Ha arra törekszik, hogy vállalkozása felszínen maradjon a COVID-19 világjárvány idején, akkor érdemes megfontolnia az internetet, mivel a fogyasztók vásárlási szokásai megváltoznak, hogy alkalmazkodjanak e kihívásokkal teli időkhöz..

Nagyon jó ideje egy weboldal létrehozására is, mivel a kedvenc webhelyszolgáltatónk, a SiteGround nemrégiben tett egy ajánlatot, amely segít az üzleti tulajdonosoknak felépülni a vírus által okozott rohamoktól.!

A SiteGround COVID-19 válasz-ajánlata – részletek

webhely indítási tárhely foglalkozik covid19

A SiteGround gyakorolja a társadalmi felelősségvállalást azáltal, hogy külön ajánlatot kínál a kisvállalkozások tulajdonosai számára az online csatlakozásra ezen bizonytalan időkben.

Csak 0,99 dollár áron teljes hamis hozzáférést kap a SiteGround StartUp tervéhez 3 teljes hónapon keresztül, így kaphat egy vállalkozást beállító weboldalt..

Ha azt gondolja, hogy ez nem nagy ügy, és bárhol másutt ingyenes vagy sokkal olcsóbb webtárhelyet szerezhet, akkor engedje meg, hogy magyarázza meg, hogy tévedsz.

 • Kedvezmény: 97% KI (3 hónapra) + INGYENES SSL!
 • Havi díj (első 3 hónap): $ 0.99
 • Havi díj (3 hónap után): 5,95 USD (50% Kedvezmény)
 • Kezdő dátum: ÉLJ MOST!
 • Befejezés dátuma: TBA
 • Összes részlet:

Miért nagyon hasznos ez az ajánlat!

Az online vállalkozásokkal kapcsolatban meg kell értenie, hogy a sebesség az élet lényege.

Ez az egyetlen dolog, amely segít webhelye eladásában / átalakításában.

Ha ingyenes vagy olcsóbb web hosting szolgáltatásokat kínál, akkor fogalma sincs arról, hogy milyen gyorsaságot fog elérni, és a kapott szolgáltatás valószínűleg meglehetősen gyanús lesz..

A SiteGround segítségével az egyik leggyorsabb elérhető web hosting szolgáltatást érheti el, amelyet kifejezetten a vállalkozások és az e-kereskedelem számára szolgálnak fel. Tudnunk kellett volna, hogy elvégeztük a házi feladatunkat – nézd meg magad a SiteGround mélyreható áttekintésén.

Hozzáférhet az iparág egyik leginformáltabb és leghasznosabb támogatási csoportjához is, és eszközöket és szolgáltatásokat nyújthat, amelyek segítenek a webhely felépítésében..

Ha az Egyesült Államokon kívüli ügyfeleket célozza meg, akkor a SiteGround megkapta a hátadát is – 3 adatközponttal 3 földrészen keresztül az Ön weboldala gyors és elegáns lesz az ügyfelek számára, ami szép lendületet adhat értékesítéseinek.

Vessen egy pillantást arra, amit valójában megszerez a SiteGround StartUp tervével:

 • 1 Weboldal
 • 10 GB-os SSD tárhely
 • 10 000 havi látogatás
 • Ingyenes WordPress telepítés
 • Ingyenes SSL, CDN, e-mail
 • 100% -ban megújuló energia mérkőzés a Google Cloud-tal

Úgy gondoljuk, hogy ez mindössze 0,99 cent centtel egész 3 hónap alatt 3 hónap alatt előnyös azoknak a vállalkozóknak a tulajdonosai számára, akik digitalizálni szeretnének!

Mi történik 3 hónap után?

Ez az igazi kérdés, nem igaz – mi fog történni, miután 3 hónap eltelt, a világ meggyógyult, és mindennek újra értelme van?

Nos, ha úgy találja, hogy az új webhelyéből származó bevétel elegendő ahhoz, hogy folytathassa a webhely tárolását, akkor havonta csak 5,95 USD kedvezményes kamatlábbal teheti meg – ez 50% -kal kevesebb a rendes árakon!

Ha nem érzed magad folytatni, az rendben van – csak szüntesse meg fiókját, és az élet folytatódik.

A COVID-19 térdre hozta a gazdaságot

Ha nem élsz egy szikla alatt, akkor tudni fogod, hogy a COVID-19 nehezen érte a gazdaságot, mivel a legtöbb ország bezáródik, hogy megakadályozzák a betegség további terjedését..

Az embereket rémülten hagyják házuk biztonságát, ami sok tégla- és habarcs-vállalkozást magasra és szárazra hagy, ahogy a vásárlók pánikba vesznek, majd… hirtelen megállnak.

A helyzet annyira rossz, hogy egyesek a pandémiát a recesszióhoz hasonlították, és nem tudtunk egyetérteni többé, mivel a kormány ösztönző csomagjai talán nem is elégségesek ahhoz, hogy a gazdaságot a karantén közepette folytassák..

Amerikában a sport-szórakozás megállt, mivel az élő sporteseményeket megszüntették. Japán beleegyezett abba, hogy az olimpiát 2021-re halasztja, amely hatalmas veszteségeket fog okozni, és az utazás továbbra is az egyik legsúlyosabban érintett iparág, mivel a légitársaságok csökkentik a járatokat, mivel több mint 100 országot csapnak be az utazási korlátozások..

Az emberek nem férnek hozzá a munkahelyekhez, a vállalkozások nem tudják, hogy maradnak-e nyitva, mert az ügyfelek nem költenek rá, és a gazdaság egy hatalmas recesszió szélén gurul..

Röviden: A napok vége, srácok.

De nem minden elveszett!

A kétségbeesés és a reménytelenség közepette néhány ipar és vállalkozás virágzik, mivel a világ többi része karanténban tartja magát..

Lehet, hogy az emberek lezárják magukat, hogy a vírust tartsák, de továbbra is szükségük van kellékekre. Igényeik nem változnak, de vásárlási szokásaik megváltoznak.

Az Amazon olyan hatalmas mértékben növekedett az értékesítésben, hogy 100 ezer új munkavállalót kellett felvenniük a megnövekedett kereslet kezelésére.

Az Ocado.com, az élelmiszer-szállító szolgáltatás „egyszerűen megdöbbentő mennyiségű forgalmat tapasztal”, amely miatt át kellett állítaniuk a szolgáltatásokat, hogy elvégezzék valamilyen alapvető munkát..

Az emberek nyilvánvalóan társadalmi távoli megoldásokat keresnek, ezért a kínai regionális kormányok olyan pilóta nélküli kézbesítési megoldások fejlesztésére törekszenek, mint például az élelmiszer-szállító robotok!

A COVID-19 járvány arra készteti az embereket, hogy megváltoztassák vásárlási módjukat, és arra kényszerítik őket, hogy új technológiát alkalmazzanak, hogy túléljék.

Susan Athey, a Stanfordi Gazdaságtudományi Egyetem technológiai közgazdaságtudományi professzora szerint ezek az újonnan kialakult szokások sokáig fennmaradnak, miután a globális fenyegetés elmúlik..

A közel sem fejlett oltással és a világ több hónapig tartó zárolásával a kisvállalkozásoknak alkalmazkodniuk kell a változó gazdasági helyzethez, és online kell lépniük, ha túl akarják élni a közelgő idényt..

A vállalatok segítséget nyújtanak!

Sok napig tartó pánikvásárlás és önző „nekem az első” viselkedés után (tudjuk, hogy WC-papírt hordsz!), Az emberek rájönnek, hogy senki sem maradhat túl, ha valamilyen társadalmi felelősségvállalást gyakorol..

A gazdasági és társadalmi összeomlás leküzdésének egyetlen módja az egymás iránti kollektív önzetlen cselekedetek.

A vállalatok kezdik visszaadni a közösségeket annak reményében, hogy fenntartják a gazdaságot, és segítenek minket, mivel otthonunk ténylegesen börtönökké alakul..

Az egyre népszerűbb Uber Eats fokozza az ingyenes szállításokat annak érdekében, hogy segítse a független étteremtulajdonosokat tartani a fejét víz felett az Egyesült Államokban és Kanadában, míg a bankok mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek a vírus által érintett személyeknek..

Következtetés: Kérje meg a SiteGround ajánlatot, amíg csak tud!

Ez a különleges COVID-19 válasz-ajánlat az eddigi egyik legjobb ajánlat, amelyet a SiteGround-től kaphat. Alig hajtják végre az áraikat, és három teljes hónapos webtárhely 0,99 dollárért gyakorlatilag ingyenes.

Feltételezzük, hogy az árcédulát alapvetően ott tartják számon, hogy megfékezzék a freeloadereket, biztosítva, hogy minden megosztott tárhely-felhasználó számára elegendő erőforrás álljon rendelkezésre ahhoz, hogy élvezhessék az általuk ismert sebességet és szolgáltatást..

Tehát ha a kerítésen áll a vállalkozásának webhelyének elindításánál, javasoljuk, hogy valóban gyorsan szálljon le a kerítésről, mert nem fog nemsokára más hasonló ajánlatot találni.

Legközelebb maradjon biztonságban!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me