Hogyan lehet online kapni a malajziai kkv-t – a gyors és egyszerű út!

Hogyan lehet online hozzáférni a malajziai kkv-khoz – a gyors és egyszerű út!

Avatar


Tudod, hogy a legjobb vállalkozások életben maradnak azáltal, hogy alkalmazkodnak. A világ minden évben gyorsabban változik, és lépést kell tartania az üzleti tevékenység folytatása érdekében.

Gondolj arra, hogy tíz évvel ezelőtt senki sem fogja azt gyanítani, hogy szinte mindent megtehetsz okostelefonon keresztül, hogy autóját számítógépesíteni lehetne, és az internet ilyen nagy szerepet játszhat az életében.

Ha a malajziai kkv-nek digitalizálnia kell?

Kíváncsi lehet, hogy szükség van-e vállalkozására online. Íme néhány oka annak, hogy az Ön kkv-je miért használhatott digitális platformot:

 1. Mondjon el búcsút a papírpénzértMagyarázatban nagyon sokféle módon fizethetünk olyan dolgokért, amelyek nem járnak a fizikai pénz felhasználásával. A betéti kártyák, hitelkártyák és az online banki szolgáltatások megkönnyítik a fizetést. És új fejlesztések jönnek.

  A Kínában és Indiában széles körben használt mobiltárca itt hullámzik Malajziában. A helyi bankok, mint például a CIMB, a Hong Leong és a Maybank, olyan szolgáltatásokkal társulnak, mint az Alipay, a WeChat Pay és a Samsung Pay, hogy az okostelefonok minden fogyasztója számára kényelmesebbé váljanak. Még az Axiata elindította a Boost e-pénztárcáját, ahol a fogyasztók nagy árengedményeket kaphatnak különböző élelmiszer-teherautókban. , pasar malams és élelmiszerbíróságok a Klang-völgyben.

 2. Kormányunk elismeri a jeleket. A malajziai kormány látta, hogy az új technológia közeledik a szökőárhoz, és utat tett az e-kereskedelem elfogadásának ösztönzésére:

  • A Bank Negara lépéseket tesz az online fizetés fokozása érdekében, ideértve az online azonnali átutalási díjak lemondását és a csekkek emelését.
  • Malajzia és az Alibaba Group kínai internetes társasággal közösen nemrégiben elindította a digitális szabadkereskedelmi övezetet, hogy ösztönözze a helyi vállalkozásokat, akik online vállalkozással rendelkeznek termékeik exportálására.
  • A KKV Corp és az MDEC kormányzati ügynökségek különféle programokat indítottak a malajziai digitális gazdaság fellendítésének elősegítésére, ideértve az eRezeki, az eUsahawan, az eLadang programot, valamint az e-fizetési és tanúsítási programokat..
 3. Az online kapcsolat valóban nagy üzletA sikeres vállalkozás lényege a lényeg, és a kifizetés nagy. Vegyük figyelembe a helyi vállalkozók sikertörténeteit, akik mind a helyi, mind a nemzetközi piacon eljutottak:
  • Nur Raihan Anuar helyi vállalkozó 100% -ban online értékesít kozmetikumokat és bőrápolást. Bruneiből, Szingapúrból és Indonéziából havi RM250.000 eladást hajt meg..
  • A Christyng.com, amely kézzel készített, egyedi kézi készítésű, egyedi módon készített cipőt szállít online, most hét adatot gyűjt, és havonta több mint 1000 cipőt értékesít..
  • Vincent és Henry Tong, iker testvérek, nyomtatási és személyre szabott ajándék-indítási sorozatot indítottak, amely most már 6,35 millió USD-t tesz ki online.

De hol kezdjem??

Tehát most, hogy felkeltettük érdeklődését, érdeklődhet a következő lépésről. Lehet, hogy el akar lépni ebbe a bátor új világba, vagy tovább szeretné javítani online jelenlétét. De hol kezdjem??

Exabytes, egy web-hosting szolgáltatást nyújtó kis- és középvállalkozás felvette a kapcsolatot velünk, hogy bemutasson minket, hogy megmutassák, mit tehetnek azért, hogy segítsenek.

Bemutatjuk az Exabytes-t – idegenvezetés

Ki az Exabytes??

Exabytes díjak

A Penang HQ-n bemutatott Exabytes-díjak

Az 2001-ben alapított Exabytes helyi díjnyertes kkv. Lenyűgöző folytatódással büszkélkedhetnek: 121 ország 75 000 ügyfele és Malajzia webtárhely-piaci részesedésének 30% -a. Elképzelésük az, hogy segítsen a kkv-knak online üzleti tevékenységükben növekedni, és megbízható digitális partnerként megvalósítani álmaikat.

Nemrégiben bővítették a szingapúri webtárhely-piaci részesedés 15% -át az olyan akvizíciókkal, mint Usonyx és Signetique. Biztonságos adatközpontokkal rendelkeznek a Menara AIMS-ben, Malajziában, valamint Szingapúrban, Denverben (Egyesült Államok) és Kuninganban (Indonézia)..

Az exabyták sokat tesznek a helyi vállalkozások és a tech közösség számára:

Chan Kee Siak és az Exabytes csótány csapata

Chan Kee Siak és az Exabytes csótány csapata

 1. A nemrégiben elindított Exabytes Cockroach technikai támogatási program segíti a helyi tech-vállalkozás indulását, hogy olyan erőteljes, alkalmazkodóképes túlélők legyenek, mint a bosszantó rovarok..
 2. Szervezik a 2017-es malajziai weboldal-díjat (MWA), hogy elismerjék és jutalmazzák az ország legjobb webfejlesztőinek, tervezőinek és ügynökségeinek munkáját..
 3. Az Exabytes internetes marketing csúcstalálkozón, amelyet nemrégiben Cyberjaya-ban tartottak, különféle tapasztalt digitális marketingszakemberek és guruk kapcsolódtak a helyi technológiai vállalkozókhoz, hogy betekintést nyújtsanak a jelenlegi helyzetbe, és megvitassák a digitális marketing ipar stratégiáit és fejlesztéseit..

Az ember az Exabytes mögött – Mr. Chan Kee Siak

Daren Low, egy pillanatra Chan Kee Siak úrral

Daren Low egy pillanatra Chan Kee Siak úrral, az Exabytes vezérigazgatójával a Penang központjában

Időbe telt, hogy találkozzunk Chan Kee Siak úrral, az Exabytes alapítójával és vezérigazgatójával Penang központjában. Hawkerek családjában született, ez az önálló tanuló vállalkozó 19 éves kortól építette fel ezt a társaságot, és nagyon jól ismeri a saját vállalkozásának megindításának próbáit és nehézségeit..

Jelenleg a malajziai Internet Alliance, a különféle vállalkozók hálózati platformjának elnökeként szolgál, hogy értékes tanulást és szakértelmet osszon meg az internetes vezetők és az Alapító Intézet helyi igazgatója között, amely egy globális ötlet-színpadi gyorsító és indító indító program.

Két másik szolgáltatási platformot, az EasyStore-t, egy online e-kereskedelmi platformot alapított azok számára, akik online áruházat szeretnének indítani, és Malajzia első integrált szállítási szolgáltatását, az EasyParcel-t.

Vevői élmény – pillantás az Exabytes ügyfélszolgálati központjára

Az Exabytes dedikált ügyfélszolgálati csapata keményen dolgozik

Az Exabytes dedikált ügyfélszolgálati csapata keményen dolgozik

Következő állomásunk az Exabytes 24 órás, hétvégi ügyfélszolgálata volt Penangban. Szolgáltatói csapatuk három különböző csoportból áll, különféle típusú tárhelyfiókokhoz: megosztott tárhely, dedikált szerverek és viszonteladói fiókok. Emellett a Menara AIMS mérnökeinek technikai csapata is csatlakozik hozzájuk az esetlegesen felmerülő technikai kérdésekre vonatkozóan.

A támogatási és technikai csapat eredményfigyelői

A támogatási és technikai csapat eredményfigyelői

Megmutatták nekünk, hogy minden elhatározott jegyhez tartozik-e egy szavazási rendszer a szolgáltatásunk értékeléséhez. Az összes szavazatot rögzítjük és jelentős számokba és célokba egyesítjük az ügyfelek elégedettségének javítása érdekében.

A tech turné – az Exabyte adatközpontjában, Menara AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter a Menara AIMS-nál

Daren az adatközponttal turnézik a menedzserrel & rendszer mérnök

Végül bemutatták magát a Menara AIMS adatközpontjában is. Az Exabytes webhelye azt állítja, hogy több mint 1000 szervert kezel, több mint 100 000 webhellyel és több mint 1 000 000 e-mail fiókkal. Megtudtuk, hogy ezt a központot jelenleg Tier III központnak minősítik, amely 99,98% -os rendelkezésre állást kínál, de a jövőben a IV. Szint legmagasabb szintjére fogják korszerűsíteni..

Exabytes Cloud szerver

Nézzen meg néhány technológiai berendezésüket

Miközben biztonsági okokból nem tudtunk fotókat szerezni a szerverállványokról, sikerült bepillantást mutatnunk néhány új, nem csatlakoztatott felhő-tároló szerverükhöz.

Adatközpont operációs terem

Az Exabyte Tech Team szorosan figyelemmel kíséri a műtőben lévő kiszolgálókat

Volt egy esélyünk arra, hogy megnézhessük a műhelyüket, ahol a képzett mérnökök a nap minden órájában műszakban figyelik a szervereket, hogy készen álljanak az esetlegesen felmerülő technikai kérdések azonnali kezelésére..

Gondolataink az exabitákra

Daren Low, Chan Kee Siak és Vickson Tan (Exabytes Penang túra)

Daren Low és Chan Kee Siak, vezérigazgató (központ) és Vickson Tan, alelnök, a marketingért (balra)

A túra végén meg voltunk győződve arról, hogy az Exabytes, mint maguk a helyi kkv-k, megértik a helyi kultúrát, és a helyi vállalkozói közösségbe való bevonásuk tartja az ujját a malajziai kkv-környezet pulzusán..

Azt is bebizonyították, hogy kész infrastruktúrájuk révén Délkelet-Ázsiában vezető webtárhely-szolgáltatóvá válnak. Az olyan szolgáltató cégekhez fűződő linkek, mint az EasyStore, aktívan jelen vannak számukra más országokban, például Szingapúrban, Indonéziában és Tajvanon.

Az Exabytes elsősorban három alapvető szolgáltatást kínál a kkv-tulajdonos számára:

 1. Üzleti e-mail tárolás (csak az RM17.99-ből havonta) Az EBizMailPro webmail szolgáltatást nyújt, amely kiváló és biztonságos e-mailek terjesztését, valamint a naptárak, a feladatok és a tartalmak kiváló szinkronizálását szolgálja a különféle digitális eszközökön és a Microsoft Outlookon.. .
 2. Weboldal-készítési szolgáltatások (havonta csak az RM39-től) Az Instant Weboldal egyedülálló, testreszabott weboldalt kínál, amely megfelel az Ön igényeinek. Technikai segítségnyújtással, marketingszolgáltatásokkal és telefonos telefonos beszélgetésekkel is jár. .
 3. All-in-One webhelykészítő (RM23.29 – RM69.96 havonta) Az EBizPro, a drag-and-drop eszköz gyártója testreszabható sablonokkal rendelkezik, amelyek minden digitális platformon működnek. Ez az előfizetés magában foglalja a professzionális e-mail támogatást. .

Az első lépések – Gyakorlati tippek az üzleti élet fellendítéséhez

A nap végén tőled múlik, hogyan valósít meg egy hatékony online üzletet.

De építsd fel, kell. Gondoljon az előnyökre! Digitális platformjával versenyképesebb áron, az ügyfelek kényelme érdekében személyre szabott ügyfélszolgálatot nyújthat. A költségek töredékével nemcsak Malajziában, hanem a tengerentúlon is elérheti az ügyfeleket!

Ennek egyik legolcsóbb módja egy hatékony és célzott eszköz elfogadása, amelyet e-mail marketingnek hívnak. A gondosan kidolgozott hírlevelekkel elérheti a névjegyzékében szereplő összes szereplőt, és azonnal megőrizheti őket ismeretekkel, és növeli az üzleti vállalkozás értékesítését..

Nézze meg ezeket a hasznos cikkeket, hogy valóban hagyja jeleit a célközönség számára:

 • Hogyan állítsunk össze egy e-mail listát nulláról & Küldje el első hírlevelét
 • A Végleges Email Marketing Útmutató (1. rész)

Ha nem bánja egy kicsit extra kiadással, hogy hagyja szakértőit ​​kezdeni az online promócióval, akkor fontolóra veheti az Exabytes digitális marketing szolgáltatásait is.

Avatar

A szerzőről

Samuel Low szeret különféle témákról írni, ideértve a vállalkozási, a tech- és a jogi cikkeket is a különféle cégek számára. Amikor nem foglalkozik ezzel, folytatja más szenvedélyét: előadóművészetet!

Mint amit már olvasott?

Csatlakozzon előfizetőinkhez, akik frissítést kapnak a Bitcatcha-tól. Küldünk exkluzív online üzleti tippeket és trükköket.

Következő “

Az internet & Ön 2018-ban: 3 hatalmas változás, amely hatással lesz vállalkozására

«Előző

5 lépés útmutató egy szabadúszó közösségi médiakezelő felvételéhez

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map