IPVanish versus NordVPN: een Kickass Torrent / p2p VPN-vergelijking

IPVanish versus NordVPN 2018-vergelijking

IPVanish en NordVPN zijn twee van de meest populaire zero-log VPN-services ter wereld. Het zijn zowel uitstekende keuzes voor torrent / filesharing-applicaties, als voor algemene VPN-toepassingen zoals mediastreaming. Maar elk van deze providers heeft duidelijke sterke (en zwakke punten).


NordVPN kan bijvoorbeeld Netflix deblokkeren & Hulu wereldwijd, terwijl IPVanish is geblokkeerd. Aan de andere kant is IPVanish een van ‘s werelds snelste VPN-services en NordVPN is gemiddeld. We zullen deze verschillen (en meer) veel gedetailleerder onderzoeken.

Aan het einde van dit artikel weet u welke van deze VPN’s het is beste keuze voor jou.

Maar eerst is hier een snelle vergelijking:

VPN-vergelijking: functies en specificaties

Afbeelding

Lees de volledige IPVanish-recensie

IPVanish is…

 • Gevestigd in de Verenigde Staten
 • Geen logboeken. Periode.
 • Servers in meer dan 60 landen
 • OpenVPN-, L2TP-, Stealth-protocollen
 • Bevat Socks5 Proxy (kan worden gebruikt voor torrents)
 • Aangepaste VPN-software
 • Kill-Switch-technologie
 • Geblokkeerd door Netflix / Hulu
 • zo laag als $ 6,49 / maand
 • 7 dagen 100% restitutiegarantie

Website: Www.ipvanish.com

Afbeelding

Lees de volledige NordVPN-recensie

NordVPN is…

 • Gevestigd in Panama (privacyparadijs)
 • Geen logboeken. Periode.
 • Servers in meer dan 30 landen
 • OpenVPN-, L2TP-, PPTP-protocollen
 • Socks5 Proxy (10+ p2p / torrent-locaties)
 • Aangepaste VPN-software
 • Kill-Switch-technologie
 • Werkt met Netflix / Hulu (vanaf 18-09-2018)
 • zo laag als $ 5,75 / maand
 • 30 dagen 100% restitutiegarantie

Website: Www.nordvpn.com

IPVanish vs. NordVPN: softwarevergelijking

Hier is een kort overzicht van elke software, dan gaan we dieper in op elke provider…

IPVanish
IPVanish gebruikt nu versie 3.1+ van hun software, die veel nieuwe functies heeft geïntroduceerd. Eerdere IPVanish-software redelijk gemiddeld, maar hun nieuwste release is uitstekend en heeft indrukwekkende functies die alleen worden geëvenaard door een paar andere elite VPN-services.

Onze favoriete functies zijn onder meer: ​​’Slimme’ serverselectie, Kill-Switch en ‘Stealth-modus’ verduistering. Ze hebben ook een handig serverfiltersysteem toegevoegd, waarmee u snel de serverlocatie kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

NordVPN
NordVPNs software is lichtgewicht, maar toch krachtig. Het is een compactere interface (neemt niet de helft van je scherm in beslag zoals sommige VPN-software). We geven zeker de voorkeur aan de kleinere gebruikersinterface. De software is alleen OpenVPN (u kunt PPTP / L2TP-verbindingen handmatig instellen als u daar de voorkeur aan geeft).

Favoriete functies: ‘SmartPlay’ is de functie die NordVPN echt onderscheidt. Hiermee kunt u video- / audiosites zoals Netflix en Hulu deblokkeren & Spotify met één klik. Het maakt niet eens uit op welke server u bent aangesloten, SmartPlay gebruikt alle benodigde verbindingen achter de schermen.

NordVPN heeft ook een krachtige kill-switch op app-niveau, wat een krachtigere / flexibele kill-switch-methode is dan sommige andere VPN’s gebruiken.

IPVanish-software (V3)

IPVanish’s nieuwste software (V3) is een geweldige upgrade en biedt een heleboel nieuwe functies die de concurrentie evenaren of overtreffen. U krijgt volledige toegang tot alle IPVanish-servers in meer dan 70 landen. U zult genieten van het ‘filteren’ van de server waarmee u snel een server kunt vinden op naam, land, ping of zoekopdracht.

Beste eigenschappen:

 • 3 VPN-protocollen beschikbaar: OpenVPN (beste voor de meeste toepassingen), L2TP, PPTP
 • 256-bit AES-encryptie (OpenVPN). Onkraakbaar.
 • Servers filteren op locatie / naam en sorteer op land of pingtijd.
 • ‘Slimme’ serverroutering kiest op elke locatie de snelste server
 • IP-lekbescherming: V3 heeft een kill-switch, IPv6 en DNS-lekbescherming toegevoegd
 • ‘Sluipmodus’: Optioneel protocol ‘obfuscation’ helpt bij het doorbreken van VPN-blokkerende firewalls (meer weten?)

(functie (jQuery) {
functie init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"824171916500878073",nav:"geen",navLocation:"bodem",captionLocation:"bodem",overgang:"schuif",automatisch afspelen:"1",snelheid:"8",aspectRatio:"3: 2",showControls:"waar",randomStart:"false",afbeeldingen:[{"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-server-filter.png","breedte":"400","hoogte":"288","onderschrift":"Filter alle IPVanish’s 100+ serverlocaties op naam, land of protocol. Sorteer op ping / land","koppeling":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-connected.png","breedte":"400","hoogte":"288","onderschrift":"Bekijk na het verbinden uw bandbreedte in realtime en zie uw nieuwe IPVanish IP-adres","koppeling":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-settings.png","breedte":"400","hoogte":"288","onderschrift":"Nieuwe beveiligingsfuncties: Kill-switch, DNS-lekbescherming, IPv6-lekbescherming, ‘Stealth’ VPN-verduistering.","koppeling":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}]})}
jQuery (document) .ready (init);
}) (window.jQuery)

Een serverlocatie kiezen op IPVanish:
IPVanish biedt verschillende opties bij het verbinden met een server:

 1. Maak opnieuw verbinding met de laatste serverlocatie
 2. Kies server in kaartweergave
 3. Kies per land / stad
 4. Filteren op naam / locatie
 5. Kies uit ‘Favoriete’ servers (pas uw favorieten aan door het ‘ster’-pictogram naast een server aan te vinken)

We houden van de functie ‘Favoriete’ servers. Het bespaart enorm veel tijd en maakt het heel eenvoudig om opnieuw verbinding te maken met dezelfde locaties die u steeds opnieuw gebruikt. ExpressVPN heeft ook een vergelijkbare functie (NordVPN niet).

U kunt kiezen uit alle 3 door IPVanish ondersteunde VPN-protocollen. De meeste mensen zullen de beste resultaten behalen met OpenVPN in UDP-modus (in plaats van TCP). Dit is de beste combinatie van beveiliging / snelheid en is ideaal voor alle gangbare VPN-toepassingen, waaronder filesharing, streaming of algemene beveiliging.

NordVPN-software

NordVPN koos voor een compactere VPN-client (neemt minder schermruimte in beslag). Het biedt volledige toegang tot alle serverlocaties van NordVPN, maar ondersteunt alleen het OpenVPN-protocol (wat de enige is die we toch aanraden te gebruiken).

Favoriete functie: De meest unieke functie van NordVPN is hun ‘SmartPlay’-technologie, die je favoriete streamingdiensten (Netflix, Hulu, HBOGo, BBC iPlayer enz …) naadloos deblokkeert, ongeacht op welke serverlocatie je bent aangesloten. Vink het selectievakje ‘SmartPlay’ aan in de software-instellingen en u bent klaar om te gaan. Het werkt prima.

Onze NordVPN recensie gaat veel gedetailleerder in op alles waar NordVPN toe in staat is.

NordVPN-servers (software)

Serverselectieweergave (NordVPN-software)

NordVPN-instellingen

Geavanceerde software-instellingen voor NordVPN. Schakel DNS-lekbescherming in of specificeer eigen DNS-servers. Vink ‘SmartPlay’ aan om Netflix enz. Onmiddellijk te deblokkeren…

NordVPN servers voor speciaal gebruik

De custom-use servers van NordVPN onderscheiden ze van andere providers. Dit zijn speciale use-case servers waarmee u dingen kunt doen die normaal niet worden ondersteund door een standaard VPN-tunnel. U kunt elk van deze speciale servers rechtstreeks vanuit de NordVPN-software kiezen.

Hier is de beschrijving van elk:

VPN-Over-Tor: In plaats van Tor gewoon door uw VPN-tunnel te leiden zoals de meeste VPN’s, kunt u het omgekeerde doen; routeer uw VPN via het Tor-netwerk. Dit is veel anoniemer en gebruikt je VPN als de binnenste laag (in tegenstelling tot de buitenste laag). Het is ook erg handig om door firewalls te gaan die VPN-verkeer blokkeren, maar niet Tor.

Anti-DDOS: Ben jij een gamer? Ben je het zat om DDOS midden in een wedstrijd te krijgen? Maak verbinding met een van de anti-DDOS-servers van NordVPN en ontvang DDOS-beveiliging op bedrijfsniveau, en laat u nooit meer overspoelen door pingels. Versla de concurrentie met NordVPN’s geavanceerde VPN voor gamers. Kom meer te weten…

Snelle video: Dit zijn high-bandidth, high-speed servers die zijn geoptimaliseerd voor het streamen van video van Amerikaanse of Britse services zoals Netflix, Hulu, iPlayer, Bein Sports, enz … Het werkt geweldig in combinatie met SmartPlay-technologie.

Torrent / P2P: NordVPN staat torrents toe in specifieke serverlocaties (momenteel meer dan 10 landen). Maak voor de beste resultaten verbinding met een van deze voor torrent geoptimaliseerde locaties. Als je probeert te torrent op een andere server, zal het nog steeds werken, maar NordVPN zal je torrent-verkeer omleiden via een torrent-vriendelijke locatie. Dit zal u veiliger maken, maar zal resulteren in lagere snelheden dan wanneer u slechts een van de door p2p goedgekeurde servers gebruikt.

Dubbele codering: Iets doen dat extreme beveiliging vereist? NordVPN geeft je een dubbelhop-VPN die door twee servers gaat en tweemaal wordt versleuteld. Dit beveiligingsniveau is waarschijnlijk overdreven, maar het is fijn om de optie te hebben.

NordVPN versus IPVanish: beveiliging & Versleuteling

NordVPN en IPVanish hebben vergelijkbare beveiligings- en coderingsimplementaties. Beiden gebruiken 256-bit AES-encryptie via het OpenVPN-protocol. Dit is dezelfde coderingssterkte die door het Amerikaanse leger wordt gebruikt voor ‘Top-Secret’-uitzendingen en wordt als onbreekbaar beschouwd via brute-force-aanvallen.

IPVanish-beveiliging

 • 256-bit AES-codering
 • SHA-256-gegevensverificatie
 • Bescherming tegen DNS-lekken
 • IPv6 Lekbescherming
 • Internet Kill-Switch (?)
 • Bezit hun eigen datanetwerk / servers

NordVPN-beveiliging

 • 256-bit AES-codering
 • SHA-256-gegevensverificatie
 • Bescherming tegen DNS-lekken (of kies aangepaste DNS)
 • Nog geen IPv6-lekbescherming. Kan IPv6 op OS uitschakelen
 • Kill-Switch op app-niveau (?)
 • Servers / datanetwerk van derden

IPVanish geeft NordVPN een aantal redenen om beveiliging:

 • Software bevat IPv6-lekbescherming
 • Ze beheren hun eigen datanetwerk
 • Ze plaatsen hun eigen servers in plaats van servers van derden te huren

Dit wil niet zeggen dat NordVPN onveilig is. Hun coderingssterkte is de industriestandaard en 90% of meer van VPN-providers huurt gewoon servers in een datacenter. IPVanish’s toewijding aan volledige servercontrole is ongebruikelijk, maar geweldig.

Het moederbedrijf van IPVanish is ook een van de grootste CDN-dataproviders ter wereld, dus IPVanish leidt het verkeer feitelijk via hun eigen glasvezelnetwerk. Slechts één andere VPN (VyprVPN) kan dezelfde claim indienen.

Winnaar: IPVanish

Privacy & Logboekbeleid

VPN-logboeken

NordVPN & IPVanish een ‘Zero-Log’-privacybeleid adverteren. Dit betekent dat ze geen gegevens bijhouden van uw online activiteiten of verbindingsgeschiedenis wanneer ze hun VPN-service gebruiken. De realiteit van het logboekbeleid van VPN-providers is dat je er vaak hun woord voor moet nemen. Enkel en alleen Privé-internettoegang heeft hun zero-log-beleid voor de rechtbank geverifieerd.

Dat gezegd hebbende, het privacybeleid van een VPN is een bindend juridisch document, dat een goede indicatie kan geven van hoe serieus ze hun niet-geregistreerde claims nemen.

IPVanishs Logs
Hier is het logboekbeleid van IPVanish (uit hun privacybeleid)
IPVanish verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service
Hoewel de termen ‘verkeer of gebruik’ een beetje vaag zijn, hebben we contact opgenomen met een IPVanish-medewerker die heeft aangegeven dat IPV geen IP-adressen of vergelijkbare invasieve verbindingslogboeken opslaat. Met andere woorden, IPVanish lijkt een echte zero-log provider te zijn.

Het is vermeldenswaard dat IPVanish zich in de VS bevindt. Wetten voor gegevensbewaring in de VS zijn niet van toepassing op VPN-services, dus IPVanish kan ervoor kiezen om geen enkele logboek bij te houden. Alle in de VS gevestigde bedrijven zouden echter gedwongen kunnen worden in het geheim te voldoen aan een National Security Letter en abonneegegevens openbaar te maken (indien aanwezig). Dit is niet echt een zorg voor iemand die niet actief wordt nagestreefd door een overheidsinstantie.

NordVPN-logboeken
Hier is het logboekbeleid van NordVPN vanuit hun privacybeleid…
…We hebben een strikte no-logs-beleid als het gaat om het zien van gebruikersactiviteit online: omdat we gevestigd zijn in Panama, een land dat internetvriendelijk is en geen gegevensopslag of rapportage vereist, zijn we bevoegd om verzoeken van derden te weigeren. Periode.
NordVPN lijkt dus ook een echte Zero-Log VPN te zijn. We vinden het fijn dat hun privacybeleid nog specifieker is en veelbelovend dat ze ‘bevoegd zijn om verzoeken van derden te weigeren’ dankzij de privacywetgeving van Panama.

Offshore VPN’s (in landen als Panama, Zweden, Zwitserland enz …) worden geacht meer privacy te bieden en misschien extra bescherming te bieden tegen extranationale toezichthoudende instanties zoals de NSA en de spionnenalliantie Five-Eyes.

Privacy conclusie:
Zowel IPVanish als NordVPN zijn zeer anoniem en pro-privacy. Geen van beide VPN’s lijkt logboeken bij te houden (hoewel deze beweringen moeilijk te verifiëren zijn). We geven NordVPN een klein voordeel omdat ze in Panama zijn gevestigd (minder kwetsbaar voor spionage door de overheid).
Winnaar: NordVPN

Snelheid: IPVanish vs. NordVPN

Snelheid is voor veel mensen het belangrijkste criterium bij het kiezen van een VPN. Als je een snelle verbinding hebt (meer dan 30 Mbps), wil je ervoor zorgen dat je 70-95% van je normale snelheden haalt als je een VPN gebruikt. Als je een langzamere verbinding hebt (onder 15 Mbps), krijg je vrijwel dezelfde snelheden, ongeacht de provider.

Notitie: Dit is niet echt een eerlijk gevecht. Het moederbedrijf van IPVanish is een van de grootste data-backbone-providers ter wereld. Ze hebben hun eigen datanetwerk en kunnen wereldwijd voorkeursrouting krijgen. Met andere woorden, IPVanish zal bijna iedereen op snelheid verslaan (en dat zijn ze snelste vpn voor torrenting waar we zo voor hebben getest.

Speedtest voorwaarden:

 • Uitgevoerd op ethernet 100/100 verbinding
 • Van de locatie aan de oostkust van de VS.
 • Speedtest.net gebruiken (gebaseerd op flash)

Deze speedtests zijn uitgevoerd onder nagenoeg optimale omstandigheden. Real-world snelheden kunnen langzamer zijn als gevolg van zaken als servercongestie, tijd van de dag, slechte protocolkeuze, enz. Ook kunnen veel oudere draadloze routers eenvoudigweg geen snelheden van 100 mbps aan. Bekabelde verbindingen zijn meestal sneller.

IPVanish-snelheid

IPVanish snelheidstest Canada

Montreal Canada

IPVanish USA snelheid

Arizona (West Coast) USA

Nederland / p2p

Nederland (uitstekende p2p / torrent-locatie)

NordVPN-snelheid

NordVPN Speedtest Canada

Toronto Canada

NordVPN Speedtest (VK)

Verenigd Koningkrijk

NordVPN p2p Nederland snelste test

p2p / torrent-toegestane server

Conclusie van de Speedtest:
NordVPN presteerde vrij lang op Northamerican (nabijgelegen) serverlocaties. Ze vertoonden echter merkbare vertraging op internationale servers, waarschijnlijk als gevolg van serverbelasting (de servers van NordVPN hebben meestal een capaciteit van 50-80%). Over het algemeen liggen hun snelheden in het bereik van 40-60 percentiel onder vergelijkbare VPN-providers.

IPVanish had echter uitstekende snelheden in onze test. 90 Mbps op een Canadese server en 50+ op internationale locaties is geweldig, vooral gezien het feit dat IPVanish fulltime 256-bit AES-encryptie gebruikt (sterke encryptie is doorgaans langzamer dan de veel zwakkere 128-bit AES).

Winnaar: IPVanish. Als snelheid belangrijk is, moet IPvanish uw beste keuze zijn. Bespaar 25% voor een beperkte tijd.

Beter voor Torrents: NordVPN of IPVanish

IPVanish en NordVPN bevatten beide meerdere functies waar veel vraag naar is onder bittorrent-gebruikers. Beide staan ​​zelfs in de top 5 van meest populaire Torrent VPN-services, samen met PIA, ExpressVPN en Torguard.

Dit zijn de functies die we het belangrijkst vinden (en welke provider ze aanbiedt)

 • Dodemansknop: IPVanish / NordVPN bieden beide een kill-switch
 • Zero-Log: beide providers houden helemaal geen logboeken bij
 • Torrents toegestaan: NordVPN staat p2p toe op specifieke locaties, IPVanish staat torrents toe op alle servers
 • Socks5 Proxy: Zowel IPVanish / NordVPN bevatten gratis Socks5-proxy. Werkt prima met alle grote torrent-clients

Hier is een uitgebreidere look:

Dodemansknop: Een kill-switch voorkomt dat uw computer opnieuw verbinding maakt met internet via een onveilige verbinding als de VPN uitvalt (gebeurt af en toe). Dit voorkomt dat torrent-collega’s ooit uw echte IP-adres zien.

IPVanish heeft een internet kill-switch die alle internettoegang afsluit totdat de VPN-verbinding is hersteld. NordVPN laat je bepaalde apps specificeren om onmiddellijk af te sluiten als de VPN wegvalt (webbrowser, torrent-client, Steam, enz.). Lees onze Kill-Switch-gids voor

Opmerking: NordVPN blokkeert niet echt torrents op andere locaties, maar ze gebruiken een speciale technologie om uw p2p-gegevens te detecteren en zullen het ook omleiden naar een torrent-vriendelijke server. U krijgt hogere downloadsnelheden als u rechtstreeks verbinding maakt met een door p2p goedgekeurde server.

Socks5 Proxy: De meeste desktop torrent-clients (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Transmission) ondersteunen Socks5-proxyverbindingen. Hiermee kunt u uw torrent-IP-adres binnen de torrent-client zelf wijzigen (en uw torrents zullen afkomstig zijn van een ander IP-adres dan de rest van uw internetverkeer). Ook is een proxy meestal sneller dan een VPN, omdat deze niet versleuteld is. NordVPN & IPVanish bevatten beide zero-log Socks5-proxy-service met alle VPN-abonnementen.

 • IPVanish: Een supersnelle SOCKS proxyservercluster in Nederland
 • NordVPN: Meer dan 30 SOCKS-proxylocaties (10 op torrentvriendelijke locaties).

Proxygidsen:

 • IPVanish-proxy gebruiken voor torrents (onderdeel van onze IPvanish-recensie)
 • Hoe NordVPN-proxy voor torrents te gebruiken (onderdeel van onze NordVPN-recensie)
 • Vuze-proxyconfiguratie
 • Deluge proxy-instellingen
 • uTorrent proxy instellen
 • Android-proxy instellen

Afbeelding

uTorrent Socks5 proxy geconfigureerd (NordVPN) verandert het IP-adres dat door alle uTorrent-peers en trackers wordt gezien

Torrent-vriendelijkheid Samenvatting:
Beide NordVPN en IPVanish zijn ongelooflijk torrent-vriendelijk en behoren beide gemakkelijk tot de beste 4 of 5 torrent VPN-services ter wereld. Als het veilig downloaden van torrents uw hoogste prioriteit is, kunt u met geen van beide fout gaan. Laat andere factoren (zoals snelheid of prijs) de doorslag geven.

Winnaar: Binden. Beide zijn uitstekende, torrent-vriendelijke VPN’s. Als je een snelle breedbandverbinding hebt, zou je waarschijnlijk voor IPVanish moeten gaan. Als je een betere deal wilt, is NordVPN’s aanbieding van $ 3,99 / maand moeilijk te verslaan.

Prijs & Restitutiebeleid

Hier is de snelle uitsplitsing:

IPVanish:
 • 1 maand: $ 10 / maand
 • 1 jaar: $ 6,49 / maand (77,99 / jr)
 • Teruggavebeleid: 100% terugbetaling binnen 7 dagen
NordVPN:
 • 1 maand: $ 11,95 / maand
 • 1 jaar: $ 5,75 / maand (69 / jr)
 • 2 jaar: $ 3,99 / maand ($ 96 totaal)
 • Teruggavebeleid: 100% terugbetaling binnen 30 dagen

IPVanish is goedkoper als u van maand tot maand wilt gaan ($ 10 versus 11,95), terwijl NordVPN goedkoper is als u bereid bent om van tevoren een volledig jaar vast te leggen ($ 69 versus $ 78 per jaar). Persoonlijk denken we dat IPVanish de betere deal is, vooral als je de snelst mogelijke snelheden nodig hebt.

Wie heeft het betere restitutiebeleid?

IPVanish biedt een terugbetalingsgarantie van 7 dagen, 100%. Binnen de eerste week nadat u zich heeft aangemeld voor een abonnement, kunt u een volledige terugbetaling krijgen door contact op te nemen met de ondersteuning.

De garantie van NordVPN is een toonaangevende 30 dagen. Ze zijn er zo zeker van dat u van hun service zult genieten dat u het vrijwel een volledige maand vrijwel zonder risico kunt proberen. Als je nog nooit een VPN hebt gebruikt en een beetje bang bent voor commitment, profiteer dan van de 30-dagen proefversie van NordVPN.

Samenvatting en conclusies

Nu we beide VPN-providers van dichterbij hebben bekeken, raden we deze aan?

Allereerst wil ik benadrukken dat geen van beide aanbieders beter is, elk heeft zijn eigen sterke punten. We hebben beide veel gebruikt en hoewel ik de voorkeur geef aan IPVanish voor dagelijks VPN-gebruik, is NordVPN beter voor streaming / Netflix (dankzij SmartPlay). Veel gebruikers zullen NordVPN misschien ook beter vinden voor torrents als je een Socks5-proxy-setup gebruikt voor anonieme torrenting, omdat NordVPN je meerdere proxy-locaties geeft (IPVanish’s proxy is alleen voor Nederland).

Wie moet IPVanish kiezen?
Als je de hoogst mogelijke snelheden wilt, ga dan voor IPvanish. Zonder twijfel. Ze zullen de concurrentie verpletteren, zelfs met de sterkste coderingskracht. We raden aan om de optie OpenVPN-UDP-protocol te gebruiken in software-instellingen. Ze zijn een uitstekende optie voor torrenting en hun zero-log-beleid betekent dat je torrent-geschiedenis privé moet blijven.
Beste aanbieding: Bespaar 25% op elk IPVanish-abonnement (tijdelijke aanbieding)

Wie moet NordVPN kiezen?
Er zijn 3 belangrijke redenen waarom u NordVPN via IPVanish zou kunnen kiezen

 1. Je wilt USA Netflix deblokkeren (NordVPN’s Smartplay doet dit prachtig)
 2. U wilt een offshore / niet-Amerikaanse VPN-provider (NordVPN is gevestigd in Panama)
 3. Je wilt het 30 dagen proberen (Met NordVPN kun je tot 30 dagen na aanmelding een terugbetaling van 100% claimen)

Beste aanbieding: Ontvang 2 jaar NordVPN voor $ 3,99 / maand

Handige bronnen & Installatiehandleidingen

Of je nu nog steeds op zoek bent naar de perfecte VPN, of wilt weten hoe je je torrent-client kunt instellen voor anonieme downloads … we staan ​​voor je klaar.

Gidsen
Proxy / VPN-installatiegids voor uTorrent
Proxy / VPN-installatiegids voor Vuze
Proxy / VPN-installatiegids voor Deluge
Proxy / VPN-installatiegids voor QBittorrent

Hoe anoniem torrent op Android
Hoe anoniem torrent op een Mac
Betalen voor een VPN met Bitcoin

Recensies / VPN-vergelijkingen
NordVPN Review (en torrent-installatiegids)
IPVanish Review (en torrent-installatiegids)
Private Internet Access review

IPVanish versus privé-internettoegang
IPVanish versus ExpressVPN
De beste Torrent-VPN’s van 2016-17

IPVanish versus NordVPN-vergelijkingsgegevens
{
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Beoordeling",
"naam": "Vergelijkingsoordeel:",
"reviewBody": "IPVanish levert superieure snelheid, maar NordVPN haalt ze uit in functies.
We houden van het feit dat NordVPN Netflix kan deblokkeren en meer dan 10 verschillende torrentvriendelijke SOCKS-proxylocaties heeft. Aan de andere kant is IPVanish duidelijk sneller en heeft het een speciale FireTV-app. ",
"itemBeoordeeld": {
"@type":"Ding",
"naam": "NordVPN",
"beeld":"https://www.best-bittorrent-vpn.com/uploads/1/5/9/8/15986964/editor/nordvpn-logo.png"
},
"beoordeling": {
"@type": "Beoordeling",
"beste beoordeling": 5,
"ratingValue": "4.6"
},
"auteur": {

"@type": "Organisatie",
"naam": "TorrentVPN-gids",
"Omschrijving":"De p2p VPN-experts"
},
"uitgever": {
"@type": "Organisatie",
"naam": "De TorrentVPN-gids"
}
}
}

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map