De snabbaste VPN: n för Torrenter & P2P

Är hastighet viktig för dig? Om du är något som jag, snabbt är ALLT. Jag vill pressa ut varje hastighet ur min internetanslutning. Dessa snabbaste VPN: er som tillåter torrenter.

Du kan använda dem för att blockera ISP Torrent-throttling, skydda din integritet och kryptera din online-aktivitet, men inte alla VPN-tjänster är tillräckligt snabba för att hantera min 50mbps dataförbindelse. I den här artikeln ska vi titta på de som är…

I den här artikeln visar jag hur en enkel VPN-tjänst med 1 klick kan:

 • Öka dina torrenthastigheter
 • Ta bort behovet av manuell port vidarebefordran
 • Blockera strypning av din internetleverantör (internetleverantör)
 • Kryptera alla dina data och allt du kan torrent anonymt.

3 Snabba VPN-leverantörer utan loggning (bra för torrenter)

IPVanish Snabbaste torrent vpn

Inga loggar
Hastigheter 60 Mbps+
Så lågt som $ 6,49 / månad
Spara 46% rabatt på 1 års IPVanish

Torrenter tillåtna
IOS / Android-app ingår
Servrar i över 70 länder
IPVanish Review
7-dagars riskfri prövning

Snabba torrenter för privat Internet

Inga loggar
Hastigheter 50 Mbps+
Så lågt som $ 3,33 / månad
Spara över 50% med en årsplan

Torrenter tillåtna
IOS / Android-app ingår
Servrar i 11+ länder
Privat granskning av tillgång till Internet
7-dagars riskfri prövning

ExpressVPN anonyma torrenter

Inga loggar
Hastigheter 60 Mbps+
Så lågt som $ 8,32 / månad
Spara 35% rabatt på ett års ExpressVPN

Torrenter tillåtna
IOS / Android-app ingår
Servrar i över 50 länder
Recension kommer snart!
30-dagars riskfri prövning

Vad som orsakar långsamma torrenter?

Det finns ett antal skäl till att dina torrenter laddar ner långsammare än de borde. Här är några av de vanligaste:

Anledning # 1: Du blir trottlad
Internetleverantörer över hela världen stryker nu aktivt sina kunders dataanslutningar. Detta innebär att de selektivt riktar in sig på vissa typer av data (torrents, Video, Youtube, Netflix, etc) och tvingar dessa typer av data att ladda ner mycket långsammare än de borde.

Torrentnedladdningar / Bittorrent är ett av de vanligaste ‘Throttled’-protokollen eftersom det använder så mycket bandbredd (och bandbredd kostar dina ISP-pengar).

Lyckligtvis hindrar en VPN enkelt din Internetleverantör från att strypa dina torrenter!
Din internetleverantör får inte bromsa hela dataförbindelsen (du betalar för en viss hastighet). Eftersom en VPN krypterar alla dina data kan din ISP inte se vilka specifika protokoll du använder, och kan därför inte strypa specifika protokoll (som bittorrent).

För mer information: Lär dig hur du stoppar torrentregistrering, eller bara registrerar dig för IPVanish, en fantastisk VPN-strypningslösning med 1 klick.

Orsak nr 2: Vidarebefordran av problem

Om dina torrenter är oerhört långsamma, det finns en god chans att du har en port vidarebefordran problem

Vad är port vidarebefordran?
Varje protokoll på din dator fungerar på sin egen port (som en kanal). På så sätt vet din dator vilka inkommande data som hör till vilket program. Problemet är att all information måste gå igenom din router först. Om din router har många enheter anslutna till den kanske det inte är säkert vilka data / portar du vill vidarebefordra till varje specifik dator. Det kan orsaka dataflaskhalsar och långsammare hastigheter.

För att åtgärda detta måste du vanligtvis ställa in regler för manuell port vidarebefordring i dina routerinställningar, berätta för din router vilka dataporter som ska vidarebefordras till en specifik intern IP-adress (din dator). Den här webbplatsen har fantastiska installationsguider för portforwarding för att visa hur du ställer in den för din specifika routermodell.

En VPN tar bort behovet av port vidarebefordran helt!
En VPN-tjänst kommer att kryptera all information som reser till och från din router. Dessa data överförs rakt igenom din router till VPN-servern. All inkommande data passerar genom routern på samma sätt och dirigeras direkt till din dator.

Eftersom informationen är krypterad kan routern inte se de enskilda portarna och behöver därför inte bestämma vilka portar som tillhör slitage. Alla VPN-data går direkt till din dator. Detta kommer dramatiskt att påskynda dina torrenter om de är långsamma.

Vissa VPN-leverantörer som Private Internet Access tillåter till och med att du anger vilken port du vill att VPN-trafiken ska komma in på, bara om din router inte tillåter enkel VPN-genomgång. På det här sättet behöver du bara vidarebefordra ett portnummer till din dator istället för flera.

Anledning nr 3: WiFi är långsammare
Du får nästan aldrig samma hastigheter över wifi som du gör via en direktanslutning. Detta beror på att datapaket som skickas via wifi lätt kan gå vilse eller missvisas. Detta minskar hastigheterna dramatiskt.

Några saker som kan bromsa din wifi:

 • Distans – ju längre du är borta från din router, desto långsammare blir hastigheterna
 • hinder – väggar, hyllor och skåp kommer i vägen för wifi och kommer att bromsa dina hastigheter
 • Interferens – alla typer av trådlösa produkter i ditt hem fungerar på samma frekvensspektrum som trådlöst internet. Saker som: trådlösa telefoner, fjärrkontroller och mikrovågor kan alla fastna dina trådlösa signaler och orsaka långsammare hastigheter.

Vad är ett VPN och hur fungerar det?

Idag är det oerhört enkelt att använda ett VPN (Virtual Private Network). De flesta stora VPN-leverantörer har lättanvänd programvara som låter dig kryptera ditt internet på så lite som ett enda klick. Den faktiska tekniken bakom en VPN är dock oerhört komplicerad.

Vad är ett VPN ?:
På sin enklaste nivå är ett virtuellt privat nätverk anslutning mellan din dator och en fjärrdataserver (eller fjärrnätverk). All data som överförs mellan din dator och servern är krypterad (kodad) med extremt avancerade krypteringsalgoritmer för att se till att ingen som fångar upp dina data kan läsa den eller se vad du gör online (din ISP är ett exempel).

Varför ett VPN är oerhört fördelaktigt för att ladda ner torrenter

En konsumentnivå VPN ger två huvudfördelar:

 1. Datakryptering
 2. En anonym IP-adress (webbservrar och torrent-kamrater ser din VPN: s ip, inte din egen)

Datakryptering:
Eftersom en bra VPN-tjänst krypterar dina data med kryptering av militär kvalitet, kan till och med din internetleverantör (kabelföretag, universitetsnätverk, etc.) inte läsa dina data eller se vad du laddar ner.

Detta förhindrar:

 • Throttling (de kan inte selektivt sänka dina hastigheter)
 • Övervakning (de kan inte se vilka webbplatser du besöker)
 • Loggar (de kan inte se vilka filer du har laddat ner)

Anonym IP-adress:
Din IP-adress är synlig för alla kamrater i varje torrentsvärm du deltar i. Om du inte använder en anonymiseringstjänst som ett VPN kan din torrent-IP-adress spåras direkt till dig.

En VPN ger dig en anonym IP-adress som inte direkt kan spåras tillbaka till dig eller din internetanslutning. Ännu bättre kan du ändra din anonyma IP-adress när du vill. Läs vår guide till anonyma torrenter för mer information.

Att välja rätt (snabb) VPN för Torrenter

De två viktigaste faktorerna när du väljer en torrent VPN är:

 1. Integritet / Anonymitet / Säkerhet
 2. Hastighet (hur snabb är VPN)

Integritet:
Vissa VPN erbjuder mycket större integritetsskydd och anonymitet än andra. När det gäller att välja en torrent-VPN rekommenderar vi att du väljer en med ingen loggpolicy, som de som finns i den här artikeln..

Icke-loggar VPN är få och långt mellan dem, men de tar din integritet till nästa nivå genom att inte hålla VPN-loggar överhuvudtaget, inte ens tillfälliga anslutningsloggar (inkommande / utgående IP-adresser) och de loggar aldrig något som DNS-uppslag, besökta webbplatser, eller nedladdade filer.

Fart:
När du väljer ett VPN för torrenter vill du ha en som är snabb. Du vill att dina torrentnedladdningshastigheter ska förbli nästan densamma (eller kanske till och med öka i det jämnaste som du stängdes av din internetleverantör).

Sanningen är att inte alla VPN-tjänster skapas lika, och vissa av dem har bara inte tekniken, bandbreddskapaciteten eller önskan att leverera topphastigheter till sina abonnenter. Vissa VPN: er är snabbare än andra. Nedan följer våra snabba snabb-VPN: s för bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish-fördelar

 • Snabbaste hastigheter
 • Tier-1 datanätverk
 • Nollloggar-policy
 • Torrenter tillåtna
 • 256-bitars kryptering
 • Desktop / mobilapp
 • Servrar i över 70 länder
 • 7-dagars återbetalningspolicy

Läs vår IPVanish Review

Skaffa IPVanish

IPVanish är en elit VPN när det gäller hastighet och prestanda. De ägs av ett av de största CDN-leverantörsföretagen i världen och har tillgång till tier-1-datanätverk som andra VPN inte kan matcha. Resultatet? Snabbare hastigheter.

Utöver att vara en snabb VPN, IPVanish är mycket torrentvänligt och de är en riktig VPN-leverantör av No-Logs. De behåller inte ens anslutningsloggar.

IPVanish har fler serverplatser än nästan någon annan VPN-leverantör. Du får tillgång till 1-klick till VPN-servrar med 1 klick över 70 länder världen över. Där IPVanishs hastigheter verkligen imponerade oss finns på internationella servrar.

Det finns många VPN som kan maximera en 50 Mbps anslutning på en server 100 mil bort, men IPVanish kunde leverera 30+ Mbps hastigheter på servrar på andra sidan världen.

IPVanish Speed ​​Test Results

IPVanish torrent hastighetstest Los Angeles, CA

IPVanish – Los Angeles, USA-server

IPVanish torrent hastighetstest Melbourne, Australien

IPVanish – Melbourne, Australien-server

Privat internetuppkoppling

Bild

PIAs bästa funktioner:

 • Snabba hastigheter
 • “Nollloggar” -policy
 • Mycket ‘Torrentvänligt’
 • 256-bitars kryptering
 • Gratis proxy ingår!
 • Desktop / mobilapp
 • 7 dagars återbetalningspolicy
 • Läs vår PIA Review

Få PIA för $ 3,33 / månad

Privat internetuppkoppling är förmodligen vår mest nämnda VPN-leverantör på denna webbplats. Varför frågar du?

Eftersom PIA nästan är den perfekta torrent-VPN. Utöver att vara en riktig VPN-leverantör som inte loggar, är de också extremt torrentvänliga (vi har inte hört talas om att ett konto har avbrutits för torrentaktivitet) och eftersom de inte har några användarposter är din onlineaktivitet väsentligen Ospårbar.

Privat Internet-åtkomst är ganska snabbt. De använder serverkluster i 11 länder runt om i världen för att leverera otroligt snabba hastigheter och torrenter till deras verkligt massiva antal prenumeranter.

Om det inte räckte, har PIA också billigaste toppnivå VPN-paketet av någon anonym VPN-leverantör. Med ett års prenumeration (betalt i förväg) kostar privat Internet-åtkomst endast $ 3.33 / month

Resultat för privat hastighetstest på Internet

Bild

PIA Speed ​​Test – Los Angeles, USA-server

Bild

PIA Speed ​​Test – Zurich, Switzlerland-server

Slutsats

Att använda en snabb VPN kan dramatiskt påskynda dina torrenter. Den tillagda krypteringen hjälper till att hålla dina torrentnedladdningar dolda från din internetleverantör och ger dig en anonym IP-adress i dina torrentsvärmar.

Det finns bokstavligen 100-tal av VPN-leverantörer i världen, med dussintals av dem som hävdar att de är “De snabbaste.” Det är viktigt att tänka på några faktorer när du letar efter din snabba torrent-VPN:

 • Vad är loggningspolicyn
 • Vad är torrentpolitiken
 • Hur bra / lätt att använda är programvaran
 • Kommer det med en kill-switch eller andra säkerhetsfunktioner

Om du vill ha några fler förslag på bra torrent-VPN: er, kolla in vår lista 2014: s bästa VPN för Torrenter.

Det är inte heller en dålig idé att dra nytta av Riskfri provperiod som vissa VPN-leverantörer erbjuder (via en återbetalningsgaranti) för att hitta en du verkligen gillar.

Eller så kan du bara köpa en månads tjänst från ett prisvärt VPN som privat internetåtkomst, och om det inte är helt vad du letar efter kan du prova en annan tjänst nästa månad.

Andra användbara artiklar:
Hur man använder uTorrent anonymt
Hur man använder Vuze anonymt
Vår guide till anonyma torrenter
Proxy eller VPN: Vilket är bättre för anonyma Torrenter?
Våra andra VPN-recensioner:
Privat granskning av tillgång till Internet
Torguard VPN och Proxy Review
&# 65279; Proxy.sh-granskning&# 65279;
Invisible Browsing VPN Review
VPN-jämförelse: IPVanish vs privat internetåtkomst
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me