IPVanish VPN-beoordeling

IPVanish VPN Review (maart 2018)

IPvanish VPN is een van ‘s werelds meest populaire VPN-services, vooral voor torrent-downloads. Ze worden algemeen erkend als een van de snelste VPN-services ter wereld (mogelijk de snelste).


Wat nog belangrijker is, houd geen logboeken bij van de VPN-activiteit van hun klanten (er zijn maar een paar niet-loggende VPN’s ter wereld). Hun ‘Geen logbestanden-beleid ‘ betekent dat het vrijwel onmogelijk is om torrent-activiteit te herleiden tot een specifiek account. (Zeer anoniem)

IPvanish is geweldig voor torrents. Hun moederbedrijf (Highwinds) was een van de oorspronkelijke pioniers van de UseNet-technologie en heeft het delen van bestanden in hun bloed. Ze zouden op uw VPN-shortlist moeten staan. Bijwerken: In 2017 werd IPVanish overgenomen door Stackpath, die ook eigenaar is van de ongelooflijk populaire Mac VPN-service Cloak. De servicekwaliteit blijft hoog en dit zou in de toekomst nog meer productinnovatie moeten stimuleren.

IPVanish heeft een terugbetalingsbeleid van 7 dagen voor 100% waarmee u hun service een week lang zonder risico kunt proberen (u kunt een volledige terugbetaling aanvragen als u niet volledig tevreden bent).

Beste aanbieding: Op het moment van dit bericht biedt IPVanish 46% korting op korting wanneer u 1 jaar VPN-service koopt.

IPVanish-profiel

IPVanish bedrijfsprofiel

Gevestigd in de Verenigde Staten
Bekend om zijn hoge snelheden
Torrent vriendelijk

Normale prijs: $ 10 / maand
Beste aanbieding: $ 6,49 / maand (Aanbieding krijgen)

IPvanish Review: functies

IPVanish heeft uitstekende specificaties. Hier volgen enkele belangrijke kenmerken

 • Geen VPN-logboeken (Dit is zeldzaam en erg goed voor anonieme torrents)
 • Extreem hoge snelheden: Tier-1 datanetwerk (snelste)
 • 256-bit encryptie (Dezelfde sterkte als US Military)
 • Globaal netwerk: 230+ servers in meer dan 69 landen
 • Aangepaste VPN-software: (1-klik VPN-verbinding voor Mac / Windows / iPhone)
 • Gratis NAT Firewall inbegrepen!
 • Onbeperkte Bandbreedte (geen maandelijkse limieten)
 • Zo laag als $ 6,49 / maand!

IPvanish VPN heeft veel servers en IP-adressen om uit te kiezen en beschermt uw privacy
Als jij het type persoon bent dat naar opties en anonimiteit hunkert, biedt IPVanish dat in schoppen. Uw IP kan afkomstig zijn uit een van de meer dan 70 landen en ongeveer 20 verschillende staten in de Verenigde Staten alleen. Ze houden ook geen VPN-logboeken bij, dus ze volgen, registreren of bewaken uw gebruik niet.

IPVanish heeft uitstekende technische ondersteuning:
Toen ik me voor het eerst aanmeldde voor IPVanish, had ik technische problemen die volledig niets te maken hadden met hun software (een beschadigde Windows-installatie) en technische ondersteuning was behulpzaam totdat het probleem volledig was opgelost. De reactietijden voor technische vragen waren voor mij altijd minder dan 24 uur, wat veel beter is dan veel van de VPN-services die ik heb geprobeerd.

Sindsdien hebben ze 24/7 live chat-ondersteuning toegevoegd, dus als je technische problemen hebt met IPvanish, kunnen ze snel en gemakkelijk worden opgelost.

IPVanish VPN is snel. Het is eigenlijk de snelste die we hebben getest!
Wanneer u verbinding maakt met IPvanish, zult u zelden serverbelastingen zien van meer dan 20% in de Verenigde Staten. De meeste VPN-providers leasen hun gegevensverbindingen, maar IPVanish bezit er zelf een internationaal glasvezel datanetwerk wat betekent dat u op topsnelheden bandbreedte van het hoogste niveau krijgt! Kom meer te weten!

IPVanish Review: software

IPVanish’s software is een no-nonsense aangelegenheid, maar het werkt gewoon. Altijd.
Andere VPN’s vertonen valse verbindingen of onverklaarbare verbroken verbindingen. We hebben dergelijke problemen niet gehad met IPVanish. Met hun software kunt u snel en gemakkelijk kiezen uit 4 VPN-protocollen en ongeveer 100 serverlocaties.

Zoals u aan de rechterkant kunt zien, hoeft u alleen maar verbinding te maken met IPVanish:
 1. Selecteer een server
 2. Selecteer een VPN-protocol
 3. Klik op Connect

De IPVanish-software is echt zo eenvoudig te gebruiken, en het beste is dat je de andere VPN-protocollen niet eens handmatig hoeft in te stellen, je hoeft alleen OpenVPN in te stellen en de andere opties werken automatisch vanuit de software.

IPvanish biedt u ook een pingtijd voor de server voor elke server in de lijst, die u helpt de snelste beschikbare optie te kiezen.

De VPN-serverlijst is gesorteerd op land en vervolgens per stad in dat land, waardoor het vinden van de server van uw keuze een fluitje van een cent is.

IPVanish biedt een mooie balans tussen functies en eenvoud die voor de meeste gebruikers voldoende zal zijn, laten we nu eens kijken naar snelheid:

Afbeelding

IPVanish Review: snelheidstest

IPvanish biedt Gigabit + serversnelheden op meer dan 100 locaties over de hele wereld, en de grafische weergave rechts bewijst het. IPVanish levert zelfs hogere snelheden op sommige buitenlandse servers dan Amerikaanse servers (waarschijnlijk vanwege een lagere serverbelasting in die landen.)

IPVanish is een van de weinige VPN-providers ter wereld met een eigen Tier-1 datanetwerk. Dit komt omdat hun moederbedrijf (Highwinds) een grote wereldwijde CDN (Content Delivery Network) -provider is.

Vanwege dit netwerkvoordeel kan IPVanish hogere snelheden en lagere latentie bieden dan bijna elke andere VPN-provider.

Verwant: We hebben de snelste VPN’s voor torrenting getest

Als snelheid de belangrijkste overweging is bij uw VPN-beslissing, dan is IPVanish uw beste optie. (En dankzij hun terugbetalingsbeleid van 7 dagen kunt u hun server proberen met minimaal risico).

Kortom: IPVanish is de snelste VPN-service die we hebben getest!

Bekijk de laatste prijzen en aanbiedingen »

Snelheidstest uit Montreal Canada

IPVanish Server Montreal, Canada

IPVanish-snelheidstest uit Arizona, VS.

Arizona, VS.

IPVanish-snelheidstest van VPN-server in Londen, VK

Londen, Verenigd Koninkrijk

IPVanish-beveiliging en privacy

IPVanish is echt een geworden "klant eerst" VPN-provider. Ik heb verschillende gesprekken gevoerd met IPVanish-medewerkers en het is duidelijk dat hun # 1-focus voldoet aan de behoeften van hun klanten tegen de best mogelijke prijs.

IPVanish Logging-beleid
U vroeg en IPVanish antwoordde. IPVanish heeft nooit gebruikslogboeken bijgehouden of bezochte websites bezocht, maar vanaf april 2014, IPVanish is nu geen logs VPN-service. Ze houden zelfs geen verbindingslogboeken bij (verbindingstijd en IP-adres in / uit + gegevens overgedragen).

De gemiddelde internetgebruiker wordt veel meer veiligheidsbewust en met de onthulling van NSA-misbruiken in het afgelopen decennium is anonimiteit een groot probleem bij consumenten die op zoek zijn naar een VPN. Nu IPVanish helemaal geen logboeken bijhoudt, kunnen hun klanten erop vertrouwen dat hun privacy en anonimiteit zijn gegarandeerd.

IPVanish-beveiliging en -versleuteling
IPVanish biedt alle belangrijke VPN-protocollen (PPTP, IPSEC / L2TP en OpenVPN). OpenVPN is het industriestandaard VPN-protocol (zelfs gebruikt door het Amerikaanse leger en de overheid) en IPVanish gebruikt het AES-coderingsalgoritme in combinatie met OpenVPN voor maximale beveiliging. Er wordt rekening gehouden met hun 128-bits coderingssterkte onbreekbaar volgens de huidige computerstandaarden.

IPVanish NAT Firewall gratis inbegrepen!
IPVanish is een van de weinige VPN-providers die hun klanten een NAT-firewall bieden. Dit is een beveiligingsmaatregel die al het inkomende verkeer op uw VPN-verbinding filtert. Het filtert alle ongevraagde datapakketten, zodat een hacker uw computer niet kan bereiken via IPVanish’s VPN-tunnel. Deze functie op zichzelf onderscheidt IPVanish echt van de rest.

DNS-lekbescherming en verbindingskwaliteit
We vonden geen dns-lekken met IPVanish tijdens onze tests met dnsleaktest.com. We hebben tijdens onze testperiode ook niet per ongeluk de verbinding verbroken of de verbinding verbroken. Dit is een bewijs van de kwaliteit en expertise van het technische team van IPVanish en hun VPN-implementatie. We raden nog steeds aan om software van derden te gebruiken om te beschermen tegen verbroken VPN-verbindingen in het onwaarschijnlijke geval van een verbroken verbinding.

IPVanish voor Torrenting

Als je deze website hebt gevonden, is de kans groot dat anonieme torrents een prioriteit voor je zijn, en een deel van de reden waarom je op zoek bent naar een hoogwaardige VPN-provider. Het goede nieuws is IPVanish is geweldig voor Torrents! Als je de beste VPN voor torrents probeert te vinden, zijn er 4 hoofdfuncties die je VPN zou moeten hebben:

 1. Geen logboeken
 2. Torrents zijn specifiek toegestaan
 3. Snelle snelheden
 4. Sokken5 Proxy

IPvanish heeft alle 4 deze functies. Bekijk de IPVanish FAQ om snel hun p2p-beleid en logboekbeleid te bevestigen, en bekijk onze IPVanish-snelheidstests hierboven voor een idee van de snelheid van hun netwerk.

We hebben zelfs meer dan 100% van onze toegewezen bandbreedte gekregen van onze ISP (de VPN-tunnel heeft de stroomafwaartse beperking door onze kabel-ISP verstoord). We hadden de kans om met een IPVanish-vertegenwoordiger te spreken, en hij vertelde ons dat IPVanish in staat is tot nog snellere verbindingen, en veel gebruikers hebben snelheden gemeld in het bereik van 50-100 mbps met IPVanish.

Veel gebruikers weten dit niet, maar IPVanish heeft het delen van bestanden in zijn bloed. Het moederbedrijf van IPVanish (Highwinds Network Group) bezit een van de grootste Content Delivery Networks (CDN) en gegevensbackbone’s ter wereld (vandaar de hoge snelheden). De oprichter van IPVanish was ook een pionier op het gebied van UseNet / NewsGroup-technologie en levert nog steeds het netwerk voor een groot deel van het Usenet-verkeer online.

IPVanish geeft om de beveiliging / privacybehoeften van hun klanten
Waar andere VPN’s zijn verhuisd om de privacy van gebruikers te beperken, breidt IPVanish eigenlijk de vrijheden uit die aan hun gebruikers worden geboden. IPVanish heeft onlangs het logboekbeleid gewijzigd om te behouden geen enkele logs en ze hebben nog andere privacy- / beveiligingsfuncties in de maak voor een toekomstige softwareversie.
Bezoek IPVanish

IPVanish omvat Socks5 Proxy-server (zero-log)

In oktober 2016 kondigde IPVanish aan dat ze nu een onbeperkte SOCKS5 Proxy-service zouden opnemen met alle VPN-abonnementen, en de file-sharers verheugden zich. Een torrent-proxy zonder logboek is een van de meest gevraagde functies voor liefhebbers van torrent, en de populariteit van IPVanish explodeerde toen de functie werd toegevoegd.

De proxyserver van IPVanish is een high-speed cluster in Nederland. Het houdt geen logboeken bij en maakt torrenting mogelijk.

SOCKS-proxy voor torrents (voordelen)

 • Sneller dan VPN (geen codering). Verbergt nog steeds uw torrent IP-adres
 • Dubbele bescherming (voer proxy uit in uw VPN voor 2 IP-switches)
 • Aparte browser en torrent-IP. Torrent-client gebruikt proxy-IP, browser gebruikt VPN-IP
 • Leid uw torrent-verkeer afzonderlijk. Alleen torrents gebruiken SOCKS-proxytunnel

IPVanish-proxy gebruiken voor Torrents

Hier is de snelstartgids om je torrents te verbergen met IPVanish’s Socks5 Proxy.

Stap # 1: Meld u aan voor IPVanish (als u dat nog niet heeft gedaan)

Meld u aan voor IPVanish.

Stap # 2: Verkrijg uw SOCKS login / wachtwoord

Nadat u zich heeft aangemeld voor IPVanish, ontvangt u een link om uw VPN-gebruikersnaam / wachtwoord te kiezen. Maar om veiligheidsredenen gebruikt IPVanish niet dezelfde inloggegevens voor de proxyserver. U heeft uw proxy-login / wachtwoord gegenereerd in uw IPVanish-accountpaneel.

1. Ga naar IPVanish.com en log in op uw account
2. Klik in uw accountvenster op het tabblad ‘SOCKS5 Proxy’
3. Je ziet je proxy gebruikersnaam / wachtwoord. U kunt ook op de ‘reset’-knop klikken om een ​​nieuwe login te genereren.

IPVanish-accountpaneel Socks Proxy-wachtwoord

Ontvang uw IPVanish Proxy-gebruikersnaam / wachtwoord in uw IPVanish-accountpaneel

4. Laat dit tabblad open zodat u de gebruikersnaam / wachtwoord / hostnaam in de volgende stap gemakkelijk kunt kopiëren.

Hier is de informatie die je nodig hebt om de proxy in je torrent-client in te stellen:

 • Gebruikersnaam wachtwoord (die je hebt gekregen vanuit je accountvenster)
 • Hostnaam: ams.socks.ipvanish.com
 • Poort: 1080(Belangrijk)

Utorrent Setup

Om uw uTorrent-proxy-instellingen te wijzigen, gaat u naar: Menu > Opties > Voorkeuren > Verbinding

Uw instellingen moeten overeenkomen met de onderstaande instellingen. Als u handmatig een poort doorstuurt via uw router (in plaats van UPnP te gebruiken), specificeert u die poort en schakelt u ‘Willekeurige poort elke start uit’ uit. Raadpleeg onze Anonieme Utorrent-gids voor meer informatie over deze instellingen en andere instellingsopties (zoals het toevoegen van codering).

uTorrent-instellingen voor IPVanish SOCKS-proxy

uTorrent-instellingen voor IPVanish SOCKS-proxy

Vuze Setup

Open het Vuze-optiemenu op Menu > Hulpmiddelen > Opties

1. Ga naar het tabblad ‘Modus’ en zorg ervoor dat Vuze in de ‘Geavanceerde’ gebruikersmodus staat.
2. Ga naar het tabblad ‘Verbinding’. Druk op de driehoekige schakelaar naar links om het vervolgkeuzemenu te openen
3. Klik op het tabblad ‘Proxy’
4. Stem de instellingen af ​​op de onderstaande afbeelding (vul uw proxy gebruikersnaam / wachtwoord in)

IPVanish proxy-instellingen voor Vuze

Start Vuze opnieuw op als je down bent. Ga vervolgens terug naar de Proxy-instellingen en klik op de knop ‘SOCKS testen’ om te controleren of uw configuratie werkt. Daarna is het altijd een goed idee om je setup opnieuw te verifiëren met een ‘Controleer torrent IP-tool’.

Zie onze complete gids: Hoe Vuze anoniem te gebruiken

Prijzen en kortingen voor IPVanish

IPVanish beperkt of onthoudt geen functies van verschillende VPN-abonnementen, maar biedt één VPN-abonnement met alle functies inbegrepen en Onbeperkte Bandbreedte op hun razendsnelle netwerk. Het IPVanish VPN-abonnement is beschikbaar in 3 verschillende abonnementslengtes: 1 maand, 3 maanden, 1 jaar.

IPVanish-prijzen:
1 maand – $ 10 / maand
3 maanden – $ 8,99 / maand
12 maanden – $ 6,49 / maand

We denken dat IPVanish een uitstekende waarde is. Ze zijn een eersteklas VPN-service met gemiddelde prijzen. Ze hebben ook een geld-terug-garantie van 7 dagen, dus u kunt hun service gratis proberen en kosteloos annuleren als u niet helemaal tevreden bent.

IPVanish kortingen en couponcodes: Bespaar 46% bij aankoop van een jaarabonnement *
* Besparingen ten opzichte van de maandelijkse prijs van $ 10

IPVanish VPN Review: samenvatting

Als je de hele recensie tot nu toe hebt gelezen (het is ok als je dat niet hebt gedaan), zal het duidelijk zijn dat we behoorlijk onder de indruk zijn van IPVanish’s VPN-service. IPVanish is eigendom van een enorme onderneming met enorme financiële middelen en breedbandinfrastructuur. Als gevolg hiervan hebben ze het geld, de motivatie en de expertise om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Onze favoriete functies:

 • Superhoge snelheden, snel netwerk
 • Geen logboeken. Helemaal anoniem
 • Uitstekende klantenservice / technische ondersteuning
 • Amerikaans bedrijf (wettelijk verplicht om hun privacygaranties te handhaven)
 • Tal van servers / locaties
 • Geen DNS-lekken, geen onbedoelde verbroken verbindingen
 • Zeer redelijke prijzen
 • Kill-Switch (zomer toegevoegd, 2016)
 • SOCKS5-proxy inbegrepen (toegevoegd oktober 2016)

We wensen IPVanish Had:
In eerdere versies van deze recensie hadden we een verlanglijstje met 3 dingen waarvan we wilden dat IPVanish het zou toevoegen:

 • Kill-switch beveiligingsfunctie
 • SOCKS5 Proxy (geweldig voor snellere torrents)
 • ‘Favoriete servers’ functie in software

UPDATE … IPVanish luisterde! Vanaf de herfst van 2016 is elk van deze functies toegevoegd aan de toch al uitstekende service van IPVanish. Ze hebben ook het aantal gelijktijdig beveiligde apparaten gewijzigd in 5 (van 2).

IPVanish-prestatiescores

Kenmerken: 10/10
Ondersteuning: 10/10
Snelheid en prestaties: 10/10
Prijs en betalingsmogelijkheden: 9/10
Totaalscore: 95% (A +)
Bezoek IPVanish

IPVanish VPN 14 maart 2018 95/100 sterren
VPN-service

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map