Plătiți mai puțin pentru mai multe – Cum să găsiți gazduire ieftină care să nu sugă!

Mulți oameni cred că trebuie să cheltuiască o avere pe gazda lor web.


Dar iată lucrul. Există o mulțime de gazde web grozave care costă sub 5 USD. Gazdele ieftine nu sug mereu!

De fapt, unele dintre cele mai bune gazde au prețuri introductive de până la 1,99 USD și veți primi în continuare toate funcțiile lor de top. Ei sunt dispuși să reducă prețul de intrare pentru a atrage clienți și puteți profita.

Desigur, există și unele companii de găzduire proaste care se ascund în același interval de preț. Partea complicată este separarea binelui de rău.

Am venit cu 6 criterii ușoare pentru a vă ajuta să identificați cele mai bune gazde la un preț ieftin, astfel încât să puteți avea cele mai bune din ambele lumi. Dar dacă vă grăbiți, iată primele 3 gazde web ieftine pe care vi le recomand (& prețul lor de reînnoire).

Contents

Vânătoare de gazdă ieftină

1. verificați caracteristicile acestora

O gazdă web bună va include toate caracteristicile lor de top ca parte a pachetului. Printre aspectele de căutat sunt:

 • Depozitare & lățime de bandă
 • Majoritatea gazdelor de calitate vin acum cu spațiu de stocare nelimitat, dar unele mai au o limită de 5 GB sau mai puțin.

 • Câte domenii addon?
 • Majoritatea gazdelor web ar trebui să vă ofere spațiu pentru până la 25 de domenii suplimentare, dar am văzut opțiuni slabe care vă oferă doar una, sau chiar deloc.

 • Câte adrese de e-mail poți crea?
 • Unele gazde nu includ o singură adresă de e-mail în pachet.

 • Ce panou de control folosesc?
 • Experiența utilizatorului panoului de control poate crea sau rupe o gazdă web pentru mine. Verificați dacă folosesc cPanel, Vdeck sau o alternativă personalizată. Alege-l pe cel cu care te simți cel mai confortabil. (Sfat Pro: dacă nu aveți cunoștință de panoul lor de control, cereți o demonstrație.)

 • Acceptă scripturile site-ului web preinstalate?
 • Verificați dacă acceptă instalarea WordPress, Drupal, Joomla. Dacă aveți nevoie de funcții specializate, cum ar fi PHP sau integrarea comerțului electronic, asigurați-vă că și acestea acceptă asta.

2. cât de rapid este viteza serverului lor?

Viteza serverului este pur și simplu cât de rapid (sau încet) serverul dvs. web răspunde la o solicitare.

Cu alte cuvinte, când cineva face clic pe site-ul dvs. web, este timpul necesar pentru ca serverul dvs. să se trezească și să înceapă să trimită fișiere. Google sugerează o viteză a serverului de 200 ms sau mai puțin.

Este important deoarece fiecare cerere trebuie să fie rapidă pe site-ul dvs. web, mai ales dacă sunteți un vânzător de comerț electronic și vă așteptați la o procesare rapidă a comenzilor. Un răspuns rapid al serverului este esențial pentru o experiență bună a utilizatorului.

Din nefericire, multe dintre găzduitoarele web nesimțite își supraîncărcă serverele, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web concurează pentru viteză. Alții pur și simplu nu folosesc hardware eficient, astfel încât răspunsul este lent.

Pe de altă parte, cele mai bune gazde web se vor asigura în continuare că veți obține un timp de răspuns rapid, chiar și pe un server comun.

Puteți testa viteza serverului folosind instrumentul nostru de verificare a vitezei. Pur și simplu introduceți adresa URL a site-ului și veți vedea cât de rapid reacționează serverul în întreaga lume.

3. care este timpul lor de funcționare?

Nu este nimic mai frustrant decât site-ul dvs. web în jos. Deci, cifra de funcționare a gazdei dvs. este crucială. Cu cât timpul de funcționare este mai bun, cu atât gazda este mai fiabilă.

Pur și simplu, trebuie evitat ceva mai puțin de 99%, iar 99,9% ar trebui să fie ținta ta.

S-ar putea să credeți că chiar și 98% sună destul de bine, dar gândiți-vă astfel: 98% uptime înseamnă că site-ul dvs. ar putea fi scăzut timp de 3-7 zile din an!

Puteți urmări timpul de funcționare al unei gazde web cu un instrument gratuit precum uptimerobot.com. Uptime Robot verifică site-ul dvs. web la fiecare cinci minute pentru a găsi semne de viață și vă avertizează dacă ceva nu este în regulă. Folosim roboți Uptime pentru a monitoriza site-ul nostru și pentru a ne alimenta cifrele de funcționare.

4. discutați cu asistența lor tehnică înainte de a cumpăra

Asistența tehnică este una dintre principalele lucruri care separă gazdele web bune de gazdele web proaste. O companie bună va avea o echipă de experți care va răspunde rapid și eficient la întrebări. Gazdele rele neglijează adesea serviciul pentru clienți.

Dacă ceva nu merge bine pe site-ul dvs. web, doriți să știți că în celălalt capăt al telefonului există o voce prietenoasă, care vă poate repara. Dacă preferați chatul online sau e-mailul, căutați o gazdă web cu preferințele de contact.

Există câteva moduri de a testa suportul tehnic al unei gazde web fără a-l cumpăra efectiv. Încercați să trimiteți un bilet din următoarele motive:

 • Cereți o demonstrație a panoului de control.
 • Întrebați despre politica de restituire și prețul de reînnoire (mai multe despre acest lucru în scurt timp).
 • Întrebați despre limita de stocare.
 • Întrebați despre disponibilitatea scriptului site-ului.

O gazdă web bună ar trebui să răspundă rapid și eficient la aceste întrebări.

5. Există capturi ascunse în termenii lor de serviciu?

Majoritatea gazdelor web folosesc un limbaj de marketing puternic, cum ar fi „stocare și lățime de bandă nelimitată” sau „CPU nelimitat”. Din păcate, chiar „nelimitat” are o limită! Și îl veți găsi în condițiile de furnizare a serviciului gazdă web.

În unele cazuri, gazdele web își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar de a deconecta un site web care supraîncărcă aceste limite.

Mai jos sunt câteva exemple din viața reală de la gazde web de renume care arată aceste restricții:

CPU limitat

limită de închisoare cpu

(Politica procesorului de gazduire inmotie)

Motive suplimentare de reziliere

politica de spam ipage

(Politica SPAM pentru iPage)

Mai exact, căutați următoarele limite dure:

 • Câte fișiere (indiferent de dimensiune) pot găzdui? (aka inode)
 • Care sunt limitele de stocare și de lățime de bandă?
 • Câte resurse CPU pot folosi?

De asemenea, merită să verificați termenii de serviciu pentru politica de rambursare a acestora. Uneori, veți încerca o gazdă web și apoi vă dați seama că nu este potrivit pentru dvs. Gazdele web bune înțeleg acest lucru și vor oferi o politică corectă de rambursare.

hostmetro politica de returnare a banilor

(Politica de restituire a banilor HostMetro)

Din păcate, gazdele proaste nu au deloc o politică de rambursare și chiar vor percepe o taxă de anulare suplimentară.

Dacă nu găsiți aceste numere în termenii serviciului, adresați-vă echipei de asistență

6. care este prețul de reînnoire & există costuri ascunse?

Gazda web de 5 dolari este de obicei o cifră introductivă, iar prețul de reînnoire va fi puțin mai mult. Verificați să vă asigurați că cifra nu va sări la un preț scandalos!

Veți observa, de asemenea, că majoritatea gazdelor web oferă o reducere dacă vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, cel mai bine este să nu vă blocați într-un contract lung dacă este posibil. Poate doriți să extindeți sau să schimbați lucrurile în doi ani.

În cele din urmă, unele gazde încearcă să vândă anumite produse suplimentare, cum ar fi backup-urile zilnice sau scanarea securității serverului. Dacă nu doriți aceste suplimente, asigurați-vă că nu debifați nicio casetă înainte de a cumpăra.

caracteristici suplimentare bluehost

(Funcții suplimentare Bluehost)

Ce ajutor puteți obține de pe Bitcatcha?

bitcatcha găsi o gazdă ieftină bună

Website-ul nostru există pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună gazdă web și să vă permită să luați o decizie în cunoștință de cauză. Iată câteva dintre instrumentele noastre pe care le puteți folosi chiar acum pentru a vă ajuta să decideți:

 • Verificator de viteză al serverului
 • Efectuați teste de viteză pe diferite gazde web pentru a vedea care oferă cel mai rapid timp de răspuns. (Sfat Pro: testăm viteza serverului din 10 puncte diferite de pe glob, deci căutați serverul care oferă viteză mare publicului dvs. țintă).

  Un alt sfat: nu testați site-ul web al gazdei web. Găsiți un site web cu acea gazdă și testați-i pe al lor. (Gazda web în sine utilizează probabil un server privat mult mai scump pentru site-ul lor). De exemplu, dacă doriți să testați viteza serverului Hostinger, avem 3x site-uri web de testare găzduite pe diferitele lor date.

 • Înregistrări la timp
 • Pentru a vă economisi timpul de urmărire a uptime-ului dvs., urmărim și înregistrăm timpul de funcționare al diferitelor gazde web de luni de zile și vi le prezentăm. Mergeți la paginile noastre de recenzie și veți vedea procentul general de utilizare a fiecărei gazde și câte zile au trecut de la ultima perioadă în jos.

 • Cea mai bună gazdă pentru
 • Am clasificat fiecare gazdă după specialitățile lor. Găsiți cea mai bună gazdă pentru blogging, comerț electronic, site-uri de portofoliu sau forumuri.

Gazduire web ieftina

Notă

Toate prețurile enumerate se bazează pe prețul introductiv al contractului de 12 luni.

Având în vedere toți factorii (viteza serverului, funcționare, suport tehnic, ușurință de utilizare și preț), aici sunt șase dintre cele mai bune opțiuni de încercat..

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger web gazdă

Plan

Singur

Taxa de prim termen

2,34 USD / lună

Taxa de reinnoire

3,25 USD / lună

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • 1 Domeniu gratuit
 • hPanel
 • Suport de excepție
 • Preț de introducere scăzut

„Servicii premium la un preț foarte mic, ce altceva mai puteți cere?”

Hostinger este alegerea noastră de top pentru găzduire web ieftină, deoarece oferă servicii premium la un preț de înscriere nesigur. Pentru această listă, am enumerat prețul celui mai ieftin plan al mărcii pe o bază de 12 luni, care este de 2,34 USD pe lună, dar dacă selectați 48 de luni, veți fi taxat doar 0,99 USD pe lună!

Serverele lor sunt foarte rapide la nivel global, deoarece au centre de date din întreaga lume, ceea ce este surprinzător, deoarece nu vă așteptați atunci când plătiți prețuri ca acestea.

De asemenea, au o listă impresionantă de funcții nelimitate:

 • Stocare SSD
 • Conturi de e-mail
 • Site-uri
 • Lățime de bandă
 • Cronjobs

În afară de viteză și caracteristici, Hostinger are o echipă excelentă de asistență, care servește peste 20 de țări în limba lor maternă! Hostinger are cu adevărat un pachet complet cu planurile lor accesibile, în special pentru cei care abia încep.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

Gazda web HostMetro

Plan

Planul MegaMax

Taxa de prim termen

2,95 USD / lună

Taxa de reinnoire

2,95 USD / lună

Caracteristici cheie

 • Depozitare maximă
 • Lățime maximă de bandă
 • 1 nume de domeniu gratuit
 • Pret blocat pentru totdeauna
 • Gazduire nelimitată de domeniu

„Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de reînnoire cu prețurile fixe”

HostMetro oferă 1 nume de domeniu gratuit cu planul MegaMax, cu spațiu de stocare și lățime de bandă maximă (rețineți utilizarea strategică a cuvântului „maxim” în loc de „nelimitat”).

Practic, aceasta înseamnă că există o capacitate de stocare și lățime de bandă în cont, dar vor crește gratuit cantitatea de stocare pentru dvs. atât timp cât rămâneți în termenii lor de utilizare, ceea ce înseamnă că nu folosiți spațiul de stocare alocat pentru media scopuri de stocare.

Mi se pare destul de rezonabil.

Cu HostMetro, veți ajunge să găzduiți cât mai multe site-uri web, cu gazduirea lor de domeniu nelimitată, dar cel mai bun lucru despre această marcă (cel puțin pentru mine) este faptul că prețul lor este blocat pentru totdeauna – Dacă plătiți 2,95 USD, Vei plăti 2,95 USD atât timp cât vei găzdui alături de ei.

Ura! Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la taxele de reînnoire!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Gazdă web inter-server

Plan

Gazduire Web standard

Taxa de prim termen

5,00 USD / lună

Taxa de reinnoire

5,00 USD / lună

Caracteristici cheie

 • Depozitare nelimitată SSD ULTRA
 • Free SitePad Website Builder
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Migrarea site-ului gratuit
 • Pret blocat

„Prețuri fixe cu SSD-uri, la prețuri puțin mai mari decât concurența sa”

InterServer vine cu stocare nelimitată pe serverele lor Ultra SSD, deci știți că site-urile dvs. se vor încărca rapid cu platforma lor.

De asemenea, veți putea să vă bucurați de un constructor de site-uri gratuit, de conturi de e-mail nelimitate și de migrații gratuite ale site-ului, dar, cum ar fi HostMetro, acestea sunt caracteristicile cheie aici.

Planul standard de găzduire web costă doar 5 dolari pe lună, iar prețul este blocat, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu reînnoirile. În acest moment, nu știm dacă reînnoirile lor sunt blocate pentru totdeauna sau nu, dar este sigur să presupunem că este, altfel vor pierde majoritatea afacerii lor pentru HostMetro.

4. Gazduire A2

https://www.a2hosting.com

A2 Gazduire web gazdă

Plan

Lite

Taxa de prim termen

3,32 USD / lună

Taxa de reinnoire

8,99 USD / lună

Caracteristici cheie

 • 1 site web
 • Depozitare nelimitată
 • Transfer nelimitat
 • Gratuit & Migrare ușoară a site-ului
 • SSL gratuit & SSD

„Gazdă web bine rotunjită, potrivită pentru orice tip de site-uri”

Ce ne place la A2 Hosting este că planurile lor Turbo vin cu servere foarte rapide, cu tehnologie care permite site-urilor găzduite cu ele să se încarce cu până la 20 de ori mai repede decât serverele obișnuite!

Deși planul lite nu vine cu serverele Turbno, serverele lor obișnuite sunt încă destul de repede, cu o medie mondială de 150ms!

Utilizatorii vor primi, de asemenea, funcții nelimitate, cum ar fi stocarea SSD, lățimea de bandă și transferuri. De asemenea, se vor bucura de 25 de conturi de e-mail gratuite, securitate SSL gratuită, constructor de site-uri ușor cu mii de teme, configurare optimizată cu 1 clic pe WordPress și, cel mai bine, toate vor ajunge să-și aleagă centrele de date distribuite pe 3 continente pentru a maximiza site-ul. viteza de incarcare pentru clientii lor!

5. Gazda Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Gazduire web inmotion Gazduire web

Plan

Lansa

Taxa de prim termen

4,99 USD / lună

Taxa de reinnoire

8,99 USD / lună

Caracteristici cheie

 • Nume de domeniu gratuit
 • Zonele maxime de viteză ™
 • Transfer nelimitat
 • Acces SSH
 • Suport 24/7 din SUA

„Servicii premium potrivite pentru proprietarii de întreprinderi mici”

Inmotion Hosting este un webhost excelent. Este de fapt serviciul preferat de găzduire web pentru noi înainte de a trece la SiteGround și încă ne gândim foarte mult la ele.

Inmotion oferă utilizatorilor planurilor lor de lansare un nume de domeniu gratuit, transferuri nelimitate, SSL gratuit, backup automat și protecție împotriva hack-urilor, cu e-mailuri nelimitate, lățime de bandă și spațiu pe disc.

Cel mai bine, sunt foarte rapide, datorită zonelor lor de viteză maximă, care este practic un mod de a spune centrele de date, care sunt situate în SUA. Deși nu au centre de date în Asia, Inmotion este încă foarte rapid la nivel global.

BTW, am ajuns la un acord cu Inmotion Hosting, iar cititorii noștri ajung să se bucure de 50% din prețurile lor, așa că înnebuni!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Gazdă web Bluehost Gazduire

Plan

De bază

Taxa de prim termen

5,95 USD / lună

Taxa de reinnoire

7,99 USD / lună

Caracteristici cheie

 • 1 site web
 • Depozitare SSD de 50 GB
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Certificat SSL gratuit
 • Performanță standard

„Prețuri scăzute, cu funcții standard, superbe pentru bloggeri”

Bluehost este unul dintre cele mai recomandate servicii de găzduire web în jur, iar prețurile lor sunt suficient de mici pentru a le pune pe această listă..

Cu planul lor de bază, veți obține ceea ce plătiți – 1 domeniu gratuit, 50 gb de stocare SSD (ceea ce înseamnă că le pasă de viteză și eficiență) și de lățime de bandă neschimbată (nu se specifică cât este alocat pentru fiecare cont, dar atât timp cât intrați în gama lor „normală”, ar trebui să fiți bine).

Dacă doriți conturi de e-mail gratuite, Bluehost nu este ceea ce doriți, deoarece e-mailul este un serviciu plătit suplimentar cu ei.

Cu toate acestea, Bluehost vine cu SSL gratuit, astfel încât dacă conduci un site web de afaceri, acest lucru va fi util. În afară de asta, sunt destul de stabile. Împerechează cu celelalte avantaje și Bluehost este într-adevăr un pretendent demn pentru această listă.

Verdict: ce gazdă web trebuie să meargă?

PRIMUL TERMEN

REÎNNOIRE

DIFERENȚĂ

Hostinger

$ 2,34

$ 3,25

+$ 0.91

HostMetro

$ 2,95

$ 2,95

$ cu 0

InterServer

$ 5.00

$ 5.00

$ cu 0

Nu uitați: potriviți-vă gazda web la nevoile site-ului dvs. web!

Din păcate, nu există nici o gazdă web mai bună. Numai cel potrivit pentru tine și nevoile tale. Diferite gazde web sunt potrivite pentru priorități diferite.

Un site de portofoliu simplu, de exemplu, are nevoie doar de o mică gazdă web partajată. Dar, dacă executați un blog sau un site web cu peste 30.000-40.000 de vizitatori pe lună, veți dori stocare suplimentară și posibilitatea de a face upgrade la VPS atunci când va fi timpul potrivit.

Dacă doriți să porniți un site de comerț electronic, veți avea nevoie de o gazdă web care să permită integrarea plăților și măsuri suplimentare de securitate. (Asigurați-vă că consultați Gazduirea noastră de comerț electronic recomandat.)

După cum vedeți, gazdele web ieftine nu mereu sug, dar verifică caracteristicile și performanțele lor înainte de a cumpăra. Mult noroc! Și dacă mai aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați și voi fi fericit să vă răspund la întrebări.

Acum, dacă aveți buzunare adânci și căutați câteva chestii de raft de top, consultați aceste platforme Managed WordPress Hosting.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map