Privé-internettoegang versus HideMyAss (logs / snelheid / beveiliging)

Privé-internettoegang versus Hidemyass

Privé-internettoegang en HideMyAss Pro VPN zijn twee van de meest populaire VPN-services ter wereld, maar om heel verschillende redenen. Hoewel beide uitstekende services zijn, valt een van de twee echt op als het gaat om de behoeften van Bittorrent-gebruikers.


Lees onze volledige VPN-vergelijking hieronder om te zien welke van deze zwaargewichten bovenaan komt (hint: het komt niet eens zo dichtbij).

Bedrijfsprofielen & Functieoverzicht

Laten we eerst snel kijken naar de specificaties en functies van elke VPN, zodat we een beter idee kunnen krijgen van waar we mee werken.

Privé-internettoegang

Afbeelding

Kenmerken
Gevestigd in de Verenigde Staten
Geen activiteitenlogboeken
Geen metagegevens (verbindingslogboeken)
Servers in 24 landen

Prijzen
1 maand – $ 6,95
Beste aanbieding: 1 jaar voor $ 3,33 / m

Alle functies & Prijzen

HideMyAss

Afbeelding

Kenmerken
Gevestigd in het VK
Geen activiteitenlogboeken
Registreert metagegevens (verbindingslogboeken) gedurende 6 maanden
Servers in 221 landen (bijna elke VPN)

Prijzen
1 maand – $ 11,52
Beste aanbieding: 1 jaar voor $ 6,55 / m

Alle functies & Prijzen

Een VPN kiezen (de belangrijkste factoren)

Alle VPN-services bieden codering en kunnen uw IP-adres verbergen. Daar houden de overeenkomsten op. Er zijn verschillende factoren die bepalen hoe goed een VPN presteert voor anonieme torrenting. Hier is onze lijst met de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN:

Belangrijkste VPN-functies (voor torrenting)

 1. Logboekbeleid – Houdt de VPN logboeken bij? Hoe lang? Welke informatie ze bijhouden?
 2. Snelheid – meer snelheid is natuurlijk beter
 3. Torrent-vriendelijkheid – Verwelkomt de VPN echt bittorrent-gebruikers of annuleert accounts voor torrent-activiteit?
 4. Veiligheid – Encryptiesterkte is belangrijk. Bevat de VPN ook een kill-schakelaar & privé DNS-servers
 5. Andere handige functies – SOCKS5-proxy’s, op maat geconfigureerde torrent-clients, voor p2p geoptimaliseerde servers, enz…

We gaan Hidemyass en Private Internet Access op al deze criteria een voor een vergelijken. Laten we het doen.

Privacy- / registratiebeleid

Hier zullen we kijken naar welke informatie (indien aanwezig) elke VPN logt over uw activiteit, verbindingsgeschiedenis en downloads.

Privé-internettoegang

PIA is gevestigd in de Verenigde Staten, waar wetten voor gegevensbewaring niet van toepassing zijn op VPN-providers.

Logboekbeleid: Private Internet Access stelt dat ze geen activiteitenlogs bijhouden, noch sessiegeschiedenis of metagegevens bewaken of opnemen. Dit betekent dat ze uw IP-adresgeschiedenis, verbindingsgeschiedenis of hoeveelheid overgedragen gegevens niet registreren. Ze zijn een echte niet-loggende VPN.

Hidemyass

Hidemyass is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is onderworpen aan de Britse wetten voor het bewaren van gegevens (die wel van toepassing zijn op VPN’s).

Logboekbeleid: Hidemyass heeft bevestigd dat ze, hoewel ze uw VPN-activiteit niet rechtstreeks volgen, wel 2-3 maanden logboeken bijhouden. Deze logboeken bevatten uw IP-adresgeschiedenis en de hoeveelheid overgedragen gegevens. Als gevolg hiervan kunnen ze DMCA-kennisgevingen doorsturen en dat is bekend.

Analyse:
PIA is een echte niet-loggende VPN-provider. Dit is het optimale privacyniveau voor bittorrent-gebruikers, en het is iets waar Hidemyass simpelweg niet aan kan tippen omdat ze volgens de Britse wetgeving voor gegevensbewaring verplicht zijn om metadata van de sessiegeschiedenis van hun klanten vast te leggen. PIA wint hier groot.

WINNAAR: privé-internettoegang

Bezoek de site

Veiligheid

Laten we eens kijken naar de coderingssterkte, IP-lekken en extra beveiligingsfuncties…

Privé-internettoegang

Tunnelversleuteling: tot 256-bit AES (industriestandaard)
Handdrukversleuteling: 4096-bits sleutels (uitstekend)
Aangepaste coderingsinstellingen: Ja

Extra beveiligingsfuncties:

 • IPv6-lekbescherming
 • DNS-lekbescherming
 • VPN Kill-Switch (voorkom IP-lekken als VPN uitvalt)

Hidemyass

Tunnelversleuteling: tot 256-bit AES (industriestandaard)
Handdrukversleuteling: 2048-bits sleutels (goed)
Aangepaste coderingsinstellingen: Nee

Extra beveiligingsfuncties:

 • Secure IP-Bind (kill-switch)

Analyse:
Private Internet Access wint ook deze ronde. Deze software heeft ingebouwde bescherming voor de 3 meest voorkomende IP-lekken. U kunt kiezen welke u wilt inschakelen in het menu met geavanceerde instellingen van hun software. DNS-lekbescherming is vooral handig omdat het ervoor zorgt dat de DNS-servers van uw internetprovider nooit worden gebruikt (als u DNS-lekken niet blokkeert, kan uw ISP uw webgeschiedenis nog steeds controleren).

Bovendien heeft PIA een aantal van de beste codering in de branche (en het is volledig aanpasbaar in de geavanceerde coderingsinstellingen van PIA’s desktopsoftware). Hiermee kunt u de perfecte combinatie van beveiliging en snelheid afstemmen (afhankelijk van uw behoeften) of gewoon de aanbevolen instellingen gebruiken.
Privé-internettoegang beperkt HMA op bijna elke beveiligingsfunctie.

WINNAAR: privé-internettoegang

Bezoek de site

Torrent / p2p Vriendelijkheid

Veel VPN’s zeggen dat ze torrents toestaan, om later accounts voor torrent-activiteiten te annuleren of op te schorten. Sommige VPN’s zijn vanaf de grond opgebouwd om torrent-vriendelijker te zijn dan andere.

Privé-internettoegang

Private Internet Access is een van de meest torrent-vriendelijke VPN-providers die we hebben getest. Ze beperken de torrent-activiteit niet tot specifieke servers (hoewel u er waarschijnlijk de voorkeur aan geeft om bij niet-Amerikaanse / Britse servers te blijven).

Zoals alle gerenommeerde VPN’s ondersteunt of ondersteunt PIA geen illegale downloads (wij ook niet). Wat u ook downloadt, ze kunnen echter geen online activiteiten linken aan specifieke accounts of gebruikers.

Omdat ze uw verbindingsgeschiedenis of VPN-activiteit niet monitoren of loggen, is het onmogelijk om torrent-downloads naar een specifiek vpn-account te herleiden. (en er kunnen tientallen of honderden gebruikers zijn die dezelfde VPN-server delen).

Hidemyass

Hidemyass blokkeert niet specifiek torrents / p2p-toegang op hun netwerk. In hun Servicevoorwaarden staat dat ze accounts voor illegale activiteiten zullen annuleren.

Deze thread geeft je een beter idee van hun torrentbeleid in de praktijk.

Belangrijke notitie: HMA heeft de mogelijkheid om torrent-downloads naar specifieke accounts te traceren omdat ze verbindingslogboeken voor elk account bijhouden. Dit betekent dat ze accounts kunnen (en doen) opschorten / annuleren als u ervoor kiest om minder-dan-legale bestanden te downloaden.

Snelheid (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting is een activiteit met een hoge bandbreedte en meer snelheid is altijd beter, toch? Laten we eens kijken met welke VPN u het hoogste percentage van uw snelle verbinding kunt gebruiken.

Privé-internettoegang

PIA USA snelheidstest

Californië, VS.

Private Internet Access Canada Snelheidstest

Toronto Canada

Private Internet Access Netherlands server snelheidstest

Amsterdam, Nederland (populair voor p2p)

Hidemyass

Hidemyass NYC snelheidstest

New York, Verenigde Staten

Hidemyass Chicago snelheidstest

Chicago, VS.

Afbeelding

Toronto Canada

Speedtest-analyse:
Private Internet Access wint hier met een ruime marge. Vooral indrukwekkend is het stroomopwaartse bandbreedteverschil. PIA kon meer dan 80% van onze 50mbps-verbinding krijgen op alle 3 servers die we hebben getest. (Ter referentie: u hebt slechts 5-7 mbps nodig om een ​​film in HD te streamen).

Als je bedenkt dat PIA ongeveer de helft van de prijs van HMA is, is het een gemakkelijke keuze als snelheid je belangrijkste overweging is. Het is ook de moeite waard om naar IPVanish te kijken (wat de snelste niet-loggende vpn is die we hebben getest). We hebben een volledige vergelijking gemaakt tussen IPVanish en PIA.

WINNAAR: privé-internettoegang

Bezoek de site

Handige extra services voor torrenting

De meeste VPN’s bieden alleen een VPN-service, maar sommige van de meer op torrent gerichte vpns bevatten extra functies waar bittorrent-gebruikers dol op zijn. Bijvoorbeeld: Torguard bevat een auto-proxy-installatieprogramma dat uw favoriete torrent-software onmiddellijk configureert om hun torrent-proxy-service te gebruiken. BTuard heeft aangepaste versies van uTorrent en deluge met hun proxy-instellingen al geïnstalleerd.

Dus wat hebben deze twee VPN-krachtpatsers u te bieden?

Privé-internettoegang

Privé-internettoegangIs een van de weinige VPN’s die bij elk VPN-pakket gratis socks-proxyservice bevatten.

Anonieme proxyservices zijn populair bij bittorrent-gebruikers omdat ze met elke grote torrent-client werken, ze zijn meestal sneller dan een VPN en ze kosten over het algemeen minder. De minpunten van de sokkenproxy’s zijn niet versleuteld (een VPN biedt extreem sterke versleuteling).

Met PIA kan dat wel haal het beste uit twee werelden en gebruik tegelijkertijd een VPN + Proxy, omdat ze 5 gelijktijdige verbindingen vanuit één account toestaan. Dit betekent dat uw torrent-IP-adres uw proxy-IP is, uw webbrowser-adres uw VPN-IP en geen van beide komt overeen met uw echte IP-adres. Met andere woorden, u bent uiterst anoniem.

We hebben zelfs stapsgewijze installatiehandleidingen die u laten zien hoe u dit moet doen in al uw favoriete torrent-software.

Proxy & VPN-installatiegidsen:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Zondvloed
 • QBittorrent
 • Flud (voor Android)

Prijzen

Hoewel ik vind dat de prijs een lage prioriteit moet hebben als het gaat om beveiliging en privacy, is het geen geheim dat mensen de voorkeur geven aan een goede deal tegen een lage prijs. VPN’s variëren in prijs van ongeveer $ 3 / maand tot $ 20 / m en hoger. Het goede nieuws is dat prijs niet altijd kwaliteit betekent, en enkele van de beste VPN’s die we hebben getest, zijn ook de meest betaalbare.

Hier is hoe Private Internet Access zich verhoudt tot Hidemyass als het gaat om prijs:

Privé-internettoegang

Prijzen

 • 1 maand – $ 6,95
 • 6 maanden – $ 35,95
 • 1 jaar – $ 39,95 ($ 3,33 / maand)

Hidemyass

Prijzen

 • 1 maand – $ 11,52 / maand
 • 6 maanden – $ 8,33 / maand
 • 1 jaar – $ 6,55 / maand

Het maakt niet uit welke abonnementslengte u kiest voor beide PIA & HMA, de functies zijn hetzelfde, ongeacht de duur. Uiteraard krijg je voor beide diensten een forse korting als je kiest voor de 12 maanden abonnementsoptie. Als je je zorgen maakt over het berouw van de koper, vrolijk dan op. Beide VPN’s bieden een terugbetalingsgarantie van 100%.

Private Internet Access heeft een terugbetalingsbeleid van 7 dagen en Hidemyass heeft een terugbetalingsbeleid van 30 dagen (zolang u hun voorwaarden niet schendt of meer dan 10 GB aan gegevens overdraagt).

Hier zijn screenshots van de exacte prijsdetails van elke VPN:

Prijspagina voor privé-internettoegang

De plannen en prijzen van Private Internet Access

Hidemyass biedt hun VPN-service aan in exact dezelfde abonnementsduur als PIA (1 maand, 6 maanden en 12 maanden). Helaas rekenen ze bijna het dubbele van de prijs van PIA voor elke abonnementsduur.

Hidemyass VPN-prijzen

Prijzen / plannen voor Hidemyass

Conclusie: en de winnaar is…

Deze confrontatie was niet eens dichtbij. Door mijn telling, Privé-internettoegang won elke ronde.

Dit wil niet zeggen dat Hidemyass een slechte VPN is. In feite doen ze veel dingen heel goed (hun software is goed en ze zijn een van de weinige VPN’s met live telefonische technische ondersteuning). De realiteit is dat Hidemyass niet is ontworpen voor de behoeften van bittorrent-gebruikers, terwijl PIA een van de meest torrent-vriendelijke VPN’s ter wereld is.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Private Internet Access onze Top VPN voor torrenting werd genoemd (2014/2015)

Hier is de samenvatting van de onderlinge match-up:

Privé-internettoegang versus Hidemyass (samenvatting)

Voorzien zijn van
Winnaar
Details
Privacy / logboekenPIAPIA houdt nul logs of metadata bij. HMA houdt logboeken bij.
VeiligheidPIAPIA heeft een instelbare coderingssterkte tot 256-bit AES met 4096-bits sleutels
Torrent vriendelijkPIAPIA is aanzienlijk torrentvriendelijker dan HMA en kan geen individuele accounts identificeren
SnelheidPIATijdens onze tests presteerde PIA sneller dan Hidemyass
Extra’sPIANederlandse SOCKS-proxy inbegrepen bij VPN, werkt geweldig voor torrents
PrijzenPIAPIA kost slechts $ 3,33 / maand (onbeperkt) versus $ 6,55 voor HMA. (Aanbieding details hieronder)

Analyse

Privé-internettoegang heeft Hidemyass absoluut verpletterd als het gaat om het voldoen aan de veeleisende privacyvereisten van frequente bittorrent-gebruikers. We raden van harte aan dat PIA een uitstekende allround VPN is, of het nu voor algemeen gebruik is of voor het downloaden van torrent-hard-core.
Zorg ervoor dat u profiteert van PIA’s terugbetalingsbeleid van 7 dagen als u hun service zonder risico wilt proberen. PIA is verreweg de meest populaire VPN-service onder bezoekers van deze site en ook een van de meest betaalbare.Gebruik de onderstaande link om PIA te krijgen voor $ 3,33 / maand

Beste aanbieding

Ontvang PIA voor $ 3,33 / maand »

Andere nuttige informatie

We hebben talloze andere artikelen op deze site om u te helpen bij het kiezen van de perfecte torrent-vpn, en als u dat eenmaal doet, hebben we ‘how-to-handleidingen’ die u precies laten zien hoe u uw favoriete torrent-client kunt configureren om perfect samen te werken met uw VPN- of proxyservice.

Hier zijn enkele van onze meest populaire artikelen:

Gidsen

uTorrent (VPN / Proxy-installatiehandleiding)
Vuze (VPN / Proxy-installatiehandleiding)
Deluge (VPN / Proxy-installatiegids)
QBittorrent (VPN / Proxy-instellingen)

SOKKEN versus HTTP-proxy’s
VPN-logboeken begrijpen
Welke VPN’s houden geen logboeken bij?

Recensies

Private Internet Access review
IPVanish recensie
Torguard recensie
BTGuard-beoordeling
Proxy.sh recensie

Vergelijkingen

PIA versus IPVanish
PIA tegen Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA versus BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map