Beoordeling: Torguard Torrent VPN en Proxy Service

Torguard is een echte ‘no logs’ VPN-provider gevestigd in de VS. Ze bieden zowel anonieme proxy als VPN-service (apart verkrijgbaar). In tegenstelling tot de meeste andere VPN’s, heeft Torguard hun service en advertenties specifiek afgestemd op de strikte privacybehoeften van frequente bittorrent-gebruikers.

Torguard: 1st Look

Torguard Review: profielfoto

Technische specificaties

 • Geen logboeken. Periode. ()
 • 256-bit AES-codering (uitstekend)
 • VPN-service of Torrent Proxy-service (apart verkrijgbaar)
 • Compatibel met Windows / Mac / Android / iPhone
 • 1 Gbps + servers in meer dan 40 landen
 • Torrent-geoptimaliseerde servers
 • Stealth VPN-optie / servers (door firewalls gaan)

Bezoek Torguard (beste aanbieding) >>

Torguard’s beste eigenschappen
Dit zijn onze favoriete Torguard-functies…

Geen logboeken
Torguard houdt geen verbindings- of activiteitenlogboeken bij. Uw torrent-activiteit is vrijwel onvindbaar door derden (inclusief uw ISP)

Auto Proxy-installatieprogramma
De anonieme torrent-proxy-service van Torguard is een goed alternatief (of toevoeging) voor een VPN. Een proxy is over het algemeen sneller en goedkoper dan een VPN terwijl je je torrent-IP-adres nog steeds verandert. Het nadeel is dat je de proxy handmatig moet configureren in je torrent-client, maar Torguard heeft een aangepast proxy-installatieprogramma gebouwd dat alle configuratie automatisch voor je doet.

Snelle snelheden
Torguard heeft hun servernetwerk de afgelopen twee jaar echt verbeterd en ze hebben nu enkele van de hoogste snelheden in de branche. Hoge VPN-snelheden betekent snellere torrents!

Waarom TorGuard een goede keuze is voor p2p / Bittorrent

Zoals je misschien al geraden hebt uit de naam, Torguard heeft hun anonieme vpn-service specifiek afgestemd op de behoeften van bittorrent-gebruikers, met de essentiële anonimiteitsfuncties die veel andere vpn-providers niet bieden. Torguard staat bittorrent gebruik toe op al hun internationale servers (maar niet op Amerikaanse servers) en houdt geen verbindingslogboeken bij.

Zorg ervoor dat je ons artikel leest over waarom je een anonieme vpn nodig hebt voor bittorrent

Functies die Torguard VPN tot een uitstekende keuze maken voor p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Vriendelijk op internationale servers
 • Geen verbindingslogboeken (uw VPN-gebruik blijft anoniem)
 • DNS Leak Protection (zorgt ervoor dat uw echte IP niet wordt blootgesteld aan kwetsbaarheden in Windows)
 • Veilig OpenVPN-protocol met codering
 • Redelijk geprijsd
 • Verschillende Torrent-vriendelijke opties (proxy of vpn)
 • Responsieve klantenondersteuning

Voor maximale anonimiteit:
Als u uiterst voorzichtig bent, is het een goede optie om tegelijkertijd de Torguard-proxyservice en een andere anonieme VPN-service te gebruiken. Deze optie biedt maximale privacy en wikkelt uw torrent-verkeer in een gecodeerde proxy-tunnel die vervolgens wordt ingepakt in een andere gecodeerde VPN-tunnel van niet-gerelateerde providers. Met deze opstelling is bittorrent-gebruik vrijwel onvindbaar. Lees ons artikel voor meer informatie Volledig anonieme Bittorrent in 3 eenvoudige stappen

Torguard-opties en prijzen

Torguard biedt 2 verschillende opties voor het anonimiseren van uw torrent-verkeer. Als u uw bittorrent-gebruik alleen anoniem hoeft te maken, bieden ze een Torrent Proxy-service. De installatie is eenvoudig, u configureert gewoon uw bittorrent-client om verbinding te maken via de Torguard Proxy (ze hebben 4 land- en 20 IP-adresopties).

Als je al je internetactiviteiten liever privé en anoniem houdt, bieden ze de Torguard Torrent VPN-service aan, die je hele internetverbinding beschermt. De installatie is supergemakkelijk, download gewoon hun desktop vpn-software en je bent aan de slag.

Torguard-pakketten en prijzen

Torguard Proxy
Versleuteling en anonimiteit alleen voor bittorrentgebruik. Kan in een andere VPN worden gelaagd voor maximale bescherming.

Prijzen:
– $ 5,95 / maand met van maand tot maand
– $ 3,95 / maand indien jaarlijks gekocht

Torguard VPN-service
Versleuteling en anonimiteit voor uw gehele internetverbinding en alle internetactiviteiten.

Prijzen:
– $ 9,95 / maand met van maand tot maand
– $ 4,99 / maand indien jaarlijks gekocht

Beperkte tijd tot 40% korting op VPN-service indien gekocht met proxy-service!

Torguard VPN-software

Torguard biedt handmatige en automatische verbindingsopties. Als u uw vpn-service met een mobiel apparaat moet gebruiken, moet u de handmatige route volgen (maar torguard biedt eenvoudige installatiehandleidingen). Als u uw Torguard vpn-service alleen met uw desktopcomputer gebruikt, hoeft u alleen maar de Torguard VPN-clientsoftware te downloaden en te installeren, uw aanmeldingsgegevens in te voeren en op verbinden te klikken!

Overzicht van Torguard-software

De vpn-clientsoftware heeft een eenvoudig te gebruiken interface. U voert gewoon uw inloggegevens in, selecteert een server in de vervolgkeuzelijst en klikt op verbinden. De client gebruikt het openVPN-protocol voor maximale beveiliging.

Het hoofdclientvenster toont ook het VPN-verbindingslogboek, zodat technofielen elke stap van het OpenVPN-verbindingsproces kunnen verifiëren. Uw nieuwe VPN IP-adres wordt bovenaan het logvenster weergegeven

De Torguard-software gebruikt ook een handig kleurgecodeerd systeemvakpictogram dat rood oplicht wanneer de VPN is aangesloten en rood wanneer dat niet het geval is, voor extra visuele bevestiging

De software heeft ook Geïntegreerde DNS-lekbescherming een functie die veel andere vpn’s missen. Dit is een speciale functie die voorkomt dat uw echte IP-adres wordt blootgesteld aan beveiligingsproblemen in Windows. Bezoek dnsleaktest.com voor meer info.

Afbeelding

Torguard Anonieme VPN: functies

Torguard heeft veel functies die de veiligheidsbewuste gebruiker zullen aanspreken:

 • 256-bit AES-encryptie via OpenVPN of L2TP / Ipsec
 • 39+ wereldwijde serverlocaties
 • Geïntegreerde DNS-lekbescherming
 • IPv6- en WebRTC-lekbescherming
 • Geen gegevensregistratie / geen verbindingslogboeken (volledig anoniem)
 • 7 dagen 100% geld-terug-garantie


Versleuteling: 256-bit AES
Torguard gebruikt 256-bit AES-codering. Dit is een zeer veilige codering en is dezelfde kracht die door de Amerikaanse regering en het leger wordt gebruikt voor geheime communicatie. Het wordt als onbreekbaar beschouwd door aanvallen met brute kracht (sleutel raden).

Versleuteling is uiterst nuttig voor het downloaden van torrents en voorkomt dat een derde partij tussen u en de VPN-server uw verkeer leest of ziet welke websites u bezoekt / bestanden die u downloadt. Dit betekent dat zelfs uw internetprovider geen kennis heeft van uw online activiteiten, behalve dat u een VPN gebruikt.

IP-lekbescherming
In de loop van de tijd zijn er verschillende zwakke punten in het Windows-besturingssysteem ontdekt die kunnen worden misbruikt om uw echte IP-adres bloot te leggen, zelfs tijdens het gebruik van een VPN. Dit zijn: DNS-lekken, IPv6-lekken en WebRTC (Stun) -lekken.

Torguard heeft zijn VPN-software aangepast om alle 3 deze IP-lek-kwetsbaarheden te voorkomen, waarvan DNS-lekken de meest voorkomende zijn. Torguard gebruikt hun eigen privé (en niet-logging) DNS-servers voor alle DNS- en website-zoekopdrachten. Dit betekent dat er geen gegevens van derden van uw webgeschiedenis zijn en dat uw DNS-verzoeken niet per ongeluk via de DNS-servers van uw ISP worden geleid.

Privacy- / VPN-logboeken

Torguard heeft publiekelijk verklaard dat ze geen logboeken bijhouden van abonneeactiviteit of verbindingsgeschiedenis.

Dit maakt Torguard een van de meest anonieme en privacybewuste VPN-providers ter wereld. (De meeste VPN-providers houden minimaal logboeken bij van uw eerdere verbindingsgeschiedenis, inclusief het IP-adres dat u gebruikt om verbinding te maken met hun netwerk). Deze minimale logs kunnen theoretisch nog steeds worden gebruikt om een ​​torrent-download terug te traceren naar het oorspronkelijke IP-adres van de gebruikers.

Met een niet-logging VPN (zoals torguard) is dit simpelweg niet mogelijk. Er is geen registratie van eerdere IP-adressen die u door hun netwerk bent toegewezen, dus je torrent-downloads zijn vrijwel onvindbaar.

Torguard snelheidstest

Over het algemeen zullen VPN-providers die p2p- en torrent-verkeer op hun netwerken toestaan, niet bijzonder snel zijn. Bittorrent kan een enorm bandbreedtevarken zijn en veel gebruikers downloaden en seeden 24/7, wat elke VPN kan belasten. Desondanks waren de snelheden van TorGuard snel genoeg voor Bittorrent-gebruik (maar als je HD-videostreaming via hun netwerk wilt doen, moet je een Amerikaanse server gebruiken)

Snelheid testresultaten:

Torguard-snelheidstest: Chicago, VS.

Snelheidstest in Chicago, VS.

Afbeelding

Rotterdam, Nederland Speed ​​Test

Torguard Review: snelheidstest, Canada

Snelheidstest in Toronto, Canada

Torguard UK Speed ​​Test

Britse snelheidstest

Conclusie:

Als de reden waarom u een VPN- of proxy-service wilt, voornamelijk is om uw Bittorrent of p2p anoniem te houden, Torguard zou op uw shortlist van VPN-keuzes moeten staan. Ze houden geen verbindingslogboeken bij, zijn p2p-vriendelijk en geven echt om uw privacy online. Enkele andere geweldige keuzes zijn: Private Internet Access en BTGuard

Waar nu heen?

 • Bezoek Torguard
 • Ga terug naar huis
 • Lees meer recensies

TorGuard
Beoordeeld door Best Bittorrent VPN op 14 december 2015
Beoordeling: 4,8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me