De 4 beste webvertene for Nigeria-nettsteder (& 4 å unngå) – Oppdatert 2019

Tenker du å sette opp et nettsted i Nigeria?


I så fall trenger du en rask og pålitelig webhotell – grunnlaget som styrker nettstedet ditt. Det er to hovedalternativer for å være vert for det nigerianske nettstedet:

 1. Velg en liten, lokal vert basert i Nigeria
 2. Velg en større, anerkjent internasjonal vert.

Som du vil se gjennom dette innlegget, anbefaler vi at du velger alternativ 2: en etablert internasjonal vert. Selv om det er mange lokale nigerianske verter, er resultatene ganske enkelt for treg. Faktisk oppdaget vi bare en lokal vert som ga akseptable ytelser.

I stedet anbefaler vi overlegne hastigheter og ultra-pålitelighet av internasjonale verter som SiteGround. Selv i Afrika er deres ytelse enestående.

Contents

Hva du skal se etter i en god hosting

Beste webhotell for Nigeria nettsteder

Før vi kommer inn på detaljene, må vi forstå hva som gjør den beste webhotellet.

En webhotell bestemmer hastigheten, påliteligheten og stabiliteten på nettstedet ditt, så det er viktig å ta det riktige valget. Så hva er det vi ser etter?

1. Hastighet

Vi vet alle viktigheten av nettstedets hastighet. Og hastigheten begynner med en rask webhotell. En webvert skal svare innen 200 ms (ifølge Google), så se etter en vert som reagerer raskt på ditt sted og rundt om i verden.

2. Oppetid

‘Uptime’ er et mål på pålitelighet. Det er med andre ord prosentandelen av tiden nettstedet ditt er online. Selv en oppetid på 98% kan bety at nettstedet ditt er nede i seks dager i året (!) Se etter en oppetid på 99,8% eller høyere.

3. Sikkerhet

Det er ingenting verre enn å bli hacket. Hva ville du gjort hvis du mistet alt innholdet og hardt arbeid? Derfor er webhostsikkerhet så viktig. En god vert bør ha automatiske oppdateringer og skanning av skadelig programvare. Noen har til og med et gratis SSL (sikkerhets) sertifikat.

4. Sikkerhetskopiering

Som en ekstra sikkerhet og praktisk funksjon kommer mange verter nå med vanlige automatiske sikkerhetskopier.

5. Kundeservice

Ideelt sett bør webhotellet ha kundeservice 24/7/365. De fleste verter har nå kundeservicealternativer inkludert telefon, billettsystemer og online chat. Merk at noen verter betaler ekstra for en premium supporttjeneste.

6. Lagring og båndbredde

‘Lagring’ refererer til hvor mye innhold, bilder og data du kan lagre på vertsens servere. Og “båndbredde” er hvor mye data som kan strømme gjennom fra serveren. Dette har innvirkning på hastighet og besøkstall. Naturligvis ønsker vi høyest lagring og båndbredde innen rimelighet.

7. Pris

Ikke nøy deg med den billigste webhost. Det kan ende med at du får problemer med hastighet og pålitelighet. Det kan til og med holde deg tilbake hvis nettstedet ditt begynner å vokse. Samtidig trenger du ikke bruke en formue! Se etter en rimelig vert med alle funksjonene du trenger.

Lokal nigeriansk vert eller internasjonal vert?

Som jeg nevnte, har du to hovedvalg når det gjelder hosting av et nettsted i Nigeria.

 1. Velg en lokal vert med servere i Nigeria En lokal vert kan tilfredsstille et afrikansk publikum, men de er generelt tregere i resten av verden.
 2. Velg en global vert som dekker Nigeria En global vert vil gi deg høye hastigheter over hele verden. Store, internasjonale verter kan også ha bedre teknologi, kundesupport og sikkerhet.

Andre hensyn til nigeriansk webhotell

Å kjøpe webhotell for et nigeriansk nettsted innebærer ytterligere to hensyn.

 1. Støttede betalingsmetoder Ettersom mange mennesker ikke bruker et kredittkort i Nigeria (på grunn av høye nivåer av uredelig aktivitet), kan det hende du trenger en webhotell som godtar direkte bankoverføring. Lokale verter aksepterer sannsynligvis dette.
 2. .NG Domain Name Du vil kanskje ha et .ng-domenenavn. Dessverre støtter de fleste internasjonale verter ikke .ng-domeneregistreringen. Imidlertid kan du registrere .ng-domenet hos et tredjepartsdomeneselskap (Se listen over akkrediterte registrarer) og deretter ganske enkelt peke navneserverne til vertskapet ditt. (Vi anbefaler generelt at du gjør dette, ettersom det gir ekstra beskyttelse hvis du noen gang ønsker å endre hosting).

Vår anbefaling

Vi anbefaler at du velger en etablert, internasjonal vert. (SiteGround er vårt første valg). Vi testet alle de største lokale nigerianske vertene og var skuffet over resultatene. Faktisk inkluderer vi ingen i våre anbefalte verter nedenfor.

Vi gjentok testene på forskjellige tider av døgnet og så kontinuerlig dårlige resultater.

RANKED: Det beste webhotellet for nigerianske nettsteder

Merk

Valutakursen som brukes er 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Verdensomspennende hastighet

EN+

Nr. Responstid

175 ms

Pris (NGN)

17.145 * / år

Nøkkelegenskaper

 • 10 GB SSD-lagring
 • 10.000 besøk / mån
 • cPanel & SSH
 • Gratis Cloudflare
 • Daglig sikkerhetskopiering

"Et utmerket valg av alt rundt webhotell!"

Hvis du er ute etter ytelse og rimelig pris, bør SiteGround være ditt første valg. Prisene på inngangsnivået er superkonkurransedyktige, mens serverhastighetene er utmerkede og scorer A + over hele planeten.

SiteGround kommer også med en gratis CDN-tjeneste (innholdsnettlevering), noe som betyr at nettstedet ditt vil bli levert fra en server nær Nigeria for raskere regionale hastigheter.

SiteGround garanterer 99,9% oppetid og tilbyr sjenerøse funksjoner (inkludert daglige sikkerhetskopier). Det beste av alt er at det kommer med en 30-dagers garanti, i tilfelle du ikke er fornøyd.

Hva er ikke bra med SiteGround

 • Fornyelsesprisen for året etter er høy og kan fange noen brukere ut. Forsikre deg om at du forstår prisen for andre år.
 • SiteGround godtar kun kredittkortbetalinger.

Merk

Vi overvåker SiteGround nøye når vi er vert for Bitcatcha.com med dem. Sjekk ut vår dybdeanalyse for alt du trenger å vite om verten (Våre testsider, serverhastighetstest, termin osv.). Les gjennomgang av SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Verdensomspennende hastighet

EN+

Nr. Responstid

163 ms

Pris (NGN)

16 278 / år

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • 1 gratis domene
 • hPanel
 • Fremragende støtte
 • Lav introduksjonspris

"En av de beste webvertene for nybegynnere."

Hostinger er et veldig nybegynnervennlig webhotellfirma, med et utmerket støttesystem designet for å gi trinn-for-trinn-guider for folk som ikke er kjent med å bygge nettsteder.

De er også veldig raske, og scorer A + i verdensomspennende hastighetstester.

Til en mordrerinngangspris på bare 16 278 NGN per år er Hostingers tjenester virkelig valuta for pengene, spesielt for de som akkurat er i gang.

Hva er ikke bra med Hostinger

 • Fordi prisene er så lave, gir de ikke gratis SSL eller daglig sikkerhetskopi. Bra er at disse tjenestene kan kjøpes hvis du føler behov for det.

Merk

Vi har totalt 3 kontoer med Hostinger. Les vår grundige Hostinger-gjennomgang for fullstendig dekning.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Verdensomspennende hastighet

EN+

Nr. Responstid

169,5 ms

Pris (NGN)

17.015 * / år

Nøkkelegenskaper

 • 20X raskere turbo-servere
 • Ubegrensede nettsteder
 • Datasentre i USA, EU & Asia
 • Gratis SSD-lagring
 • 24 × 7 amerikansk støtte

"Rimelig webhotell med ubegrensede ressurser. Stort valg for alle typer nettsteder!"

Selv om A2 webhotell ligger på 3. plass i denne listen, var det virkelig en tøff avgjørelse for oss å ta. Som en internasjonal vert med suverene A + -hastigheter og datasentre over hele verden, var de så nær rangering av andreplass, spesielt med sine ubegrensede ressurser.

De har også gode tidsbesparende funksjoner, for eksempel A2-optimalisert programvare og 1-klikks konfigurering. Bruk disse til å oppgradere til Turbo-planen deres som leveres med Turbo-serverne (20 ganger raskere enn vanlige servere), og A2 er virkelig en styrke å regne med.

Hva er ikke bra med A2 Hosting

 • Live chat er litt inkonsekvent. Noen ganger vil de svare deg på få sekunder, mens du kanskje må vente litt lenger enn vanlig hvis du er uheldig.

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Verdensomspennende hastighet

EN+

Nr. Responstid

156,9 ms

Pris (NGN)

17.320 * / år

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrenset overføring
 • SSH-tilgang
 • 24 × 7 amerikansk støtte

"Jeg bruker Inmotion for å være vertskap for nettstedet mitt. Det er hvor mye jeg stoler på dem."

Inmotion er en internasjonal vert med A + -hastigheter over hele verden. Inmotion kommer også med ubegrenset lagring og båndbredde, daglige sikkerhetskopier og 99,9% oppetid.

Som en eksisterende kunde kan jeg gå god for Inmotion’s eksepsjonelle kundeservice og brukervennlighet.

Hva er ikke bra med Inmotion

 • Inmotion tillater ikke betaling via PayPal. Du trenger et kredittkort eller en amerikansk innkjøpsordre.

✘ Nigerianske nettverter anbefales ikke

Du kan bli fristet til å velge en lokal nigeriansk vert for deres beliggenhet, betalingsvennlighet og tilgjengelighet av domenenavn. Imidlertid må du ikke ofre hastighet og ytelse, spesielt hvis du har et globalt publikum.

Vi testet følgende fire nigerianske webhoteller og fant at hastigheten og ytelsen deres falt godt under våre standarder.

Hvis du vil ha en lokal nigeriansk vert, velger du QServers og unngår følgende verter:

&# 128078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Verdensomspennende hastighet

C

Nr. Responstid

315,9 ms

Pris (NGN)

21 500 / år

Nøkkelegenskaper

 • 25 GB lagring
 • 75 GB båndbredde
 • Gratis .ng-domene
 • Ubegrenset SQL
 • FTP-kontoer

Dette er nummer 1 rangert vert i Nigeria i henhold til popularitet. Men ikke ta feil av dette for ytelse. Faktisk fant vi ut at WhoGoHosts ytelse var ganske dårlig.

Den scoret en C i våre verdensomspennende hastighetstester, og falt under Googles anbefalte 200 ms i Europa.

WhoGoHost krever også et behandlingsgebyr for visse betalinger. Hvis du for eksempel betaler via PayPal, kan du betale en ekstra avgift på 423..

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Verdensomspennende hastighet

D+

Nr. Responstid

408,1 ms

Pris (NGN)

24 000 / år

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB disklagring
 • 200 GB båndbredde
 • Grunnleggende nettbygger
 • SSL-sertifikat
 • Gratis sikkerhetskopiering

Google Trend rangerer Web4Africa som den nest mest populære webverten i Nigeria. Dessverre kommer også denne verten under forventningene til ytelse.

Web4Africa scoret en D + i våre verdensomspennende hastighetstester, og falt utenfor Googles anbefalte 200 ms i USA. Med andre ord, denne verten er for treg for amerikanske og globale publikum.

På den annen side er ytelsen sterk i den lokale regionen, ettersom Web4Africa lar deg velge mellom servere i Ghana eller Nigeria.

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Verdensomspennende hastighet

C+

Nr. Responstid

260,4 ms

Pris (NGN)

20 000 / år

Nøkkelegenskaper

 • 10 GB disklagring
 • 100 GB båndbredde
 • 10 domener tillatt
 • cPanel
 • 99,9% oppetid

DomainKing er en indisk webhotell med tilstedeværelse i Afrika. Den rangerer tredje i popularitet i Nigeria, så du kan komme over denne verten.

Som andre lokale nigerianske verter tillater det bankoverføringer og støtter .ng-domener. Hastigheten og ytelsen er imidlertid treg sammenlignet med de anbefalte vertene. Det scorer C + i vår verdensomspennende hastighetstest.

DomainKing tilbyr 24/7 support og 99,9% oppetid, noe som er bra. Lagring og båndbredde er imidlertid begrenset, og du må betale ekstra for å glede deg over større grenser.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Verdensomspennende hastighet

D

Nr. Responstid

716,3 ms

Pris (NGN)

20 000 / år

Nøkkelegenskaper

 • 15 GB lagringsplass
 • 25 GB båndbredde
 • Ubegrensede underdomener
 • eTextMail inkludert
 • 120 e-poster

Utiware er en nigeriansk vert med servere i USA. Som et resultat, reagerer det raskt for amerikanske publikum. Det mislykkes imidlertid over det meste av resten av verden.

Totalt sett leverte Utiware de tregeste resultatene i våre verdensomspennende hastighetstester, og scoret en D.

Kjennelse

Selv om det er mange alternativer for hosting av nigerianske nettsteder, kan vi ikke anbefale de fleste lokale nigerianske verter. De er rett og slett for trege for kravene fra et lokalt eller globalt publikum.

Hastighetsrangering

AVG. HASTIGHET

PRIS (NGN / ÅR)

Siteground

EN+

175 ms

17145

Hostinger

EN+

163 ms

16278

A2 Hosting

EN+

169,5 ms

17015

Inmotion Hosting

EN+

156,9 ms

17320

Bitcatcha anbefaler derfor påliteligheten og uovertruffen ytelsen til internasjonale hostingalternativer. SiteGround er langt på vei det mest pålitelige, og det er vårt øverste valg mens Hostinger tilbyr et kraftig og rimelig alternativ.

Hvis du har spørsmål om nigeriansk webhotell, send meg en melding, så svarer jeg gledelig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map