CyberGhost VPN

CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

CyberGhost er et navn, jeg er sikker på, at du er stødt på, hvis du har foretaget nogen form for artikelscanninger til VPN-tjenester. Baseret i Rumænien ligger virksomheden uden for Europas 14 Eyes-jurisdiktion og administrerer i dag over 3.000 servere i 60 lande rundt om i verden. Hvis jeg nogensinde har fundet en VPN-tjenesteudbyder, der har givet mig mere blandede følelser, er det denne. Kort sagt, at springe over kritiske mangler; god grundlæggende beskyttelse, anstændig hastighed men en dårlig idé for P2P fans.

CyberGhost-gennemgang: 5 fordele og 3 ulemper ved at bruge CyberGhost!

CyberGhost er slags midt i ingen steder, hvad angår anerkendelse. Det står ikke på den velkendte side eller på den fuldstændig uigenkendelige. Det er ikke et navn, som alle ville kende, måske medmindre du har foretaget noget baggrundsundersøgelse om VPN’er specifikt.

På trods af enhver opfattelse, der kan drages fra dette, er virksomheden helt sikkert vokset siden starten i 2011 og har i dag lige så mange servere som VPN-gigant Nord (som antallet af servere synes jeg bestemt imponerende).

Hvad vi kan lide ved CyberGhost

1. Massivt fokus på Europa

Med over 3.000 servere at vælge imellem, kunne man tro, at det ville være nok til at tæde hele verden i næsten ethvert land. Desværre er dette ikke rigtig tilfældet, da meget af CyberGhost’s fokus ser ud til at være inden for det europæiske driftsområde. Selvom nogle af jer måske betragter det som meget begrænsende, foretrækker jeg at betragte det som at betjene et specifikt (hvis stort) marked.

Desværre resulterer dette i en smule conundrum, hvor hastighederne er placeret. Senere vil vi se nærmere på variationen i hastighed over forskellige områder mere detaljeret, men det er tilstrækkeligt at sige, at afhængigt af din placering og den server, du vælger, kan du få enten awesome eller -bleh-hastigheder.

1.1 Unikke sikkerhedsfunktioner

Der er så mange ting, som CyberGhost har her, at jeg næppe ved, hvor jeg skal starte. For en VPN-tjenesteudbyder giver dette firma en imponerende mængde ‘ekstramateriale’, når det kommer til sikkerhed. Måske ligger det i rødderne af virksomheden som en sikkerhedsudbyder, der har ført til dette.

Tvungen HTTPS

Lad os starte med den, jeg havde mest interesse for, og det er her CyberGhost-klienten kan tvinge HTTPS-forbindelser til websteder. Det er sandt, at dette muligvis også gøres via en browser-plugin, men da du alligevel ønsker at bruge en VPN-tjeneste, kunne det godt have det hele indbygget i en, højre?

Lad os antage, at du besøger et bankwebsted for at indse nytten af ​​tvungen HTTPS. En HTTPS-forbindelse sikrer, at dine data er sikre hele vejen fra din computer til din bankkonto.

Bloker online sporing

Dernæst er det faktum, at CyberGhost kan fjerne webindhold, der muligvis sporer dine online aktiviteter. Dette forhindrer ukendte kilder i at spore dig og er noget, som alle VPN’er skal gøre. Blokering af online tracking er noget, der er meget nødvendigt i dag, da mange virksomheder bliver mere og mere påtrængende i deres online dataindsamlingsaktiviteter.

Tag for eksempel vores ven Google, som besluttede, at det var i orden at gøre sit Android-mobile operativsystem til at informere det om, hvor brugerne var hele tiden. Plus, placeringssporing er ikke begrænset til Google alene, så hvorfor ikke have CyberGhost blokere så meget af disse data fra at gå ud som muligt?

Annonceblokering og virusbeskyttelse

CyberGhost er så godt integreret, at det endda inkluderer en Ad Blocker såvel som Virus & Webstedsbeskyttelse. Det forhindrer irriterende annoncer i at blive vist og holder dig beskyttet mod potentielt skadeligt indhold på nogle websteder.

1.2 Stærkt valg af protokoller og kryptering

For dem, der ikke er meget opmærksomme på nuværende tidspunkt, er VPNs vigtigste fordele privatliv og sikkerhed. Privatliv som hos folk, der ikke ved, hvem du er, og hvad du laver. Sikkerhed som hos mennesker kan ikke snuppe på det, du laver heller. For at etablere sikkerhed er det, du har brug for, to hovedkomponenter – selve protokollen og krypteringstypen.

CyberGhost har en fordel ved, at den understøtter næsten alle større protokoller (også dem, som jeg ikke rigtig anbefaler at bruge, da de er så forældede, som L2TP). På samme måde tilbyder de forskellige krypteringsniveauer op til 256-bit, hvilket er top-of-the-line. Tænk på mange ting, der er malet grønt, der bruger 256-bit kryptering.

Pointen her er, at valget er i dine hænder. Protokoller og krypteringsniveauer kan tilpasses dine behov. Forskellige protokoller understøtter forskellige hastigheder, og jo højere krypteringshastigheden er, jo lavere er vores VPN-forbindelse sandsynligvis (det er også i vid udstrækning hardwareafhængigt).

Hvis alt hvad du ønsker er, at en VPN forfalsker din IP og opretholder minimal sikkerhed, er du fri til at vælge et lavt krypteringsniveau, der giver dig mulighed for at nyde højhastighedsforbindelser. Hvis du er paranoid, ja, CyberGhost kan også hjælpe dig.

1.3 Optimerede profilerede servere til forskellige anvendelser

Med så mange som 3.000 servere, der clouche CyberGhsot-serverpuljen, er det helt åbenlyst, at der ikke skal være noget problem at vælge en forbindelse, ikke? Ikke rigtig. Forestil dig, at du sidder på en restaurant, og en menu med 3.000 genstande kommer til dig.

Heldigvis profilerer virksomheden sine servere omhyggeligt, hvilket betyder, at der er puljer af servere, der er optimeret til forskellige formål. Hvordan du vælger dem er op til dig. Du kan enten have en liste over dine foretrukne placeringer eller vælge fra forud sorterede lister. Dette inkluderer lister som mindst overfyldte servere, NoSpy-servere eller endda mest overfyldte servere (selvom jeg ikke har nogen idé om, hvorfor du vil have det).

Lad os sige, at du er en Torrent-fan – dette er en rigtig pool af mennesker, der skal til P2P-fildeling, så CyberGhost har afsat optimerede servere til dem bare.

2. Multi-platform support

For det hjem, der har en Linux-filserver, en Windows-pc, en Mac-computer samt forskellige smartphones og tablets, er du heldig! CyberGhost understøtter op til 7 enheder pr. Konto, hvilket er langt fra det mest generøse, jeg har set hidtil. For at være retfærdig, tror jeg, at den gennemsnitlige husstand i dag faktisk har disse mange enheder i det mindste, så det er et rimeligt antal at støtte.

CyberGhost understøtter op til 7 enheder pr. Konto

Mange VPN-tjenesteudbydere tager højde for den sædvanlige spredning – Windows, Linux, MacOS, Android, iOS og nogle routere. Hvis du vil se formularen ovenfor, er CyberGhost endda indstillet til Raspberry Pi, nogle NAS-enheder og endda på virtuelle maskiner!

Det handler om valg, og i det omfang CyberGhost er gået for at udfylde denne liste, blev jeg virkelig imponeret.

Her skal jeg igen indsætte et ord af forsigtighed for dem, der tror, ​​de kan komme over X-enheder pr. Kontobegrænsning ved at smide VPN på en router, da det understøttes.

Bemærk

At køre en VPN-service på din router hjælper dig med at overvinde den samtidige enhedsforbindelsesgrænse, som de fleste VPN’er pålægger. Der er dog en ulempe. I næsten alle tilfælde (især for generelle routere til hjemmebrug) vil det ved at gøre dette bremse din internettrafik sammenlignet med, hvis du skulle køre enhedsspecifikke VPN-apps. Dette skyldes, at routere er mindre i stand til at håndtere den nødvendige datakryptering i realtid og dermed bremse dine dataoverførselshastigheder.

3. Anstændige og stabile hastigheder

Selvom jeg ikke kan sige, at CyberGhost tilbyder flammende hurtige hastigheder, må jeg indrømme, at nogle servere viser et stort potentiale. Når du gennemgår hastighedstestresultaterne nedenfor, skal du være opmærksom på, at min nuværende bredbåndshastighed er begrænset til en teoretisk 50 Mbps. Det meste af tiden kan jeg komme tæt på eller mindst omkring 45 Mbps, hvilket er ret godt.

Enhver VPN vil sandsynligvis barbere nogle båndbredde, så min forventning var, at jeg i gennemsnit kunne få 30-40 Mbps. Dette ville naturligvis blive justeret af serverens afstand til min fysiske placering.

Testning af CyberGhost med SpeedTest, som er meget pålidelig, fandt ud af, at hastighederne fra hele kloden varierede meget. Hvad der var endnu mere overraskende for mig var, at jeg fik hurtigere hastigheder fra Singapore-baserede servere, snarere end hvor jeg er i Malaysia. Jeg kan kun antage, at det muligvis skyldes infrastruktur.

Som tommelfingerregel kan du forvente at få højere pinghastigheder og langsommere hastigheder, jo længere væk serveren du vælger er fra din faktiske placering. Dette er normalt sandt, uanset hvilken VPN-tjeneste du vælger.

På testtidspunktet var serverbelastninger (på dem jeg kørte test på) som følger;

 • MY 23% belastning
 • SG 50% belastning
 • AU 50% belastning
 • NL 37% belastning
 • SA 27% belastning
 • US 53% belastning

Hastighedstestresultat på Malaysia-server

Hastighedstest Asien – Malaysia-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedstestresultat på Singapore-server

Hastighedstest Asien – Singapore Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedstestresultat på Sydney-server

Hastighedstest Australien – Sydney Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedstestresultat på Nordamerikas server

Hastighedstest America- North America Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedstestresultat på Sydafrikas server

Hastighedstest Afrika – Sydafrikas server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedstestresultat på Amsterdam-server

Hastighedstest Holland – Amsterdam Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Ved videostreaming finder jeg, at UHD-videoer normalt via YouTube er en god indikator, da deres servere generelt er meget stabile. Videoeksemplet i UHD, jeg kørte, var glat og meget, meget flot. Hvis du gerne vil prøve det selv, kan du se den samme video når som helst.

Stream UHD-videoer på CyberGhost VPN

3.1 God flatlinehastighed på Torrenter

Den tætteste Torrent-server, som CyberGhost har for mig, er Indien, men jeg foretrak Japan frem for det, der alligevel var næste på linjen. Hastighederne, der blev tilbudt på denne server, var intet at skulle om, men jeg formåede meget stabile downloadfrekvenser gennem mine torrent-sessioner.

For mig rangerer stabilitet normalt over den hurtige hurtige hastighed, når det kommer til torrents. Jeg er sikker på, at mange af jer har oplevet frustrationen over torrenthastighederne, der løber op og ned, mens du bare prøver at få DENNE fil!

På testtidspunktet fungerede den japanske server, jeg tilsluttede mig, med en belastning på 33%.

Hastighedstest - Japan Server

Husk, at jeg har oprettet forbindelse til denne server specifikt til torrent. Et par VPN-udbydere, som jeg har prøvet indtil videre, tillader dette, uanset hvor du opretter forbindelse til dig, men CyberGhost er ganske streng omkring sagen. Jeg prøvede at torrenting på Singapore-serveren, og det gav mig et stort, fedt nul i downloadhastighed for torrents.

4. Priser ideelt til dem, der søger langsigtede planer

Da jeg først så deres priser, var jeg lidt chokeret, fordi jeg først så på den månedlige pris uden kontrakt. Til 12,99 dollar pr. Måned på en en-måneders aftale, der er prissat mod og endda over noget af det, jeg betragter som førende VPN-udbydere, såsom ExpressVPN og NordVPN.

MonthlyYearlyBi-årligt
Pris / mo $ 12,99 $ 5,25 $ 3,50
Samlet regning $ 12,99 $ 63,00 $ 63,00
Faktureringscyklus1-måned12-måned18-måned
Penge tilbage14-dages45-dages45-dages

Deres 2-årige plan reducerer prisen imidlertid dramatisk. Med $ 3,50 pr. Måned over to år er prisfastsættelsen simpelthen fantastisk og svært at slå. Jeg har også set forekomster af særlige tilbud, hvor det går ned til endnu lavere priser, så sørg for at kigge efter specielle rabatter på CyberGhost.

45-dages pengene-tilbage-garanti!

Hvis du er en af ​​dem, der kan lide at sørge for at prøve, før du køber, kan du slappe af og være forvisset med en 45-dages pengene-tilbage-garanti fra CyberGhost. Dette er ikke med små bogstaver, det er ikke skjult i legalese, det er lige der på deres FAQ-side;

Bemærk

CyberGhost har 45 dage, ingen spørgsmål, refusionspolitik for vores abonnement på 6 måneder eller mere. Dette sikrer, at der ikke foretages nogen fejlkøb og sigter mod at hjælpe med situationer som kunder, der ikke kan bruge vores tjenester (for eksempel når din internetudbyder blokerer VPN-forbindelser).

* Månedlige abonnementer har 14 dages returret.

Faktisk kan du endda afprøve dem gratis med en 7-dages gratis prøveversion uden vedhæftede strenge.

5. God til streaming inklusive Netflix

Igen går dette tilbage til, at CyberGhost har meget pænt profilerede servere. De har også finetunet dem til videostreaming, og Netflix er kun en af ​​de videostreaming-tjenester, de har tænkt på, som du måske gerne vil have adgang til. Alligevel, for at få adgang til Netflix US, er alt hvad du skal gøre at oprette forbindelse til en af ​​deres streamingoptimerede amerikanske servere.

Lad os være ærlige her, Netflix kan ikke lide forfalskning af geografisk placering. Det gør sit bedste for at dræbe sådanne tjenester, men CyberGhost har ikke noget af det og siger faktisk, at de garanterer Netflix-streaming i USA.

For Windows-brugere inkluderer appen faktisk en mulighed for at fjerne blokering af streaming, som giver dig mulighed for at gå vild med flere streamingtjenesteudbydere. Ingen manuel prøve og fejl, bare klik og gå. Låsen er baseret på en liste, der opdateres internt hver eneste dag af CyberGhost.

Hvad vi ikke kunne lide ved CyberGhost

1. Arbejdede ikke ud af kassen

Selvom dette muligvis ikke er en aftale, og måske bestemt ikke sker for alle, er jeg nødt til at dele min oplevelse. Jeg er en stor fan af plug and play, og CyberGhost Windows-klienten var lidt underlig for mig. Selvfølgelig, det installerede og startede applikationen fint, men når jeg klikker på gå, skulle det … GO, højre?

Min gjorde det ikke meget til min fortvivlelse, og jeg var nødt til at finde ud af, hvorfor. Det tog mig ikke lang tid, men jeg indså, at standardindstillingerne ikke rigtig passer godt til mig. Jeg måtte manuelt vælge min protokol og server, før CyberGhost Windows-applikationen besluttede at spille pænt.

Som sagt ikke en deal breaker, men hvis din tekniske erfaring er begrænset, kan det komme ud som et chok for dig.

2. Dodgy Data Jurisdiction and Anonymity

Dette, ja, dette er stort set en biggie for mig, og det skal også være for jer alle. I løbet af min gennemgang, baggrundsundersøgelse osv. Fandt jeg temmelig mudret vand, når det kommer til ideen om, hvorvidt jeg er anonym med CyberGhost eller ej.

Mens virksomheden har en officiel politik, der ikke logger på, blev det på samme tid bemærket af nogle brugere at benytte sig af scripts som Hotjar (som er et scriptoptagelsesscript). Faktisk indrømmer CyberGhost dette åbent på deres eget websted, skønt det hævdes, at oplysningerne bruges til at betjene sine kunder bedre.

CyberGhost VPN Privatlivspolitik

Da jeg oprindeligt så, at CyberGhost var baseret i Rumænien, var det godt. Når alt kommer til alt, er dette land uden for Europas 14 Eyes-jurisdiktion, hvilket er fantastisk. Det var dog senere, at jeg fandt ud af, at ejeren i 2017 solgte CyberGhost til et digitalt reklamefirma ved navn CrossRider.

Hvad ville et digitalt reklamefirma nu gøre med en VPN-tjenesteudbyder, som det har brug for at bruge scripts til sessionoptagelse til? Handlingen bliver tykkere, og jeg føler mig for en lidt forsigtig med sagen.

3. Begrænsede betalingsmuligheder

Dette koger igen tilbage til anonymitet, fordi CyberGhost kun accepterer kreditkort, PayPal eller BitPay. Sandt nok, BitPay bruges til BitCoin, men der er bogstaveligt talt hundreder af kryptos derude, og der er også altid muligheden for kontanter i form af gavekort osv..

Hvorfor tilbyder et firma, der er specialiseret i privatliv, sikkerhed og anonymitet, sådanne begrænsede betalingsmuligheder – muligheder, der muligvis vil afsløre brugerens detaljer? Jeg har ikke noget svar, selvom dette ikke for mig er et så stort problem som det, jeg nævnte ovenfor.

Bundlinjen: Vil jeg betale for CyberGhost?

Før jeg starter min roundup, skal jeg bare oplyse om min personlige position her. Hvis jeg betaler for og bruger en VPN, forventer jeg en vis ydelse med hensyn til hastighed. Jeg er ikke alt for nøjeregnende med betalingsmuligheder og lignende, og så vidt anonymitet går, vil bare grænsen gøre for mig.

Jeg har sagt mange gode ting om CyberGhost, og ja, det er rigtigt, at de tilbyder mange indbyggede ekstramateriale, som du sandsynligvis ikke finder andre steder. Som en endnu bedre krog kan du tilmelde dig en langsigtet plan, hvor praktisk taget er bundbundspriser. Hvor tjenesten virkelig udmærker sig, er efter min mening, hvor godt de har optimeret deres servere.

Tag som et eksempel eksempler på videostrømning og torrent-servere, som jeg diskuterede tidligere. Hvis en af ​​disse nicher er det, du er interesseret i, så vil jeg sige, at CyberGhost er et absolut godt valg. For Torrent fans, video streamere, geolocation hoppers … skal du sige ja.

Der er dog et meget stort MEN, i mine sind. Det er måske, hvad der kan sætte et søm i kisten til CyberGhost for mange mennesker. Baseret på privatliv og anonymitet forbliver der simpelthen for meget tvivl og kontrovers omkring de tilgængelige oplysninger for mig til at føle mig sikker ved hjælp af CyberGhost.

Mens påstandene fra CyberGhost kan virke legitime nok for et normalt firma, siger jeg, at en VPN-tjenesteudbyder til at gøre brug af disse taktikker simpelthen er uforsvarlig. Så tag hvad du måtte for dette – værdi og ydeevne med ofring af anonymitet er dit valg.

Jeg har svært ved at sige enten ja eller nej, så beslutningen skal træffes efter dine behov.

Nøglefunktioner

 • ✓ Understøtter MANGE platforme
 • ✓ Blokering af annonce og malware
 • ✓ 256-bit kryptering
 • ✓ Profilerede servere
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Fremragende langsigtede prisplaner

Anbefales til

 • • Video Streaming Hogs
 • • De, der ikke er nøjeregnende over anonymitet
 • • P2P fans
 • • Ejere af nicheplatforme enheder

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me