Voordat we ingaan op het artikel, laat ik dit voorafgaan door te zeggen dat we begrijpen hoe technische artikelen nogal verwarrend (en misschien een beetje saai) kunnen worden met alle betrokken jargon en technische details.

Daarom hebben we besloten om dit op een zo eenvoudig mogelijke manier te schrijven om u, de eindgebruiker, meer te laten begrijpen over SiteGround SuperCacher (Opmerking: SiteGround is de beste webhosting hier in Bitcatcha.) En uw site te optimaliseren zonder alles het verwarrende technische gesprek.

Wat is caching & hoe het websites versnelt

Wat is caching precies??

Je weet hoe sommige mensen hun werktafels of keukens optimaliseren door hun meest gebruikte tools op een gemakkelijke manier te bereiken of op handige locaties om een ​​snellere workflow te creëren?

Caching doet precies dat.

Het slaat gegevens in uw RAM op, zodat het de volgende keer dat u dezelfde website bezoekt, informatie uit de opgeslagen gegevens in uw geheugen haalt, waardoor het proces van het weergeven van uw site wordt geoptimaliseerd, zodat u kunt komen waar u heen moet en kunt zien wat u zoekt moet veel sneller zien dan normaal.

Hoe beïnvloedt caching ons??

De meeste sites die we dagelijks bezoeken, optimaliseren hun site met caching, maar we zijn er allemaal zo aan gewend geraakt dat we niet eens weten dat het er is.

Ga bijvoorbeeld door en open een nieuw tabblad en laad vervolgens uw favoriete site. Het laadt waarschijnlijk in minder dan 5 seconden, en dat is allemaal te danken aan alle gegevens in de cache.

Stel je nu voor dat we meer dan 12 seconden moeten wachten om een ​​pagina te laden. Het is een klein ongemak, maar in dit tijdperk van onmiddellijke bevrediging is het een LANGE tijd.

Hoe snelheid uw bedrijf kan beïnvloeden

De gemiddelde gebruiker verwacht dat een site in minder dan 2 seconden volledig is geladen. 3 seconden, en ze zullen denken dat het te traag is. Iets meer dan 4? Mensen zullen waarschijnlijk gewoon hun interesse verliezen en naar een nieuwe site gaan.

Snelheid is zo belangrijk voor online winkels dat als giganten als Amazon voor online winkelen hun site met slechts 1 seconde zouden vertragen, ze ongeveer USD 116.000 per minuut zouden verliezen! Bedenk nu hoeveel potentiële verkopen u heeft verloren door een gebrek aan snelheid. Stof tot nadenken hè?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher uitgelegd

De SuperCacher van Siteground claimt de laadtijden van de site met 4x te verhogen. Het verhoogt ook het aantal hits dat uw site maar liefst 100 keer kan verwerken, met behulp van 3 verschillende caching-methoden om uw site te optimaliseren, die allemaal eenvoudig genoeg zijn om toe te passen.

De verschillende caching-opties werken anders om verschillende soorten sites te optimaliseren, dus laten we de opties eens nader bekijken om u te helpen beslissen welke het beste bij u past!

Statische cache

TL; DR

Siteground’s statische cache:

 1. Optimaliseert de levering van inhoud aan de eindgebruiker
 2. Geeft trage sites een aanzienlijke snelheidsboost
 3. Vergroot het vermogen van de site om meer hits te verwerken
 4. Is de perfecte allrounder voor allerlei soorten sites.

De statische cache van Siteground slaat alle statische gegevens van uw site op (inclusief afbeeldingen, CSS-bestanden en Javascript-bestanden) in het RAM van de server in plaats van SSD, dus bezoekers laden uw inhoud rechtstreeks vanuit de cache.

Uw inhoud wordt veel sneller geleverd en biedt bezoekers een naadloze ervaring wanneer ze door uw site bladeren, dankzij de superieure laadtijden van de RAM in vergelijking met SSD.

Statische cache spoelt en vernieuwt uw gegevens ook automatisch elke 3 uur, dus als er wijzigingen worden aangebracht aan uw site, worden ze automatisch en zonder problemen bijgewerkt.

Dynamische cache

TL; DR

Dynamische cache:

 1. Is ideaal voor op Joomla, WordPress en Drupal gebaseerde sites
 2. Door Dynamic Cache in te schakelen, wordt automatisch statische cache ingeschakeld.
 3. Werkt hand in hand met Static Cache.
 4. Verbetert de prestaties en snelheid van de site aanzienlijk

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt Dynamic Cache in feite meerdere kopieën van de dynamische inhoud van uw site. De gegevens worden vervolgens opgeslagen op het RAM van de server en werken hand in hand met Static Cache.

De eerste persoon die een nieuw gespoelde site met Dynamic Cache bezoekt, laadt de volledige inhoud van de site uit de serverdatabase, maar alle volgende bezoekers zullen hun gegevens laten laden vanuit het RAM van de server, wat veel sneller is.

Als het gaat om het wissen van uw gegevens, moet u dit handmatig doen. Het is eigenlijk vrij eenvoudig te doen, maar het is nog een stap die u moet nemen bij het updaten van uw site.

U kunt dynamische cache gebruiken met Joomla, WordPress & Drupal. (Voor WordPress-sites is de eigen dynamische cache-plug-in van SiteGround vooraf geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is deze te activeren in uw WordPress-beheergebied.)

Memcache-optie

TL; DR

Geheugencache:

 1. Is de beste optie als u een online winkel heeft die afhankelijk is van databasequery’s
 2. Verbetert de snelheid aanzienlijk door opgeslagen RAM-gegevens te gebruiken om database-oproepen te beantwoorden
 3. Werkt met WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal en Joomla!
 4. Geen automatisch spoelen

Memcache is eigenlijk Siteground’s eigen kijk op het beroemde Memcache-systeem, gebouwd om websites te verwerken die sterk afhankelijk zijn van databasequery’s. Het werkt door gegevens en objecten op te slaan in het RAM van de Siteground-server, waardoor databaseverzoeken, API-verzoeken en paginaweergave worden versneld.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, de informatie die vanuit het RAM wordt verzonden, zal worden gebruikt om database-oproepen te beantwoorden, waardoor het aantal keren dat de daadwerkelijke database wordt opgevraagd, wordt verminderd. Als u een online winkel heeft, is Memcache misschien de beste optie voor u.

Zodra u de service inschakelt, wordt een nieuw Memcache-proces gegenereerd dat u in Cpanel kunt beheren.

Gegevens worden niet automatisch met Memcache leeggemaakt, dus u moet dit onthouden wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw site

We worden gehost!

We hebben onze testsite met SiteGround gehost op hun GrowBig-plan, waarbij ze op snelheid testten met Static Cache, Dynamic Cache en Memcache ingeschakeld. De resultaten zijn zoals verwacht fenomenaal.

Voor onze testsite gehost op SiteGround’s datacenter in Singapore, gebruikten we GTmetrix om de laadsnelheid te meten. We hebben onze testserverregio ingesteld op Vancouver, Canada en de browser op Chrome. De instelling blijft hetzelfde voor beide tests, met en zonder ingeschakelde SuperCacher.

SuperCacher Review: website testen met en zonder supercacher

Het resultaat

Als SuperCacher is ingeschakeld, laadt de testsite in 1,8 seconden; dezelfde site laadt in 3 seconden zonder. Dat is een verschil van 40%!

* P / S: met de bewezen snelheid en betrouwbaarheid van SiteGround, hosten we deze website, bitcatcha.com ook op SiteGround Cloud!

Hoe SuperCacher in te schakelen en supersnelheid te krijgen

SuperCacher inschakelen voor uw site is eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je de juiste plug-ins voor je systeem hebt geïnstalleerd (Siteground heeft een tutorial voor je) ga naar je Cpanel -> SuperCacher en schakel de gewenste cacheoptie in!

Zoek naar SuperCacher in cPanel

Stap 1: Zoek naar SuperCacher in cPanel

Schakel verschillende caching in met een schakelaar

Stap 2: Schakel verschillende caching in met een schakelaar.

SiteGround SuperCacher is cruciaal voor de snelheid van uw website

Na het bekijken van de prestatie-upgrades en enorme snelheidsboosts met behulp van SuperCacher, ben ik van mening dat elke bedrijfseigenaar het voor zijn sites zou moeten inschakelen.

Online shoppers zijn een wispelturige groep, en als u niet snel genoeg in hun behoeften kunt voorzien, zullen ze u vergeten en hun geld ergens anders naartoe brengen.

Eerder zei ik al dat reuzen zoals Amazon $ 116.000 per minuut verliezen als hun site met een seconde wordt vertraagd.

Hoewel we niet precies kunnen kwantificeren hoeveel meer u gaat verkopen als SiteGround SuperCacher is ingeschakeld, kunnen we in ieder geval met vertrouwen zeggen dat u meer terugkerende klanten zult hebben als uw site snel en betrouwbaar is en de druk – en dat is precies waarvoor SiteGround’s SuperCacher is gebouwd.

Dus ga je gang en schakel SuperCacher nu in voor je site. Het kost u niets extra’s, maar u heeft er alles aan om ervan te profiteren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me