De ‘raskeste VPN-ene for spenning’ (m / hastighetstester for å bevise det!)

De raskeste VPN-ene for Torrenter & P2P

Er hastighet viktig for deg? Hvis du er noe som meg, raskt er ALT. Jeg vil presse hver eneste hastighet ut av internettforbindelsen min. Disse raskeste VPN-ene som tillater torrenter.


Du kan bruke dem til å blokkere ISP Torrent-throttling, beskytte personvernet ditt og kryptere din online aktivitet, men ikke alle VPN-tjenester er raske nok til å håndtere min 50 Mbps datatilkobling. I denne artikkelen skal vi se på de som er…

I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan en enkel VPN-tjeneste med 1 klikk kan:

 • Øk torrenthastighetene
 • Fjern behovet for manuell portoverføring
 • Blokker gasspedal av Internett-leverandøren din
 • Krypter alle dataene dine og alt du torrent anonymt.

3 raske VPN-leverandører uten logg (bra for torrenter)

IPVanish Raskeste torrent vpn

Ingen logger
Hastigheter 60 Mbps+
Så lavt som $ 6,49 / måned
Spar 46% avslag på 1 år med IPVanish

Torrenter tillatt
IOS / Android-app inkludert
Servere i over 70 land
IPVanish gjennomgang
7-dagers risikofri prøve

Rask torrents for privat tilgang

Ingen logger
Hastigheter 50 Mbps+
Så lavt som $ 3,33 / måned
Spar over 50% med 1 års plan

Torrenter tillatt
IOS / Android-app inkludert
Servere i 11+ land
Privat gjennomgang av Internett-tilgang
7-dagers risikofri prøve

ExpressVPN anonyme torrenter

Ingen logger
Hastigheter 60 Mbps+
Så lavt som $ 8,32 / måned
Spar 35% avslag på 1 år med ExpressVPN

Torrenter tillatt
IOS / Android-app inkludert
Servere i over 50 land
Anmeldelse Coming snart!
30-dagers risikofri prøve

Hva som forårsaker langsom Torrenter?

Det er flere årsaker til at torrentene dine kan laste ned tregere enn de burde. Her er noen av de vanligste:

Årsak nr. 1: Du blir strupet
Internett-leverandører over hele verden throttler nå sine kunders datatilkoblinger aktivt. Dette betyr at de selektivt målretter mot bestemte typer data (torrents, Video, Youtube, Netflix, osv.) Og tvinger disse datatypene til å laste ned mye saktere enn de burde.

Torrent-nedlastinger / Bittorrent er en av de mest ‘Throttled’-protokollene fordi den bruker så mye båndbredde (og båndbredde koster ISP-pengene dine).

Heldigvis hindrer en VPN lett Internett-leverandøren fra å strupe torrentene dine!
Internett-leverandøren din har ikke lov til å bremse hele datatilkoblingen (du betaler for en viss hastighet). Fordi en VPN krypterer alle dataene dine, kan ikke Internett-leverandøren se hvilke spesifikke protokoller du bruker, og kan dermed ikke gasspecifikke protokoller (som bittorrent).

For mer informasjon: Lær hvordan du stopper torrent throttling, eller bare registrer deg for IPVanish, en fantastisk VPN-throttling-løsning med 1 klikk.

Årsak nr. 2: Problemer med portvideresending

Hvis torrentene dine er utrolig trege, er det en god sjanse for at du har et portvideresendingsproblem

Hva er port forwarding?
Hver protokoll på datamaskinen din opererer på sin egen port (som en kanal). På denne måten vet datamaskinen hvilke innkommende data som hører til hvilket program. Problemet er at alle data må gå gjennom ruteren din først. Hvis ruteren har mange enheter koblet til den, er det ikke sikkert at hvilke data / porter du vil videresende til hver datamaskin. Dette kan forårsake flaskehalser i data og lavere hastigheter.

For å fikse dette, må du vanligvis konfigurere regler for manuell portvideresending i ruteren, og fortelle ruteren hvilke dataporter som skal videresendes til en spesifikk intern IP-adresse (datamaskinen). Dette nettstedet har fantastiske portforwarding-installasjonsveiledninger for å vise deg hvordan du konfigurerer det for din spesifikke rutermodell.

En VPN fjerner behovet for portvideresending helt!
En VPN-tjeneste vil kryptere all data som reiser til og fra ruteren din. Disse dataene går rett gjennom ruteren din til VPN-serveren. All innkommende data passerer gjennom ruteren på samme måte og blir dirigert direkte til datamaskinen din.

Fordi dataene er kryptert, kan ikke ruteren se de enkelte portene og trenger dermed ikke bestemme hvilke porter som hører til. Alle VPN-data går direkte til datamaskinen din. Dette vil øke hastigheten på torrentene dine dramatisk hvis de er trege.

Noen VPN-leverandører som Privat Internett-tilgang lar deg til og med spesifisere hvilken port du vil at VPN-trafikken skal komme inn på, i tilfelle ruteren din ikke tillater enkel VPN-passering. På denne måten må du bare videresende 1 portnummer til datamaskinen din i stedet for flere.

Årsak nr. 3: WiFi er tregere
Du får nesten aldri de samme hastighetene over wifi som du gjør over en direkte forbindelse. Dette er fordi datapakker som sendes via wifi lett kan gå tapt, eller bli feilaktige. Dette reduserer hastighetene dramatisk.

Noen få ting som kan bremse wifi-en din:

 • Avstand – jo lenger du er borte fra ruteren, jo lavere vil hastighetene være
 • hindringer – vegger, hyller og skap kommer i veien for wifi og vil redusere hastighetene
 • Innblanding – alle typer trådløse produkter i hjemmet ditt opererer på samme frekvensspekter som trådløst internett. Ting som: trådløse telefoner, fjernkontroller og mikrobølger, kan alle sette fast de trådløse signalene dine og forårsake lavere hastigheter.

Hva er en VPN og hvordan fungerer det?

I disse dager er det utrolig enkelt å bruke et VPN (Virtual Private Network). De fleste store VPN-leverandører har brukervennlig programvare som lar deg kryptere internett på så lite som et enkelt klikk. Selve teknologien bak en VPN er imidlertid utrolig komplisert.

Hva er en VPN ?:
På sitt enkleste nivå er et virtuelt privat nettverk tilkoblingen mellom datamaskinen og en ekstern dataserver (eller eksternt nettverk). All data som overføres mellom datamaskinen og serveren er kryptert (kodet) ved hjelp av ekstremt avanserte krypteringsalgoritmer for å sikre at ingen som avskjærer dataene dine kan lese den eller se hva du gjør på nettet (ISP-en din er et eksempel).

Hvorfor en VPN er ekstremt gunstig for nedlasting av torrenter

En VPN-konsumentnivå gir to hovedfordeler:

 1. Datakryptering
 2. En anonym IP-adresse (webservere og torrent-jevnaldrende ser VPN’s ip, ikke din egen)

Datakryptering:
Fordi en god VPN-tjeneste krypterer dataene dine med kryptering av militær karakter, kan ikke Internett-leverandøren din (kabelselskap, universitetsnettverk osv.) Lese dataene dine eller se hva du laster ned..

Dette forhindrer:

 • Throttling (de kan ikke selektivt redusere hastighetene)
 • Overvåking (de kan ikke se hvilke nettsteder du besøker)
 • Logging (de kan ikke se hvilke filer du har lastet ned)

Anonym IP-adresse:
IP-adressen din er synlig for alle jevnaldrende i hver torrentsvøm du deltar i. Hvis du ikke bruker en anonymiseringstjeneste som en VPN, kan torrent-IP-adressen din spores direkte tilbake til deg.

En VPN gir deg en anonym IP-adresse som ikke direkte kan spores tilbake til deg eller internettforbindelsen din. Enda bedre, kan du endre din anonyme IP-adresse når du vil. Les vår guide til anonyme torrenter for mer informasjon.

Velge riktig (rask) VPN for Torrenter

De to viktigste faktorene når du velger en torrent VPN er:

 1. Personvern / Anonymitet / Sikkerhet
 2. Hastighet (hvor rask er VPN)

Personvern:
Noen VPN-er tilbyr mye større personvern og anonymitet enn andre. Når det gjelder å velge en torrent VPN, anbefaler vi å velge en med ingen loggerpolicy, som de som er beskrevet i denne artikkelen..

Ikke-loggførende VPN-er er få og langt mellom, men de tar personvernet ditt til neste nivå ved ikke å holde VPN-logger overhodet, ikke engang midlertidige tilkoblingslogger (innkommende / utgående IP-adresser), og de logger aldri noe som DNS-oppslag, nettsteder som er besøkt, eller filer lastet ned.

Hastighet:
Når du velger et VPN for torrenter, vil du ha en som er rask. Du vil at nedlastingshastighetene til torrent skal holde seg nesten de samme (eller muligens til og med øke i løpet av at du ble strupet av Internett-leverandøren).

Sannheten er at ikke alle VPN-tjenester er skapt like, og noen av dem har bare ikke teknologi, båndbreddekapasitet eller ønske om å levere topphastigheter til abonnentene sine. Noen VPN-er er raskere enn andre. Nedenfor er våre hurtige VPN-er for bitorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish fordeler

 • Raskeste hastigheter
 • Tier-1 datanettverk
 • Nulllogger-policy
 • Torrenter tillatt
 • 256-bits kryptering
 • Desktop / mobilapp
 • Servere i over 70 land
 • 7-dagers refusjonspolicy

Les vår IPVanish-anmeldelse

Få IPVanish

IPVanish er en elite VPN når det gjelder hurtighet og ytelse. Eid av et av de største CDN-leverandørbedriftene i verden, har de tilgang til tier-1 datanettverk som andre VPN-er ikke kan matche. Resultatet? Raskere hastigheter.

Utover å være en rask VPN, IPVanish er veldig torrentvennlig og de er en ekte ‘No-Logs’ VPN-leverandør. De fører ikke engang tilkoblingslogger.

IPVanish har flere serverplasseringer enn nesten noen annen VPN-leverandør. Du får tilgang til VPN-servere med 1 klikk i over 70 land over hele verden. Hvor IPVanishs hastigheter virkelig imponerte oss, er på internasjonale servere.

Det er mange VPN-er som kan maksimere en 50 Mbps tilkobling på en server 100 mil unna, men IPVanish klarte å levere hastigheter på mer enn 30 Mbps på servere på den andre siden av verden.

IPVanish hastighetstestresultater

IPVanish torrent speed test Los Angeles, CA

IPVanish – Los Angeles, USA-server

IPVanish torrent speed test Melbourne, Australia

IPVanish – Melbourne, Australia-server

Privat internettilgang

Bilde

PIAs beste funksjoner:

 • Rask hastighet
 • ‘Zero-Logs’ policy
 • Veldig ‘Torrentvennlig’
 • 256-bits kryptering
 • Gratis proxy inkludert!
 • Desktop / mobilapp
 • 7 dagers refusjonspolicy
 • Les vår PIA-anmeldelse

Få PIA for $ 3,33 / måned

Privat internettilgang er sannsynligvis vår hyppigst nevnte VPN-leverandør på dette nettstedet. Hvorfor spør du?

Fordi PIA nesten er den perfekte torrent-VPN. Utover å være en ekte VPN-leverandør “Non-Logging”, er de også ekstremt torrentvennlige (vi har ikke hørt om en konto som er kansellert for torrentaktivitet), og fordi de ikke fører noen brukeroppføringer, er aktiviteten din online untraceable.

Privat internettilgang er ganske raskt. De bruker serverklynger i 11 land rundt om i verden for å levere utrolig raske hastigheter og torrenter til deres virkelig enorme antall abonnenter.

Hvis det ikke var nok, har PIA også den billigste VPN-pakken av enhver anonym VPN-leverandør. Med et års abonnement (betalt foran) koster privat internettilgang bare $ 3.33 / måned

Resultater av privat hastighetstest

Bilde

PIA Speed ​​Test – Los Angeles, USA-server

Bilde

PIA Speed ​​Test – Zurich, Switzlerland server

Konklusjon

Å bruke en rask VPN kan dramatisk øke hastighetene dine. Den ekstra krypteringen vil bidra til å holde torrentnedlastningene dine skjult for Internett-leverandøren din, og gir deg en anonym IP-adresse i torrentsvømmen.

Det er bokstavelig talt hundrevis av VPN-leverandører i verden, med flere titalls av dem som hevder å være ‘The Fastest’. Det er viktig å tenke på et par faktorer når du ser etter din hurtige torrent VPN:

 • Hva er loggføringspolitikken
 • Hva er torrentpolitikken
 • Hvor god / enkel å bruke er programvaren
 • Kommer det med en kill-switch eller andre sikkerhetsfunksjoner

Hvis du vil ha noen flere forslag til gode torrent-VPN-er, kan du sjekke listen vår 2014s beste VPN-er for Torrenter.

Det er heller ikke en dårlig idé å dra nytte av Risikofri prøveperiode at noen VPN-leverandører tilbyr (via en pengene-tilbake-garanti) for å finne en du virkelig liker.

Eller du kan bare kjøpe en måneds service fra en rimelig VPN som privat internettilgang, og hvis det ikke er helt det du leter etter, kan du prøve en annen tjeneste neste måned.

Andre nyttige artikler:
Hvordan bruke uTorrent anonymt
Hvordan bruke Vuze anonymt
Vår guide til anonyme Torrenter
Proxy eller VPN: Noe som er bedre for anonyme Torrenter?
Våre andre VPN-anmeldelser:
Privat gjennomgang av Internett-tilgang
Torguard VPN og Proxy Review
&# 65279; Proxy.sh-anmeldelse&# 65279;
Usynlig gjennomgang av VPN-gjennomgang
VPN-sammenligning: IPVanish vs privat internettilgang
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map