HideMyAss versus IPVanish: VPN-vergelijking

Contents

VPN-vergelijking: Hidemyass versus IPVanish

IPVanish en HideMyAss VPN zijn twee van de meest populaire VPN’s in de branche, en terecht. Ze bieden meer serverlocaties en IP-adressen dan bijna elke andere VPN-provider, en ze maken indruk met eersteklas beveiliging en software. Kijk wie de strijd van Hidemyass vs. IPVanish wint!


Hidemyass versus IPvanish: snelle VPN-vergelijking

Hidemyass vs IPVanish vpn-vergelijking

HideMyAss VPN

 • Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk
 • 148 servers in 72 landen
 • OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen
 • Geen mobiele app. Kan handmatige VPN-verbinding instellen
 • 128-bit Blowfish Encryption (OpenVPN)
 • Geen NAT-firewall
 • Logs bewaard. Mogelijk zo lang als 6 maanden.
 • Torrents technisch toegestaan, maar sterk afgeraden
 • 30 dagen restitutiebeleid
 • $ 11,52 / maand (prijs voor 1 maand)
 • $ 6,55 / maand (prijs voor 12 maanden)
 • Lees onze HideMyAss VPN-recensie
 • Bezoek nu Hidemyass!

IPVanish VPN versus Hidemyass

IPvanish VPN

 • Gevestigd in Verenigde Staten
 • 110+ servers in 48 Coutries
 • OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen
 • Mobiele app voor Android en iOS
 • 128-bit Blowfish Encryption (OpenVPN)
 • NAT Firewall gratis inbegrepen!
 • Geen logboeken. Periode. Nieuwe functie sinds april 2014
 • Torrents toegestaan
 • 7 dagen restitutiebeleid
 • $ 10.00 / maand (prijs voor 1 maand)
 • $ 6,49 / maand (prijs voor 12 maanden)
 • Lees onze IPVanish-recensie
 • Bezoek IPVanish Now!

Hidemyass vs IPVanish: software en functies

HideMyAss heeft een aantal opvallende kenmerken. Ze bieden meer servers en landlocaties dan elke andere VPN die ik kan noemen, maar hun grootste verkoopargument is hun uitstekende VPN-software. De waarheid is dat geen enkele andere VPN-provider in de buurt komt van het aanbieden van hetzelfde niveau van controle, beveiliging en aangepaste functies als HidemyAss.

IPVanish ter vergelijking biedt een zeer standaard VPN-client met gemakkelijke serverwisseling en OpenVPN-connectiviteit. Het is perfect functioneel, maar het is zeker dat hun software niet kan matchen met HidemyAss. Niemand kan het, en het lijkt erop dat de meeste VPN-providers in de buurt niet eens meer proberen te matchen op het gebied van software. Laten we dat van dichterbij bekijken…

IPVanish VPN-software:

IPVanish geeft u eenvoudig toegang tot al hun servers in 58+ landen. U kunt ook het VPN-protocol van uw voorkeur kiezen voor uw huidige behoeften.

Keuzes zijn onder meer: ​​OpenVPN (TCP / UDP), PPTP en L2TP

Met de software van IPvanish kunt u sorteren op stad, land of pingtijd, zodat u snel verbinding kunt maken met de gewenste server.

In het optiemenu kunt u kiezen of u uw inloggegevens (gebruikersnaam / wachtwoord) wilt opslaan en of u wilt dat IPvanish wordt gestart wanneer Windows start.

De software bevat ook een link om uw IP te controleren, zodat u kunt bevestigen dat uw VPN-verbinding met succes tot stand is gebracht.

Zoals u kunt zien, biedt IPvanish een geen franjes, functionele VPN-software.

Afbeelding

HideMyAss VPN-software

De VPN-software van Hidemyass heeft een ongelooflijk aantal functies. We gaan één voor één de beste van hen bespreken. Als je het uit de mond van het paard wilt horen, bekijk dan Hidemyass’s eigen software-overzicht

# 1 Server Selectie

ipvanish vs hidemyass: serverkaart

Selectie van Hidemyass-server (kaartweergave)

Hidemyass geeft u volledige controle over het proces van het kiezen van de beste VPN-server voor uw behoeften. Je kunt sorteren op land, stad of snelheid. U kunt ook servers kiezen uit een lijst of van de Kaartweergave (zoals hierboven te zien). U kunt zelfs een lijst met servers selecteren om een snelheidstest ingeschakeld, zodat u de snelste server kunt kiezen die aan al uw criteria voldoet.

# 2 IP-beheer en serverwisseling

Hidemyass vs IPVanish: software ip-randomisatie

IP-verificatie en randomisatiemogelijkheden. Kan ook IP-verificatie van derden gebruiken

Voor degenen die maximale beveiliging willen, kunt u met Hidemyass op elk gewenst moment van server wisselen. Je kunt zelfs instellen gerandomiseerde serverwisseling dat zal verander uw IP-adres elke x minuten.

U kunt ook uw huidig ​​toegewezen IP zien vanuit de software. U kunt zelfs verificatie door derden instellen van sites zoals whatsmyip en iplookup.net voor extra gemoedsrust.

U kunt ook uw recente IP-adresgeschiedenis bekijken en zien welke IP’s aan u zijn toegewezen, of u kunt IP-logboekregistratie helemaal uitschakelen.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Afbeelding

Hidemyass VPN’s Veilige IP Bind-technologie is zo krachtig dat het echt zijn eigen sectie verdient (en we zullen het later ook in het beveiligingsgedeelte behandelen).

Kortom, met de veilige IP-bindfunctie kunt u specifieke programma’s of applicaties binden om alleen de VPN-tunnel te gebruiken die door Hidemyass is gemaakt. Mocht de VPN-verbinding mislukken, dan zal uw computer nog steeds met het internet verbonden zijn via uw normale verbinding, hoe dan ook specifieke programma’s hebben geen internettoegang omdat ze alleen toegang hebben tot internet via HideMyAss.

Deze functie is ongelooflijk handig voor gevoelige software zoals uTorrent of Vuze als u ervoor wilt zorgen dat uw echte IP-adres niet wordt weergegeven in het geval van een verbroken VPN-verbinding.

Met één klik op de knop kunt u eenvoudig programma’s toevoegen / verwijderen uit de lijst.

# 4 HideMyAss-snelheidsgids en server-load balancing

Zodra u de geografische locatie heeft gekozen waarvan u wilt dat uw IP-adres afkomstig is (dit kan een stad, staat, land of het hele continent zijn), helpt Hidemyass u gemakkelijk de snelste server te vinden.

De … gebruiken snelheidsgids, u kunt een lijst met servers toevoegen om een snelheidstest Aan. U kunt kiezen uit een ping-test, express-test of volledige test. Al deze tests worden getest op uw eigen daadwerkelijke VPN-verbinding, dus ze zijn veel nauwkeuriger dan een speedtest op de servers van HMA.

Eenmaal voltooid, kunt u de lijst eenvoudig sorteren en de snelste server kiezen om verbinding mee te maken.

U kunt er ook voor kiezen om in te schakelen server load balancing die u waarschuwt als Hidemyass merkt dat er een veel snellere server is op dezelfde locatie waarmee u momenteel bent verbonden, en u een optie met één klik geeft om over te schakelen naar de snellere server.
&# 65279;Conclusie van software en functies
Zowel IPVanish als Hidemyass zullen de klus klaren als het gaat om basisfunctionaliteit, maar als je een veelzijdig VPN-softwarepakket wilt met alle franjes en extra functies, moet je voor Hidemyass gaan.
Winnaar: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: beveiliging en privacy

IPVanish heeft een beetje een pak slaag gekregen op het gebied van software, maar het maakt het echt goed in termen van beveiligings- en privacyfuncties. Laten we de statistieken snel bekijken.

IPVanish beveiligings- en privacyfuncties
 • Geen logboeken. Periode.
 • Torrents toegestaan
 • NAT Firewall gratis inbegrepen
 • Bitcoin geaccepteerd
 • Geen IP-Bind-technologie of Kill-Switch
 • 256-bit AES-codering
HideMyAss Beveiligings- en privacyfuncties
 • Verbindingslogboeken worden maximaal 6 maanden bewaard
 • Torrents ontmoedigd. DMCA-kennisgevingen doorgestuurd
 • Geen firewall
 • Bitcoin geaccepteerd
 • Veilige IP Bind-technologie
 • 128-Bit Blowfish Encryption

Loggingbeleid en privacy

De trend in de VPN-industrie is aan het verschuiven naar het bijhouden van minder logboeken, en IPVanish heeft opgemerkt. Ze hielden nooit gebruiks- / activiteitenlogs bij, maar in 2014 schrapten ze ook de verbindingslogs (inkomend / uitgaand IP met een tijdstempel). Nu kan IPVanish echt beweren dat het een Geen logs VPN-provider.

Hidemyass Aan de andere kant is het een beetje berucht geworden omdat het de verbindingslogboeken zo lang als 6 maanden bijhoudt voordat ze worden vernietigd. Dit komt waarschijnlijk door de strengere wetten voor het bewaren van gegevens in het Verenigd Koninkrijk, waar HMA is gevestigd.

Edge: IPVanish

Torrents en P2P

IPvanish is een torrent-vriendelijke VPN en staat torrent-verkeer op hun netwerk toe. Ze geven er echter de voorkeur aan dat u het torrent-verkeer beperkt tot servers in landen als Rusland, Nederland en Roemenië.

HideMyAss heeft duidelijk gemaakt dat ze geen torrent-verkeer op hun netwerk willen. Het voorkomt te veel hoofdpijn voor hen. Ze staan ​​ook redelijk bekend om het doorzenden van DMCA-kennisgevingen aan hun abonnees. De meeste VPN’s zullen dit niet doen (en niet-logging VPN’s zouden dit niet kunnen, zelfs als ze dat zouden willen).

Edge: IPVanish (Als je torrents wilt downloaden, kies dan niet Hidemyass)

Firewall, versleutelingssterkte en IP-binding

Firewall: IPvanish biedt gratis NAT-firewall. Dit is een in de VPN ingebouwde firewall die al het verkeer filtert om ervoor te zorgen dat een hacker niet kan beginnen met uw (vervalste) VPN IP-adres en uw computer kan bereiken via de VPN-tunnel. HMA biedt deze functie niet.

Versleutelingssterkte: Ipvanish biedt 256-bit AES-encryptie, HMA heeft 128-bit. Hoewel de coderingssterkte van IPVanish dubbel is, worden beide overwogen "onbreekbaar" naar moderne maatstaven. 128-bits codering wordt nog steeds overwogen "militaire rang" encryptie.

IPBind / Kill-Switch: IPVanish’s enige zwakte op dit gebied is het ontbreken van een kill-switch of IP-bindtechnologie. Hidemyass, aan de andere kant, heeft zijn geweldig veilige ip-binding functie waarmee u de functie van specifieke programma’s kunt vergrendelen op het IP-adres van HMA, zodat ze onmiddellijk de verbinding verbreken als de VPN uitvalt.

Het goede nieuws is dat een Kill-Switch / IP-binding kan worden gerepliceerd met gratis software zoals VPNNetmon als het niet is ingebouwd in de software van uw VPN-providers. Zie ons artikel VPN Kill-Switch’s voor meer informatie!

Edge: IPvanish wint de beveiligingsronde met 2-1.

Beveiligingsoverzicht
Beide VPN-services bieden een aantal unieke privacyfuncties, maar uiteindelijk geven we het kleine voordeel aan privé-internettoegang vanwege hun gratis firewall die is opgenomen in hun VPN-service en het vertrouwen dat u krijgt van een Amerikaanse onderneming.
Winnaar: IPVanish door een aardverschuiving!

Koop VPN

IPVanish vs HideMyAss: snelheidstest

Een van de gebieden waar zowel IPvanish als HMA echt schitteren is Snelheid. Ze zijn twee van de snelste VPN-providers ter wereld, vooral IPVanish. De meeste mensen beseffen het niet, maar IPVanish’s moederbedrijf (Highwinds Network Group) bezit een van de grootste glasvezel data-backbones op het westelijk halfrond. Ze bezitten ook een van de snelste CDN’s (Content Delivery Network) in de wereld.

Het mag dan ook geen verrassing zijn IPVanish is extreem snel.

Parameters snelheidstest:
Deze snelheidstests zijn uitgevoerd op een kabelmodemverbinding met ongeveer a 20 Mbps stroomafwaartse dop.

IPVanish Speed ​​Test-resultaten

IPVanish snelheidstest Florida USA

IPVanish Speed ​​Test Miami, VS.

IPvanish speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test Londen, VK

IPVanish vs Hidemyass torrent speedtest

IPVanish p2p snelheidstest Nederland

Verberg My Ass Speed ​​Test-resultaten

HMA vs IPVanish snelheidstest Chicago

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, VS.

Hidemyass vs ipvanish speedtest canada

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Canada

hidemyass vs ipvanish snelheidstest nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, VS.

Zoals je kunt zien, IPVanish is de duidelijke winnaar, We haalden bijna onze maximale snelheid op alle standaardservers en haalden zelfs meer dan 60% op de normaal gesproken drukke Nederlandse server.

Winnaar: IPVanish

Hide My Ass vs.IPVanish – Prijs en waarde

Alle VPN-abonnementen van IPVanish en HideMyAss bevatten alle functies. Het enige prijsverschil is de duur van het abonnement. Zoals bij de meeste VPN’s, de jaarplan is de beste waarde.

Verberg My Ass VPN-abonnementen en prijzen
 • Servers in meer dan 72 landen
 • Logboeken worden maximaal 6 maanden bewaard
 • In het Verenigd Koninkrijk gevestigde Corporation
 • Torrents ontmoedigd
 • 30-dagen geld terug garantie
 • $ 11,52 / maand (abonnement van 1 maand)
 • $ 8,33 / maand (abonnement van 6 maanden)
 • $ 6,55 / maand (abonnement van 1 jaar)
IPVanish-plannen en prijzen
 • Servers in 47 landen
 • Geen logboeken. Periode.
 • In de Verenigde Staten gevestigde onderneming
 • Torrents toegestaan
 • 7 dagen geld-terug-garantie
 • $ 10,00 / maand (abonnement van 1 maand)
 • $ 8,99 / maand (abonnement van 3 maanden)
 • $ 6,49 / maand (1 jaarabonnement)

Betalingsmogelijkheden:
Zowel IPVanish als HMA bieden uitgebreide betalingsmogelijkheden. De meest populaire zijn: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover en American Express.
Waarde:
De prijzen voor Hidemyass Pro VPN en IPVanish VPN lopen redelijk dicht bij alle abonnementslengtes, maar IPVanish is iets goedkoper voor abonnementen van 1 jaar en 1 maand (verreweg de meest populaire opties). De software van Hidemyass is echter zo indrukwekkend dat we denken dat het de kosten zeker waard is (zolang je geen torrents wilt downloaden. IPVanish is veel beter voor torrents)

Winnaar: HideMyAss (geweldige software, meer servers en landen. Kies IPVanish voor torrents)

Proxy.sh versus privé-internettoegang: wie is de winnaar?

IPVanish en Hidemyass zijn echt twee van de meest indrukwekkende VPN-services op aarde. Ze bieden meer servers en landen dan bijna iedereen in het bedrijf en ze leveren topsnelheden en klantenondersteuning (vooral IPVanish). De waarheid is echter dat elke VPN een andere behoefte en een ander publiek dient, dus welke je kiest, hangt af van het beoogde gebruik.

Laten we snel de beste eigenschappen van elk bekijken:

HideMyAss Beste eigenschappen:
 • Geweldige software. De beste in de branche!
 • Solide snelheden
 • Secure-IP Bind-technologie
 • Servers in meer dan 70 landen
IPVanish beste eigenschappen:
 • Super snel! Ze beheren een enorm hogesnelheidsnetwerk
 • Geen logboeken = minder hoofdpijn
 • Torrents toegestaan
 • In de Verenigde Staten gevestigde onderneming
 • Servers in meer dan 40 landen
U moet HideMyAss kiezen als:
 • U wilt de meeste functionaliteit / beste software
 • In de meeste landen heeft u toegang tot servers nodig
 • Je downloadt torrents niet vaak
U moet IPVanish kiezen als:
 • Je hebt de snelst mogelijke snelheden nodig
 • U wilt een VPN die geen logboeken bijhoudt
 • Je downloadt torrents
 • U wilt de laagste prijs
Winnaar!

IPVanish vs Hidemyass vpn-vergelijking

IPVanish wint onze vergelijking!

Bezoek de site

Tweede plaats

Hidemyass vs IPVanish vpn-vergelijking

HideMyAss is een solide 2e plaatskeuze

Bezoek de site

Waarom we voor IPvanish hebben gekozen?
Beide VPN-providers behoren tot de top in het veld, maar ze hebben elk hun eigen voordelen. We houden van de indrukwekkende VPN-software van Hidemyass, maar uiteindelijk werden we gewonnen voor de snelheid en privacyfuncties van IPvanish.

IPvanish is een van de snelste VPN-providers die we ooit hebben getest en we houden van hun recente overstap naar a no-logs beleid. Ze zijn ook een meer torrent-vriendelijke VPN dan HMA, wat ons een extra duwtje gaf om IPVanish met het grootste vertrouwen aan te bevelen. Ga naar IPVanish.com om je aan te melden!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:
 • IPVanish recensie
 • Hide My Ass VPN Review
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Privé-internettoegang versus Proxy.sh
 • Non-logging VPN’s voor Bittorrent
 • Anonieme Bittorrent in 3 eenvoudige stappen
Startpagina

VPN-beoordelingen
VPN-vergelijkingen

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map