Molta gent creu que ha de gastar una fortuna al seu host web.

Però aquí està el cas. Hi ha molts amfitrions web fantàstics que costen menys de 5 dòlars. Els amfitrions barats no sempre xuclen!

De fet, alguns dels millors amfitrions tenen preus introductoris fins a 1,99 dòlars i, tot i així, tindreu totes les funcions més importants. Estan disposats a rebaixar el preu d’entrada per atraure clients i en podeu aprofitar.

Per descomptat, també hi ha algunes companyies de hosting d’allotjament que s’amaguen a la mateixa franja de preus. La part complicada és separar el bo del dolent.

He proposat 6 criteris fàcils per ajudar-vos a identificar els millors amfitrions a un preu barat, de manera que pugueu gaudir del millor dels dos mons. Però si teniu pressa, aquí teniu els 3 millors host web que us recomano (& el seu preu de renovació).

Contents

Caça d’allotjament barat

1. comproveu les seves característiques

Un bon host web inclourà totes les seves funcions principals com a part del paquet. Entre les coses que cal buscar, hi ha:

 • Emmagatzematge & ample de banda
 • La majoria dels host de qualitat tenen un emmagatzematge il·limitat, però alguns encara tenen un límit de 5 GB o menys.

 • Quants dominis addon?
 • La majoria dels servidors web haurien de proporcionar-vos espai per a fins a 25 dominis addicionals, però hem vist opcions pobres que només us proporcionen una, o fins i tot cap..

 • Quantes adreces de correu electrònic podeu crear?
 • Alguns host no inclouen una sola adreça de correu electrònic al paquet.

 • Quin quadre de control fan servir?
 • L’experiència d’usuari del tauler de control pot crear o trencar un host web per a mi. Comproveu si utilitzen cPanel, Vdeck o una alternativa personalitzada. Trieu amb qui us sentiu més a gust. (Consell professional: si no coneixeu el tauler de control, demaneu una demostració.)

 • Admeten scripts de lloc web preinstal·lats??
 • Comproveu si admeten la instal·lació de WordPress, Drupal, Joomla. Si necessiteu funcions especialitzades, com ara la PHP o la integració del comerç electrònic, assegureu-vos que també ho acceptin.

2. quina velocitat té la velocitat del servidor?

La velocitat del servidor és simplement la rapidesa (o lentament) que el servidor web respon a una sol·licitud.

Dit d’una altra manera, quan algú fa clic al vostre lloc web, es triga el temps que el vostre servidor es desperti i comenci a enviar fitxers. Google suggereix una velocitat del servidor de 200 ms o menys.

És important perquè cada sol·licitud ha de ser ràpida al vostre lloc web, especialment si sou un venedor de comerç electrònic i espereu que processi ràpidament les comandes. Una resposta ràpida del servidor és essencial per a una bona experiència dels usuaris.

Malauradament, molts dels amfitrions web sobrecarreguen els seus servidors, cosa que significa que el vostre lloc web competeix per la seva rapidesa. D’altres simplement no utilitzen maquinari eficient, de manera que la resposta és lenta.

D’altra banda, els millors host web encara us asseguraran que obteniu un temps de resposta ràpid, fins i tot en un servidor compartit.

Podeu provar la velocitat del servidor mitjançant la nostra eina de comprovació de velocitat. Simplement introduïu l’URL del lloc web i veuràs com de ràpidament respon el servidor a tot el món.

3. quin és el seu temps de funcionament?

No hi ha res més frustrant que el vostre lloc web a la baixa. Per tant, la xifra d’activitat del vostre host web és crucial. Com millor sigui el seu temps de funcionament, més confiable és l’amfitrió.

Simplement, cal evitar una quantitat de temps inferior al 99% i el 99,9% hauria de ser el vostre objectiu.

Podríeu pensar que fins i tot el 98% sona força bé, però penseu-hi així: un 98% de temps de lliurament significa que el vostre lloc podria estar a la baixa durant 3-7 dies de l’any!

Podeu fer un seguiment de l’horari d’un amfitrió web amb una eina gratuïta com uptimerobot.com. Uptime Robot revisa el vostre lloc web cada cinc minuts per detectar signes de vida i us avisa si hi ha alguna cosa que no funciona. Utilitzem Robots d’Uptime per supervisar el nostre lloc i fer servir les nostres xifres de temps de funcionament.

4. parli amb el seu suport tècnic abans de comprar

El suport tècnic és una de les coses principals que separa els bons servidors web dels servidors web dolents. Una bona empresa comptarà amb un equip expert que respongui a les consultes de manera ràpida i eficaç. Els amfitrions dolents sovint descuiden el servei al client.

Si hi ha alguna cosa que no funciona malament al vostre lloc web, voleu saber que a l’altre extrem del telèfon hi ha una veu amable que us pot arreglar. Si preferiu xat o correu electrònic en línia, busqueu un amfitrió web amb aquesta preferència de contacte.

Hi ha algunes maneres de provar el suport tècnic d’un amfitrió web sense comprar-lo realment. Proveu d’enviar una entrada pels següents motius:

 • Sol·liciteu una demostració del tauler de control.
 • Pregunteu sobre la política de reemborsament i el preu de renovació (més informació en breu).
 • Preguntar sobre el límit d’emmagatzematge.
 • Pregunteu sobre la disponibilitat de guions del lloc.

Un bon host web hauria de respondre de forma ràpida i eficaç a aquestes consultes.

5. Hi ha captures ocultes en els seus termes de servei?

La majoria dels servidors web utilitzen un llenguatge de màrqueting fort, com ara “emmagatzematge i ample de banda il·limitats” o “CPU il·limitada”. Malauradament, fins i tot “il·limitat” té un límit. I el trobareu als termes del servei de l’amfitrió web.

En alguns casos, els allotjaments web es reserven el dret de suspendre o fins i tot desconnectar d’un lloc web que sobrecarregui aquests límits.

A continuació, es mostren alguns exemples de la vida real d’amfitrions web de bona reputació que mostren aquestes restriccions:

CPU limitada

límit cpu d’immotció

(Política de CPU d’allotjament d’allotjament)

Motius addicionals de finalització

política de correu brossa

(Política d’spam d’iPage)

Concretament, busqueu els límits següents següents:

 • Quants fitxers (independentment de la mida) que puc allotjar? (aka inodes)
 • Quins són els límits durs d’emmagatzematge i l’ample de banda?
 • Quants recursos de CPU puc utilitzar?

També val la pena consultar els termes del servei per conèixer la seva política de reembossament. De vegades, proveu un amfitrió web i, a continuació, us adoneu que no és adequat per a vosaltres. Els bons amfitrions web ho entenen i ofereixen una política de reemborsament justa.

política de retorn de diners hostmetro

(Política de devolució de HostMetro)

Malauradament, els amfitrions incondicionals sovint no tenen cap política de reemborsament i, fins i tot, cobraran un suplement de cancel·lació.

Si no trobeu aquests números en els termes del servei, pregunteu al seu equip d’assistència

6. quin és el preu de renovació & hi ha costos ocults?

L’amfitrió web de 5 dòlars sol ser una xifra introductòria i el preu de renovació serà una mica més. Comproveu que la xifra no salti a un preu indignant!

També notareu que la majoria dels amfitrions web ofereixen un descompte si us registreu per un període més llarg. Tot i això, el millor és no tancar-se en un contracte llarg si és possible. És possible que vulgueu ampliar o canviar les coses en dos anys.

Finalment, alguns hostes intenten vendre determinats productes addicionals, com ara còpies de seguretat diàries o exploració de seguretat del servidor. Si no voleu aquests extres, assegureu-vos de desmarcar cap cas abans de comprar.

bluehost funcions addicionals

(Funcions addicionals de Bluehost)

Quina ajuda podeu obtenir de Bitcatcha?

Bitcatcha troba un bon amfitrió barat

El nostre lloc web existeix per ajudar-vos a trobar el millor host web i us permetrà prendre una decisió informada. A continuació es mostren algunes de les nostres eines que podeu utilitzar ara per ajudar-vos a decidir-vos:

 • Controlador de velocitat del servidor
 • Executeu proves de velocitat en diferents hosts web per veure quins temps de resposta més ràpids proporcionen. (Consell professional: comprovem la velocitat del servidor des de 10 punts diferents del món, així que busqueu el servidor que ofereixi alta velocitat al vostre públic objectiu).

  Un altre consell: no testeu el lloc web de l’amfitrió. Cerqueu un lloc web amb aquest amfitrió i poseu-ne el test. (El propi host web utilitza probablement un servidor privat molt més car per al seu lloc). Per exemple, si voleu provar la velocitat del servidor d’Hostinger, disposem de llocs web de prova 3x allotjats al seu centre de dades diferent.

 • Registres d’horari
 • Per estalviar-vos el temps de seguiment del vostre temps d’activitat, portem mesos i seguim el registre de l’activitat de diversos allotjaments web i us els presentem. Dirigiu-vos a les nostres pàgines de revisió i veureu el percentatge total de temps de funcionament de cada host i quants dies ha passat des del darrer període de baixa.

 • Millor amfitrió per a
 • Hem classificat cada host per especialitats. Trobeu el millor amfitrió per a blogs, comerç electrònic, llocs de cartera o fòrums.

Allotjament web barat

Nota

Tots els preus enumerats es basen en el preu de presentació del contracte de 12 mesos.

Tenint en compte tots els factors (velocitat del servidor, temps de funcionament, suport tecnològic, facilitat d’ús i preu), hi ha sis de les millors opcions per provar.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger web

Pla

Solter

Taxa del primer termini

2,34 dòlars / mes

Taxa de renovació

3,25 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • 1 domini gratuït
 • hPanel
 • Suport excepcional
 • Preu de introducció baix

“Serveis premium a un preu molt baix, què més podeu demanar?”

Hostinger és la nostra millor opció per a allotjament web barat, ja que ofereixen serveis premium a un preu de registre altament baix. Per a aquesta llista, enumerem el preu del pla més barat de la marca a 12 mesos, que és de 2,34 dòlars al mes, però si seleccioneu 48 mesos, només us cobraran 0,99 dòlars al mes.!

Els seus servidors són realment ràpids a nivell mundial perquè tenen centres de dades a tot el món, cosa que sorprèn perquè no espereu que quan pagueu preus com aquests.

També tenen una llista impressionant de funcions il·limitades:

 • Emmagatzematge SSD
 • Comptes de correu electrònic
 • Llocs web
 • Ample de banda
 • Cronjobs

A part de la velocitat i les funcions, Hostinger compta amb un excel·lent equip de suport, que dóna servei a més de 20 països en la seva llengua materna. Hostinger realitza un gran avantatge amb els seus plans assequibles, especialment per a aquells que tot just comencen.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

Amfitrió web HostMetro

Pla

Pla MegaMax

Taxa del primer termini

2,95 dòlars / mes

Taxa de renovació

2,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge màxim
 • Amplada de banda màxima
 • 1 Nom de domini gratuït
 • Preu bloquejat per sempre
 • Hosting de domini il·limitat

“No us haureu de preocupar mai de les taxes de renovació amb els seus preus fixos”

HostMetro ofereix 1 nom de domini gratuït amb el seu pla MegaMax, amb un màxim d’emmagatzematge i amplada de banda (tingueu en compte el seu ús estratègic de la paraula “màxim” en lloc de “il limitat”).

Bàsicament, això significa que hi ha un cap d’emmagatzematge i amplada de banda al compte, però augmentaran la quantitat d’emmagatzematge de forma gratuïta sempre que mantingueu els vostres termes d’ús, cosa que no utilitzarà l’emmagatzematge assignat per als suports. finalitats d’emmagatzematge.

Em sembla força raonable.

Amb HostMetro, aconseguireu allotjar tants llocs web com vulgueu amb el seu allotjament de dominis il·limitat, però el millor d’aquesta marca (per a mi, almenys) és el fet que el seu preu estigui bloquejat per sempre. Si pagueu 2,95 dòlars, Haureu pagat 2,95 dòlars el temps que els acull.

Presa! No cal preocupar-se per les taxes de renovació!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Amfitrió web inter-servidor

Pla

Allotjament web estàndard

Taxa del primer termini

5,00 dòlars / mes

Taxa de renovació

5,00 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge il·limitat SSD ULTRA
 • Creador de llocs web gratuït SitePad
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Migració de llocs web gratuïta
 • Preu bloquejat

“Preus fixos amb SSD, amb un preu lleugerament superior a la seva competència”

InterServer disposa d’emmagatzematge il·limitat als seus servidors Ultra SSD, de manera que saps que els seus llocs es carregaran ràpidament amb la seva plataforma.

També podreu gaudir d’un creador de llocs web gratuït, de comptes de correu electrònic il·limitats i migracions de llocs gratuïts, però, com HostMetro, la característica clau aquí és el preu.

El pla estàndard d’allotjament web només té un cost de 5 dòlars al mes, i el seu preu està bloquejat de manera que no haureu de preocupar-vos de les renovacions. En aquest moment, no sabem si les seves renovacions estan bloquejades per sempre o no, però és possible suposar-ho, si no, perdran la majoria de la seva empresa a HostMetro..

4. Hosting A2

https://www.a2hosting.com

Amfitrió web d'A2 Hosting

Pla

Lite

Taxa del primer termini

3,32 dòlars / mes

Taxa de renovació

8,99 $ / mes

Característiques clau

 • 1 lloc web
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Transferència il·limitada
 • Gratuït & Migració fàcil del lloc
 • SSL gratuït & SSD

“Amfitrió web ben arrodonit, adequat per a qualsevol tipus de llocs”

El que més ens agrada de l’allotjament A2 és que els seus plans Turbo vénen amb servidors realment ràpids, amb tecnologia que permet que els llocs allotjats amb ells puguin carregar fins a 20 vegades més ràpid que els servidors habituals.!

Tot i que el pla de descàrrega no inclou els servidors Turbno, els servidors habituals són força maleïts, amb una mitjana mundial de 150 ms.!

Els usuaris també obtindran funcions il·limitades, com ara emmagatzematge SSD, amplada de banda i transferències. També gaudiran de 25 comptes de correu electrònic gratuïts, seguretat SSL gratuïta, creador de llocs senzill amb milers de temes, configuració optimitzada de WordPress amb un clic i, a més, podran escollir els seus centres de dades repartits en 3 continents per maximitzar el lloc. velocitat de càrrega per als seus clients!

5. Amfitrió d’immobles

https://www.inmotionhosting.com

Amfitrió web d'allotjament Inmotion

Pla

Llançament

Taxa del primer termini

4,99 dòlars / mes

Taxa de renovació

8,99 $ / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Zones de velocitat màxima ™
 • Transferència il·limitada
 • Accés SSH
 • Assistència 24/7 als Estats Units

“Serveis premium adequats per a propietaris de petites empreses”

Inmotion Hosting és una excel·lent pàgina web. En realitat és el servei d’allotjament web preferit per a nosaltres abans de canviar a SiteGround, i seguim pensant molt en ells.

Inmotion proporciona als usuaris els seus plans de llançament amb un nom de domini gratuït, transferències il·limitades, SSL gratuït, còpia de seguretat automàtica i protecció contra pirates, amb correus electrònics il·limitats, amplada de banda i espai en disc..

El millor de tot, són molt ràpids, gràcies a les seves zones de velocitat màxima, que és bàsicament una manera fantàstica de dir centres de dades ubicats als EUA. Tot i que no disposen de centres de dades a Àsia, Inmotion encara és realment ràpid a nivell mundial.

BTW, hem arribat a un acord amb Inmotion Hosting i els nostres lectors aconsegueixen gaudir del 50% dels seus preus, així que tornem bojos!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Allotjament web Bluehost Hosting

Pla

Bàsic

Taxa del primer termini

5,95 dòlars / mes

Taxa de renovació

7,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • 1 lloc web
 • Emmagatzematge SSD de 50 GB
 • Amplada de banda no modificada
 • Certificat SSL gratuït
 • Rendiment estàndard

“Preus baixos amb funcions estàndard, excel·lents per als bloggers”

Bluehost és un dels serveis d’allotjament web més recomanats, i els seus preus són prou baixos com per a incloure’ls en aquesta llista..

Amb el seu Pla bàsic, obtindreu el que pagueu: 1 domini gratuït, 50 GB d’emmagatzematge SSD (cosa que vol dir que els preocupa la velocitat i l’eficiència) i l’ample de banda no modificat (no s’especifica quant s’assigna per compte, però sempre que entres a la seva gamma “normal”, hauríeu d’estar bé).

Si voleu comptes de correu electrònic gratuïts, Bluehost no és el que voldríeu, perquè el correu electrònic és un servei addicional de pagament amb ells.

Tanmateix, Bluehost arriba amb SSL gratuït, de manera que si publiqueu un lloc web d’empresa, això serà útil. A part d’això, són força estables. Parella amb els seus altres avantatges i Bluehost és, certament, un prestigiós concursant per a aquesta llista.

Veredicte: per quina màquina web cal anar?

PRIMER TERME

RENOVACIÓ

DIFERÈNCIA

Hostinger

2,34 dòlars

3,25 dòlars

+0,91 USD

HostMetro

2,95 dòlars

2,95 dòlars

0 dòlars

InterServer

5,00 dòlars

5,00 dòlars

0 dòlars

No ho oblideu: adapteu el vostre host web a les necessitats del vostre lloc web!

Malauradament, no hi ha cap millor host web. Només el que s’adapta a tu i a les teves necessitats. Diferents hosts web s’adapten a diferents prioritats.

Un lloc de cartera senzill, per exemple, només necessita un petit amfitrió web compartit. Però, si publiqueu un bloc o un lloc web amb més de 30.000-40.000 visitants al mes, voldreu l’emmagatzematge addicional i la possibilitat d’actualitzar a VPS quan arribi el moment..

Si voleu iniciar un lloc de comerç electrònic, necessitareu un amfitrió web que permeti la integració de pagaments i mesures de seguretat addicionals. (No oblideu consultar el nostre Hosting de comerç electrònic recomanat.)

Com veieu, els allotjaments web barats no sempre xuclen, però comproveu-ne les funcions i el rendiment abans de comprar-lo. Bona sort! Si encara teniu més preguntes, no dubteu en contactar-me i estaré encantat de respondre les vostres preguntes.

Ara, si teniu butxaques profundes i cerqueu algunes coses més prestatgeries, consulteu aquestes plataformes de hosting de WordPress gestionades.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me