Ha Ön adatközpontú marketingszakértő vagy, akkor fiú, oh fiú, egy élvezetre van szüksége!

Ha nem így van, akkor a legjobb megoldás az, mert itt egy remek lehetőség arra, hogy megismerkedjen a vállalkozásod számára nyújtandó óriási értékű elemzési adatokkal..

A LEAD jó emberei Data Science-ot szerveznek & Marketing-csúcstalálkozó vagy D / M-csúcstalálkozó, ahol a marketing, a mesterséges intelligencia és a nagy adatok legnépszerűbb elméi megosztják értékelhető betekintésüket arról, hogy a technológia és a marketing mit tehet a kívánt eredmények elérése érdekében..

DM Summit 2019

Contents

Ki vezet?

A LEAD mögött álló emberek alapították a társaságot fizikai és online tanfolyamok biztosítására az informatikai készségekkel kapcsolatban, például webfejlesztés, alkalmazásprogramozás, digitális marketing & adattudomány. Jelenleg 3 fő témára koncentrálnak:

 • Data Science
 • Teljes verem webes fejlesztés
 • Digitális marketing

A tanfolyamokat oktató mentorok professzionális fejlesztők, adattudósok és marketingszakemberek, akik kapcsolódnak a valós életbeli nagyprojektekhez, tehát Ön tudja, hogy jól ismeri a saját iparágukat. Valójában valódi, kivitelezhető betekintést és stratégiákat fog szerezni a vállalkozás legjobb szakembereitől!

A hangszóró kiemelése

A D / M csúcstalálkozó nemcsak a szokásos élvonalbeli, minden beszélgetés jellegű csúcstalálkozó. Több mint 25 előadót választottak ki kifejezetten egy adott szakértelemre, és feladata, hogy gyakorlati betekintést nyújtson nekünk, szakértelmükkel, esettanulmányokkal szolgáltasson és 360 fokos perspektívát nyújtson munkaterületükön..

Várható, hogy meghallja az iparág legjobb gondolatait, például:

 • Dr Lau Cher Han – fő adattudós, a LEAD alapítója.
 • Theng Hui – a mesterséges intelligencia vezetője, PLUS Malaysia Berhad
 • Jonathan Oh – a SupplyCar vezérigazgatója és társalapítója
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, vezető adattudós, Astro
 • Francesca Chia – a GoGet Malaysia társalapítója
 • Karan Tyagi – a PeoplExperience vezérigazgatója
 • Trent Young – az Asia MarketIn igazgatója
 • Kim Ming Teh – a fő adattudós, az Insight Flows

Többet várhat a csúcstalálkozón, mert még mindig felveszik a témákat és a felszólalókat a listába. Közvetlenül csevegni kell velük, grillezni kell a válaszokat, és meg kell ásni az agyukat, hogy megoldást találjanak minden olyan problémára, amelyen jelenleg vállalkozása szembesül..

Itt van egy kis dolog, amit a felszólalók mondanak az iparágukról:

Zi Yuan, a Tide Analytics társalapítója

Az Analytics lenyűgöző eszköz a nagyobb vállalatok számára, hogy jobban megértsék üzleti tevékenységüket, több betekintést nyerjenek abban, hogy miként reagálnak jelenlegi ügyfélkészletük termékeikre és szolgáltatásaikra, majd stratégiázzák a növekedést a felhasználók megszerzésében és megtartásában. – Zi Yuan, Árapály elemzés

Johnathan Oh, a SupplyCart vezérigazgatója

Határozottan a jövőben lesz az adatok, a Géptanulás és az AI integrálása az üzleti vállalkozásokba. Minden olyan vállalkozásnak, amely nem akarja ezeket a folyamatokat automatizálni vagy megváltoztatni, kemény hegy lesz a jövőben. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, a Mindvalley reklámvezetője

Sokan, akik elkezdik a tartalom online közzétételét, elfelejtik ezt a nagyon fontos dolgot. Ez a közönség. Még van? Hacsak nem csak munkatársaival, barátaival és családtagjaival szeretne elérni, akkor van esély, aktívan kell találnia módszereit a közönség bővítésére. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, az Inmagine Group alelnöke

Megállapításom az, hogy a felelősségteljes vállalkozásoknak technológiát kell kihasználniuk a jövedelmezőbb foglalkoztatás kiegészítése és létrehozása érdekében, nem pedig a tömegek számára. – Warren Leow, az Imagine Group

Egy másik dolog, ami érdekes a D / M csúcstalálkozón, az, hogy 100% -ban online, tehát nem kell szünetet tennie a munkából, beragadni a forgalomba és harcolni másokért a parkolásért, hogy részt vegyen a tárgyalásokon.

2 zeneszám 2 takarja le őket

A D / M csúcstalálkozó szervezői két részre bontották témáikat:

 1. Az adattudomány pályája
 2. A marketing pálya

Az adattudomány pályája

Tökéletes azok számára, akiket érdekel a big data, AI és IoT. A következő témákat szeretné megnézni:

 • Az adattudomány állapota & AI
  (Dr. Lau Cher Han, fő adattudós)
 • Hogyan tudják a vállalatok átfogni az adattudományt?
  (Edmund Hee, az AirAsia adattudósa)
 • A gépi tanulás telepítésének lépései az üzleti életben
  (Theng Hui, a mesterséges intelligencia vezetője, PLUS)
 • Gyártóüzem előkészítése az ipar számára 4.0
  (Wai Kit Kong, a GBG adatcsoportjának vezetője)
 • Hogyan alakíthatja az adattudomány az F&B B2B táj
  (Anthony See, az Food Market Hub alapítója)
 • Hogyan használják a bevásárlóközpontok az Analytics szolgáltatást az adatok alapú döntéshozatalhoz?
  (Chan Zi-Yuan, a TIDE Analytics társalapítója)
 • Az összes adattudományi témát itt tekintheti meg.

A marketing pálya

A dolgok marketing oldalával foglalkozó személyek számára nyilvánvalóan jobb lenne megnézni a Marketing Track-t, amely néhány nagyon érdekes témát foglal magában, például:

 • A SEO szerepe az adatközpontú világban
  (Reuben Ch’ng, marketing vezető, LEAD)
 • Intelligens elemzés – jobb megértése az ügyfelekkel
  (a Premnath, a Havas Media Group teljesítménymarketing vezetője által)
 • Mozgás: A fizikai kiskereskedelmi lehetőségek feltérképezése
  (Karan Tyagi, a PeoplExperience vezérigazgatója)
 • Hogyan használható a mikro-befolyásoló marketing az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások földről történő felépítéséhez
  (Bryan Lau, a Sherlock Lab alapítója)
 • Hogyan hoz létre egy jobb vállalatot az adatok felhasználásával a GoCar?
  (Ashley Chew, a GoCar marketing vezetője)
 • Az összes marketing témát itt tekintheti meg.

Ez csak néhány a témáról, amelyeket az élő esemény során fedezünk fel, itt kiemelve, mert személyesen nekem érdekelnek. A témák teljes listája megtalálható a saját webhelyükön, és hallom, hogy még többet adnak hozzá!

jegykiadás & Árazás

DM Summit jegyek

A D / M-csúcstalálkozó életciklusa nem csak az összes videóhoz nyújt hozzáférést az élet során – letöltheti az összes anyagot, PDF-fájlt, diát és mindent, amelyet a hangszórók feltölthetnek a tömeg számára..

Az üzlet édesítése érdekében a D / M csúcstalálkozó rengeteg ajánlatot, árengedményt, díjmenteset és partneri előnyöket biztosít az esemény során, a nem végtelen hálózati lehetőségekről nem is beszélve..

Az online eseményről további információt a D / M Summit GYIK oldalán talál. Őszintén szólva, ha én lennék, akkor a korai madárjegyet csak 31,50 USD-nél fogom felvenni, még mielőtt a promóció szeptember 20-án véget érne, és 484,60 USD-t kell kitöltenünk az élethosszig..

Miért gondoljuk, hogy vegyen részt

Egy dolog, amit hozzá kell tennem – ilyen csúcstalálkozók során, amikor legalább 2 szám van, gyakran találom magam. Mi lenne, ha van 2 hangszóró, akit nézni akartam, és egyidejűleg különböző sávokon beszéltem?

Mivel a D / M csúcstalálkozó online esemény, rájössz, hogy ez a kérdés… nem kérdés. Minden rögzítésre kerül, így bármikor elérheti a videókat, amely kényelmesebbé válik (feltéve, hogy csak az életkorú bérletet vásárolja meg, csupán 488,60 USD USD 311,50 áron, a korai madár speciális árán).

Ezenkívül 25 témával és egy nagyon lenyűgöző tapasztalt előadók listájával a 31,50 USD egy lopás. Az a fajta betekintés, amelyet akkor kap, ha közvetlenül beszélhet a hangszórókkal, őszintén szólva, felbecsülhetetlen.

Ez az esemény nem az első a maga nemében, de az általunk fizetett árért nagyon átkozottul jó ár-érték arány, főleg, ha elősegíti üzleti tevékenységünk növekedését.

Találkozzon online srácokkal az eseményen, és ne légy félénk, dobjon nekünk egy DM-t, ha becsap bennünket 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me