IPVanish versus ExpressVPN-vergelijking: snelheid / logs / torrents

IPVanish versus ExpressVPN-vergelijking 2018

IPVanish en ExpressVPN beide beweren de snelste VPN ter wereld te zijn. Maar welke VPN-krachtpatser heeft echt de speedtests om het te bewijzen?


We hebben IPVanish versus ExpressVPN vergeleken op de functies die het belangrijkst zijn voor torrent-gebruikers.

We vergeleken:

 • Software
 • Privacy- / registratiebeleid
 • Snelheid
 • en natuurlijk prijs. We weten dat iedereen van een goede, goedkope VPN houdt.

IPVanish versus ExpressVPN: samenvatting

IPVanish

Afbeelding

Website: IPVanish.com
Beoordeling: IPVanish 2016 Review w

/ speedtests

 • Gevestigd in de Verenigde Staten
 • Geen logboeken. Periode. (
  meer informatie over VPN-logboeken
  )
 • Geen proxy inbegrepen
 • 256-bit encryptie (aanpasbaar)
 • Kill-switch inbegrepen (voorkom IP-lekken)
 • Torrents toegestaan ​​op alle servers
 • Maandelijkse prijs: $ 10,00
 • Beste aanbieding: $ 6,49 / maand&# 65279;&# 65279; (1 jaarplan)

ExpressVPN

Afbeelding

Website:Expressvpn.com
Beoordeling: Komt binnenkort…

 • Gevestigd in Britse Maagdeneilanden
 • Geen activiteitenlogboeken. Sommige verbindingslogboeken (geen IP-logboeken)
 • Geen proxy inbegrepen
 • 256-bit encryptie
 • Kill-Switch inbegrepen
 • Torrents op specifieke servers
 • Maandelijkse prijs: $ 12,95
 • Beste aanbieding: $ 8,32 / maand (plan voor 1 jaar)
Favoriete IPVanish-functies
IPVanish is extreem snel. Sneller dan alle andere VPN’s die we op deze site hebben getest. Als je een verbinding met een hoge bandbreedte hebt (20 Mbps +), moet je in ieder geval IPVanish proberen.

Hun nieuwe V3-software (Windows, Mac, iOS, Android) bevat tal van nieuwe functies zoals: Stealth-modus, Split Tunneling, Kill-switch en ‘Slimme’ serverselectie.

IPVanish biedt ook privacy op hoog niveau, met hun ‘Zero-Log’-garantie.
Bekijk al onze niet-loggende VPN’s

Onze favoriete ExpressVPN-functies:
ExpressVPN is een premium VPN-service (met premium prijzen).

Lezen: Onze ExpressVPN-torrentgids

ExpressVPN onderscheidt zich echt van de massa als het gaat om hun software, die een prachtige gebruikersinterface en innovatieve functies heeft, zoals een aanpasbare lijst met ‘Favoriete servers’.

De relatief hoge prijs van ExpressVPN betekent dat ze meer serverbandbreedte per gebruiker kunnen betalen, dus de snelheden zijn uitstekend.

Vergelijkingsonderwerpen

We zullen ExpressVPN en IPVanish onderling vergelijken voor elk van de onderstaande onderwerpen. Klik op de link om door te gaan naar een deel van deze vergelijking.

 1. Veiligheid
 2. Privacy- / registratiebeleid
 3. Software / functies
 4. Snelheid
 5. Torrent-vriendelijkheid en Torrent-functies
 6. Prijzen
 7. Restitutiebeleid

Veiligheid

Versleuteling

IPVanish en ExpressVPN beide bieden 256-bit encryptie (de hoge beveiligingsstandaard in de branche).

Beide providers implementeren Perfect Forward Secrecy, wat betekent dat elke VPN-sessie een unieke coderingssleutel gebruikt (goed).

De software van IPVanish biedt u de keuze uit 3 VPN-protocollen (OpenVPN, PPTP en L2TP). Ze voegen ook een ‘Stealth’-protocol toe als u de’ Scramble’-modus inschakelt in de software-opties.

ExpressVPN voegt het SSTP-protocol toe naast de 3 hierboven genoemde (4 totale protocollen). SSTP kan ook werken als een ‘Stealth’-protocol om door VPN-blokkerende firewalls heen te glippen.

IPVanish-beveiligingsinstellingen in hun software. Inclusief DNS-lekbescherming en kill-switch.

IPVanish biedt u de keuze uit 3 VPN-protocollen, evenals beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbescherming en een kill-switch om IP-lekken te voorkomen

Andere beveiligingsfuncties
IPVanish en ExpressVPN bevatten beide een kill-switch-optie, die voorkomt dat uw IP-adres openbaar lekt als de VPN per ongeluk de verbinding verbreekt. Ze bevatten ook DNS-lekbescherming die voorkomt dat uw internetprovider een Windows-beveiligingsfout gebruikt om uw webgeschiedenis te controleren.

Beveiligingsoverzicht:
IPVanish en ExpressVPN zijn redelijk gelijk op het gebied van beveiliging, maar we geven ExpressVPN een klein voordeel dankzij hun speciale ‘Stealth Mode’-optie (waarmee je de netwerkfirewalls kunt krijgen die proberen VPN-verkeer te blokkeren).
WINNAAR: IPVanish
Een logboekbeleid voor VPN’s is een van de meest over het hoofd geziene factoren bij het kiezen van een provider. Het is waarschijnlijk ook het belangrijkste om te overwegen als je de VPN gaat gebruiken voor torrenting. We raden altijd aan om een ​​VPN te kiezen die nooit uw IP-adres registreert en alle metadatalogs binnen 24 uur vernietigt.

Aanbevolen literatuur: VPN’s die torrents / p2p toestaan ​​en helemaal geen logs bijhouden.

Privacy / logging

IPVanish: privacy

IPVanish is sinds 2014 een ‘Zero-Log’ VPN-service. Volgens hun team (en privacybeleid) houdt IPVanish helemaal geen logs bij. Dit is het hoogste privacyniveau dat u kunt krijgen van een VPN-provider.

IPVanish kan een logloos beleid voeren omdat ze gevestigd zijn in de Verenigde Staten, waar wetten voor gegevensbewaring niet van toepassing zijn op VPN-providers.

Je kunt ook anoniem met Bitcoin betalen als je wilt.

ExpressVPN: privacy

ExpressVPN biedt niet hetzelfde privacyniveau als PIA als het gaat om hun loggingbeleid. Ze registreren geen VPN-activiteit (websites die u bezoekt, gedownloade bestanden, enz.), Maar ze registreren wel metagegevens van de sessie (KB aan overgedragen gegevens, gebruikte VPN-server, verbindingsduur). gelukkig, ExpressVPN neemt uw IP-adres niet op in hun verbindingslogboeken (vanaf 1 januari 2016).

Bitcoin-betalingen worden geaccepteerd als u anoniem wilt betalen.

Samenvatting privacy / logboekregistratie

Hoewel ExpressVPN uw IP-adres niet registreert, zijn ze nog steeds geen echte ‘no logs’ VPN-provider. De logvrije service van IPVanish kan uw privacy naar een hoger niveau tillen
WINNAAR: IPVanish

Software / functies

Zowel IPVanish als ExpressVPN hebben werkelijk uitstekende software. Er is een reden dat de top 5 of 6 providers VEEL populairder zijn dan de rest. Het heeft veel te maken met de software, prestaties en gebruikerservaring.

IPVanish-software

De software van IPVanish is prachtig en functioneel. Het is voortdurend onderontwikkeld en om de paar maanden worden er nieuwe functies toegevoegd. Momenteel staat IPVanish op V3 van hun software.

Server selectie

IPVanish maakt het kiezen van een server snel en gemakkelijk. Je kunt al hun servers zien Lijstweergave of Kaartweergave. U kunt alle servers sorteren door te pingen in de lijstweergave en u kunt eenvoudig zoeken naar elke serverlocatie die u wilt met hun ‘filter’-functie.

IPVanish-software: kaartserver-selectietool

‘Map’ server selectie tool in IPvanish

Andere IPVanish-softwarefuncties

IPVanish heeft de afgelopen 12 maanden een aantal handige functies toegevoegd. Dit zijn onze favorieten:

 • Kies uw VPN-protocol: Je kunt kiezen voor OpenVPN (TCP / UDP), L2TP of PPTP. Voor de meeste gebruikers is OpenVPN (UDP) de beste en snelste optie.
 • Door elkaar haspelen: Dit is IPVanish’s ‘Stealth’ VPN-protocol. Als uw netwerk VPN-verbindingen blokkeert, kan deze tool uw VPN-gegevens verbergen als gewoon SSL-webverkeer, waardoor het bijna onmogelijk is om te blokkeren.
 • Draai IP-adres: U kunt ervoor kiezen om elke ‘X’ minuten automatisch een nieuw IP-adres te krijgen. We raden dit echter niet aan tijdens torrenting, omdat IPvanish kort moet worden losgekoppeld tussen IP’s.

ExpressVPN-software

De software van ExpressVPN is lichtgewicht, snel en krachtig. We houden vooral van de functie ‘Favoriete servers’ waarmee u uw veelgebruikte serverlocaties aan een aangepaste lijst kunt toevoegen voor snelle en gemakkelijke toegang.

ExpressVPN heeft alle belangrijke IP-lekbeschermingstools ingebouwd, zoals DNS-lek en ontkoppel lekbescherming (met een kill-switch).

Hier zijn enkele van de beste softwarefuncties van ExpressVPN nader bekeken:

Locatiekiezer / favoriete servers

Het kiezen van de gewenste serverlocatie is snel en eenvoudig. Er zijn meerdere sorteerbare serverlijsten binnen de software.

U kunt servers sorteren op naam, locatie of specifieke servers kiezen om toe te voegen aan een lijst met ‘Favoriete servers’.

ExpressVPN laat je ook de meest recent gebruikte servers zien als je snel opnieuw verbinding wilt maken.

Favoriete servers
Om een ​​server aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klikt u op de ster naast die serverlocatie.

Zodra de ster geel is, verschijnt de server in uw lijst met favoriete servers, die u kunt openen door op het rood gemarkeerde tabblad ‘Ster’ in de linkerbovenhoek te klikken.

ExpressVPN-softwareservers bekijken

ExpressVPN-servers

VPN-protocolopties

Met de software van ExpressVPN kunt u gemakkelijk schakelen tussen alle 5 van hun beschikbare VPN-protocollen.

U kunt ook selecteren ‘Kies automatisch protocol’ die op intelligente wijze de beste optie voor u kiest, op basis van uw beoogde serverlocatie en uw huidige netwerkomstandigheden.

Voor de meeste gebruikers is UDP – OpenVPN de beste combinatie van snelheid / beveiliging. UDP is het perfecte protocol voor activiteiten met een hoge bandbreedte, zoals: videostreaming, torrents / p2p en Skype.

Kies alleen TCP als u bestanden downloadt via uw webbrowser (omdat TCP de ontvangst van alle datapakketten valideert), wat zou moeten helpen voorkomen dat uw grote bestandsoverdracht halverwege mislukt.

ExpressVPN-protocollen

Kies OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP of ‘Auto’

Dus wie heeft de betere software?

Dit was een relatief close call en zowel IPvanish als Express bieden de meeste functies die we echt willen zien van een VPN-client. Er waren echter een paar verschillen tussen hen.

Expressvpn: heeft de functie ‘favoriete servers’ (waar ik van hou). Hun klant is licht en snel en neemt niet veel schermruimte in beslag.

IPVanish: De IPvanish-desktopclient is een beetje groot, maar zit boordevol functies. Het heeft slimme serverselectie, kaartweergave, verduistering / stealth-modus, split-tunneling en 3-weg IP-lekbescherming.

Uiteindelijk won de langere lijst met functies van IPVanish. De nieuwste versie van hun software (met toevoeging van kill-switch & stealth-protocol) heeft ze echt over de rand geduwd.

Winnaar: IPVANISH

IPVanish versus ExpressVPN: snelheden & Speedtest

Snelheid is een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van een VPN-service, vooral als je deze wilt gebruiken voor torrent-downloads met hoge snelheid. Sterker nog, het enige dat we belangrijker vinden, is ervoor te zorgen dat u een ‘Zero-Log’ VPN-provider zoals IPVanish kiest.

Zowel IPVanish als ExpressVPN hebben een reputatie voor hoge snelheden. ExpressVPN beweert zelfs op hun website dat het de snelste VPN is die er is. Laten we eens kijken hoe ze zich verhouden in onze real-world snelheidstests…

IPVanish snelheidstest

IPVanish snelheid UK

IPVanish Speed ​​Test (Londen, VK)

IPVanish speedtest, Canadese server

IPVanish Speed ​​Test (Montreal, Canada)

ExpressVPN-snelheid

ExpressVPN-snelheidstest (Londen, VK)

ExpressVPN-snelheidstest (Londen, VK)

ExpressVPN-snelheidstest (Nederland)

ExpressVPN-snelheidstest (Nederland)

Snelheidstestanalyse / oordeel:
ExpressVPN zette zeer respectabele snelheden op (50 Mbps op internationale servers is behoorlijk respectabel) maar IPVanish heeft een algemeen sneller netwerk in onze ervaring.

IPVanish heeft een oneerlijk snelheidsvoordeel, omdat hun moederbedrijf een van de grootste CDN-providers (data backbone) ter wereld is.

WINNAAR: IPVanish (maar ExpressVPN is ver boven het gemiddelde)

Torrent-vriendelijkheid / Torrent-functies

Als je de belangrijkste reden bent om een ​​VPN te kopen, is het anoniem downloaden van torrents, dan is deze sectie uiterst belangrijk. Zo niet, sla het dan gerust over.

In deze sectie zullen we kijken naar de houding van elke provider ten opzichte van bittorrent-gebruikers. We zullen ook onderzoeken welke (indien van toepassing) nuttige functies elke service bevat die extra waarde bieden voor torrent / p2p-downloaders.

IPVanish Torrent-vriendelijkheid: 9/10

IPVanish scoorde aanvankelijk een 7/10 voor torrent-vriendelijkheid toen we VPN-providers voor het eerst rangschikten in 2014, maar ze hebben sindsdien een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht. Ze zijn nu een van de betere VPN-opties voor torrent-gebruikers over de hele wereld.

IPVanish Torrent-beleid

Zoals vermeld in hun FAQ (screenshot hieronder) heeft IPvanish verklaard dat ze inderdaad torrents / p2p toestaan ​​op hun VPN-netwerk. Zoals bij alle VPN-providers, is uw gebruik onderworpen aan hun voorwaarden & voorwaarden voor acceptabel gebruik die u kunt vinden op hun website.

IPVanish torrent / p2p-beleid

IPVanish torrent-beleid

IPVanish Torrent-gerelateerde functies:

Als je torrents vaak downloadt, heb je mogelijk een meer specifieke functieset nodig dan veel VPN-providers bieden. Gelukkig heeft IPVanish bijna alle belangrijke privacy- / beveiligingsfuncties die je zou willen (met nog een paar in ontwikkeling).

Hier zijn de beste functies van IPvanish voor torrent-gebruikers:

 • ‘Zero Log’-beleid: We raden altijd aan om een ​​niet-loggende VPN te kiezen. IPVanish voldoet aan deze criteria.
 • Dodemansknop: U wilt niet dat uw IP-adres lekt als de VPN de verbinding verbreekt. De software van IPVanish heeft een kill-switch die uw internetverbinding onmiddellijk stopt als de VPN uitvalt.
 • Torrent-vriendelijke serverlocaties: IPVanish heeft snelle servers in veel torrent-vriendelijke landen, waaronder Zwitserland en Nederland.
 • 256-bit encryptie: Dit is de sterkste coderingssterkte die beschikbaar is (die nog steeds redelijke snelheden biedt). Het is dezelfde coderingssterkte die door het Amerikaanse leger wordt gebruikt voor kritieke communicatie. Versleuteling voorkomt dat uw ISP (internetprovider) uw verkeer leest of ziet welke bestanden u downloadt. Het helpt ook te voorkomen dat uw torrents worden beperkt.

ExpressVPN Torrent-vriendelijkheid: 7/10

ExpressVPN biedt een prima functieset voor torrent-gebruikers. Ze hebben 256-bits codering (hetzelfde als IPvanish) en een vrijwel identieke kill-switch. Ze komen een beetje tekort op het logboekbeleid. Hoewel ExpressVPN zegt dat hun logboeken uw IP-adres niet bevatten, geven we er toch de voorkeur aan dat ze een echt nullogbeleid hanteren zoals andere VPN’s hebben.

IPVanish en ExpressVPN zijn vrij gelijkaardig in termen van softwarefuncties, maar het verschil in logprivacy duwt IPVanish vooruit.

WINNAAR: IPVanish

Prijzen (welke provider is de betere deal?)

IPVanish en Express zijn halverwege geprijsd & hoge prijzen voor VPN-prijzen. Over het algemeen komen hogere prijzen vaak met hogere snelheden (omdat uw VPN-provider het zich kan veroorloven om meer $ per gebruiker aan serverkosten uit te geven). Deze vergelijking is geen uitzondering en beide providers hebben snelheden die ver boven het gemiddelde liggen. Dit zijn de prijspagina’s voor beide:

IPVanish-prijzen

IPVanish-tariefplannen

IPvanish is meestal $ 10 / maand als u ervoor kiest om van maand tot maand te gaan, maar de beste waarde is zeker het 1-jarige abonnement dat gemiddeld $ 6,49 / maand oplevert.

ExpressVPN-prijzen

ExpressVPN-prijzen

Met abonnementen van 1 maand vanaf bijna $ 13 is ExpressVPN gemakkelijk een van de duurste VPN-providers. Je krijgt een substantiële korting voor het kopen van een jaarabonnement, en op het moment van dit artikel gooit ExpressVPN momenteel 3 bonusmaanden gratis (15 maanden in totaal).

Beste restitutiebeleid: IPVanish versus Express VPN

Restitutiebeleid

Zowel IPVanish als ExpressVPN hebben een 100% tevredenheidsgarantie en u kunt een volledige terugbetaling krijgen binnen de toegewezen terugbetalingsperiode als u niet tevreden bent met hun service.

Beleid voor snelle terugbetaling van VPN – 30 dagen

Het 100% restitutiebeleid van ExpressVPN biedt gebruikers een volledige restitutie van hun abonnementsprijs binnen de eerste 30 dagen van de service. Ze overwegen zelfs terugbetalingen na de periode van 30 dagen als u kunt bewijzen dat hun service niet toegankelijk was of niet goed werkte. Dit is een toonaangevend restitutiebeleid (ik heb nog geen VPN-bedrijf aangeboden meer dan 30 dagen)
U kunt uw account annuleren met een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na de eerste aankoop … Restituties na de aankoopperiode van 30 dagen worden, naar eigen goeddunken van ExpressVPN, alleen overwogen als een abonnee kan aantonen dat de Service niet beschikbaar was of bruikbaar tijdens de abonnementsperiode en dat er redelijke pogingen zijn gedaan om contact op te nemen met ExpressVPN om het probleem op te lossen – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dagen

IPVanish geeft gebruikers 7 dagen om een ​​terugbetaling te claimen. Dit is ongeveer gemiddeld wat de duur betreft voor een restitutiebeleid. Gebruikers kunnen om welke reden dan ook hun terugbetaling claimen door contact op te nemen met de ondersteuning. In onze ervaring worden terugbetalingen snel en zonder veel gedoe verwerkt.

Winnaar: ExpressVPN (kan geen garantie van 30 dagen verslaan!)

Conclusie en aanbevelingen

Hoewel beide VPN-providers solide service en functies bieden, denken we dat er hier een duidelijke winnaar is, en het is IPVanish.

Dit is met name het geval als je primaire VPN-gebruik torrent / p2p-filesharing is, aangezien IPVanish de enige van de twee is met een echt ‘Zero-Log’-beleid. En natuurlijk is prijs altijd een factor, en IPvanish ongeveer 20% goedkoper dan expressVPN.

Hier is een samenvatting van onze bevindingen uit deze vergelijking:

IPVanish

IPVanish is een uiterst capabele, torrent-vriendelijke VPN. Ze behoren tot de snelste VPN-bedrijven voor torrenting en we hebben ze in 2016 onze # 1 keuze voor anonieme torrents genoemd.

Voordelen:

 • Echt ‘No-Logs’-beleid
 • Triple IP Leak bescherming
 • Snel

Nadelen:

 • Niets echt. IPVanish heeft iets minder serverlocaties dan ExpressVPN, maar met meer dan 60 landen zijn ze nog steeds ver boven het gemiddelde.

ExpressVPN

ExpressVPN heeft uitstekende software en hun mobiele VPN-apps (iOS, Android) behoren tot de beste, dus als mobiele beveiliging een prioriteit is, zijn ze het bekijken waard. We wensten dat het niet zoveel kostte.

Voordelen:

 • Geweldige desktop- en mobiele VPN-apps
 • Zeer goede snelheden

Nadelen:

 • Ze houden wel verbindingslogboeken bij (maar geen IP-adres)
 • Duur.

Het komt neer op

Als je een goed ontworpen, snelle, goed ondersteunde VPN nodig hebt voor torrents (of alleen algemene beveiliging / streaming), zou IPVanish een van de eerste VPN’s moeten zijn die je overweegt. ExpressVPN heeft goed gevochten, maar ze zijn in bijna elke categorie uitgeschakeld.

Als u echter nog steeds tussen de twee bent verdeeld, profiteer dan van de 100% restitutiegaranties die door beide providers worden aangeboden en test ze zelf!

Meer nuttige artikelen & Gidsen

Gidsen
Gebruik uTorrent anoniem
Gebruik QBittorrent anoniem
Anonieme torrenting in 3 stappen
Proxy vs. VPN voor veilige torrents
Torrent Encryption Guide
Recensies
ExpressVPN Torrent-gids
Privé-internettoegang
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-vergelijkingen
PIA versus IPVanish
PIA tegen Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard versus BTGuard: Torrent Proxy

Bedankt voor het lezen van deze VPN-vergelijking :-)

IPVanish

Bezoek de site

7 dagen 100% restitutiebeleid

ExpressVPN

Bezoek de site

30 dagen 100% restitutiebeleid
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map