Overvejer du at oprette et websted i Nigeria?

Hvis ja, har du brug for en hurtig og pålidelig webhost – det fundament, der styrker dit websted. Der er to hovedmuligheder til at være vært for dit nigerianske websted:

 1. Vælg en lille, lokal vært baseret i Nigeria
 2. Vælg en større, anerkendt international vært.

Som du ser i dette indlæg, anbefaler vi, at du vælger mulighed 2: en etableret international vært. Selvom der er mange lokale nigerianske værter, er deres præstation simpelthen for langsom. Faktisk opdagede vi kun en lokal vært, der producerede acceptabel ydelse.

I stedet anbefaler vi overlegne hastigheder og ultra-pålidelighed hos internationale værter som SiteGround. Selv i Afrika er deres præstation fremragende.

Contents

Hvad man skal se efter i en god hosting

Bedste webhosting til Nigeria-websteder

Inden vi går nærmere ind på detaljerne, er vi nødt til at forstå, hvad der gør den bedste webhost.

En webhost bestemmer hastigheden, pålideligheden og stabiliteten på dit websted, så det er vigtigt at tage det rigtige valg. Så hvad ser vi nøjagtigt efter?

1. Hastighed

Vi ved alle vigtigheden af ​​webstedshastighed. Og hastigheden begynder alt med en hurtig webhost. En webhost skal svare inden for 200 ms (ifølge Google), så kig efter en vært, der reagerer hurtigt på din placering og i hele verden.

2. Uptime

‘Uptime’ er et mål for pålidelighed. Med andre ord er det procentdelen af ​​tid, dit websted er online. Selv en oppetid på 98% kan betyde, at dit websted er nede i seks dage af året (!) Se efter en oppetid på 99,8% eller højere.

3. Sikkerhed

Der er ikke noget værre end at blive hacket. Hvad ville du gøre, hvis du mistede alt dit indhold og hårdt arbejde? Derfor er webhost-sikkerhed så vigtig. En god vært skal have automatiske opdateringer og scanning af malware. Nogle har endda et gratis SSL-certifikat.

4. Sikkerhedskopier

Som en ekstra sikkerhed og praktisk funktion kommer mange værter nu med regelmæssige automatiske sikkerhedskopier.

5. Kundeservice

Ideelt set skal din webhost have kundeservice 24/7/365. De fleste værter har nu kundeservicemuligheder inklusive telefon, billetsystemer og online chat. Bemærk, at nogle værter koster ekstra for en premium supporttjeneste.

6. Opbevaring og båndbredde

‘Opbevaring’ henviser til, hvor meget indhold, billeder og data, du kan gemme på værtens servere. Og ‘båndbredde’ er, hvor meget data der kan strømme igennem fra serveren. Dette har indflydelse på hastighed og besøgende. Vi ønsker naturligvis den højeste opbevaring og båndbredde inden for rimelighed.

7. Pris

Du må ikke altid nøjes med den billigste webhost. Det kan ende med at du får problemer med hastighed og pålidelighed. Det kan endda holde dig tilbage, hvis dit websted begynder at vokse. På samme tid behøver du ikke bruge en formue! Se efter en overkommelig vært med alle de funktioner, du har brug for.

Lokal nigeriansk vært eller international vært?

Som jeg nævnte, har du to hovedvalg, når det kommer til at være vært for et websted i Nigeria.

 1. Vælg en lokal vært med servere i Nigeria En lokal vært kan imødekomme et afrikansk publikum, men de er generelt langsommere i resten af ​​verden.
 2. Vælg en global vært, der dækker Nigeria En global vært giver dig høje hastigheder overalt i verden. Store internationale værter har muligvis også bedre teknologi, kundesupport og sikkerhed.

Andre overvejelser til nigeriansk webhosting

At købe webhosting til et nigeriansk websted stiller to yderligere overvejelser.

 1. Understøttede betalingsmetoder Da mange mennesker ikke bruger et kreditkort i Nigeria (på grund af høje niveauer af svigagtig aktivitet), kan du muligvis kræve en webhost, der accepterer direkte bankoverførsel. Lokale værter accepterer sandsynligvis dette.
 2. .NG-domænenavn Du ønsker muligvis et .ng-domænenavn. Desværre understøtter de fleste internationale værter ikke .ng-domæneregistrering. Du kan dog registrere .ng-domænet hos et andet parts domæneselskab (se listen over akkrediterede registrarer) og derefter blot pege navneserverne til din hosting. (Vi anbefaler generelt, at du gør dette, da det giver ekstra beskyttelse, hvis du nogensinde ønsker at ændre din hosting).

Vores anbefaling

Vi anbefaler, at du vælger en etableret, international vært. (SiteGround er vores nummer et valg). Vi testede alle fem af de største lokale nigerianske værter og var skuffede over resultaterne. Faktisk inkluderer vi ingen i vores anbefalede værter nedenfor.

Vi gentog testene på forskellige tidspunkter af dagen og oplevede konstant dårlige resultater.

RANKED: Den bedste webhosting til nigerianske websteder

Bemærk

Den anvendte valutakurs er 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Verdensomspændende hastighed

EN+

Gennemsnitlig. Responstid

175 ms

Pris (NGN)

17.145 * / år

Nøglefunktioner

 • 10 GB SSD-lagerplads
 • 10.000 besøg / mo
 • cPanel & SSH
 • Gratis Cloudflare
 • Daglig sikkerhedskopiering

"Et fremragende alt rundere valg af web-hosting!"

Hvis du leder efter ydeevne og overkommelige priser, skal SiteGround være dit første valg. Deres startniveau er superkonkurrencedygtig, mens deres serverhastigheder er fremragende og scorer et A + over hele planeten.

SiteGround leveres også med en gratis CDN-service (indholdsnetværk levering), hvilket betyder, at dit websted vil blive leveret fra en server tæt på Nigeria for hurtigere regionale hastigheder.

SiteGround garanterer 99,9% oppetid og tilbyder generøse funktioner (inklusive daglige sikkerhedskopier). Bedst af alt, det leveres med en 30-dages garanti, bare hvis du ikke er tilfreds.

Hvad der ikke er godt med SiteGround

 • Fornyelsesprisen for det følgende år er høj og kan få nogle brugere ud. Sørg for, at du forstår prisen for andet år.
 • SiteGround accepterer kun kreditkortbetalinger.

Bemærk

Vi overvåger SiteGround nøje, da vi er vært for Bitcatcha.com med dem. Tjek vores dybdegående analyse for alt hvad du har brug for at vide om værten (Vores teststeder, serverhastighedstest, sigt osv.). Læs SiteGround-gennemgang.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Verdensomspændende hastighed

EN+

Gennemsnitlig. Responstid

163 ms

Pris (NGN)

16.278 / år

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • 1 gratis domæne
 • hPanel
 • Fremragende støtte
 • Lav introduktionspris

"En af de bedste webhosts for begyndere."

Hostinger er et meget begyndervenligt webhostingfirma med et fremragende supportsystem designet til at give trin-for-trin-guider til folk, der ikke kender bygning af websteder.

De er også meget hurtige og scorer A + i vores verdensomspændende hastighedstest.

Til en dræberindgangspris på kun 16.278 NGN pr. År er Hostingers tjenester virkelig værdi for pengene, især for dem, der lige er på vej ud.

Hvad der ikke er godt med Hostinger

 • Da deres priser er så lave, leverer de ikke gratis SSL eller daglig backup. God ting er, at disse tjenester kan købes, hvis du føler det nødvendigt.

Bemærk

Vi har i alt 3 konti hos Hostinger. Læs vores dybtgående Hostinger-gennemgang for at få den komplette dækning.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Verdensomspændende hastighed

EN+

Gennemsnitlig. Responstid

169,5 ms

Pris (NGN)

17.015 * / år

Nøglefunktioner

 • 20X hurtigere turbo-servere
 • Ubegrænsede websteder
 • Datacentre i USA, EU & Asien
 • Gratis SSD-opbevaring
 • 24 × 7 amerikansk support

"Prisbillig webhosting med ubegrænsede ressourcer. Fantastisk valg til alle typer websteder!"

Selvom A2 webhosting er 3. på denne liste, var det virkelig en hård beslutning for os at tage. Som en international vært med fremragende A + -hastigheder og datacentre over hele verden var de så tæt på at placere 2., især med deres ubegrænsede ressourcer.

De har også fremragende tidsbesparende funktioner, som f.eks. Deres A2-optimeret software og 1-klik-opsætning. Par disse med en mulighed for at opgradere til deres Turbo-plan, der leveres med deres Turbo-servere (20x hurtigere end almindelige servere), og A2 er virkelig en kraft, der skal regnes med.

Hvad der ikke er godt med A2 Hosting

 • Live chat er lidt inkonsekvent. Nogle gange vil de svare dig på få sekunder, mens du muligvis bliver nødt til at vente lidt længere end normalt, hvis du er uheldig.

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Verdensomspændende hastighed

EN+

Gennemsnitlig. Responstid

156,9 ms

Pris (NGN)

17.320 * / år

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrænset overførsel
 • SSH-adgang
 • 24 × 7 amerikansk support

"Jeg bruger Inmotion til at være vært for min side. Det er hvor meget jeg stoler på dem."

Inmotion er en international vært med A + -hastigheder overalt i verden. Inmotion leveres også med ubegrænset opbevaring og båndbredde, daglige sikkerhedskopier og 99,9% oppetid.

Som en eksisterende kunde kan jeg hæfte for Inmotion’s enestående kundeservice og brugervenlighed.

Hvad der ikke er godt med Inmotion

 • Inmotion tillader ikke betaling via PayPal. Du har brug for et kreditkort eller en amerikansk indkøbsordre.

✘ Nigeriansk webhosting anbefales ikke

Du kan blive fristet til at vælge en lokal nigeriansk vært for deres placering, betalings let og domænenavnstilgængelighed. Vær dog ikke ofret hastighed og præstation, især hvis du har et globalt publikum.

Vi testede de følgende fire nigerianske webværter og fandt, at deres hastighed og ydeevne var langt under vores standarder.

Hvis du vil have en lokal nigeriansk vært, skal du vælge QServers og undgå følgende værter:

&# 128.078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Verdensomspændende hastighed

C

Gennemsnitlig. Responstid

315,9 ms

Pris (NGN)

21.500 / år

Nøglefunktioner

 • 25 GB lagerplads
 • 75 GB båndbredde
 • Gratis .ng-domæne
 • Ubegrænset SQL
 • FTP-konti

Dette er nummer 1 placeret vært i Nigeria afhængigt af popularitet. Men ikke forveksle dette med hensyn til ydeevne. Faktisk fandt vi, at WhoGoHosts præstation var ret dårlig.

Det scorede en C i vores verdensomspændende hastighedstests, der faldt under Googles anbefalede 200 ms i Europa.

WhoGoHost opkræver også et behandlingsgebyr på visse betalinger. For eksempel, hvis du betaler via PayPal, kan du betale et ekstra gebyr på 423..

&# 128.078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Verdensomspændende hastighed

D+

Gennemsnitlig. Responstid

408,1 ms

Pris (NGN)

24.000 / år

Nøglefunktioner

 • 20 GB diskopbevaring
 • 200 GB båndbredde
 • Grundlæggende webbygger
 • SSL-certifikat
 • Gratis sikkerhedskopier

Google Trend rangerer Web4Africa som den næst mest populære webhost i Nigeria. Desværre falder denne vært også under forventede resultater.

Web4Africa scorede en D + i vores verdensomspændende hastighedstests, der faldt uden for Googles anbefalede 200 ms i USA. Med andre ord, denne vært er for langsom for amerikanske og globale publikum.

På den anden side er ydelsen stærk i den lokale region, da Web4Africa giver dig mulighed for at vælge mellem servere i Ghana eller Nigeria.

&# 128.078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Verdensomspændende hastighed

C+

Gennemsnitlig. Responstid

260,4 ms

Pris (NGN)

20.000 / år

Nøglefunktioner

 • 10 GB diskplads
 • 100 GB båndbredde
 • 10 domæner tilladt
 • cPanel
 • 99,9% oppetid

DomainKing er en indisk webhost med tilstedeværelse i Afrika. Det rangerer som tredje i popularitet i Nigeria, så du kan støde på denne vært.

Som andre lokale nigerianske værter tillader det bankoverførsler og understøtter .ng-domæner. Hastigheden og ydeevnen er dog langsom sammenlignet med de anbefalede værter. Det scorer C + i vores verdensomspændende hastighedstest.

DomainKing tilbyder 24/7 support og 99,9% oppetid, hvilket er godt. Opbevaring og båndbredde er dog begrænset, og du bliver nødt til at betale ekstra for at nyde større grænser.

&# 128.078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Verdensomspændende hastighed

D

Gennemsnitlig. Responstid

716,3 ms

Pris (NGN)

20.000 / år

Nøglefunktioner

 • 15 GB diskplads
 • 25 GB båndbredde
 • Ubegrænsede underdomæner
 • eTextMail inkluderet
 • 120 e-mails

Utiware er en nigeriansk vært med servere i USA. Som et resultat reagerer det hurtigt for amerikanske publikum. Dog mislykkes det over det meste af resten af ​​verden.

Alt i alt leverede Utiware de langsomste resultater i vores verdensomspændende hastighedstests, hvor han scorede en D.

Dom

Selvom der er mange muligheder for hosting af nigerianske websteder, kan vi ikke anbefale de fleste af de lokale nigerianske værter. De er simpelthen for langsomme til krav fra et lokalt eller globalt publikum.

Hastighedsrating

AVG. HASTIGHED

PRIS (NGN / ÅR)

SiteGround

EN+

175 ms

17.145

Hostinger

EN+

163 ms

16.278

A2 Hosting

EN+

169,5 ms

17.015

Inmotion Hosting

EN+

156,9 ms

17.320

Bitcatcha anbefaler derfor pålidelighed og uovertruffen ydelse af internationale hostingmuligheder. SiteGround er langt den mest pålidelige, og det er vores øverste valg, mens Hostinger tilbyder et kraftfuldt, overkommeligt alternativ.

Hvis du har spørgsmål om nigeriansk webhosting, så send mig en besked, så svarer jeg med glæde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me