HostGator Cloud

Daren Low

A felhő-tárhely gyorsabb és megbízhatóbb, mint szinte bármilyen szokásos host, amelyet a múltban használt.

És bár a HostGator egy olyan név, amelyet általában társíthat a költségvetés-tároláshoz, az új felhőszolgáltatás egy teljesen más labdajáték.

Már egy ideje teszteket futtatunk a HostGator felhőszerverein. És amit nagyon látunk, nagyon jó. Szupergyors sebesség és (szinte) golyóálló üzemidő.

Az sem a bank egyenlegét fogja megrontani. A kezdő szintű csomag havonta 10,95 dollárral kezdődik (12 hónapos szerződés). És további 30% -ot le tudsz dobni a kuponkóddal. Ez csak 7,66 dollárt tesz havonta.

HostGator Cloud 30% kedvezmény

Egyszerűen írja be a „bitcatcha” értéket a megrendelési oldalra. .

Rövid pillantással a HostGator új felhőalapú szolgáltatásának legjobb tulajdonságai az alábbiak.

A HostGator Cloud legjobb szolgáltatásai

 1. A Speed ​​HostGator felhő-tárhelyének eredménye A + lett a Bitcatcha sebességtesztjén. Különösen gyors volt az Egyesült Államok régiójában. (Erről bővebben az alján.)
 2. A megbízhatóság és az uptimeHostGator 100% -os üzemidőt kapott. (2017. január óta nyomon követhető)
 3. Automatikus frissítések és biztonság A HostGator Cloud folyamatosan frissíti a dolgokat a háttérben, anélkül, hogy aggódnia kellene. Ezenkívül automatikusan felismeri és eltávolítja a rosszindulatú programokat.
 4. Skálázhatóság Ha elkezdi tapasztalni a rendszeres forgalmat, akkor kattinthat egy gombra további források eléréséhez. Nincs állásidő, nincs szükség szerverváltásra vagy a webhely áttelepítésére.
 5. Hűvös műszerfal Sok házigazda még mindig használja a csúnya és technikai cPanelt. A HostGator sima, könnyen használható irányítópultot kínál. Rendkívül könnyű a színfalak mögött dolgokat csinálni és a teljesítményt mérni.
 6. Költsége 7,66 USD-tól 10,95 USD-tól olcsóbb, mint a legtöbb felhőalapú versenytársa.

Különösen egy másodperc alatt belemerülünk ezekbe a tényezőkbe. Először azonban, ha kíváncsi vagy arra, hogy miért különbözik a „felhőtárhely” más lehetőségektől, akkor ezt meg kell tudnia.

Mi az a Cloud Hosting?

A felhőtárhely a gyors, megbízható és megfizethető tárhely következő szintje.

Miért? Az egyszerű ok az, hogy a felhő-tárhely nem csak egy kiszolgálóra támaszkodik. Több száz embert foglalkoztat, és a terhelést különféle szerverekre osztja.

 1. A megosztott tárhely problémája az, hogy egy szervert használ. És ezt a szervert számtalan más webhellyel osztja meg. Ha egy forgalom növekszik, akkor az összes erőforrást felszív, lelassítva a teljesítményt.
 2. A felhőtárhely több kiszolgáló használatával oldja meg ezt. Ha az egyik kiszolgáló túlterhelik, akkor a gazdagép csak megfordít egy kapcsolót, és másik szerverre cseréli. Tehát az üzemidő és a teljesítmény szinte mindig jobb.
 3. Rugalmas. Ha hirtelen forgalmat tapasztal, és további erőforrásokra van szüksége, akkor automatikusan megkapja azokat. A felhőtárhely természetesen bővül és szerződést köt, attól függően, hogy milyen erőforrásokra van szüksége.
 4. Költséghatékony. Egy megosztott gazdagépen külön fizetni kell az extra források eléréséhez. A felhőtárhely használatával ezek az extra erőforrások bármikor várnak rád, bármire szüksége van, további költség nélkül.
 5. Ez gyors. Mivel a felhőalapú tárolás általában kiküszöböli a kiszolgálók túlterhelését, sokkal gyorsabban képes működni. A felhőalapú hosting megkísérel majd kiszolgálni a látogatókat egy közeli helyről, segítve a webhely gyorsabb betöltését, függetlenül attól, hogy a bolygón hol érik el..

Most, hogy tudta, mi a felhő-tárhely és hogyan működik, ugorjunk át a HostGator szolgáltatásának sajátosságaiba.

A HostGator felhő kiemelései

Az egyetlen legjobb dolog, amit elmondhatok a HostGatorról, az, hogy nem is veszi észre, hogy ott van.

Ez furcsának tűnhet, de ez a legmagasabb dicséret, amelyet egy webgazda számára tudok adni. A jó házigazda az, akit még csak nem is észrevesz. Csak csendesen tartja webhelye működését. Gyors, hatékony és sima.

Másrészt, tudod, mikor van rossz webháza, mert ez mindig problémákat okoz!

A HostGator a legfontosabb jellemzőiként reklámozza a sebességüket, a kibővített erőforrásokat és az intuitív irányítópultot. Tehát teszteljük őket.

HostGator Cloud üzemeltetett:

A HostGator Cloud felhőn való nyomon követése érdekében WordPress webhelyet tárolunk velük. Fizettem a felhő-tárhely díját, ahogy minden szokásos ügyfél megteszi, és rajta futtatja a heréket. Ez a weboldal lehetővé teszi számunkra, hogy nyomon követhessük a rendelkezésre állási időt és a szerver válaszidejét. Nyugodtan látogasson el webhelyünkre, amely a HostGator Cloud webhelyen található.

✔ Sebesség

Talán már tudja, hogy itt vagyunk a gyorsaság megszállottjai itt, Bitcatcha-ban. Ezért hoztuk létre a Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrzőjét. Webgazda sebessége számít, mint gondolnád (az emberek 40% -a elhagyja webhelyét, ha nem tölti be három másodperc alatt).

Szerencsére a HostGator jelenik meg a tetején. A sebesség-teszteinkben a felhőgazda A + -ot kapott. A szerver válaszideje világszerte átlagosan 144 ms, azaz sokkal gyorsabb, mint a Google által javasolt 200 ms-os sebesség.

HostGator Cloud Server sebesség (Lásd a teljes jelentést itt)

Miért? Részben azért, mert a felhőgazdaszervezetek természetesen gyorsabbak, mivel eloszlathatják terhelését. De a HostGator egy lépéssel tovább megy. Integrált gyorsítótárazási rendszert és csúcsminőségű hardvert használ, hogy biztosítsa a villám gyors működését. Érezheti a különbséget.

✔ Megbízhatóság és üzemidő

Ha viszonylag új vagy a webtárhelyen, akkor az uptime adatok nagyon hasonlóak lehetnek.

A legtöbb például 98% felett van, ami nagyszerűen hangzik. De fontolja meg ezt. A 98% -os rendelkezésre állás azt jelenti, hogy webhelye évente hét napig működik. Nem jó!

Mindig azt javasoljuk, hogy egy internetes házigazda megfontolásakor keresse a magasabb 99,8% -ot.

Ezért van olyan lenyűgöző a HostGator üzemideje. A HostGator segítségével fenomenális 100% -os üzemidőt teszteltünk hónapok alatt.

A nyugalomról szól, tudva, hogy webhelye figyelmeztetés nélkül nem kerül összeomlásba.

✔ Hűvös műszerfal

A legtöbb internetes házigazda nem veszi figyelembe a felhasználói élményt a színfalak mögött. Egyszerűen ugyanazt a csúnya cPanelt használják. Nagyon nagyszerű, ha műszaki szakember vagy, és tudja, hogyan kell mindent finomítani a színfalak mögött.

De a legtöbb ember csak egy egyszerű, könnyen használható irányítópultot akar.

HostGator Cloud ügyfélportál

(HostGator Cloud ügyfélportál)

Pontosan ezt kapja meg a HostGator felhő. Gyönyörűnek néz ki, és annyira egyszerű a használata. Követi az üzemidőt, a letöltési sebességeket, a globális elérhetőséget és más egyéb teljesítménymutatókat.

Nem szükséges az összes műszaki zsargon ismerete, hogy megértse, mi folyik a webhelyén.

✔ Korlátlan források (szinte)

A HostGator „mérhetetlen” sávszélességet és tárolást kínál, még a legolcsóbb csomag mellett is.

Ez lényegében azt jelenti, hogy a szükséges erőforrásokkal rendelkezik. Ha növekszik a forgalom, nincs probléma. Néhány megosztott házigazda külön díjat számol fel, ha túllépi a juttatását. Vagy ami még rosszabb, a webhelye csak lemegy.

A HostGator felhőtárhelyével ez nem történik meg. Feltölthet annyi tartalmat, amennyit csak akar, és élvezheti a forgalmat, amennyit csak tud.

DE! Ne felejtsd el elolvasni a kis rajzot. Az „Unmetered” nem mindig jelenti a „korlátlan” értéket a webtárhely világában. A HostGator T&Cs a sávszélességre és a tárolásra korlátozódik „a személyes vagy a kisvállalkozások webhelyének normál működése” alatt.

Ha webhelye hirtelen internetes szenzációvá válik, akkor megsértheti feltételeit. Ennek ellenére a korlátok nagylelkűek, és valószínűt, hogy nem lépjük túl. Tudjon meg többet T-ről&Cs.

✔ Jó ügyfélszolgálat

A HostGator az év minden napján (akár karácsonykor is) 24 órás ügyfélszolgálatot üzemeltet..

Az élő csevegésük különösen jó, és általában 15 percen belül megkereshet valakivel ezt a módszert. Ha a kérdés nem oldható meg a csevegés során, akkor a támogatás segítséget nyújt a jegy megnyitásához. A magasabb szintű mérnök a lehető leghamarabb megvizsgálja. Az is nagy benyomásom, hogy felsorolnak egy valódi telefonszámot, amellyel elérhetik őket. (Valami nagyon nehéz néhány gazdagépen).

Örülök, hogy a katasztrófa esetén közvetlen telefonszám van.

Vegye fel a kapcsolatot a HostGator-tal

✔ További funkciók

A HostGator Cloud maroknyi hasznos extrával is rendelkezik. Ezek nem fogják megrázni a világot, de örülök, hogy megvan. A szolgáltatások között szerepel az ingyenes áttelepítés (nagyszerű, ha a házigazdák cseréjére gondol) és az ingyenes SSL-igazolás (elengedhetetlen, ha online áruházot működtet)

HostGator felhő csomagok

Csakúgy, mint sok szolgáltatás, a HostGator az Ön igényeitől függően csomagokat kínál. Három szakaszban érkeznek: Hatchling Cloud, Baby Cloud és Business Cloud.

Az összes csomag „nem mérhető” sávszélességgel és tárolással, valamint a helyi gyorsítótárral rendelkezik, de van néhány különbség, amelyeket érdemes megnézni.

A Bitcatcha kedvezmény

Örülök, hogy a Bitcatcha olvasóinak 30% -os árengedményt kínálok a HostGator Cloud összes csomagjára. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a következő kódot, amikor kijelentkezik:

30% kedvezménykód: bitcatcha

Ez azt jelenti, hogy havonta mindössze 7,66 dollárért kap felhőalapú tárhelyet (12 hónapos szerződés).

Megjegyzés: A HostGator néha saját promóciókat futtat. Amikor megteszik, gyakran kaphat jobb ajánlatot ezen kupon nélkül. Csak valamit, amit szemmel kell tartani. Tudjon meg többet itt.

HostGator felhőtervek

Hatchling Cloud

Költség: 7,66 USD * / hónap 10,95 USD – 30% kedvezmény

Ha elkezdi tapasztalni a rendszeres forgalmat, akkor kattinthat egy gombra további források eléréséhez. Nincs állásidő, nincs szükség szerverváltásra vagy a webhely áttelepítésére.

Baby Cloud

Költség: 9,76 USD * / hónap 13,95 USD – 30% kedvezmény

A Baby Cloud a középső (és ajánlott) lehetőség. Ezzel a csomaggal korlátlan domaineket kapsz, tehát nagyszerű, ha több webhelyed van, vagy webhelyeket épít fel ügyfelei számára. A Baby Cloud 4 GB memóriát biztosít.

Üzleti felhő

Költség: 13,96 USD * / hónap 19,95 USD – 30% kedvezmény

A Business Cloud a prémium szolgáltatás. A Business Cloud a Baby Cloud és a Hatchling Cloud összes funkciójával rendelkezik, de 6 GB memóriát, dedikált IP-t és privát SSL-t is tartalmaz..

* Az ár 12 hónapos szerződésen alapul. Használjon „bitcatcha” kuponkódot, hogy 30% kedvezményt kapjon. Bejelentkezés HostGator Cloud.

Bármilyen hátránya?

Megvizsgáltuk a HostGator Cloud különféle pozitivitásait, de mi van a hátrányaival??

Nos, az igazság az, hogy nem sok. De minden hostnak van egy vagy két dolga, amelyek nem egészen tökéletesek. A HostGator Cloud esetében ezek:

„The Catch” – szinte minden hosting szolgáltatónak van „fogása”. A HostGator Cloud számára a „nem mérhető” sávszélesség és tárhely nem teljesen korlátlan. A jó hír az, hogy ha nem használja az erőforrások 25% -át több mint 90 másodpercig, akkor rendben vagy.

Valóban ennyi – Miután néhány hónapig használtam a HostGator Cloud alkalmazást, még nem találkoztam más nagyobb hátrányokkal..

Végső gondolatok

A HostGator Cloud szupergyors, megbízható és megfizethető. Ez a webhelytulajdonosok számára egy esélyt biztosít arra, hogy hozzáférjenek a felhő-tárhelyhez anélkül, hogy vagyont fizetnének érte.

30% -os kedvezménnyel valószínűleg ez lesz a legjobb felhő-tárhely-ajánlat online. További információ: https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me