De hurtigste VPN’er til Torrenter & P2P

Er hastighed vigtig for dig? Hvis du er noget som mig, hurtigt er ALT. Jeg vil skubbe hver eneste hastighed ud af min internetforbindelse. Disse hurtigste VPN’er, der tillader torrents.

Du kan bruge dem til at blokere ISP Torrent-throttling, beskytte dit privatliv og kryptere din online aktivitet, men ikke alle VPN-tjenester er hurtige nok til at håndtere min 50 Mbps dataforbindelse. I denne artikel skal vi se på dem, der er…

I denne artikel viser jeg dig, hvordan en enkel 1-klik VPN-service kan:

 • Forøg dine torrenthastigheder
 • Fjern behovet for manuel portvideresendelse
 • Bloker throttling af din internetudbyder (internetudbyder)
 • Krypter alle dine data og alt hvad du skal torrent anonymt.

3 hurtige VPN-udbydere uden log (gode til torrents)

IPVanish Hurtigste torrent vpn

Ingen logfiler
Hastigheder 60 Mbps+
Så lavt som $ 6,49 / måned
Spar 46% rabat på 1 år med IPVanish

Torrenter tilladt
IOS / Android-app inkluderet
Servere i over 70 lande
IPVanish gennemgang
7-dages risikofri prøve

Hurtige torrenter til privat internetadgang

Ingen logfiler
Hastigheder 50 Mbps+
Så lavt som $ 3,33 / måned
Spar over 50% med 1 års plan

Torrenter tilladt
IOS / Android-app inkluderet
Servere i 11+ lande
Anmeldelse af privat internetadgang
7-dages risikofri prøve

ExpressVPN anonyme torrenter

Ingen logfiler
Hastigheder 60 Mbps+
Så lavt som $ 8,32 / måned
Spar 35% rabat på 1 års ExpressVPN

Torrenter tilladt
IOS / Android-app inkluderet
Servere i 50+ lande
Anmeldelse Kommer snart!
30 dages risikofri prøve

Hvad der forårsager langsom Torrenter?

Der er en række grunde til, at dine torrents muligvis downloader langsommere, end de burde. Her er nogle af de mest almindelige:

Årsag nr. 1: Du bliver trukket af
Internetudbydere over hele verden throttler nu aktivt deres kunders dataforbindelser. Dette betyder, at de selektivt målretter mod bestemte typer data (torrents, Video, Youtube, Netflix osv.) Og tvinger disse typer data til at downloade meget langsommere, end de burde.

Torrent-downloads / Bittorrent er en af ​​de mest almindelige ‘Throttled’-protokoller, fordi den bruger så meget båndbredde (og båndbredde koster dine ISP-penge).

Heldigvis forhindrer en VPN nemt din internetudbyder i at narre dine torrents!
Din internetudbyder må ikke bremse hele din dataforbindelse (du betaler for en bestemt hastighed). Da en VPN krypterer alle dine data, kan din internetudbyder ikke se hvilke specifikke protokoller du bruger, og kan således ikke trække specifikke protokoller (som bittorrent).

For mere information: Lær hvordan man stopper torrent-throttling, eller bare tilmeld dig IPVanish, en fantastisk VPN-throttling-løsning med 1 klik.

Årsag 2: Problemer med portvideresendelse

Hvis dine torrents er utroligt langsomme, er der en god chance for, at du har et portvideresendelsesproblem

Hvad er portvideresendelse?
Hver protokol på din computer fungerer på sin egen port (som en kanal). På denne måde ved din computer, hvilke indgående data der hører til hvilket program. Problemet er, at alle data skal gå gennem din router først. Hvis din router har en masse enheder tilsluttet den, er det måske ikke sikkert, hvilke data / porte der skal videresendes til hver bestemt computer. Dette kan forårsage flaskehalse i data og langsommere hastigheder.

For at løse dette skal du normalt oprette regler for manuel portvideresendelse i dine routerindstillinger og fortælle din router, hvilke dataporte der skal videresendes til en bestemt intern IP-adresse (din computer). Dette sted har fantastiske portforwarding installationsvejledninger til at vise dig, hvordan du indstiller det til din specifikke routermodel.

En VPN fjerner behovet for portvideresendelse helt!
En VPN-tjeneste vil kryptere alle data, der rejser til og fra din router. Disse data går direkte gennem din router til VPN-serveren. Alle indgående data passerer gennem routeren på samme måde og dirigeres direkte til din computer.

Fordi dataene er krypteret, kan routeren ikke se de enkelte porte og behøver derfor ikke at bestemme, hvilke porte der hører til. Alle VPN-data går direkte til din computer. Dette vil dramatisk fremskynde dine torrents, hvis de er langsomme.

Nogle VPN-udbydere som Privat internetadgang giver dig endda mulighed for at specificere, hvilken port du vil have VPN-trafikken til at komme på, bare hvis din router ikke tillader nem VPN-gennemgang. På denne måde skal du kun videresende 1 portnummer til din computer i stedet for flere.

Årsag 3: Wifi er langsommere
Du får næsten aldrig de samme hastigheder over wifi, som du gør over en direkte forbindelse. Dette skyldes, at datapakker, der sendes via wifi, let kan gå tabt eller blive fejlagtige. Dette reducerer hastighederne dramatisk.

Et par ting, der kan bremse din wifi:

 • Afstand – jo længere du er væk fra din router, desto langsommere er hastighederne
 • Forhindringer – vægge, hylder og skabe kommer i vejen for wifi og vil bremse dine hastigheder
 • Interferens – alle slags trådløse produkter i dit hjem fungerer på samme frekvensspektrum som trådløst internet. Ting som: trådløse telefoner, fjernbetjeninger og mikrobølger kan alle fastklemme dine trådløse signaler og forårsage langsommere hastigheder.

Hvad er en VPN, og hvordan fungerer det?

I disse dage er det utroligt enkelt at bruge et VPN (Virtual Private Network). De fleste store VPN-udbydere har brugervenlig software, der giver dig mulighed for at kryptere dit internet i så lidt som et enkelt klik. Den faktiske teknologi bag en VPN er imidlertid utroligt kompliceret.

Hvad er en VPN ?:
På det enkleste niveau er et virtuelt privat netværk forbindelse mellem din computer og en ekstern dataserver (eller fjernnetværk). Alle data, der overføres mellem din computer og serveren, er krypteret (kodet) ved hjælp af ekstremt avancerede krypteringsalgoritmer for at sikre, at ingen, der opfanger dine data, kan læse dem eller se, hvad du laver online (din ISP er et eksempel).

Hvorfor en VPN er yderst fordelagtig til download af torrents

En VPN-forbrugerniveau giver 2 hovedfordele:

 1. Datakryptering
 2. En anonym IP-adresse (webservere og torrent-peers ser din VPN’s ip, ikke din egen)

Datakryptering:
Fordi en god VPN-tjeneste krypterer dine data med kryptering af militær kvalitet, kan selv din internetudbyder (kabelfirma, universitetsnetværk osv.) Ikke læse dine data eller se, hvad du downloader..

Dette forhindrer:

 • Throttling (de kan ikke selektivt nedsætte dine hastigheder)
 • Overvågning (de kan ikke se, hvilke websteder du besøger)
 • Logning (de kan ikke se hvilke filer du har downloadet)

Anonym IP-adresse:
Din IP-adresse er synlig for enhver peer i hver torrentsværm, du deltager i. Hvis du ikke bruger en anonymiseringstjeneste som en VPN, kan din torrent-IP-adresse spores direkte tilbage til dig.

En VPN giver dig en anonym IP-adresse, der ikke direkte kan spores tilbage til dig eller din internetforbindelse. Endnu bedre kan du ændre din anonyme IP-adresse når som helst. Læs vores guide til anonyme torrenter for mere information.

Valg af den rigtige (hurtige) VPN til Torrenter

De to vigtigste faktorer, når du vælger en torrent VPN er:

 1. Beskyttelse / Anonymitet / Sikkerhed
 2. Hastighed (hvor hurtig er VPN)

Privatliv:
Nogle VPN’er tilbyder meget større beskyttelse af personlige oplysninger og anonymitet end andre. Når det kommer til at vælge en torrent VPN, anbefaler vi, at du vælger en med en Ingen logfiler-politik, som dem, der er vist i denne artikel.

Ikke-logging VPN’er er få og langt imellem, men de tager dit privatliv til det næste niveau ved ikke at holde VPN-logs overhovedet, ikke engang midlertidige forbindelseslogfiler (indgående / udgående IP-adresser), og de logger aldrig noget som DNS-opslag, besøgte websteder, eller filer downloadet.

Hastighed:
Når du vælger en VPN til torrents, vil du have en, der er hurtig. Du vil have, at dine torrent-downloadhastigheder forbliver næsten de samme (eller muligvis endda stigning i det jævne, som du blev smurt af din internetudbyder).

Sandheden er, at ikke alle VPN-tjenester er skabt lige, og nogle af dem har bare ikke teknologien, båndbreddekapaciteten eller ønsket om at levere de højeste hastigheder til deres abonnenter. Nogle VPN-er er hurtigere end andre. Nedenfor er vores foretrukne hurtige VPN’er til bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish fordele

 • Hurtigste hastigheder
 • Tier-1 datanetværk
 • Nul-logs politik
 • Torrenter tilladt
 • 256-bit kryptering
 • Desktop / mobilapp
 • Servere i over 70 lande
 • 7-dages refusionspolitik

Læs vores IPVanish-anmeldelse

Få IPVanish

IPVanish er en elite VPN når det kommer til hastighed og ydeevne. Ejet af et af de største CDN-udbyderfirmaer i verden har de adgang til tier-1 datanetværk, som andre VPN’er ikke kan matche. Resultatet? Hurtigere hastigheder.

Ud over at være en hurtig VPN, IPVanish er meget torrent venlig og de er en ægte VPN-udbyder af No-Logs. De holder ikke engang forbindelseslogfiler.

IPVanish har flere serverplaceringer end næsten enhver anden VPN-udbyder. Du får adgang med 1 klik til VPN-servere i over 70 lande over hele verden. Hvor IPVanish’s hastigheder virkelig imponerede os, er på internationale servere.

Der er mange VPN’er, der kan maksimere en 50 Mbps forbindelse på en server 100 miles væk, men IPVanish var i stand til at levere 30+ Mbps hastigheder på servere på den anden side af verden.

Resultater af IPVanish-hastighedstest

IPVanish torrenthastighedstest Los Angeles, CA

IPVanish – Los Angeles, USA-server

IPVanish torrent hastighedstest Melbourne, Australien

IPVanish – Melbourne, Australien-server

Privat internetadgang

Billede

PIAs bedste funktioner:

 • Hurtige hastigheder
 • ‘Nul-logs’ politik
 • Meget ‘Torrentvenlig’
 • 256-bit kryptering
 • Gratis proxy inkluderet!
 • Desktop / mobilapp
 • 7-dages refusionspolitik
 • Læs vores PIA-anmeldelse

Få PIA for $ 3,33 / måned

Privat internetadgang er sandsynligvis vores mest omtalte VPN-udbyder på dette websted. Hvorfor spørger du?

Fordi PIA næsten er den perfekte torrent VPN. Ud over at være en ægte VPN-udbyder af “ikke-logging”, er de også ekstremt torrentvenlige (vi har ikke hørt om en konto, der er annulleret for torrentaktivitet), og fordi de ikke fører nogen brugsregistrering, er din online aktivitet i det væsentlige usporlige.

Privat internetadgang er ret hurtig. De bruger serverklynger i 11 lande over hele verden for at levere utrolige hurtige hastigheder og torrents til deres virkelig massive antal abonnenter.

Hvis det ikke var nok, har PIA også billigste top-tier VPN-pakke af enhver anonym VPN-udbyder. Med et 1-årigt abonnement (betalt foran) koster kun privat internetadgang $ 3,33 / måned

Resultater af privat hastighedstest for internetadgang

Billede

PIA Speed ​​Test – Los Angeles, USA-server

Billede

PIA Speed ​​Test – Zürich, Switzlerland-server

Konklusion

Brug af en hurtig VPN kan dramatisk fremskynde dine torrents. Den tilføjede kryptering hjælper med at holde dine torrent-downloads skjult for din internetudbyder og giver dig en anonym IP-adresse i dine torrent-sværme.

Der er bogstaveligt talt 100’ere af VPN-udbydere i verden, hvor snesevis af dem hævder at være ‘den hurtigste’. Det er vigtigt at overveje et par faktorer, når du leder efter din hurtige torrent VPN:

 • Hvad er logpolitikken
 • Hvad er torrentpolitikken
 • Hvor god / let at bruge er softwaren
 • Kommer det med en kill-switch eller andre sikkerhedsfunktioner

Hvis du ønsker et par flere forslag til gode torrent-VPN’er, kan du tjekke vores liste 2014’s bedste VPN’er til Torrenter.

Det er heller ikke en dårlig idé at drage fordel af Risikofri prøveperiode som nogle VPN-udbydere tilbyder (via en pengene-tilbage-garanti) for at finde en, du virkelig kan lide.

Eller du kan bare købe en måneds service fra en overkommelig VPN som Privat internetadgang, og hvis det ikke er helt, hvad du leder efter, så prøv en anden service næste måned.

Andre nyttige artikler:
Sådan bruges uTorrent anonymt
Sådan bruges Vuze anonymt
Vores vejledning til anonyme Torrenter
Proxy eller VPN: Hvilket er bedre for anonyme Torrenter?
Vores andre VPN-anmeldelser:
Anmeldelse af privat internetadgang
Torguard VPN og Proxy Review
&# 65279; Proxy.sh-anmeldelse&# 65.279;
Usynlig gennemsyn af VPN-gennemgang
VPN-sammenligning: IPVanish vs privat internetadgang
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me