Gusto Review – 11 voor- en nadelen van Gusto Payroll

Gusto Payroll


Gusto

https://gusto.com/

tl; dr

Gusto is een van de beste cloud payroll-programma’s die we hebben mogen gebruiken. Jammer dat ze momenteel alleen Amerikaanse bedrijven bedienen.
Kom meer te weten.

Gusto Review – 11 voordelen & 3 nadelen van Gusto Payroll

Als u een kleine ondernemer bent, begrijpt u de problemen van het runnen van een bedrijf zonder een soort salarisadministratie.

Maar goed dat je deze pagina tegenkwam, want we doen een review over een van de meest dynamische salarisadministratiesystemen op de markt – Gusto.

Voordat we ingaan op het vlees en de aardappelen van deze recensie, zullen we je een kort verhaal vertellen over Gusto en hoe het de levens van ondernemers overal veranderde.

Het Gusto-verhaal

Het was 2012 en Gotye was iemand die iedereen echt kende.

Een jong bedrijf genaamd ZenPayroll besloot om in de … cloud payroll business te gaan – geen cookie voor jou als je dat al geraden had. Het bedrijf opereerde in het hart van Californië en werd snel populair, waardoor het genoeg klanten verdiende om hun diensten in Florida, New York en Texas te lanceren binnen een paar maanden nadat ze hun deuren hadden geopend.

In iets meer dan een jaar werden de services van ZenPayroll zo populair dat ze aankondigden dat ze jaarlijks $ 100 miljoen aan betalingen ontvingen. Tegen 2015 had ZenPayroll ondersteuning gelanceerd voor hun diensten in alle 50 staten van de VS en werd officieel bekend als Gusto (wie beslist heeft over de naamswijziging, verdient een promotie!).

Later in het jaar ontving het bedrijf $ 60 miljoen aan series B-financiering (geleid door CapitalG, voorheen bekend als Google Capital). Als dat niet indrukwekkend genoeg is, wisten de goede mensen in december 2015 nog eens $ 50 miljoen aan financiering binnen te halen, waardoor ze werden opgenomen in de drie kommaclub – een bedrijf met een waarde van maar liefst $ 1 miljard!

Het lijkt erop dat niets de Gusto-jus-trein kan stoppen omdat ze gewoon blijven groeien en groeien. Met ingang van juli 2019 haalde Gusto nog eens $ 200 miljoen aan financiering op, waarmee ze effectief een waardering van $ 3,8 miljard kregen!

Past Gusto bij uw kleine bedrijf?

Gusto schetst een heel mooi beeld van zichzelf als het gaat om hun verhaal, maar jij en ik weten allebei dat dit niet echt belangrijk is voor klanten.

Het maakt niet uit of ze miljoenen hebben binnengehaald. Het maakt niet uit of hun systeem werkt op de nieuwste, beste en meest geavanceerde infrastructuur die er is.

Wat echt belangrijk is, is of de payroll-app van Gusto echt geschikt is voor uw bedrijf:

 • Maken ze hun beloften waar??
 • Zijn er kleine lettertjes waar we op moeten letten?
 • Hoe voelt het om Gusto te gebruiken??

Trouwens, de enige reden waarom je waarschijnlijk zo ver hebt gelezen, omdat je wilt weten of Gusto echt goed voor je is.

Welnu, we hebben u een grondige beoordeling beloofd en we zullen het leveren.

We zullen u enkele van de dingen die we leuk vinden aan Gusto doornemen en een paar dingen waarvan we denken dat ze kunnen verbeteren. We zullen absoluut grondig zijn, alles doornemen en ervoor zorgen dat u alles weet wat u moet weten over de software.

Ons team is trots op het versterken van kleine bedrijven. Dit betekent dat onze reviews zo neutraal mogelijk zijn, zodat jij de juiste keuzes maakt voor jouw kleine bedrijf.

Laten we kortheidshalve verder gaan met wat we leuk vinden aan Gusto!

11 dingen die we leuk vinden aan Gusto

1. Gusto is HEEL mooi!

We hebben een flink aantal payroll-apps geprobeerd en tot nu toe komt er niets in de buurt van de goed ontworpen interface van Gusto.

gusto payroll heeft een prachtige gebruikersinterface

Het UI-team heeft veel liefde en moeite gestoken in het bouwen van de geweldige interface van Gusto en dat is te zien.

De interface ziet er zo vriendelijk en gebruiksvriendelijk uit dat het bijna … “app” -achtig is. Weet je, zoals een eenvoudig te gebruiken app voor iOS. Eén blik en u weet waar u moet klikken en wat waar naartoe gaat, u hoeft niet te zoeken naar dingen die werken.

Het is zo goed gepland dat er praktisch geen training nodig is om de software te leren gebruiken. Log in en je zult merken dat het gewoon werkt!

Er is plaats voor alles en alles staat netjes op zijn plaats.

Bijna elke pagina waarop u terechtkomt, heeft een aangenaam ogende doodle erop. Deze doodles zijn verfrissend en eerlijk gezegd, ze laten mijn hart zingen elke keer dat ik er naar kijk.

gusto payroll heeft leuke doodles

Het doorbreekt zeker de eentonigheid van de lopende loonlijst!

Sommige mensen zeggen misschien dat het hebben van een mooie interface gewoon oppervlakkig is, maar we vinden het belangrijk. Zo’n hybride payroll / HR-programma is bedoeld om dagelijks te gebruiken, en niemand kijkt graag elke dag naar een app met een lelijke of saaie interface..

Met Gusto kunnen we in ieder geval van het uitzicht genieten!

2. Het uitvoeren van payroll is ongelooflijk eenvoudig met Gusto!

We zijn payroll-programma’s tegengekomen waarbij we een training moesten volgen voordat we de app efficiënt konden gebruiken.

We hadden absoluut een hekel aan dat systeem, omdat het lastig is om een ​​training te volgen om te leren hoe je een programma moet gebruiken, en het is in het begin erg inefficiënt. Helpt niet dat de trainingsvideo’s die we moesten doornemen eruit zagen alsof ze waren gemaakt door een bijzonder ongetalenteerde YouTuber.

Hoe dan ook, als je Gusto Payroll gebruikt, zul je niets van die onzin tegenkomen.

Zodra u uw persoonlijke en bedrijfsgegevens hebt ingevoerd, kunt u meteen beginnen en gemakkelijk de salarisadministratie uitvoeren.

Payroll wordt gedaan in 4 eenvoudige stappen:

 1. Bereken uren
 2. Bereken vrije tijd
 3. Beoordeling & payroll indienen
 4. Bevestig de loonlijst

Stap 1 – Bereken uren

Dit berekenen is supereenvoudig omdat u helemaal geen berekeningen hoeft te maken. Alles wordt vooraf voor u berekend wanneer u tijdens het instellen de werknemersgegevens invoert.

gusto payroll eerste stap bereken uren

Het enige dat u nu hoeft te doen, is de uren van de werknemer dienovereenkomstig aanpassen en de cijfers worden automatisch op het scherm weergegeven.

Als er bonussen of commissies verschuldigd zijn voor uw werknemers, hoeft u alleen maar op het vak voor extra inkomsten te klikken en het nummer in te voeren.

Stap 2 – Bereken Time Off

gusto payroll tweede stap berekent vrije tijd

Vervolgens hoeft u in dit gedeelte alleen de vrije tijd en ziekteverlof van uw werknemer in te voeren. Heel vanzelfsprekend.

Stap 3 – Review & Payroll indienen

U wordt dan naar het salarisoverzichtscherm geleid.

gusto payroll review payroll

Dit proces is heel eenvoudig. U krijgt een volledige lijst met uw bedrijfsuitgaven te zien. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de cijfers op het scherm correct zijn.

gusto payroll laat u zien wat belast en gedebiteerd wordt

U heeft de mogelijkheid om te zien wat er precies wordt belast en gedebiteerd. Er is ook een optie om te zien wat uw werknemers hebben verdiend.

Zodra u tevreden bent met de cijfers, hoeft u alleen maar op ‘Verzenden’ te klikken.

Stap 4 – Payroll bevestigen

Bevestig ten slotte de loonadministratie en u bent klaar met de loonadministratie voor de maand!

gusto payroll bevestiging van de loonadministratie

Een eitje.

3. U kunt 4 soorten salarisadministratie uitvoeren!

Hoewel de meeste payroll-programma’s slechts de mogelijkheid hebben om 1 type payroll uit te voeren, is Gusto vooruitstrevend genoeg om u de mogelijkheid te geven om 4 soorten payroll uit te voeren!

Met gusto payroll kunt u 4 soorten payroll uitvoeren

Afgezien van de reguliere salarisadministratie, kunt u ook Bonus-, Off-Cycle- en Termination Payroll uitvoeren. Dit geeft u de flexibiliteit om off-season payrolls uit te voeren als dat nodig is, wat we best interessant vonden.

Bonus Payroll

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u bonusbetalingen doen aan uw personeel als ze bepaalde mijlpalen, deadlines of doelen halen. Merk op dat Bonus Payroll onderworpen is aan een aanvullend inhoudingstarief van 22%.

Net als bij reguliere payroll is het systeem zeer eenvoudig te bedienen. Voer gewoon de cijfers in de bijbehorende vakken in en u bent klaar!

gusto payroll heeft een bonus payroll-optie

Off-Cycle Payroll

Off-Cycle Payrolls zijn bedoeld om extra betalingen te doen aan uw personeel buiten de reguliere payroll. Het is eigenlijk vrij gelijkaardig aan Bonus Payroll, behalve dat Off-Cycle Payroll dezelfde inhoudingspercentages, aftrekkingen en bijdragen gebruikt in reguliere payrolls.

gusto payroll heeft off-cycle payroll optie

Beëindiging Payroll

Als je ooit het ongenoegen hebt gehad om iemand te ontslaan, weet je dat je een terminalloonadministratie moet leiden voor het ontslagen personeel. Met Gusto is dit eenvoudig genoeg.

Wanneer u naar de pagina Beëindiging salarisadministratie gaat, krijgt u een lijst met uw werknemers te zien. Klik op degene die u moet ontslaan en er verschijnt een pop-up om te bevestigen of u deze werknemer wilt ontslaan. Als u Termination Payroll wilt uitvoeren, klikt u op de juiste knop en gaat u door en ontslaat u de werknemer.

gusto payroll heeft een opzegvergoedingsoptie

U wordt dan teruggeleid naar de pagina van de werknemer. Hier moet u klikken op ‘Run Termination Payroll’ uitvoeren.

gusto payroll heeft een opzegvergoedingsoptie

Zodra u dat heeft gedaan, hoeft u alleen de loonadministratie uit te voeren zoals u dat normaal zou doen, behalve voor de ontslagen werknemer. Vrij eenvoudige dingen.

Wanneer u daarmee klaar bent, wordt u gevraagd de cheque van de werknemer af te drukken (direct krediet is niet beschikbaar voor ontslagen werknemers).

gusto payroll print check

Nadat je dat hebt voltooid, ben je klaar! Gefeliciteerd, u heeft een werknemer met succes ontslagen en de loonadministratie voor het ontslag geleid! Tot ziens Hannah!

gusto payroll werknemer ontslag

4. Gusto kan draaien op de automatische piloot!

Als eigenaren van kleine bedrijven hebben we de neiging om veel aan ons hoofd te hebben en er is nooit genoeg tijd ter wereld om al uw taken uit te voeren.

Soms hebben we het zo druk dat we per ongeluk vergeten wanneer het tijd is voor salarisadministratie en we worstelen om het uit te voeren, waarbij we al onze andere dagelijkse taken negeren (onze werknemers moeten hoe dan ook betaald worden, toch?)

Daarom houden we zo van deze functie. Wanneer we Gusto instellen om op Autopilot te draaien, kunnen we onszelf uit de vergelijking verwijderen en ons concentreren op andere aspecten van het bedrijf die onze aandacht vereisen, terwijl Gusto al het werk voor ons doet.

Zolang alle directe aanbetalingen van de werknemers zijn ingesteld, voert Gusto 1 dag voor de deadline automatisch de salarisadministratie uit en ontvangt u een e-mailmelding zodra ze dat doen. U krijgt 24 uur de tijd om de gewenste wijzigingen aan te brengen of zelfs om de salarisadministratie te annuleren voordat deze wordt vergrendeld.

Een zeer handige functie waar we niet zonder kunnen!

gusto payroll heeft automatische pilootmodus

Om de automatische piloot in te schakelen, gaat u gewoon naar het tabblad Instellingen, drukt u op Payroll en klikt u op Bewerken onder Payroll op AutoPilot. Schakel het daar in en Gusto zal al het andere voor je sorteren!

5. Payroll rapporteert alles in één scherm!

Rapportages zijn belangrijk. Ze bevatten waardevolle gegevens over uw bedrijf, of het nu goed gaat of niet, en of u in het zwart zit.

Payroll-rapporten moeten gedetailleerd en uitgebreid zijn, zodat u weet hoeveel contant geld het bedrijf elke maand moet gebruiken. Met Gusto is dat helemaal geen probleem, vooral met hun gedetailleerde Full Cash Requirements Report, beschikbaar nadat u de salarisadministratie hebt uitgevoerd.

gusto payroll heeft een volledig kasvereistenrapport

Indrukwekkende innit? Als dat niet gedetailleerd genoeg voor je is, staat Gusto voor je klaar.

gusto payroll heeft het salarisjournaalrapport

Ze kunnen een Payroll Journal Report genereren waarin alle uitgaven worden opgesplitst en u precies weet waar uw geld naartoe gaat, hoeveel uw werknemers verdienen en bedragen die rechtstreeks naar de schatkist van de overheid gaan..

Dit zijn slechts voorbeelden. Gusto heeft de mogelijkheid om allerlei rapporten te genereren, zodat u ze naar hartenlust kunt analyseren:

 • Payroll Journal
 • Voordelen rapport
 • Year-to-date rapport
 • Samenvatting werknemer
 • Informatie over aannemer
 • Contractantbetalingen
 • Banktransacties
 • Time Off Balances
 • Time Off-verzoeken
 • Agency Payments
 • Payrolls voorafgaand aan Gusto

6. Annuleer eenvoudig de loonlijst!

We zijn maar een mens, en hoe voorzichtig we ook zijn, er gebeuren fouten.

Soms gebeurt het tijdens de salarisadministratie en dan wordt het een enorme hoofdpijn omdat het annuleren van de salarisadministratie lastig kan zijn bij bepaalde salarisadministratieprogramma’s …

We slaakte een zucht van verlichting toen we ontdekten dat het annuleren van een salarisadministratie bij Gusto eigenlijk vrij eenvoudig was, zolang de ingediende salarisadministratie nog niet is verwerkt.

Met gusto payroll kunt u de payroll annuleren

Het enige dat u hoeft te doen, is naar het tabblad Rapporten gaan, op Payroll History klikken en uw weg vinden naar de knop Annuleren om de payroll ongedaan te maken. Heel eenvoudig, denk je niet?

Als u de annuleringsknop niet ziet, betekent dit dat de salarisverwerking is verwerkt. Nu, als u een fout in de salarisadministratie opmerkt nadat deze is verwerkt, maak u dan geen zorgen, want deze kan nog steeds worden teruggedraaid, hoewel een beetje lastiger.

U moet contact opnemen met het klantenserviceteam van Gusto om te zien wat ze kunnen doen om de loonlijst te storneren of om te praten over de opties die u heeft om het probleem op te lossen.

Hun live chat-team reageert erg goed en helpt je graag verder. De ondersteuningsuren van Gusto lopen van maandag – vrijdag 06:00 – 17:00 uur PST, dus als u ze vangt wanneer ze niet aan het werk zijn, zullen ze u een e-mail sturen met een antwoord op uw vraag wanneer ze weer terugkomen in de kantoor.

Als alternatief kunt u ook contact met hen opnemen via e-mail of telefoon (415-930-4532).

7. Gusto heeft een demo-account met volledige toegang!

Persoonlijk maakte de toegankelijkheid van hun demo-account Gusto des te indrukwekkender voor mij.

Ik kon met de cijfers spelen, alles testen en naar hartelust rotzooien zonder bang te hoeven zijn om het te verknoeien. Zo ontdekte ik hoe gebruiksvriendelijk Gusto eigenlijk is.

gusto payroll demo met volledige toegang

U krijgt in feite volledige toegang tot het volledige salarisadministratiesysteem van Gusto met het demo-account, behalve dat de gebruikersgegevens elke dag worden vernieuwd, zodat er niets wordt opgeslagen. Het is een geweldige manier om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen door ze een idee te geven van het programma!

De link naar het demo-account is niet gemakkelijk te vinden, dus we hebben de vrijheid genomen om het hier voor uw gemak te koppelen. Bekijk het en wees niet bang om ermee te rotzooien!

8. Gusto heeft Team Insights!

Werknemersgeluk is een van de meest cruciale elementen om succes voor elk bedrijf te garanderen.

Het probleem is dat de meeste werknemers zich niet graag publiekelijk uitspreken als ze ontevreden zijn uit angst voor repercussies. Hoewel duidelijke communicatie iets is dat we proberen aan te moedigen terwijl we onze bedrijven leiden, bestaat er groepsdruk en vaker wel dan niet, zullen de antwoorden die u van werknemers in een openbare omgeving zult krijgen, scheef zijn om er niet slecht uit te zien voor hun collega’s.

Met Gusto’s Team Insights kunt u enquêtes verzenden zodat uw werknemers hun geluksniveau naar eigen inzicht kunnen beoordelen, zodat u het algehele moreel van werknemers kunt meten en stappen kunt ondernemen om eventuele morele problemen op te lossen.

gusto payroll heeft teaminzichten

Zodra Team Insights is ingeschakeld, e-mailt Gusto uw werknemers één keer per maand met vragen over verschillende onderwerpen met betrekking tot werk waaruit u kunt kiezen. Je kunt de vraag ook bewerken als je wilt.

Zeer vooruitstrevende functie van Gusto!

9. HR-sjablonen in overvloed!

Ik denk dat het inmiddels duidelijk is dat Gusto een fantastische payroll-app is, met functies die speciaal zijn ontworpen om het leven van hun gebruikers een stuk handiger te maken.

Ze kunnen daar stoppen en de mensen zullen gelukkig zijn, maar dat is niet genoeg voor het team van Gusto. Ze rusten niet voordat ze er alles aan hebben gedaan om ons leven zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Een van de manieren waarop ze dit hebben bereikt, is via HR-sjablonen.

U hoeft geen tijd meer te verspillen en uw hersenen uit te putten door HR-gerelateerde documenten zorgvuldig uit te typen. Gusto wordt geleverd met een lange lijst met sjablonen, zodat u eenvoudig de details kunt invullen en de zaken zo snel als u wilt officieel kunt maken.

Ze hebben sjablonen voor allerlei HR-gerelateerde documenten, van NDA’s en belastingformulieren tot aanwervingsdocumenten. Als je het kunt bedenken, hebben ze het waarschijnlijk.

gusto payroll heeft veel HR-sjablonen

Deze sjablonen zijn zo handig en besparen zoveel tijd, we kunnen ons niet voorstellen hoe het leven was voordat we ze hadden #truestory.

10. Gusto is snel!

Een van de belangrijkste beperkingen van SaaS-services is het onvermogen om zo snel te zijn als de gebruiker zou willen. Wanneer het programma tijd nodig heeft om te laden, irriteert het de gebruiker, soms tot frustratie.

We hebben niet de juiste middelen om te meten hoe snel Gusto’s systeem werkelijk is, maar ik zal je één ding vertellen: tijdens het gebruik van het programma merkte niemand van ons de snelheid op, totdat we het bijna vergeten waren.

Dat is een goede zaak, want het betekent dat de Gusto-ervaring zo naadloos was dat we nooit hebben gemerkt of er sprake was van vertragingen. Het enige deel waar enige vertraging was, was toen Gusto de loonberekening aan het berekenen was, maar dat is te verwachten.

We hebben enkele snelheidstests uitgevoerd met onze serversnelheidscontrole en hun serverresultaten waren behoorlijk verdomd geweldig!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo

23 ms76 ms140 ms172 ms180 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland

226 ms139 ms106 ms68 ms163 ms

Gemiddelde snelheid: 129,3 ms – Bekijk het volledige resultaat

Onnodig te zeggen dat we best tevreden waren met de snelheid van Gusto.

11. Gusto beloont je!

U betaalt niet vaak voor cloudgebaseerde software, alleen om erachter te komen dat ze manieren hebben bedacht om u terug te belonen voor uw aankoop!

Het is geen enorm bedrag, maar voordelen zijn voordelen. Het maakt onze dag zeker vrolijker om te zien dat Gusto een bedrijf is dat manieren vindt om iets terug te geven aan hun klanten.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw vrienden doorverwijzen naar Gusto Payroll.

gusto payroll heeft een verwijzingsprogramma

Klik in het dashboard op ‘Verwijzingen’ en u wordt naar de verwijzingspagina gestuurd. Voer de e-mail van je vriend in, zodat Gusto hem een ​​onboarding-e-mail kan sturen. Als uw vriend zich aanmeldt bij Gusto en de salarisadministratie uitvoert, beweert Gusto u en uw doorverwezen vriend te belonen met $ 100!

Voordat je overdreven opgewonden raakt, geeft Gusto je geen $ 100 contant – in plaats daarvan ontvangen jij en je vriend een Amazon-cadeaubon van $ 100!

gusto payroll beloning amazon cadeaubon voor verwijzing

Het is niet zo goed als koud, hard geld, maar goed, je mag gratis iets kopen ter waarde van $ 100 bij Amazon!

3 dingen die Gusto moet verbeteren

Als salarisadministratie lijdt het geen twijfel dat Gusto uitstekend is. Er zijn echter enkele dingen waarvan we zouden willen dat ze een beetje anders waren.

1. Gusto is een Amerikaanse service

We verontschuldigen ons voor iedereen die dit leest buiten de Verenigde Staten. Gusto is misschien wel de juiste keuze voor uw kleine bedrijf, maar het feit dat ze alleen voor de VS zijn, maakt het gewoon zinloos voor iedereen buiten de VS.

Je kunt je locatie niet eens vervalsen via een VPN om je aan te melden voor de service, omdat Gusto een Amerikaanse bankrekening nodig heeft om het systeem in te stellen.

Als je toevallig een Amerikaans account hebt, heb je geluk. U kunt gebruik maken van wat misschien wel het beste salarisadministratiesysteem is dat we tot nu toe hebben gezien.

Anders … pech, je moet ergens anders zoeken.

Verdomme, gelukkige Amerikanen!

2. Gusto is prijzig

Gusto positioneert zichzelf als een software die het meest geschikt is voor kleine bedrijven, maar eerlijk gezegd weerspiegelen hun prijzen niet hun positie.

Met hun Complete-abonnement (meest populair) moet u een basisprijs van $ 39 per maand betalen. Bovendien moet je nog eens $ 12 per maand per hoofd betalen. Ervan uitgaande dat u 10 werknemers (inclusief uzelf) heeft, is dat al $ 390 per maand!

Als je dit vanuit kostenoogpunt bekijkt, kan $ 390 per maand behoorlijk prijzig zijn. Maar als u het perspectief een beetje verschuift, kan $ 390 per maand als redelijk worden beschouwd, aangezien het zo gemakkelijk te gebruiken is, hoeft u geen klerk of een extern bureau in te huren om elke maand de loonadministratie uit te voeren.

3. Gusto heeft geen mobiele app

Gusto heeft veel functies en sommige hebben de goedkeuring van de baas of manager nodig. Neem bijvoorbeeld verlof van werknemers.

Wanneer een werknemer verlof aanvraagt ​​via de Gusto-portal, ontvang je een e-mail waarin staat dat je dat verzoek moet goedkeuren. Dat is gemakkelijk te doen als u op kantoor bent, maar als u ervan uit gaat dat u op vakantie of op zakenreis bent, wordt het leven een stuk eenvoudiger als we een app op onze telefoons hebben die we meteen kunnen activeren om die verzoeken goed te keuren.

We kunnen ons daadwerkelijk aanmelden bij Gusto via onze telefoonbrowsers, maar we zijn van mening dat dit meer een tijdelijke oplossing is dan een daadwerkelijke oplossing.

Het plan van Gusto & Prijzen: overzicht

De plannen van Gusto zijn er in 3 niveaus: Core, Complete en Concierge.

CoreCompleteConcierge
Prijs / maand * $ 39 $ 39 $ 149
Tijd bijhouden Nee Ja Ja
Aanbod & Aan boord Nee Ja Ja
Pro HR-ondersteuning

* Getoonde prijs is voor basisprijs, exclusief kosten voor het toevoegen van werknemers.

Het Core-plan is het meest betaalbare en biedt u alleen de basisfuncties van het salarisadministratiesysteem van Gusto.

Het complete plan is het best afgerond, met functies zoals tijdregistratie, onboarding van werknemers en andere HR-voordelen.

Het Concierge-plan is het meest decadente plan van allemaal, met volledige Payroll- en HR-functionaliteit. Ze hebben ook gecertificeerde HR-professionals tot uw beschikking en een toegewijd informatiecentrum.

Oordeel: moet je voor Gusto gaan?

Gusto is echt een van de beste cloud payroll-software die we hebben mogen gebruiken. Het heeft tal van voordelen voor Payroll- en HR-voordelen die de meeste van uw HR-hoofdpijn met één druk op de knop zullen oplossen.

De gebruikersinterface is fantastisch en zeer aangenaam voor het oog, wat belangrijk is voor een app die bedrijven dagelijks moeten gebruiken (vooral voor de HR-functies).

Payroll is geautomatiseerd waardoor onze aandacht tijdens de payrollweek volledig overbodig wordt (behalve voor bevestiging van de cijfers).

Voor degenen onder u die gedijen op rapporten, biedt Gusto er veel van. Ze hebben voor de goede orde ook een zeer uitgebreide lijst met HR-sjablonen gegooid.

Kortom, Gusto heeft er alles aan gedaan om de salarisadministratie zo soepel mogelijk te laten verlopen en om het leven van eigenaren van kleine bedrijven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het is jammer dat ze nog niet wereldwijd zijn uitgebreid, want we zijn er vrij zeker van dat hun functies veel eigenaren van kleine bedrijven over de hele wereld ten goede zullen komen.

Met enthousiasme verklaren we met trots dat Gusto twee duimen omhoog verdient van ons allemaal bij Bitcatcha!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map