jaar ExpressVPN

Torrents toegestaan
IOS / Android-app inbegrepen
Servers in meer dan 50 landen
Beoordeling komt binnenkort!
30 dagen gratis proefperiode

Wat veroorzaakt lage torrents?

Er zijn een aantal redenen waarom je torrents langzamer downloaden dan zou moeten. Dit zijn enkele van de meest voorkomende:

Reden # 1: je wordt beperkt
Internetproviders over de hele wereld zijn nu actief bezig met het beperken van de gegevensverbindingen van hun klanten. Dit betekent dat ze selectief bepaalde soorten gegevens targeten (torrents, video, YouTube, Netflix, enz.) En die soorten gegevens dwingen veel langzamer te downloaden dan zou moeten.

Torrent Downloads / Bittorrent is een van de meest gebruikte ‘Throttled’-protocollen omdat het zoveel bandbreedte gebruikt (en bandbreedte kost uw ISP-geld).

Gelukkig zorgt een VPN ervoor dat uw internetprovider uw torrents gemakkelijk kan vertragen!
Uw ISP mag uw volledige gegevensverbinding niet vertragen (u betaalt voor een bepaalde snelheid). Omdat een VPN al uw gegevens versleutelt, kan uw ISP niet zien welke specifieke protocollen u gebruikt, en kunnen dus geen specifieke protocollen afknijpen (zoals bittorrent).

Voor meer informatie: leer hoe u torrent-beperking kunt stoppen of meld u aan voor IPVanish, een geweldige VPN-beperking-oplossing met 1 klik.

Reden # 2: problemen met het doorsturen van poorten

Als je torrents ongelooflijk traag zijn, is de kans groot dat je een probleem hebt met het doorsturen van poorten

Wat is port forwarding?
Elk protocol op uw computer werkt op een eigen poort (zoals een kanaal). Zo weet uw computer welke inkomende gegevens bij welk programma horen. Het probleem is dat alle gegevens eerst door uw router moeten gaan. Als er veel apparaten op uw router zijn aangesloten, is het mogelijk niet zeker welke gegevens / poorten naar elke specifieke computer moeten worden doorgestuurd. Dit kan knelpunten in de gegevens en lagere snelheden veroorzaken.

Om dit op te lossen, moet u meestal handmatige regels voor het doorsturen van poorten instellen in uw routerinstellingen, waarbij u uw router vertelt welke gegevenspoorten moeten worden doorgestuurd naar een specifiek intern IP-adres (uw computer). Deze site heeft geweldige installatiehandleidingen voor portforwarding om u te laten zien hoe u deze instelt voor uw specifieke routermodel.

Een VPN elimineert de noodzaak voor port forwarding helemaal!
Een VPN-service versleutelt alle gegevens die van en naar uw router reizen. Deze gegevens gaan rechtstreeks door uw router naar de VPN-server. Alle inkomende gegevens gaan op dezelfde manier door de router en worden rechtstreeks naar uw computer geleid.

Omdat de gegevens versleuteld zijn, kan de router de afzonderlijke poorten niet zien en hoeft dus niet te beslissen welke poorten slijtage vertonen. Alle VPN-gegevens gaan rechtstreeks naar uw computer. Dit zal je torrents drastisch versnellen als ze traag zijn.

Bij sommige VPN-providers zoals Private Internet Access kunt u zelfs specificeren op welke poort het VPN-verkeer moet komen, voor het geval uw router geen gemakkelijke VPN-doorvoer toestaat. Op deze manier hoef je maar 1 poortnummer door te sturen naar je computer in plaats van meerdere.

Reden # 3: Wifi is langzamer
Je krijgt bijna nooit dezelfde snelheden via wifi als bij een directe verbinding. Dit komt omdat datapakketten die via wifi worden verzonden, gemakkelijk verloren kunnen gaan of verkeerd kunnen worden gerouteerd. Dit verlaagt de snelheid drastisch.

Een paar dingen die je wifi kunnen vertragen:

 • Afstand – hoe verder u van uw router verwijderd bent, hoe lager de snelheden
 • Obstakels – muren, planken en kasten staan ​​wifi in de weg en zullen uw snelheden vertragen
 • Interferentie – allerlei draadloze producten in uw huis werken op hetzelfde frequentiespectrum als draadloos internet. Dingen zoals: draadloze telefoons, afstandsbedieningen en magnetrons kunnen allemaal uw draadloze signalen blokkeren en lagere snelheden veroorzaken.

Wat is een VPN en hoe werkt het??

Tegenwoordig is het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) ongelooflijk eenvoudig. De meeste grote VPN-providers hebben gebruiksvriendelijke software waarmee u uw internet met slechts één klik kunt versleutelen. De technologie achter een VPN is echter ongelooflijk ingewikkeld.

Wat is een VPN ?:
Op het eenvoudigste niveau is een Virtual Private Network een verbinding tussen uw computer en een externe dataserver (of extern netwerk). Alle gegevens die tussen uw computer en de server worden overgedragen, worden gecodeerd (gecodeerd) met behulp van uiterst geavanceerde coderingsalgoritmen om ervoor te zorgen dat niemand die uw gegevens onderschept, deze kan lezen of zien wat u online doet (uw ISP is een voorbeeld).

Waarom een ​​VPN uiterst voordelig is voor het downloaden van torrents

Een VPN op consumentenniveau biedt 2 belangrijke voordelen:

 1. Data encryptie
 2. Een anoniem IP-adres (webservers en torrent-collega’s zien het IP-adres van uw VPN, niet dat van uzelf)

Data encryptie:
Omdat een goede VPN-service uw gegevens versleutelt met versleuteling van militaire kwaliteit, kan zelfs uw internetprovider (kabelmaatschappij, universiteitsnetwerk, enz.) Uw gegevens niet lezen of zien wat u downloadt.

Dit voorkomt:

 • Beperking (ze kunnen uw snelheden niet selectief vertragen)
 • Monitoring (ze kunnen niet zien welke websites u bezoekt)
 • Loggen (ze kunnen niet zien welke bestanden je hebt gedownload)

Anoniem IP-adres:
Uw IP-adres is zichtbaar voor elke peer in elke torrentzwerm waaraan u deelneemt. Als u geen anonimiseringsdienst zoals een VPN gebruikt, kan uw torrent-IP-adres rechtstreeks naar u worden herleid.

Een VPN geeft je een anoniem IP-adres dat niet direct herleidbaar is naar jou of je internetverbinding. Sterker nog, u kunt uw anonieme IP-adres op elk gewenst moment wijzigen. Lees onze gids voor anonieme torrents voor meer informatie.

Het kiezen van de juiste (snelle) VPN voor torrents

De twee belangrijkste factoren bij het kiezen van een torrent-VPN zijn:

 1. Privacy / anonimiteit / beveiliging
 2. Snelheid (hoe snel is de VPN)

Privacy:
Sommige VPN’s bieden veel betere privacybescherming en anonimiteit dan andere. Als het gaat om het kiezen van een torrent-VPN, raden we aan er een te kiezen met een No Logs-beleid, zoals die in dit artikel.

Niet-loggende VPN’s zijn zeldzaam, maar ze brengen uw privacy naar een hoger niveau door helemaal geen VPN-logs bij te houden, zelfs geen tijdelijke verbindingslogs (inkomende / uitgaande IP-adressen) en ze loggen nooit zoiets als DNS-zoekopdrachten, bezochte websites, of gedownloade bestanden.

Snelheid:
Als je een VPN voor torrents kiest, wil je er een die snel is. Je wilt dat je torrent-downloadsnelheden bijna hetzelfde blijven (of mogelijk zelfs toenemen in de mate dat je door je ISP werd beperkt).

De waarheid is dat niet alle VPN-services gelijk zijn gemaakt, en sommige hebben gewoon niet de technologie, bandbreedtecapaciteit of de wens om de hoogste snelheden aan hun abonnees te leveren. Sommige VPN’s zijn duidelijk sneller dan andere. Hieronder staan ​​onze favoriete snelle VPN’s voor bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish voordelen

 • Snelste snelheden
 • Tier-1 datanetwerk
 • Zero-Logs-beleid
 • Torrents toegestaan
 • 256-bits codering
 • Desktop / mobiele app
 • Servers in meer dan 70 landen
 • 7 dagen restitutiebeleid

Lees onze IPVanish-recensie

Krijg IPVanish

IPVanish is een elite VPN als het gaat om snelheid en prestaties. Eigendom van een van de grootste CDN-providerbedrijven ter wereld, ze hebben toegang tot tier 1-datanetwerken die andere VPN’s niet kunnen evenaren. Het resultaat? Hogere snelheden.

Behalve dat het een snelle VPN is, IPVanish is erg torrent-vriendelijk en ze zijn een echte ‘No-Logs’ VPN-provider. Ze houden zelfs geen verbindingslogboeken bij.

IPVanish heeft meer serverlocaties dan bijna elke andere VPN-provider. U krijgt met één klik toegang tot VPN-servers in meer dan 70 landen wereldwijd. Waar de snelheden van IPVanish echt indruk op ons maakten, is op internationale servers.

Er zijn veel VPN’s die een verbinding van 50 mbps maximaal kunnen benutten op een server die 100 mijl verderop ligt, maar IPVanish kon 30+ mbps snelheden leveren op servers aan de andere kant van de wereld.

IPVanish Speed ​​Test-resultaten

IPVanish torrent snelheidstest Los Angeles, CA

IPVanish – server in Los Angeles, VS.

IPVanish torrent snelheidstest Melbourne, Australië

IPVanish – Melbourne, Australië server

Privé-internettoegang

Afbeelding

PIA’s beste eigenschappen:

 • Snelle snelheden
 • ‘Zero-Logs’-beleid
 • Zeer ‘Torrent-vriendelijk’
 • 256-bits codering
 • Gratis proxy inbegrepen!
 • Desktop / mobiele app
 • 7 dagen restitutiebeleid
 • Lees onze PIA Review

Ontvang PIA voor $ 3,33 / maand

Privé-internettoegang is waarschijnlijk onze meest genoemde VPN-provider op deze website. Waarom vraag je dat?

Omdat PIA bijna de perfecte torrent-VPN is. Behalve dat ze een echte ‘Non-Logging’ VPN-provider zijn, zijn ze ook uiterst torrent-vriendelijk (we hebben nog nooit gehoord dat een account wordt geannuleerd vanwege torrent-activiteit) en omdat ze geen gebruiksrecords bijhouden, is uw online activiteit in wezen onvindbaar.

Privé-internettoegang is vrij snel. Ze gebruiken serverclusters in 11 landen over de hele wereld om ongelooflijk hoge snelheden en torrents te leveren aan hun werkelijk enorme aantal abonnees.

Als dat niet genoeg was, heeft PIA ook de goedkoopste VPN-pakket van het hoogste niveau van een anonieme VPN-provider. Met een abonnement van 1 jaar (vooraf betaald), kosten voor alleen privé-internettoegang $ 3,33 / maand

Private Internet Access Speed ​​Test Results

Afbeelding

PIA-snelheidstest – server in Los Angeles, VS.

Afbeelding

PIA Speed ​​Test – Zürich, Switzlerland-server

Conclusie

Het gebruik van een snelle VPN kan uw torrents drastisch versnellen. De toegevoegde codering helpt je torrent-downloads verborgen te houden voor je ISP en biedt je een anoniem IP-adres in je torrent-zwermen.

Er zijn letterlijk honderden VPN-providers in de wereld, waarvan tientallen beweren ‘The Fastest’ te zijn. Het is belangrijk om een ​​paar factoren in overweging te nemen bij het zoeken naar je snelle torrent-VPN:

 • Wat is het logboekbeleid
 • Wat is het torrent-beleid
 • Hoe goed / makkelijk te gebruiken is de software
 • Komt het met een kill-switch of andere beveiligingsfuncties

Als je nog een paar suggesties wilt voor goede torrent-VPN’s, bekijk dan onze lijst met de beste VPN’s van 2014 voor Torrents.

Het is ook geen slecht idee om te profiteren van de Risicovrije proefperiode die sommige VPN-providers aanbieden (via een geld-terug-garantie) om er een te vinden die je echt leuk vindt.

Of u kunt gewoon 1 maand service kopen van een betaalbare VPN zoals Private Internet Access, en als het niet helemaal is wat u zoekt, probeer dan volgende maand een andere service.

Andere nuttige artikelen:
Anoniem gebruik van uTorrent
Hoe Vuze anoniem te gebruiken
Onze gids voor anonieme torrents
Proxy of VPN: wat beter is voor anonieme Torrents?
Onze andere VPN-beoordelingen:
Private Internet Access Review
Torguard VPN en Proxy Review
&# 65279; Proxy.sh recensie&# 65279;
Onzichtbaar browsen VPN-beoordeling
VPN-vergelijking: IPVanish versus privé-internettoegang
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map