Privat internetadgang VPN-gennemgang

Privat internetadgang er allerede en legendarisk VPN blandt torrentbrugere. De var et af verdens første VPN-virksomheder, der introducerede en ægte ‘no-logs’-politik, og deres popularitet voksede hurtigt siden.

I 2016 har PIA nu mindst 10 konkurrenter, der hævder at være ‘ikke-log-nende’ VPN’er også, men få (hvis nogen) kan tilbyde det samme niveau af sikkerhed, torrent-venlighed og pris, som Privat internetadgang er berømt for. Lær, hvorfor alle ‘non-logging’ vpns IKKE er ens.

Hvis dette lyder en smule partisk til en gennemgang, er det det. Jeg har været PIA-abonnent siden 2013, og jeg personligt bruger og elsker deres service. Jeg anbefaler næsten enhver bitter bruger at prøve Privat internetadgang først, før de tester dyrere VPN’er, fordi PIA leverer 90% af funktionerne og 100% af privatlivets fred til 1/2 prisen for konkurrerende tjenester.

Hvert PIA-abonnement inkluderer en 7-dages 100% refusionspolitik.

Firmaprofil

Anmeldelse af privat internetadgang

Internet side: www.privateinternetaccess.com
Hovedkvarter: Baseret i USA
Logningspolitik: Ingen logfiler. Periode.
Normal pris: $ 6,95 / måned

Bedste tilbud: $ 3,33 / måned (få dette tilbud)

Privat internetadgang: Spec

Privat internetadgang matcher eller overskrider branchestandarden for næsten alle krypterings-, sikkerheds- og privatlivsstandarder. Det er ikke underligt, at de blev kåret til vores ‘bedste torrent vpn’ fra 2014 & 2015.

Vi har endda oprettet en trinvis vejledning, der lærer dig de bedste teknikker / tip til download af torrents med PIA.

 • 256-bit AES-kryptering
 • 4096-bit håndtrykskryptering (slår industristandard)
 • Ingen aktivitetslogfiler, forbindelseslogfiler eller metadata (Lær mere)
 • Torrenter tilladt på alle servere (sjældne)
 • PC / Mac / Android / iPhone-apps
 • Anonyme betalinger accepteret (Lær hvordan)
 • Inkluderer nederlandske SOCKS5 Proxy Service (Fantastisk til torrenter)
 • 5 samtidige forbindelser tilladt (beskyt alle dine enheder)

Anmeldelse af privat internetadgang: Vores foretrukne funktioner

Før vi går ind i kødet i vores gennemgang, vil jeg bare fremhæve mine yndlingsfunktioner om PIA, hvis kombination er årsagen til, at PIA er den anbefalede VPN på dette websted (og modtog en 10/10 TorrentScore)

I ingen særlig rækkefølge:

Logningspolitik
PIA fører ingen logfiler. Ingen. De har været meget konsistente på dette punkt (og indtil videre har der ikke været nogen grund til at tvivle på dem, i modsætning til nogle andre VPN’er). Da de er USA-baserede, er der ikke noget krav for dem at opbevare eller registrere nogen brugersessiondata. Vi anbefaler altid torrentbrugere vælger en ægte ikke-logging VPN for maksimal privatliv / sikkerhed.

Torrent-Venlighed
I modsætning til de fleste VPN’er tillader PIA torrenting på ALLE VPN-servere. De er i stand til at gøre dette gennem en unik løsning, hvor de vil omdirigere torrent-trafik (og kun torrent-trafik) gennem en sekundær VPN, hvis du torrenser på visse højrisikoservere (USA, UK, Australien osv.). Det er en smart løsning (og helt bag kulisserne, så de fleste brugere ikke engang er klar over, at det sker).

Da PIA ikke holder nogen logfiler, holdes identiteten af ​​torrent-downloadere, der bruger deres service, altid en hemmelighed, og din ægte IP-adresse vises ikke i utorrent-sværme (så længe du har en aktiv VPN-forbindelse). Vi har fulde guider til, hvordan du bruger uTorrent, Vuze og Qbittorrent anonymt.

PIA toppede også vores liste over de ‘mest Torrent-venlige VPN’er’

Sikkerhed
PIA bruger 256-bit AES-kryptering (som betragtes som uknuselig af angreb fra brute force og er industristandardens krypteringsstyrke. På toppen af ​​det giver PIA brugerne brugerdefineret kontrol over den anvendte krypteringsstyrke, nøglængde og algoritme.

De indbyggede også yderligere IP-lækager i deres software med beskyttelse mod DNS-lækager, IP-lækager (kill-switch) og WebRTC-lækager.

Pris
Du kan ikke tale om PIA uden at nævne prisen. Hvis du drager fordel af deres 1-årige prisfastsættelse, kan du få PIA for $ 3,33 / måned ($ 39,95 / år). Med de fleste sammenlignelige VPN-virksomheder, der er prisfastsat omkring $ 8-12 / måned-området, betragter jeg PIA som en utrolig værdi. Alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde, al software, deres ‘ingen logs’ -garanti og en 7-dages refusionspolitik.

Privat internetadgang: Software

Når du tilmelder dig PIA, vil du modtage en e-mail med dine login / adgangskodeoplysninger samt et link til download af VPN-softwaren. Fra det tager installationen mindre end 2 minutter. Log derefter blot ved hjælp af dit angivne login / kodeord combo, og du er klar til at oprette forbindelse til en VPN-server.

PIA-softwareindstillinger

Første gang du starter softwaren, anbefaler jeg, at du åbner fanen Avancerede indstillinger ved at klikke på knappen ‘Avanceret’ i bunden. Du vil se en skærm, der ser sådan ud:

Menuen Avancerede indstillinger

Menuen Avancerede indstillinger

Venstre side af vinduet viser stadig indholdet i menuen ‘enkle’ indstillinger. Du kan vælge, om du vil starte automatisk og automatisk oprette forbindelse til VPN ved opstart. Du kan også vælge din foretrukne VPN-server, når du opretter automatisk forbindelse.

De avancerede indstillinger (til højre) giver større kontrol over nogle avancerede funktioner såsom portvideresendelse, forbindelsestype og IP-lækagebeskyttelse. Hvis du ikke er sikker på, hvilke indstillinger du skal vælge, er de viste indstillinger meget sikre og brugervenlige.

Her er en hurtig oversigt over dine muligheder:

 • Forbindelsestype (TCP eller UDP) – UDP er generelt hurtigere og det bedste valg til torrenting / streaming
 • Fjernport – Vælg hvilken port # OpenVPN kører på. Auto er fint for de fleste brugere.
 • Portvideresendelse – Aktivér portvideresendelse, hvis du har brug for at komme igennem en router. Avanceret funktion.
 • Dræb switch – Dette er en sikkerhedsfunktion, der dræber din internetforbindelse, hvis VPN frakobler. Lær mere her.
 • DNS-lækage beskyttelse – Tving din computer til at bruge PIA’s DNS i stedet for din internetudbyder. Anbefales.
 • IPv6 lækage beskyttelse – Sørg for, at din VPN ikke lækker din IPv6-adresse (i modsætning til IPv4). Test dette.

Krypteringsindstillinger

Privat internetadgang giver brugerne tilpasset kontrol over krypteringsalgoritmen og styrken, som softwaren bruger. Dette kan finjusteres for at finde den optimale blanding af hastighed og sikkerhed til dine behov. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, anbefaler PIA at forlade standardindstillingerne, der er:

 • Datakryptering – AES 128
 • Data-godkendelse – SHA1
 • Håndtryk kryptering – RSA 2048
Hvis du vil have den stærkest mulige kryptering (hastighederne vil være langsommere) skal du ændre dine indstillinger til dem, der er vist her:

PIA højeste krypteringsindstillinger

Højeste krypteringsindstillinger

Opretter forbindelse til en VPN-server

Forbindelse til en VPN-server sker fra PIA-systembakkeikonet vist her i rødt:

Billede

PIA-bakkeikon

Hvis du ikke kan se dette ikon i dit systembakke (og softwaren kører), skal du klikke på den lille ‘pil op’ og tilpasse indstillingerne for systembakken for altid at vise PIA-bakkeikonet.

For at oprette forbindelse til en server skal du højreklikke på ikonet for PIA-bakke, der viser den komplette serverliste. Rulning gennem listen er lidt akavet på skærme med lav opløsning, fordi hele listen ikke passer til skærmstørrelser under 1920×1080.

VPN starter straks forbindelsesprocessen, når du klikker på en serverplacering. Du ved, at forbindelsen er vellykket, når PIA-prøveikonet bliver lysegrønt.

Du kan også bruge et gratis websted som ipmonkey.com eller iplocation.net til at kontrollere, om VPN fungerer korrekt.

PIA-serverliste

Start serverlisten fra systembakken

Bakkeikonet bliver grønt når det er tilsluttet

‘Aktiv forbindelse’ indikator

Resultater af hastighedstest

Privat internetadgang fungerede ekstremt godt i vores speedtests (i modsætning til de fleste VPN’er, der er prissat af budgettet, der har tendens til at være meget overfyldte).

Vi var i stand til at få ‘A’ hastighedsklassificering på de fleste servere, hvilket betyder, at du overgår 90% af brugerne i det samme land!

Den ene ‘B’ -hastighedstest var i Holland (en ekstremt populær serverplacering for torrent-downloadere), så det har en tendens til at være mere overfyldt. Vi har stadig administreret hastigheder over 65% brugere i dette land.

Du behøver kun 5-7 Mbps for at streame HD-video

Netop som sammenligning strømmer Netflix HD-indhold på ca. 5-7 Mbps. Vi var i stand til at opnå hastigheder på 7-16x det benchmark. PIA kunne endda streame 4k-indhold fra de fleste serverplaceringer, vi testede.

IPVanish er en af ​​de eneste VPN’er, der konsekvent er hurtigere end PIA. Hvis hastighed er din # 1-prioritet, skal du drage fordel af deres 7-dages 100% -besparingspolitik.

Vi gjorde også en fuld sammenligning af PIA vs. IPVanish.

PIA Speedtest, USA

Texas, USA

PIA Speedtest Canada

Toronto, Canada

PIA Speedtest, Holland P2P

Holland

Privatliv og sikkerhed

Privat internetadgang matcher eller overskrider branchestandard sikkerhedsforanstaltning for næsten alle aspekter af deres tjeneste. Derudover har de været meget proaktive med at reagere på og rette VPN-sikkerhedslækager, når de findes, mens mindre populære VPN’er ofte ignorerer sårbarhedsrapporter eller forsinker rettelser.

De var også et af de første VPN-virksomheder, der indførte en ikke spørg, fortæl ikke ægte no-logs-politik, og de er den mest populære VPN-ikke-logging-verden i verden (især blandt besøgende på dette websted).

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

Næsten alle VPN-virksomheder fører poster og logfiler over VPN-session / kontohistorik i perioder så længe som 6 måneder. Privat internetadgang gør det ikke. De registrerer ikke nogen metadata i din sessionhistorik (KB overførte data, tildelt IP-adresse, tidspunkt for forbindelse osv.). De er en af ​​kun en lille håndfuld VPN’er, der tilbyder dette niveau af privatliv.

De er i stand til det, fordi de har hovedkontor i USA, som ikke har obligatoriske dataopbevaringslove vedrørende VPN-tjenester. I mange andre lande er VPN’er klassificeret som internetudbydere og kræves for at føre poster.

Da PIA ikke holder logfiler, er de i stand til at tilbyde torrentbrugere ekstremt højt privatliv, og din torrent-IP-adresse vil være praktisk talt umulig at spore til din PIA-konto eller ægte IP-adresse.

Anonyme betalinger
PIA kræver kun minimale oplysninger for at oprette en konto. Du mangler:

 • En gyldig e-mail-adresse (for at modtage dine login-oplysninger)
 • En betalingsform (Bitcoin / anonyme gavekortbetalinger accepteret).

Hvis du betaler med kreditkort, kræver PIA dine faktureringsinfo for at forhindre svindel, men hvis du bruger en af ​​deres anonyme betalingsmetoder, kræves ingen personlige oplysninger. Vi skrev en guide til anonymt at betale for VPN-tjenester eller bare besøge deres websted for at få flere oplysninger.

Sikkerhed & Kryptering

PIA bruger industristandarden 256-bit AES-kryptering (Advanced Encryption Standard). Deres håndtryk nøglelængde er op til 4096-bit (tilpasses), hvilket er 2 ^ 2048 gange så stærk som de fleste VPN’er (ja, det er et meget stort antal). De har også bygget 3 lag IP beskyttelse mod lækage direkte i deres software.

256-bit AES-kryptering:
Dette er branchestandarden for høj sikkerhedskryptering. Det betragtes som uknuseligt af angreb fra brute-force og er den samme krypteringsalgoritme, der bruges af det amerikanske militær til kommunikation med høj hemmeligholdelse.

Tilpasset krypteringskontrol:
Som omtalt i softwareafsnittet ovenfor giver PIA dig mulighed for at tilpasse styrken / algoritmen for den anvendte kryptering. Du kan endda vælge ingen kryptering, hvis du bare ønsker en anonym IP-adresse med de hurtigst mulige hastigheder. Se PIAs egen guide til tilpasning af kryptering.

DNS-lækage beskyttelse

Hver gang du skriver en webadresse i din browser, sendes denne anmodning til en DNS-server for at oversætte domænenavnet (f.eks. ‘Google.com’) til en IP-adresse, hvor webstedet er vært. Normalt bruger din computer sandsynligvis DNS-servere, der tilhører din internetudbyder. Dette giver dem mulighed for at spore og logge din webbrowsinghistorik (og de fleste gør).

PIA har deres egne sikre, ikke-loggende DNS-servere. Når du aktiverer beskyttelse mod DNS-lækage, tvinger din software din computer til at bruge PIA’s DNS-servere i stedet for standardindstillingen. Det anbefales, at du altid holder denne indstilling aktiveret.

Kill-Switch

Dette er en valgfri sikkerhedsfunktion, der øjeblikkeligt dræber hele din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen mislykkes. Det anbefales, at du aktiverer dette, hvis du ofte torrenser og ikke bruger en proxy sammen med VPN.

Anbefalet: Læs vores vejledning om, hvordan du bruger PIA til torrenter med en VPN og / eller Proxy.

Vær opmærksom på, at denne metode dræber din internetforbindelse på adapterniveau. Som et resultat har du faktisk kørt Windows-netværksfejlfinding for at gendanne internetadgang eller oprette forbindelse igen til en VPN-server. Indtil du gør det, har du ingen internetadgang. Som et resultat synes nogle nybegyndere at denne funktion er frustrerende.

For at køre fejlfinding skal du bare højreklikke på dit netværksikon i systembakken og klikke på ‘fejlfinding af problemer’.

IPv6 lækage beskyttelse

PIA er en af ​​kun få VPN’er, der inkluderer denne funktion i deres software. Grundlæggende er der to grupper af IP-adresser, IPv6 (ældre og færre adresser tilgængelige) og IPv6 (nyere og langt flere IP-adresser). Din computer har faktisk både IPv4- og IPv6-adresse, så denne funktion forhindrer, at din IPv6-adresse lækker ved et uheld.

Det anbefales, at du altid holder det kontrolleret, selvom du ikke er sikker på, om din computer bruger IPv6 eller ej.

Er privat internetadgang god til Torrenter?

I et ord, JA.Her er hvorfor…

Årsag 1 – Logpolitik: De vigtigste kriterier, når du vælger en VPN til torrenting, er deres logpolitik. Du vil have en VPN, der ikke registrerer nogen forbindelses-, aktivitets- eller metadata-logfiler. PIA passer til regningen.

Årsag 2 – Torrenter tilladt på alle servere: De fleste VPN’er (også dem, der er torrentvenlige) vil begrænse torrents til specifikke geografiske serverplaceringer. Dette minimerer serverhovedpine og holder torrent-downloadere med høj båndbredde på kun få servere.

PIA tillader torrents på alle servere og bruger en unik løsning til at omdirigere bittorrent-trafik (kun på specifikke højrisikoservere) ved hjælp af en sekundær VPN bag kulisserne. Det er en problemfri løsning, og de fleste brugere bemærker ikke engang.

Årsag nr. 3 – SOCKS Proxy-service Inkluderet: Hvert PIA-abonnement inkluderer adgang til deres Holland-baserede SOCKS-proxyserver. Du kan bruge denne proxy i din foretrukne torrentklient (installationsvejledning her). Proxy’en kan bruges i stedet for VPN, eller endda bruge begge samtidig til dobbelt beskyttelse.

Årsag 4 – Hastighed: Vi har ikke fundet en hurtigere VPN til en lavere pris end PIA. Deres servernetværk er verdensomspændende (24 lande), og de har masser af båndbredde kapacitet. Der er ingen månedlig båndbredde eller overførselsgrænse.

Årsag 5 – Pris:
$ 3,33 / måned. Det er mindre end en latte hos Starbucks. Hvad venter du på?

Gennemgangsoversigt

Privat internetadgang er en fremragende værdi, hvis du leder efter en ikke-loggerende, torrent-venlig VPN-service til en overkommelig pris. De blev udnævnt til vores foretrukne torrent VPN og scorede også en 10/10 for torrentvenlighed i 2016.

Deres funktionssæt er mere end nok for 90 +% af brugerne, og vi elsker det faktum, at de inkluderer SOCKS proxy-service uden tillægsgebyr (lære at bruge det til uTorrent, Vuze eller Deluge).

Foretrukne funktioner:

 • Ingen logfiler. Alvorligt, ingen.
 • 256-bit kryptering
 • SOCKS Proxy inkluderet (kan bruges med enhver større torrent-software)
 • Brugervenlig software
 • Ubegrænset båndbredde
 • Lavprisselskaber / overkommelige

Alternativ til privat internetadgang

Der er flere andre VPN-indstillinger, der er værd at overveje, hvis du er villig til at bruge mere $$ for lidt mere ydelse / funktioner.

IPVanish er den hurtigste VPN, vi har testet, og tillader torrents. Torguard klarer sig også ekstremt godt i hastighedstest, har p2p-optimerede servere og en torrent-proxyservice med 5 serverplaceringer.

Sammenlign privat internetadgang

 • PIA vs. Torguard
 • PIA vs. IPVanish
 • PIA vs Hidemyass
 • PIA vs. Proxy.sh
 • PIA vs. BTGuard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me