HostGator

HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Hoewel relatief snel, kunnen ervaren gebruikers vinden dat HostGator functies mist. Als u echter op zoek bent naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke webhostingservice, dan is HostGator misschien wel de juiste service voor u! .

HostGator Review: 9 voordelen & 5 Nadelen van de Gator!

De volgende op onze lijst met in aanmerking komende webhosts is de altijd populaire HostGator, de meest sexy en helderste webhostingservice van allemaal.

Ze staan ​​bekend als mooi.

Ze staan ​​bekend als gebruiksvriendelijk.

Maar hoe houdt de ‘Gator het op tegen de rest van de reuzen in de industrie?

Om erachter te komen, hebben we onze deerstalkers aangetrokken, de zegeningen van de journalistieke goden aangevraagd en het HostGator’s Baby-plan onderschreven om serieuze tests uit te voeren (tests die niemand anders de moeite nam te doen, heel erg bedankt), zodat je het weet als HostGator de juiste host voor u is.

De resultaten van onze tests zijn eigenlijk heel verrassend, maar goede dingen komen voor degenen die wachten, en wacht op ons oordeel aan het einde van deze beoordeling.

Openbaarmaking

Onze twee testsites zijn hgcloudhosted.com en hgbabyhosted.com. De eerste wordt gehost bij HostGator Cloud Hatchling; terwijl de laatste wordt gehost bij HostGator Baby.

9 redenen waarom HostGator perfect voor u is

1. Snelle reactietijd van de server

Als je het nog niet hebt gehoord, hier bij Bitcatcha.com, willen we echt dat onze webhosting snel is. Super snel.

En hier trok HostGator onze aandacht.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Gemiddelde snelheid: 190 ms – Bekijk het volledige resultaat

Gezien het feit dat ze maar 2 datacenters hebben (beide gevestigd in de VS let op), heeft HostGator het heel goed gedaan in Sao Paolo, Sydney en Japan, allemaal met een reactietijd van minder dan 205 ms.

Ze deden het goed in Singapore en Londen (221 ms) maar bleven iets achter in Bangalore met 717 ms (als je dit uit India leest, kun je het beste duidelijk houden. Bekijk in plaats daarvan onze beste hostingplannen voor India!)

Met een wereldwijd gemiddelde van 190 ms verdiende HostGator zichzelf een A van ons!

2. Razendsnelle laadsnelheid van de site

Met uitzondering van PHP7.1 en een ingebouwd op Apache gebaseerd inhoudcompressiesysteem, heeft HostGator’s eigenlijk niet veel te bieden.

Ze gebruiken geen SSD-opslag (alleen beschikbaar met cloudhosting, boo!), Geen NGINX-server ingesteld of speciale cachefuncties zoals SiteGround’s supercacher … maar de laadtijden van de site zijn supersnel!

We gebruikten webpagetest.org en plaatsten onze HGBabyHosted.com-testsite tegenover onze HGCloudHosted.com, en hier zijn de resultaten:

HostGator Baby WebPageTest.org Resultaten width =

Webpagina snelheidstest (HostGator Baby)

HostGator Cloud WebPageTest.org resultaten

Webpagina snelheidstest (HostGator Cloud)

HostGator’s Cloud hosting is een van de snelste en meest betrouwbare webhostingservices die we hebben mogen gebruiken (bekijk hier onze recensie), dus het zegt veel als we zeggen dat de laadsnelheid van de gedeelde webhosting bijna vergelijkbaar is met hun cloud hosting!

Volgens de testresultaten is de laadsnelheid van de shared hosting slechts iets langzamer dan de laadsnelheid van ons Cloud-plan, en dat is behoorlijk verbazingwekkend gezien het feit dat het Cloud-plan wordt geleverd met SSD, snelheidsverbeteraars, eigenlijk alle toeters en bellen die de wereld heeft aanbieden.

Bekijk ook de TTFB tussen beide testsites – het verschil is te verwaarlozen!

We zijn ervan overtuigd dat we met een beetje fijnafstemming en moeite de laadsnelheid nog verder kunnen verlagen en zoveel mogelijk sap uit ons HostGator Baby-plan kunnen persen!

3. 99,9% gegarandeerde beschikbaarheid!

Stilstanden kunnen een site ernstig schaden! Het zorgt ervoor dat u potentiële verkopen verliest, en erger nog: het zorgt ervoor dat uw site in de Google-ranglijst daalt, wat betekent dat u al die ijzige klikken op de eerste pagina verliest, waardoor u MEER verkopen verliest!

Dus ja, downtime is echt een groot nee in de branche, dus we zijn best blij dat het plan van HostGator wordt geleverd met een 99,9% uptime-garantie, als dat niet lukt, krijgen we een tegoed van één maand terug voor gebruik in ons bestaande plan.

Echter, met de reputatie van HostGator om een ​​solide uptime te hebben, denken we niet dat we ooit hun credits nodig zullen hebben. Dit alles gezegd hebbende, zijn er enkele voorwaarden van de garantie waar we niet echt blij mee zijn, maar daarover later meer in de nadelen sectie.

Uptime sinds april 2018

100%

* HGBabyHosted.com (Datecenter: US, Plan: Baby)

Uptime sinds januari 2017

99,97%

* HGCloudHosted.com (Datecenter: US, Plan: Hatchling Cloud)

4. Super gebruiksvriendelijke gebruikersinterface

Ik weet niet waarom, maar de gebruikersinterface van de meeste webhostingservices die er zijn, lijkt erop dat deze is ontworpen door iemand in de jaren 80 die besloot halverwege weg te lopen.

Je moet duizend keer klikken om een ​​manier te vinden om iets voor elkaar te krijgen, en het probleem wordt erger als je niet bekend bent met de lay-out (dit is waarom we cPanel verkiezen – alles is waar het zou moeten zijn!)

Geen HostGator.

HostGator-gebruikersinterface

Met hun felle kleuren zijn zij de enigen met een gebruikersinterface die echt een lust voor het oog is, en niet alleen dat – ze hebben het supergemakkelijk gemaakt om door de inlogpagina van de klant te navigeren!

Alles is intuïtief geplaatst, met alle belangrijke links en knoppen op plaatsen die van nature in het oog springen, waardoor de hele ervaring zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt.

Dit is vooral belangrijk voor ondernemers, waarom? Omdat wanneer u het te druk heeft om uit te zoeken welke knop wat doet en waar u iets moet doen, verspilt u kostbare tijd met het niet beheren van uw bedrijf, wat betekent dat u geen geld verdient!

Met HostGator kunt u gemakkelijk navigeren door de login van de klant en uw site in een mum van tijd opzetten dankzij hun UX-ontwerpers!

5. Kickass Site Builder & 1 klik op Installaties

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat gemak en snelheid essentieel zijn voor ondernemers als het gaat om het bouwen van een site.

De ingebouwde sitebouwer van HostGator slaagt erin om beide te doen, zodat u snel een sjabloon kunt kiezen, deze naar hartenlust kunt aanpassen en binnen een paar uur klaar kunt hebben.

Ze hebben echt professioneel ogende thema’s en als je er eenmaal een hebt uitgekozen die je leuk vindt, kun je deze personaliseren met widgets, functies, zoekbalken of wat je maar wilt.

HostGator Site Builder-sjablonen

Het hele proces is snel en gemakkelijk en het kostte ons slechts een paar uur om onze testsite op te zetten (we moesten het terugzetten om WordPress op voorraad te houden voor alle snelheidstests).

Het nadeel is dat sitebouwers meestal niet zijn geoptimaliseerd voor snelheid, dus er is een compromis voor het gemak!

U kunt ook genieten van 1-Click-installaties, waardoor het installeren van uw favoriete apps supersnel en ongelooflijk handig is! Hiermee kunt u uw site in de kortst mogelijke tijd opzetten, zodat u letterlijk aan de slag kunt en die verkoopaantallen kunt verhogen!

HostGator 1 Klik op Installeren

Het enige dat u hoeft te doen, is op de gewenste app klikken, de map kiezen waarin u deze wilt installeren en op de installatieknop drukken – HostGator zal al het andere voor u configureren!

HostGator 1 Klik op Apps installeren

6. Zeer responsieve klantenservice

Als u ooit het ongenoegen heeft gehad dat er iets mis is gegaan met uw site terwijl er niemand beschikbaar is om u te helpen, dan zult u een zeer responsief, sterk klantenserviceteam waarderen.

Onze ervaring met de klantenondersteuning van HostGator was over het algemeen vrij goed. Via livechat hoefden we niet langer dan 3 minuten te wachten om te reageren en aangezien onze problemen relatief klein waren, slaagden ze erin onze site binnen 15 minuten weer online te krijgen!

Maar vanaf nu, het indienen van een ticket is niet mogelijk omdat ze blijkbaar het ticketingsysteem upgraden, dus we zullen volledig moeten vertrouwen op hun live chat, of we moeten inbellen.

Als u liever met niemand spreekt, hebben ze ook een enorm archief met Knowledge Base-artikelen, zodat u kunt proberen de problemen waarmee u zelf te maken krijgt op te lossen!

We zijn tot nu toe best tevreden met hun klantenservice, buuuuut we hebben een paar zorgen over hoe bekwaam ze zijn als het gaat om het oplossen van meer gecompliceerde problemen, die we in onze nadelen zullen benadrukken.

7. Onbeperkte / onbeperkte bronnen!

Ze zeggen dat de beste dingen in het leven gratis zijn, en daar moeten we het mee eens zijn! Enkele van de functies die ons hebben weggeblazen met HostGator shared zijn de gratis en onbeperkte dingen. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Krijg dit – u kunt met HostGator zoveel domeinen en e-mailadressen hosten als u wilt! U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u moet beslissen welke domeinen prioriteit moeten krijgen of dat u extra moet betalen voor e-mailadressen voor nieuw personeel. Zeer toekomstbestendig!

U kunt ook genieten van onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, maar deze zijn beperkt tot het acceptabele gebruiksbeleid van hun Servicevoorwaarden. Zolang u het systeem niet misbruikt (bijv. Back-ups van uw back-ups op hun systeem opslaat) of deelneemt aan peer-to-peer-activiteiten voor het delen van bestanden, komt alles goed.

HostGator onbeperkte opslag en bandbreedtetermijnservice

8. Gratis toegewezen IP (alleen bedrijfsplan)!!

Met het Business Plan krijgt u GRATIS GRATIS IP en waarom is dit in hemelsnaam belangrijk?

Welnu, wanneer u een e-commercesite beheert, wilt u speciale IP en SSL gebruiken om de gegevens van uw klanten veilig en beschermd te houden! Het helpt om vertrouwen tussen uw klanten en uw site te creëren, en dat is erg belangrijk als u terugkerende klanten van hen wilt!

De meeste mensen zullen voor deze service moeten betalen (SiteGround rekent $ 30 per jaar alleen voor speciale IP!), Dus om het gratis te krijgen van HostGator’s bedrijfsplan is enorm!

Er zijn eigenlijk heel veel voordelen die dedicated IP met zich meebrengt, maar we zullen dat in de nabije toekomst in een ander artikel bespreken.

9. Tot 60% korting voor Bitcatcha-lezers

Als je nog steeds op het hek staat, kan dit je misschien helpen beslissen of je wilt hosten met HostGator – we hebben een gekke deal met hen gesloten, exclusief alleen voor onze lezers!

Toets bij het uitchecken “bitcatcha“En je zult genieten van maar liefst 60% korting een van de gedeelde en reseller-hostingpakketplannen (alleen initiële termijn)!

Als je in plaats daarvan op zoek bent naar Cloud-hosting, maak je geen zorgen – dezelfde code geeft je 30% korting op hun nieuwe cloud-hostingplannen en 40% korting op al hun VPS-, Dedicated- of WordPress-abonnementen!

Notitie

60% korting is alleen van toepassing op de eerste factuur. Verlenging wordt in rekening gebracht tegen de normale prijs. . (Coupon code: bitcatcha)

Wat u misschien niet leuk vindt aan HostGator

1. Gebrek aan speciale snelheidsfuncties

Hoewel HostGator op zichzelf vrij goed presteert, (een A + -rang krijgen van ons is niet eenvoudig!), Kunnen we niet anders dan ons afvragen hoeveel beter ze kunnen zijn als ze de moeite hadden genomen om een ​​aantal snelheidsfuncties op te nemen, zoals NGINX-server set-up of 1-klik systeemoptimalisaties!

Op dit moment is de enige manier om al het sap uit de server te optimaliseren en eruit te persen, handmatig plug-ins aan te passen en te installeren, wat tijd en expertise kost – iets dat de meeste bedrijfseigenaren misschien niet altijd bij de hand hebben.

2. Shady Uptime-garantie

Dus ze hebben ons een uptime-garantie van 99% gegeven, en ze zijn eigenlijk consistent met hun uptime, wat ongetwijfeld erg goed is.

MAAR.

Wat gebeurt er eigenlijk als hun uptime onder de 99% zakt? Krijgen we ons krediet van 1 maand zoals beloofd?

Hint: niemand weet het.

HostGator schaduwrijke uptime-garantie

Zie je, in hun Servicevoorwaarden staat dat terwijl we een maand krediet krijgen voor onze pakketten als de uptime onder 99,9% daalt, de goedkeuring van het krediet is ter discretie van HostGator.

Met andere woorden, ze kunnen ervoor kiezen de garantie niet te honoreren als ze daar zin in hebben.

Hoewel we begrijpen dat HostGator zichzelf moet beschermen tegen gewetenloze claims, is het enige discretie bij de goedkeuring van krediet ernstig duister en maakt hun garantie volledig onbruikbaar.

3. Ongeschoolde klantenservice

Oké, dus ze hebben cookiepunten verdiend omdat ze echt responsief zijn, maar we hebben ernstige twijfels over het vermogen van hun ondersteunend personeel om ernstige problemen op te lossen.

Uit eerdere ervaringen gesproken, het lijkt erop dat hun live hulp wordt uitbesteed aan India (zoals de meeste dochterondernemingen van EIG) en meestal zijn ze tamelijk nutteloos in het oplossen van echte problemen.

We zijn niet de enigen die hetzelfde denken, bekijk onderstaande screenshots:

HostGator gebruikersrecensies

Bovendien konden we op het moment van schrijven geen ticket indienen omdat ze blijkbaar hun ticketingsysteem upgraden. We wilden ze bellen, maar we moesten door hoepels springen om hun telefoonnummer voor ondersteuning te vinden.

Serieus Hostgator, wat doen jullie?

4. Upselling dingen tijdens het afrekenen

Dit is een andere duistere praktijk waar we niet zo blij mee zijn.

Wanneer u op het punt van aankoop bent, probeert de intuïtieve gebruikersinterface van HostGator u te misleiden om alle bijproducten te kopen die u niet echt nodig heeft.

Zorg ervoor dat u uw opties zorgvuldig doorzoekt en de vakjes voor de dingen die u niet wilt, uitschakelt, anders betaalt u extra.

5. Slechts 2 datacenters

Ja, u leest het goed – HostGator heeft slechts 2 datacenters en beide bevinden zich in de Verenigde Staten. Als u zich in een land bevindt dat verder weg ligt en overweegt een HostGator-account te kopen, wilt u misschien deze schermafbeelding opnieuw bekijken om te zien of de reactietijd snel genoeg voor u is.

VS (W)GEBRUIK)LondenSingaporeSao Paulo
32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

BangaloreSydneyJapanCanadaDuitsland
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Waar zijn je doelgroepen?

Wat erger is, is dat we niet kunnen kiezen welk datacenter we kunnen gebruiken, HostGator beslist het automatisch voor ons!

Het hebben van slechts 2 datacenters is al niet geweldig, maar je klanten niet laten kiezen met welk datacenter ze willen hosten, dat is gewoon niet cool.

Natuurlijk heeft HostGator internationale dochterondernemingen in Aziatische landen zoals Hostgator.in en HostGator.sg, maar die zijn berucht omdat ze een slechte service hebben, waardoor we echt niet bij hen willen hosten.

HostGator’s plannen en functies

Gedeelde plannen

De gedeelde accounts van HostGator zijn verkrijgbaar in 3 prachtige formaten om aan ieders behoeften te voldoen.

Hatchling
Baby
Bedrijf

Domeinen toegestaan
1
Onbeperkt
Onbeperkt

Bandbreedte
Onbepaald
Onbepaald
Onbepaald

Gratis SSL
Ja
Ja
Ja

Gratis toegewezen IP
Nee
Nee
Ja

Prijs
$ 2,78 * / maand
$ 3,98 * / maand
$ 5,98 * / maand

* Speciale introductieprijs voor een abonnementsperiode van 36 maanden.

Als u slechts 1 site wilt hosten zonder franje, dan werkt het hatchling-plan prima, maar persoonlijk vinden we dat het beter is om te beginnen met het Baby-plan. Het kost slechts iets meer dan een dollar meer per maand en u kunt zoveel domeinen hosten als u maar wilt!

Natuurlijk, als het goed gaat, kunt u er altijd voor kiezen om te upgraden naar het bedrijfsplan en te genieten van al zijn exclusieve diensten, zoals gratis SSL, Dedicated IP en VoIP-telefoondiensten.

Zoals we eerder hebben vermeld, gaan deze kleine extra luxe eigenlijk een heel eind om uw e-commercesite er extra legitiem uit te laten zien!

Cloud Hosting

Als Cloud-hosting meer jouw ding is, kun je kiezen tussen deze 3 opties:

Hatchling Cloud
Baby Cloud
Zakelijke cloud

Domeinen toegestaan
1
Onbeperkt
Onbeperkt

Geheugen
2 GB
4GB
6 GB

CPU-kern
2
4
6

Toegewijd IP
Nee
Nee
Ja

Prijs
$ 4,95 * / maand
$ 6,57 * / maand
$ 9,95 * / mnd

* Speciale introductieprijs voor een abonnementsperiode van 36 maanden.

Nogmaals, je kunt met hatchling cloud gaan als je echt kosten wilt besparen, maar je krijgt zoveel meer met Baby cloud. Net als bij de gedeelde hostingplannen, heeft u ook de mogelijkheid om te upgraden naar het Business Cloud-abonnement wanneer u dat nodig acht.

WordPress Cloud

Ze hebben ook WordPress Cloud-abonnementen!

Beginner
Standaard
Bedrijf

Site (s) toegestaan
1
2
3

Bezoeken / maand
100k
200k
500k

Back-ups
1 GB
2 GB
3 GB

Rekenkracht
2x
2x
5x

Prijs
$ 5,95 * / maand
$ 7,95 * / maand
$ 9,95 * / mnd

* Speciale introductieprijs voor een abonnementsperiode van 36 maanden.

Nu zijn deze plannen compleet anders dan de gedeelde en cloud-hostingplannen in de zin dat ze zijn geoptimaliseerd voor WordPress en u maximaal 3 sites kunt hosten, zelfs met het bedrijfsplan.

Hoe houdt HostGator het op tegen de competities?

HostGator VS SiteGround – wat beter is voor WordPress?

We konden niet anders dan HostGator vergelijken met onze huidige favoriete webhost, SiteGround, dus laten we eens kijken naar de functies die elk bedrijf te bieden heeft.

HostGator
SiteGround

1-klik op WP-installaties
Ja
Nee

Vooraf geoptimaliseerde instellingen
Nee
SiteGround Optimizer

Eigen snelheidsfuncties
Nee
SuperCacher

Git-ondersteuning
Nee
Ja

Uptime-garantie
Twijfelachtig
Ja

Gratis SSL
Ja
Ja

Gratis dagelijkse back-ups
Nee
Ja

Datacenters
2 (alleen VS)
5 (in 3 regio’s)

Als u deze naast elkaar plaatst, is het vrij duidelijk welke webhosting u meer waar voor uw geld biedt tegen ongeveer dezelfde prijsklasse.

HostGator’s 1-Click installaties voor WordPress is geweldig en helpt echt zoveel tijd te besparen, maar SiteGround heeft de overhand als het gaat om functies.

We besparen zoveel meer tijd met SiteGround’s SG-optimalisatie en Supercacher (het is niet nodig om handmatig plug-ins aan te passen en te installeren) en hun gratis SSL en dagelijkse back-ups brengen zoveel waarde aan het plan!

Laten we het ook hebben over datacenters – HostGator’s 2 in de VS versus SiteGround’s 5 verspreid over 3 regio’s.

Hoewel de serverreactietijden van HostGator eigenlijk vrij snel zijn, kunnen landen verder weg mogelijk niet ten volle genieten van hun geadverteerde snelheden vanwege de afstand.

Met SiteGround kunt u een datacenter kiezen dat zich het dichtst bij uw locatie bevindt, wat zeker helpt bij de reactietijd van de server.

Dat gezegd hebbende, is er geen perfecte webhost. Elk heeft zijn voor- en nadelen, zelfs onze geliefde SiteGround (we houden niet van hoe duur hun verlengingen zijn geworden – lees hier meer).

Met HostGator is de wisselwerking voor hun gebrek aan functies hun gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en hun superlage instapprijzen. Het zal moeilijk zijn om een ​​andere gebruikersinterface zoals deze te vinden voor hun prijs!

Notitie

Lees onze analyse hier voor een meer diepgaande vergelijking tussen de twee – SiteGround VS HostGator.

HostGator’s Site Builder VS Inmotion’s BoldGrid

Zoals we in onze Inmotion Hosting-recensie hebben vermeld, is hun ingebouwde BoldGrid-sitebouwer behoorlijk verdomd geweldig.

HostGator Site Builder

Een pagina bewerken op HostGator’s Site Builder

Hoewel HostGator’s eigen gepatenteerde sitebouwer inderdaad erg goed en gemakkelijk te gebruiken is, heeft het niets tegen BoldGrid.

Als u gewoon op zoek bent naar iets dat handig is en uw site er goed uit laat zien zonder aanpassingen, dan doet de sitebouwer van HostGator het prima, maar als u complexere bedieningselementen en aangepaste opties wilt, gaat HostGator het niet knippen.

BoldGrid is iets ingewikkelder in gebruik, maar biedt zoveel meer qua maatwerk.

Ze hebben meer tools zodat u complexere manoeuvres kunt uitvoeren, en het beste van alles is dat u de site die u ontwerpt met BoldGrid als de uwe behoudt, zodat de sitemigratie geen probleem zou zijn als u besluit van host te veranderen!

Houd er echter rekening mee dat BoldGrid een Premium-webbouwer is die gratis wordt geleverd bij Inmotion Hosting, terwijl de sitebouwer van HostGator precies dat is – een gratis sitebouwer.

Voor wat het is, doet de gratis sitebouwer van HostGator zijn werk prima.

Oordeel: moet ik hosten met HostGator?

We moeten zeggen dat hoewel we ons goed voelen over HostGator, het ons niet echt een goed gevoel geeft. Ze lijken tegemoet te komen aan een gastheer-en-vergeet-menigte, een demografie die niet echt geeft om optimalisaties en tweaks.

Als je in deze categorie valt, is de HostGator eigenlijk de perfecte host voor jou! U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken en intuïtief: gewoon installeren, aanpassen en u kunt aan de slag!

Als je echter het soort bent dat graag tweakt, optimaliseert en doet wat nodig is om het meeste snelheidssap uit je webhosting te halen, zul je HostGator misschien niet zo leuk vinden. We hebben het gevoel dat ze proberen zoveel mogelijk controle van ons weg te nemen, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat hun systemen zonder problemen werken – zoals hierboven vermeld, het is geweldig voor de niet-webhostende slimme menigte, maar als je weet wat je bent dit voelt vrij beperkend.

Wat ze missen aan functies, maken ze goed in gebruiksgemak. Hun gebruikersinterface is zo intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, ik weet zeker dat mijn grootmoeder een eenvoudige site zou kunnen maken met HostGator.

Snel hebben we geen klachten over de reactietijden van de HostGator-server. Ze zijn relatief snel, zoals blijkt uit de testresultaten van onze unieke serversnelheidscontrole.

We vinden het echter niet leuk dat ze maar twee datacenters hebben (beide gevestigd in de VS) en dat ze ons niet toestaan ​​te kiezen met welke we willen hosten.

Hun behoefte om beter geschoolde mensen in te huren op hun ondersteunende afdeling (of misschien niet uitbesteden aan India), maar als ze krediet krijgen, zijn ze zeer responsief.

Afgezien daarvan denk ik dat we redelijk goed zijn met HostGator.

Belangrijkste kenmerken

 • ✓ Onbeperkte schijfruimte
 • ✓ Onbeperkte bandbreedte
 • ✓ Gratis SSL
 • ✓ SSH-toegang, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9% uptime-garantie
 • ✓ 45 dagen geld terug

Aanbevolen voor

 • • e-commerce
 • • WordPress
 • • Forum
 • • Joomla, Drupal
 • • Zakelijke website
 • • Website van alle formaten

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me