IPVanish versus privé-internettoegang 2018

Privé-internettoegang en IPVanish zijn twee van de beste VPN-providers die beschikbaar zijn voor consumenten. Ze staan ​​bovenaan in beveiliging, anonimiteit, privacy, betrouwbaarheid en snelheid. Beiden hebben hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten, wat betekent dat uw gegevens in handen zijn van een gerenommeerd bedrijf en niet een schimmige VPN-provider zonder een postadres.

PIA was een pionier op het gebied van anonimiteit en heeft sinds hun oprichting geen logboeken bijgehouden, en IPVanish sloot zich begin 2014 aan bij de top van niet-loggende VPN-providers. Zoals je misschien hebt gemerkt, uit andere artikelen op deze site, anonimiteit en veiligheid (in onze mening) zou de topprioriteit moeten zijn bij het kiezen van een VPN-provider, vooral voor BitTorrent-gebruikers. Private Internet Access en IPVanish zijn twee van onze favorieten, dus wie wint wanneer zwaargewichten botsen? Lees verder!

VPN-vergelijking: functies en specificaties

Afbeelding

Volledige IPVanish-recensie

PIA versus IPVanish

Volledige PIA-beoordeling

IPVanish

 • Gevestigd in de Verenigde Staten.
 • Servers op 6 continenten, 59+ landen
 • 14.000 IP-adressen
 • OpenVPN-, L2TP- en PPTP-protocollen
 • Heeft zijn eigen professionele VPN-software
 • 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit
 • Geen logboeken (geen verbinding of gebruikslogboeken)
 • $ 10,00 / maand (prijs voor 1 maand)
 • $ 6,49 / maand (prijs voor 12 maanden)
 • 7 dagen geld-terug-garantie

Speciale aanbieding: voor een beperkte tijd, ontvang tot 20 jaar extra 20% korting op de vermelde prijs! Dat is minder dan $ 5,25 / maand. (Om de speciale aanbieding te ontvangen, klikt u op de bovenstaande link en wacht u ongeveer 30 seconden totdat een pop-up met een speciale aanbieding uw korting claimt)

Privé-internettoegang

 • Gevestigd in de Verenigde Staten.
 • Servers op 3 continenten, 10 landen
 • 1.000+ IP-adressen
 • OpenVPN, L2TP en PPTP + Gratis proxyservice
 • Heeft zijn eigen professionele VPN-software
 • 128-bit naar 1024-bit encryptie (afhankelijk van protocol)
 • Geen logboeken (geen verbinding of gebruikslogboeken)
 • $ 6,95 / maand (prijs voor 1 maand)
 • $ 3,33 / maand (prijs voor 12 maanden)
 • Geen restitutiebeleid

Ontvang 1 jaar privé-internettoegang voor slechts $ 40!

IPvanish vs Private Internet Access-software Vergelijking

Overzicht:

IPVanish
IPVanish’s software is meestal functioneel in plaats van franje. Ze zijn trots op hun topsnelheid op hun Tier-1 VPN-netwerk en hun indrukwekkende lijst met servers in meer dan 59 landen op elk continent behalve Antarctica. U krijgt OpenVPN-, L2TP- en PPTP-connectiviteit, 1-klik-verbinding en de mogelijkheid om servers te sorteren op land of pingtijd, maar niet veel anders.

Private Internet Access (PIA)
PIA heeft een iets andere aanpak. In plaats van te proberen te concurreren met servervariëteit, bieden ze servers in 10 landen (de meeste van de landen die je zou willen, waaronder de VS, Nederland en het VK). PIA compenseert hun gebrek aan servervariëteit met ongelooflijk functionele software en beveiligingsfuncties die te vinden zijn in de software van bijna geen andere VPN-providers. De indrukwekkende lijst met functies omvat: DNS Leak Protection, VPN Kill Switch en instelbare coderingssterkte.
&# 65279; IPVanish VPN-software&# 65279;
IPVanish heeft zojuist hun nieuwe 2.0-versiesoftware uitgebracht met nog meer functies dan voorheen, inclusief server kaartweergave, en geautomatiseerde IP-rotatie. Laten we alle functies van IPVanish in meer detail bekijken.

IPVanish-softwarefuncties

 • Autologin / Autoconnect
 • Kies Autoconnect-server
 • Sorteer servers op pingtijd, stad of land
 • Kies server in kaartweergave
 • Controleer het IP-adres om de VPN-verbinding te verifiëren
 • Visuele systeemvakindicator (rood wanneer losgekoppeld / groen wanneer verbonden)
 • Optionele IP-rotatie met instelbaar tijdsinterval
 • Optie voor handmatige poort- / protocolselectie (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Slimme serverselectie op basis van gewenst gebruik: (snelheid, videostreaming, gaming, enz.)

Functies die we in de toekomst willen zien:

 • DNS-lekbescherming
 • VPN Kill Switch / Auto-disconnect bij verbroken VPN-verbinding

IPVanish-softwarefuncties diepgaand:

Autologin / Autoconnect
Gebruikers kunnen kiezen of ze verbinding willen maken bij het opstarten of handmatig verbinding maken. U kunt ook de server kiezen waarmee u automatisch verbinding wilt maken en of u uw inloggegevens wilt opslaan of deze elke keer moet invoeren.

Servers kiezen / wisselen
Gebruikers kunnen kiezen uit IPVanish’s 100+ VPN-servers met behulp van de lijstweergave (sorteerbaar op land, stad of pingtijd) of de kaartweergave voor visuele serverkeuze. De nieuwste 2.0-versie van IPVanish’s VPN-software staat nu toe on-the-fly IP-schakeling zonder verbinding te verbreken bij gebruik van OpenVPN en de IP’s kunnen automatisch worden gedraaid op een door de gebruiker gespecificeerd tijdsinterval, wat verder bijdraagt ​​aan uw privacy en anonimiteit online.

(functie (jQuery) {
functie init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"geen",navLocation:"bodem",captionLocation:"bodem",overgang:"vervagen",automatisch afspelen:"1",snelheid:"5",aspectRatio:"auto",showControls:"waar",randomStart:"false",afbeeldingen:[{"url":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","breedte":"400","hoogte":"304","onderschrift":"IPVanish IP-schakeling"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","breedte":"400","hoogte":"288","onderschrift":"IPVanish Server lijstweergave"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","breedte":"400","hoogte":"287","onderschrift":"IPVanish Server kaartweergave"}]})}
jQuery (document) .ready (init);
}) (window.jQuery)

Software voor privé-internettoegang
Privé-internettoegang biedt een van onze favoriete softwarepakketten. Ze hebben alle beveiligingsfuncties die we willen in een mooi eenvoudig pakket.

PIA-kenmerken:

 • Automatisch inloggen / automatisch verbinden
 • Protocolkeuze (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Poortkeuze (TCP / UDP, poortnummer)
 • Versleutelingssterkte (bij gebruik van OpenVPN kunt u de VPN-tunnel en de sleutelsterkte handmatig aanpassen)
 • DNS-lekbescherming
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Port forwarding
 • Visuele verbindingsindicator voor systeemvakpictogram (groen = verbonden, rood = niet verbonden)

Particuliere internettoegangsoftwarefuncties diepgaand

Connectie type: Kies TCP of UDP
Externe poort: Kies Auto of selecteer handmatig
Lokale haven: Selecteer de poort die u wilt gebruiken voor de VPN op uw lokale netwerk voor doorstuurdoeleinden (indien ingeschakeld)
Toggle Port forwarding: Aan uit
VPN Kill Switch: Aan / uit (verbreekt onmiddellijk uw internetverbinding als de VPN wegvalt. En waarom ze een geweldige functie zijn voor kleine gebruikers).

DNS-lekbescherming: Een extra stop-gap maatregel zorgt ervoor dat alle DNS-lookups (wanneer je computer een webpagina probeert te vinden) door de VPN-tunnel gaan in plaats van erbuiten (dit is een Windows-fout en veel VPN’s corrigeren het niet. Ga naar DNSLeakTest.com voor meer informatie)

IPv6-bescherming: Schakel optioneel het gebruik van het IPv6-protocol via de VPN uit voor extra beveiliging.

Privé-internettoegang versus IPVanish-software

Instellingen voor privé-internettoegang

Geavanceerde PIA-beveiligingsinstellingen
U kunt de coderingssterkte van de VPN-gegevenstunnel handmatig wijzigen, tot 256-bit Blowfish-codering. U kunt ook het versleutelingsniveau van de gegevensverificatie en RSA-sleutelhandshake aanpassen, tot 4096 bits.

PIA versus IPVanish geavanceerde beveiligingsinstellingen

Geavanceerde beveiligingsinstellingen

Software Conclusie:
Zowel PIA als IPVanish bieden indrukwekkende softwarefuncties, maar we geven Privé-internettoegang de voorsprong vanwege hun geavanceerde beveiligingsfuncties, zodat gebruikers anoniem kunnen blijven, zelfs in het geval van een onbedoelde VPN-verbinding. We waarderen ook de vele handmatige instellingen in de software voor het aanpassen van de coderingssterkte voor meer veiligheid / snelheid volgens de voorkeuren van de gebruiker.
Beste software: privé-internettoegang (Klik om PIA te krijgen voor slechts $ 3,33 / maand)
Koop VPN

IPVanish vs PRivate internettoegang: beveiliging en privacy

Als het gaat om beveiliging en privacy voor VPN-providers, kijken we naar de volgende criteria: coderingssterkte, logboekbeleid, Bitcoin-betalingen, en aanvullende beveiligingsfuncties. Laten we even kijken hoe ze het tegen elkaar opnemen.

IPVanish
Absoluut geen VPN-logs. Geheel anoniem
Versleutelingssterkte tot 256-bits
Bitcoin geaccepteerd
Ingebouwde DNS-lekbescherming
Geen VPN Kill Switch
Geen IPv6-bescherming
Torrents toegestaan
NAT Firewall gratis inbegrepen
Privé-internettoegang:
Absoluut geen VPN-logs. Geheel anoniem
Versleutelingssterkte tot 256-bits
Bitcoin geaccepteerd
DNS Leak Protection ingebouwd
VPN Kill Switch
IPv6-bescherming
Torrents toegestaan
Geen firewall

Zoals je kunt zien, beide PIA en IPVanish zijn niet-loggende VPN-providers. Ze houden helemaal geen VPN-logboeken bij. Dit zijn onze belangrijkste criteria voor het beoordelen van de beveiliging / privacy van VPN-providers, en beide slagen met vlag en wimpel.

Wat betreft de andere functies, beide VPN’s hebben vergelijkbare codering en anonieme betalingsopties. Wat DNS-lekken betreft, hebben we geen lekken gedetecteerd met behulp van IPVanish-software, hoewel ze geen ingebouwde DNS-lekbescherming hebben ingebouwd, maar we geven PIA nog steeds de voorsprong daar.

Privé-internettoegang biedt ook een VPN-kill-switch (een geweldige beveiligingsfunctie die automatisch uw internetverbinding verbreekt als uw VPN-verbinding mislukt, zodat uw echte IP-adres niet per ongeluk wordt blootgesteld aan bittorrent of internet), evenals IPv6-lekbescherming ( een bekende Windows-fout). helaas IPVanish biedt deze functies niet.

Een gebied waar IPVanish valt echt op, is echter de opname van een Gratis NAT Firewall met hun VPN-service. Dit is een zeldzame en indrukwekkende functie die bij slechts enkele VPN-providers voorkomt. Het helpt voorkomen dat hackers, bots of malware uw computer bereiken via de VPN-tunnel, te beginnen met uw anonieme IP-adres. Het filtert gegevens die stroomopwaarts door de VPN-tunnel gaan om ervoor te zorgen dat het gegevens zijn die u hebt opgevraagd en niet iets kwaadaardigs.

Conclusie:
IPVanish maakt een indrukwekkende zaak met hun gratis NAT-firewallservice, maar met PIA’s VPN Kill-Switch, en DNS-lekbescherming evenals aanpasbare coderingssterkte geven ze de voorsprong. Uiteindelijk komt het er echter op neer welke functies voor u het belangrijkst zijn, aangezien DNS-lekbescherming en kill-switch-functionaliteit aan elke VPN kunnen worden toegevoegd met gratis software van derden, terwijl een VPN-firewall dat niet kan.
Beste beveiliging: privé-internettoegang (door een neus)

Serverlocaties en andere functies

IPVanish

 • 59+ landen met servers
 • 6 continenten met servers
 • 100+ verschillende steden
 • IP-rotatie zonder VPN-verbinding te verliezen
 • Geen gratis proxyservers
Privé-internettoegang

 • 10 landen met servers
 • 3 continenten met servers
 • 17+ verschillende steden
 • Geen IP-rotatie
 • Gratis proxyservers inbegrepen bij VPN

Duidelijk, IPVanish heeft een enorm voordeel in het aantal serverlocaties. Ze zijn in feite de snelst groeiende VPN-provider ter wereld en de 2e alleen voor HideMyAss VPN voor het totale aantal serverlocaties. PIA kan duidelijk niet concurreren op dat vlak en is tevreden om zich te beperken tot serverlocaties in 10 van de meest gewenste landen, waaronder de VS, het VK, Canada, Nederland, enz … Klik hier om de volledige lijst met serverlocaties van IPVanish te zien en landen!

IPVanish’s IP-rotatiefunctie maakt geplande omschakeling van uw aan VPN toegewezen IP-adres met een gespecificeerd interval mogelijk voor extra veiligheid. Dit kan down zijn zonder de verbinding met de VPN te verbreken of van server te wisselen. In plaats daarvan wijst IPVanish u eenvoudig nog een van de 14.000 IP’s toe die in hun bezit zijn terwijl ze nog verbonden zijn.

Privé-internettoegang biedt een extra functie die IPVanish niet biedt. Ze bevatten gratis proxyservers met hun VPN-pakket. Hiermee kunt u met behulp van de VPN een specifiek programma of protocol anonimiseren in plaats van uw volledige verbinding. Je kunt ze zelfs tegelijkertijd gebruiken, bijvoorbeeld om je torrent-client te verbinden via een Nederlandse proxyserver. Die verbinding zal bestaan ​​binnen de VPN-verbinding met een Amerikaanse server die uw hele computer beschermt. Netjes he?

Beste servers / functies: 59 landen zijn moeilijk te verslaan. IPVanish wint zeker!

VPN-snelheidstest: privé-internettoegang versus IPVanish

Overzicht:
Als je naar binnen gaat, moet je weten dat dit misschien geen eerlijk gevecht is. IPVanish is de enige VPN-provider ter wereld die beheert hun op tier-1 data backbone. Dit betekent dat IPVanish directe toegang heeft tot wereldwijde datasnelwegen die door hun moederbedrijf (Highwinds) zijn gebouwd in plaats van toegang te verlenen tot bandbreedte en servers zoals andere VPN’s. Dit betekent dat het enige dat de snelheid van IPVanish beperkt, de hoeveelheid bandbreedte is die ze bereid zijn toe te wijzen aan hun VPN-service, maar ze worden algemeen beschouwd als de snelste VPN-provider ter wereld. De meeste internetverbindingen van hun klanten zullen bij lange na niet snel genoeg zijn om volledig te profiteren van alle snelheid die IPVanish te bieden heeft.

Factoren die de resultaten van de snelheidstest beïnvloeden:
De snelheden die gebruikers zullen zien bij het gebruik van een VPN worden beïnvloed door vele factoren, waaronder:

 • Serverbelasting
 • Serverlocatie en afstand
 • Serverbandbreedte
 • Versleutelingssterkte van de VPN-verbinding
 • Bandbreedte van de normale internetverbinding van de gebruikers (onze test is uitgevoerd op een verbinding van 50 Mbps)

IPVanish snelheidstest

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, VS.

IPVanish Speed ​​Test California

IPVanish California Speed ​​Test USA

IPVanish snelheidstest Canada

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish Speed ​​Test Nederland

IPVanish Nederland Speed ​​Test

Private Internet Access Speed ​​Test

PIA NYC speedtest

Private Internet Access Speed ​​Test New York, Verenigde Staten

PIA-snelheidstest Californië

PIA Speed ​​Test California, VS.

Canada VPN-snelheidstest

PIA Speed ​​Test Toronto, Canada

Private Internet Access Nederland Speed ​​Test

PIA Speed ​​Test in Nederland

Snelheidstestanalyse:
Privé-internettoegang behoorlijk bewonderenswaardig, aangezien ze een van de meest betaalbare VPN-providers ter wereld zijn. Dat gezegd hebbende, IPVanish versloeg ze op elke locatie, in dezelfde gevallen bijna een verdubbeling van de snelheid van PIA. Elke VPN-provider moet meer dan snel genoeg zijn voor HD-videostreaming tussen continenten of het downloaden van torrents (op voorwaarde dat uw eigen internetverbinding snel genoeg is), maar als u de hoogst mogelijke snelheid belangrijk vindt, kunt u beter krijg IPVa&# 65279; nish, vooral als je ISP-verbinding 25 Mbps of sneller is.
Winnaar: IPVanish

Prijs en waarde

Privé-internettoegang heeft 2 vpn-pakketten die het overwegen waard zijn (het 6-maandenplan is slechts een paar dollar goedkoper dan het 12-maandenplan en mag nooit worden gekocht. Alle plannen bevatten alle VPN-functies en onbeperkte bandbreedte en gegevensoverdracht. De prijzen zijn:

 • 1 maand – $ 6,95 of
 • 1 jaar – $ 39,95 ($ 3,33 / maand).

Dit is wat mij betreft een ongelooflijke waarde en bijna ongeëvenaard door een andere VPN-provider van topkwaliteit. De enige die in de buurt komt, is Proxy.sh.

IPVanish aanbiedingen 3 VPN-pakketten allemaal met dezelfde functies en servers, met als enige verschil de duur van het abonnement:
1 maand – $ 10
3 maanden – $ 26,99
12 maanden – $ 77,99
($ 6,50 / maand)

Hun prijzen lijken erg op die van HideMyAss, hun grootste concurrent op het gebied van serverlocaties, maar IPvanish laat ze duidelijk verslaan met snelheid, torrent-vriendelijkheid en hun nieuwe No Logs-beleid.
Speciale aanbieding!!!! – Vanaf dit moment kunt u 20% extra besparen voor uw eerste drie factureringsperioden (tot 1 jaar)
Om de aanbieding te claimen, klikt u op de speciale aanbieding-link en wacht u 30-60 seconden voordat u uw informatie op de aanmeldingspagina typt. Je krijgt een pop-up met een aanbieding van 20%, klik om te claimen (geen extra stappen nodig) en meld je aan. De nieuwe prijs zal zijn $ 8 / maand of $ 62,39 / jaar.

Winnaar beste prijs: privé-internettoegang is een onverslaanbare waarde voor mensen met een beperkt budget, maar als extra servers of snelheid of belangrijk voor u zijn, is IPVanish een goede deal, vooral met de 20% korting op promotie!

Samenvatting en conclusies

IPVanish en Privé-internettoegang zijn twee van de beste VPN-providers ter wereld, dus we verwachtten geweldige dingen van deze onderlinge matchup en ze voldeden aan de hype. Beide zullen u vrij goed van dienst zijn voor bandbreedte-intensieve activiteiten zoals HD-videostreaming met Hulu of Netflix. Het Tier 1-datanetwerk van IPVanish zou u een beetje extra boost moeten geven als u denkt dat u het nodig heeft.

In onze tests waren beide concurrenten zeer nauw op elkaar afgestemd, waarbij elk op een paar gebieden opviel:

IPVanish was echt onder de indruk van snelheid en aantal serverlocaties (120+ en tellen)

Private Internet Access onderscheidt zich door hun extra beveiligingsfuncties (VPN-kill-switch en DNS-lekbescherming), evenals hun onverslaanbare prijzen en proxy-service gratis inbegrepen.

Dus welke VPN moet je kiezen? Dat komt echt neer op uw individuele behoeften, maar hier zijn onze gedachten:

U moet IPVanish kiezen als:

 • Snelheid is uw topprioriteit
 • Je internetverbinding is 40 Mbps+
 • Je hebt toegang nodig tot VPN-servers in veel verschillende landen
 • Je wilt Hulu of Netflix bekijken vanuit Azië, Afrika, Zuid-Amerika of Oost-Europa

Krijg IPVanish voor slechts $ 5,25 / maand

U moet privé-internettoegang kiezen als:

 • U heeft maximale beveiliging / anonimiteit nodig
 • Prijs is erg belangrijk voor je
 • Een paar serverlocaties zijn voldoende zolang ze zich op de juiste plaatsen bevinden (VS, Nederland, VK, Duitsland, Hong Kong)

Krijg privé-internettoegang voor slechts $ 3,33 / maand!

Gerelateerde artikelen die u mogelijk nuttig vindt:

 • IPVanish VPN-beoordeling
 • Private Internet Access Review
 • Torrent-installatiehandleidingen
  • Hoe Deluge anoniem te gebruiken
  • Anoniem gebruik van uTorrent
  • Hoe Vuze anoniem te gebruiken
  • Anonieme Bittorrent in 3 eenvoudige stappen

VPN-vergelijkingen:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish versus ExpressVPN
 • Privé-internettoegang versus Torguard
 • Privé-internettoegang versus ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (Beste Torrent-proxy)

Bedankt voor het lezen van deze VPN-vergelijking 🙂

IPVanish

Bezoek de site

7 dagen 100% restitutiebeleid

Privé-internettoegang

Bezoek de site

7 dagen 100% restitutiebeleid
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me