ExpressVPN Torrent-gids

ExpressVPN is een populaire (maar dure) premium VPN-provider. Ze staan ​​torrents / p2p toe, maar is ExpressVPN goed voor het downloaden van torrents en torrent? Dat is wat we in dit artikel zullen behandelen.

We bespreken:

 • De topfuncties van ExpressVPN
 • Hun loggingbeleid (privacybeleid)
 • Staat ExpressVPN torrents toe?
 • Hoe kun je ExpressVPN gebruiken met uTorrent, Vuze of Deluge
 • Zijn er betere (of goedkopere) ExpressVPN-alternatieven?

Laten we beginnen.

Afbeelding

ExpressVPN staat torrents / p2p toe, maar zijn ze je beste keuze?

Inleiding tot ExpressVPN

ExpressVPN is een premium VPN-service op de Britse Maagdeneilanden (BVI). Ze staan ​​bekend om hun hoge snelheden, uitstekende software en solide technische ondersteuning. Dit heeft natuurlijk ook een prijs, en zelfs hun goedkoopste abonnement is meer dan $ 8 / maand.

Dit zijn de redenen waarom mensen ervoor kiezen om zich te abonneren op ExpressVPN…

Snel: ExpressVPN beweert de snelste VPN ter wereld te zijn. Ik weet niet zeker of dat waar is, maar ze zijn absoluut bovengemiddeld qua snelheden. De servers zijn relatief dunbevolkt.

Uitstekende software: De aangepaste VPN-software van ExpressVPN (Mac, Windows, iOS, Android) is van topkwaliteit. Het behoort absoluut tot de 4 of 5 beste overal en hun mobiele client valt echt op in vergelijking met concurrenten.

Top ExpressVPN-functies

 • 256-bit encryptie: (hoogste sterkte)
 • 4 VPN-protocollen: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Dodemansknop: (een kill-switch beveiligingsfunctie die handig is voor torrents. Het voorkomt ip-lekken als de vpn faalt)
 • Geen IP-adreslogboeken: (Dit is goed voor torrent-privacy, maar het is nog steeds geen echte ‘Zero-log’ VPN.
 • Aangepaste VPN-software: Uitstekende VPN-client beschikbaar voor alle grote platforms

Staat ExpressVPN Torrents toe?

Dit is de belangrijkste vraag die je moet beantwoorden als je overweegt een VPN voor torrents te kopen. We vroegen hun technische ondersteuning rechtstreeks of ExpressVPN p2p / torrents toestaat.

Het antwoord?
Ja. ExpressVPN staat torreting en p2p-bestandsdeling toe

Beperkingen:
ExpressVPN beperkt p2p / torrent-downloads niet tot specifieke serverlocaties. U kunt elke gewenste server of land gebruiken.

Logboekbeleid / Privacybeleid van ExpressVPN

Als je een van de andere handleidingen in de Torrent VPN-gids hebt gelezen, weet je dat onze # 1 screeningcriteria bij het kiezen van een torrent-vriendelijke VPN zijn:

"Houdt de VPN logboeken bij?"

Over het algemeen bevelen we alleen echte ‘Zero-Log’ VPN-providers aan voor het downloaden van torrents, omdat ze het hoogste niveau van privacy bieden (zonder extra kosten).

De logs waar we het meest om geven, zijn IP-adreslogboeken (registreert de VPN vanaf welk IP-adres u toegang krijgt tot hun servers en vanaf welk IP-adres u bent toegewezen).

Het blijkt dat de ExpressVPN enkele minimale verbindingslogboeken bijhoudt, maar deze bevatten mogelijk alleen informatie zoals:

 • De duur van de verbinding
 • De hoeveelheid overgedragen gegevens (in KB)
 • Het gebruikte protocol, enz…

Dus hoe zit het met IP-adressen?

Helaas is het antwoord niet helemaal duidelijk. In het verleden heeft ExpressVPN verklaard dat ze geen IP-adressen loggen, hoe dan ook Servicevoorwaarden vermeld momenteel helemaal geen IP-adressen. De enige vermelding van hun registratiebeleid staat op een van hun bestemmingspagina’s:

Afbeelding

Zoals je kunt zien, is de lijst met dingen die ze niet duidelijk loggen geeft geen IP-adressen weer. We kunnen alleen aannemen dat dit betekent dat ExpressVPN niet echt een ‘Logless’ VPN is, tenzij ze zich publiekelijk verbinden aan een dergelijk beleid in hun privacybeleid.

ExpressVPN-alternatieven

ExpressVPN staat torrents toe, maar er zijn enkele redenen waarom u misschien alternatieven wilt overwegen:

 1. ExpressVPN houdt wel metadatalogs bij, dus ze zijn geen echt log-vrije VPN
 2. ExpressVPN is duur. Abonnementen voor 1 jaar kosten bijna 3x zoveel als PIA (wat slechts $ 3,33 / maand kost)

Hier zijn enkele uitstekende alternatieven voor ExpressVPN die we echt leuk vinden…

NordVPN (Bespaar 75%)

Afbeelding

Zero Logs
256-bits codering
Inclusief sokken5 proxy
SmartDNS ingebouwd
Werkt met Netflix

NordVPN downloaden »

NordVPN is snel onze favoriete allround VPN geworden. Het doet alles en voor een goedkopere prijs dan zelfs korting VPN’s zoals Private Internet Access.

NordVPN is volledig compatibel met Netflix (en meer dan 50 andere streamingdiensten). Ze zijn een van de weinige overgebleven VPN’s die niet wordt geblokkeerd door populaire streamingdiensten. NordVPN bevat ook Socks5 proxy-service (perfect voor torrents) op meer dan 10 locaties. Bekijk onze installatiehandleidingen voor een volledige tutorial over hoe je alles instelt.

Oh, en heb ik al gezegd de 30 dagen 100% restitutiegarantie waarmee u in principe zonder risico bent?

Hier is hoe NordVPN zich verhoudt tot expressVPN

 • Meer dan 70% goedkoper (vergelijking van de best geadverteerde deal voor elk)
 • Beide werken met Netflix en andere streamingdiensten (Express vereist extra setup)
 • NordVPN is Zero-Log (Express niet) maar de servers van ExpressVPN zijn sneller
 • Lees onze NordVPN Review voor een compleet overzicht van software, snelheid en configuratie

IPVanish

Afbeelding

Zero Logs
256-bits codering
Inclusief sokken5 proxy

IPVanish is het meest logische alternatief voor ExpressVPN, omdat ze qua functies erg op elkaar lijken.

IPVanish heeft servers in meer dan 70 landen, uitstekende software en goede technische ondersteuning. IPVanish is ook extreem snel (waarschijnlijk zelfs sneller) –> Lees onze IPVanish-recensie

Maar hier verschillen ze:

 • IPVanish bevat een SOCKS5 torrent proxy-service (ExpressVPN niet)
 • IPVanish heeft een echt ‘Zero-Log’-beleid (ExpressVPN niet)
 • IPVanish begint bij $ 6,49 / maand (het beste aanbod van ExpressVPN is $ 8,32 / maand)

Privé-internettoegang

Afbeelding

Zero Logs
256-bits codering
Inclusief sokken5 proxy
$ 3,33 / maand (1 jaar)

Ontvang PIA voor $ 3,33 / m

Privé-internettoegang biedt bijna alle voordelen van IPVanish. Natuurlijk zijn ze niet zo snel en hun software is niet zo gepolijst, maar PIA heeft nog steeds meer dan 1 miljoen abonnees.

Waarom? ikhet is een geweldige deal!

Met onbeperkte bandbreedteplannen vanaf $ 3,33 / maand, is het moeilijk om een ​​betere prijs te vinden voor een VPN met zoveel functies.

We hebben ook speciale torrent-installatiehandleidingen voor privé-internettoegang (vanwege hun enorme populariteit). Bekijk ze voor: uTorrent, Vuze, Deluge, PIA torrent-gids

Torrents veilig downloaden met ExpressVPN

ExpressVPN biedt alleen VPN-service (ze hebben geen Socks5 torrent-proxy zoals IPVanish en PIA). Mogelijk bent u geïnteresseerd in het leren gebruiken van een proxy voor torrents of de voordelen van een VPN versus proxy.

Het gebruik van een VPN om uw torrents te anonimiseren is heel eenvoudig, maar hier volgen enkele tips om uw privacy met ExpressVPN te maximaliseren.

Tip # 1 – Gebruik een torrent-vriendelijke serverlocatie

ExpressVPN beperkt p2p-activiteit niet tot specifieke servers, maar ze geven er waarschijnlijk de voorkeur aan dat u niet torrent vanaf bepaalde serverlocaties (zoals de Verenigde Staten of het VK).

Goede serverlocaties voor torrenting zijn onder meer: ​​Canada, Nederland, Luxemburg en Zwitserland.

Tip # 2 – Activeer de Kill-Switch

Als je een VPN gebruikt als je primaire methode voor anonieme torrenting, moet je altijd de VPN kill-switch activeren.

Een kill-switch is een software-optie die alle internetactiviteiten op uw apparaat zal beëindigen in het onwaarschijnlijke geval van een verbroken VPN-verbinding (verbroken). De enige manier om internettoegang te herstellen is door 1 – opnieuw verbinding te maken met de VPN of 2 – uw netwerkadapter opnieuw in te stellen.

De kill-switch van ExpressVPN bevindt zich in de software-instellingen onder het tabblad ‘Algemeen’. Vink gewoon het vakje aan met het label:

Schakel Network Lock in (Internet Kill Switch)

En je zou goed moeten zijn om te gaan. U kunt ook optioneel beslissen of u uw computer toegankelijk wilt maken voor andere apparaten in uw netwerk terwijl u verbonden bent met expressVPN. Hoe dan ook, het heeft geen invloed op uw beveiliging tijdens torrenting.

ExpressVPN kill-switch

Activeer de ‘kill-switch’ van ExpressVPN om onbedoelde IP-lekken tijdens torrenting te voorkomen.

Tip # 3 – Maak altijd verbinding met ExpressVPN voordat je je torrent-client opent

Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is verbazingwekkend hoeveel mensen deze simpele fout maken. Je moet altijd verbinding maken met je VPN voordat je je client opent en de verbinding niet verbreken voordat je de torrent-software afsluit. Dit geldt nog steeds, zelfs als u geen actieve downloads heeft.

Als je een extra beveiligingslaag wilt, kun je Vuze gebruiken als je torrent-client. Vuze heeft een coole ‘Interface Bind’-functie waarmee je zelfs geen torrents kunt downloaden, tenzij de VPN-tunnel actief is. Lees onze Vuze setup-tutorial.

Torrent-clientgidsen voor ExpressVPN

ExpressVPN werkt met elke grote torrent-client en er is geen speciale configuratie vereist in uw torrent-software. Maak eenvoudig verbinding met de VPN-server van uw keuze, zet de Kill-Switch aan en begin met het downloaden van torrents.

Maar elke torrent-client heeft zijn eigen specifieke kenmerken en functionaliteit, dus hebben we een installatiehandleiding samengesteld voor de meest populaire. Dit zal u helpen om maximale privacy, de hoogst mogelijke snelheden te garanderen en uw torrent-instellingen op lekken te testen.

Torrent-installatiehandleidingen:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • Zondvloed
 • QBittorrent
 • Tixati
 • uTorrent
 • Vuze

Bijgewerkt 14 maart 2018 door BBVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me