Hoe VyprVPN veilig gebruiken voor torrents / p2p?

Contents

Hoe VyprVPN te gebruiken voor Torrenting

VyprVPN bestaat al heel lang, en ondanks een reputatie voor kwaliteitsservice staan ​​ze niet bepaald bekend om hun catering aan BitTorrent-gebruikers. In feite zijn er meerdere rapporten die Vyprvpn gewend om blokkeer / blokkeer accounts die betrapt werden op het downloaden van torrents.


Maar dat verandert allemaal en VyprVPN vindt zichzelf opnieuw uit met een nieuw loggingbeleid (geen logs) en p2p-beleid (toegestaan).

Betekent dit nu dat VyprVPN het verdient om genoemd te worden in de Torrent VPN hall of fame naast favorieten zoals NordVPN en Privé-internettoegang? Waarschijnlijk niet. Maar ze zijn nog steeds het overwegen waard als een allround VPN, zelfs als je torrents enigszins vaak downloadt.

Dit is onze complete gids voor torrenting met VyprVPN en de beste VyprVPN-alternatieven.

Over VyprVPN

VyprVPN werd opgericht door Ron Yokubaitis, een internetondernemer en vroege Usenet-pionier (hij richtte ook Giganews op).

VyprVPN is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire VPN’s ter wereld en naar onze mening een van de best ontworpen. Hun software is absoluut uitstekend. Bovendien is de houdstermaatschappij van VyprVPN nu gevestigd in Zwitserland, wat nog meer privacybescherming zou moeten bieden voor dit reeds privacy-first bedrijf.

VyprVPN-logo

Het Torrent / P2p-beleid van VyprVPN

Staat VyprVPN torrenting toe?

BitTorrent van VyprVPN & Het p2p-beleid voor het delen van bestanden was vroeger dubbelzinnig, maar nu niet meer. Sinds VyprVPN nul log heeft gemaakt, heeft het een officieel ‘Torrent-beleid’ toegevoegd aan hun FAQ.

Er staat:
Bij Golden Frog hebben we het grootste respect voor uw privacy. We registreren of bewaren geen informatie van VPN-sessies of blokkeren het gebruik van poorten. Omdat onze service al het verkeer gelijk behandelt, is peer-to-peer- en BitTorrent-verkeer toegestaan.
Vonnis: VyprVPN staat torrenting toe en blokkeert of beperkt geen BitTorrent-verkeer. Bovendien, aangezien ze geen sessielogboeken bijhouden, zou er geen record moeten zijn van uw eerdere torrent-activiteit (of IP-adresgeschiedenis) op hun servers.

VyprVPN Torrent / P2P-beleid

Bewaakt VyprVPN torrent-activiteit

Voor zover wij weten, beperkt of controleert VyprVPN uw torrent-verkeer niet. VyprVPN is een voorstander van netneutraliteit en geeft geen prioriteit aan of blokkeert bepaalde soorten inhoud. In onze ervaring willen VPN-providers zo min mogelijk weten over het verkeer van hun klanten. Uw internetprovider kan het tegenovergestelde doen (des te meer reden om een ​​VPN te gebruiken).

BELANGRIJK BELEID

Wat is het logboekbeleid van VyprVPN?
VyprVPN is nu een Zero-Log VPN-provider en tot nu toe de enige VPN waarvan het logbeleid volledig is gecontroleerd door een derde partij (bonuspunten voor transparantie en vertrouwen).

Ze logden altijd, wat veranderde? VyprVPN maakte eind 2018 de overstap van een 30-dagenbeleid voor het bewaren van metadata naar een zero-log zero-knowledge-beleid, als reactie op klantvoorkeuren en VPN-markttrends.

Hoe weet ik dat VyprVPN geen logboeken bijhoudt? Welnu, zij zijn momenteel de enige provider die door een derde partij wil worden gecontroleerd. Het volledige transparantierapport is hier beschikbaar.

Een gedetailleerd overzicht van het logbeleid van VyprVPN

Afbeelding

VyprVPN legt hun nieuwe logbeleid uit in gewoon Engels (geen legalese) in hun privacybeleid:

 1. Geen IP-adreslogboeken: VyprVPN registreert niet het IP-adres dat u gebruikt om verbinding te maken met hun servers of degene die u bent toegewezen.
 2. Geen sessiemetagegevens: Ze loggen geen tijdstempels of tijd van verbinding
 3. Geen verkeerslogboeken: VyprVPN registreert de inhoud van uw VPN-verkeer niet.
 4. Geen webgeschiedenis: VyprVPN registreert uw webgeschiedenis, app-gebruik of DNS-lookups niet.

Hoe Torrents anoniem te downloaden met VyprVPN

VyprVPN gebruiken met je favoriete torrent-client is ongelooflijk eenvoudig. En dezelfde instellingen werken voor elke torrent-client.

Hoe VyprVPN te gebruiken voor anonieme torrents:

 1. Open de VyprVPN-app op uw apparaat
 2. Maak verbinding met een torrent-vriendelijke serverlocatie (we raden Zwitserland of Nederland aan).
 3. Zet de Kill-Switch aan (zodat je echte IP niet lekt als de VPN plotseling wordt verbroken).

Dat is het. Je kunt nu je torrent-client openen en beginnen met downloaden. Als dit de eerste keer is dat je de VPN gebruikt, wil je misschien ook je IP torrent IP-adres controleren om er zeker van te zijn dat alles correct werkt.

Maak verbinding met een torrent-vriendelijke server

1. Maak verbinding met een VPN-server (Nederland / Zwitserland aanbevolen)

VyprVPN kill-switch instellingen

2. Zet de ‘Kill-Switch’ aan in Instellingen > Opties > Verbinding

Een torrent downloaden in uTorrent

3. Open je Torrent-client en begin met het downloaden van torrents

Afbeelding

4. Controleer uw Torrent IP-adres (optioneel)

Veelgestelde vragen over VyprVPN Torrent

Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen over het gebruik van VyprVPN voor torrents:

Kan mijn ISP zien wat ik download?

Uw internetprovider weet niet welke websites u bezoekt (VyprVPN heeft privé zero-log DNS-servers) of zelfs dat u torrents downloadt. De sterke codering van VyprVPN voorkomt dat uw internetprovider uw verkeer leest of controleert.

Hoe weet ik of VyprVPN werkt?

De VyprVPN-client geeft het anonieme IP-adres weer dat u bent toegewezen door hun servers. U kunt uw nieuwe openbare IP-adres ook verifiëren door een site zoals ipmonkey.com te gebruiken (het moet overeenkomen met het IP dat wordt weergegeven in VyprVPN). Mogelijk wilt u ook het IP-adres controleren zoals het wordt weergegeven door BitTorrent-collega’s.

Wat zijn enkele alternatieven voor VyprVPN?

Naast VyprVPN zijn er verschillende uitstekende logloze VPN’s beschikbaar. Hoewel de meeste niet zo’n goede software-ervaring bieden als VyprVPN, bieden sommigen andere voordelen. Het meest opvallende verschil is de toevoeging van een Socks5-proxy die in uw torrent-client kan worden geconfigureerd voor een 2e IP-adreshop. Sommige VPN’s bevatten dit gratis.

* In geen geval is een SOCKS-proxy nodig. Een VPN is op zichzelf extreem veilig en zal over het algemeen sneller zijn dan in combinatie met een proxy. Een klein percentage van bittorrent-gebruikers geeft er de voorkeur aan om een ​​proxy toe te voegen, omdat dit in theorie een klein privacyvoordeel zou kunnen bieden (maar lagere snelheden en meer complexiteit).

Hier zijn enkele VPN’s om te overwegen:

Afbeelding

NordVPN

 • Socks5-proxy inbegrepen op meer dan 10 torrentvriendelijke locaties
 • p2p / geoptimaliseerde servers (snellere downloads op bepaalde locaties)
 • Geen logboeken. Periode.
 • Werkt met Netflix, Hulu en andere streamingdiensten
 • 30 dagen 100% restitutiegarantie

Afbeelding

IPVanish

 • Socks5 Proxy inbegrepen (Nederlandse server)
 • Geen logboeken.
 • Firestick / FireTV-app (geweldig voor Kodi)
 • Extreem hoge snelheden.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map