Selvom det bredt opfattes som en mester for frihed og derfor et demokratisk land, kan det måske overraske nogle, at der er nogle brede begrænsninger, som landet lægger på internetfrihed, og at det har udført vores masseovervågningsaktiviteter mod sine egne mennesker.

Mens jeg lavede min research til denne artikel, ønskede jeg ærligt at tro, at Det Forenede Kongerige ville være bedre end andre lande som Indien eller Indonesien, hvad angår internetfrihed. Desværre ser det ud til at være den samme gamle, lige forskellige placering.

Fra regeringsovervågning til vilkårlig beslutningstagning om adfærd ser det ud til, at bosiddende i England ikke er meget friere på nettet end andre steder. Lad mig vise dig, hvorfor du har brug for en VPN her.

Contents

UK regulerer adgangen til indhold på internettet

Som med så mange lande rundt om i verden fandt jeg, at Det Forenede Kongerige gør sin retlige andel af at blokere indhold fra brugere i landet. De har ikke adgang til en række websteder direkte af deres internetudbydere (ISP’er).

Dette gøres ved hjælp af et filtreringsprogram, der generelt anvendes af alle internetudbydere i landet. Der er dog en mulighed for at fravælge filtrering, hvilket gør blokering af websteder i Storbritannien tydeligt forskellig fra andre lande.

Hvis du ønsker at få adgang til indhold, der som standard er blokeret af en eller anden grund, kan du vælge at fravælge indholdsfiltrering! Selvom det muligvis lyder perfekt for dig, er det blevet bemærket, at fjernelse af dette filter kan føre til øgede datasikkerhedsmæssige sårbarheder.

På dette tidspunkt inkluderer indhold, der er blokeret; pornografi, narkotika, spil, cybermobning og en masse flere kategorier. Dette har faktisk ført til et fænomen kaldet ‘overblocking’, som har ført til, at legitime websteder er blokeret – såsom velgørenhedsstyrede uddannelsessteder for børn!

Her er nogle eksempler for at hjælpe dig med at forstå, hvilket indhold der falder ind under den overblokerede kategori;

 • Sexundervisning & sundhed
 • Supporttjenester til voldtægt & hjemmemishandling
 • Selvmordsforebyggelse
 • Rådgivning om stof

Få grænser for overvågningsbeføjelser

En anden af ​​de lange liste over regeringsovertrædelser, der blev afsløret i Snowden-dokumenterne, var, at Det Forenede Kongerige foretager ulovlig overvågning. Siden filerne blev frigivet i 2013 har det været kendt, at Det Forenede Kongerige havde flere bulkovervågningsprogrammer, som hjalp med at indsamle, filtrere og analysere internettrafik.

Dette omfattede overvågning af virksomhedsaktiviteter, en situation, der for nylig også blev vurderet som ulovlig af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol (EMK). Et større spørgsmål i kendelsen var, at den britiske regering ikke indførte beskyttelsesforanstaltninger omkring de metoder, der blev brugt til at indsamle sådanne data.

På trods af EMK’s dom har den britiske regering virket utilfreds med en talskvinde, der sagde, at regeringen ville tage “omhyggelig overvejelse” til dommen. Uttalelsen kan fortolkes som en lovlig “vi vil tænke på det” snarere end et fast krav om handling mod en dom fra et juridisk organ.

Storebror følger stadig med.

Efter disse hændelser vedtog Storbritannien lovgivning i 2016, der tillader det lovligt at udføre overvågningsaktiviteter. Kendt som Investigatory Power Act (IP Act) betyder det, at regeringen nu har loven på sin side, når den ønsker at indsamle oplysninger.

Telcos skal bevare brugshistorikken

Ud over IP-loven skal det bemærkes, at internetudbydere i landet også skal overholde lovene om opbevaring af data. Dette betyder, at de skal indsamle og opbevare oplysninger om brugeraktivitet, herunder browserhistorik i op til 12 måneder.

IPA-loven blev modelleret efter DRIPA, der allerede blev kendt ulovligt i Storbritannien såvel som resten af ​​EU. Disse hændelser viser, at den britiske regering ikke er villig til at respektere brugernes privatliv, og at ethvert forsøg på at forhindre det i at indsamle data vil blive opfyldt med ny lovgivning – lovligt eller ulovligt.

På en side-note kan man tro, at kryptering ville være en god måde at arbejde omkring disse spørgsmål ud fra slutbrugeres synspunkt. Desværre har regeringen også tænkt på dette, og IP-loven dækker denne bestemmelse. Ved lov kan regeringen tvinge virksomheder til at dekryptere indhold!

Heldigvis er dette et af de vigtigste områder, som VPN’er var designet til at udmærke sig i, men mere om det senere.

ISP’er sender aktivt advarsler om P2P-aktiviteter

I en branche, der er værd at være tæt på 300 milliarder dollars og stige, er det tydeligt, at filmindustrien ser alvorligt på at beskytte deres ophavsret og IP. Selvom det har vist sig, at torrents ikke rigtig påvirker billetsalget – fjerner de kun kontrollen fra forfatterne.

Uanset hvad deres grunde er, film- og musikfirmaer er gået på en global voldsom kamp og smækker individer med retssager over hele verden. I England bliver de nu hjulpet af internetudbydere, der i de senere år er begyndt at indføre piratkopieringskampagner.

Internetudbydere i Storbritannien sender nu e-mail-meddelelser til dem fra deres brugere, der angiveligt bruger deres forbindelser til piratindhold. Naturligvis betyder det, at de overvåger alt, hvad deres brugere gør online, hvis ikke kan de ikke fange disse downloadere.

Selv om det teoretisk set er dette alarmsystem kun beregnet til specifikke brugere, har Storbritannien ikke en sterling registrering af at få filtre rigtige, og eventuelle problemer, der opstår som følge heraf, vil sætte bevis på, at de ikke gjorde det på brugerne.

  uTorrent Proxy Setup: Sådan anonymiseres uTorrent w / a Socks5 proxy

Systemet vil også udvide til apps som Popcorn Time. Nu er dette alarmsystem netop det – til at advare brugere. Der er ingen aktuel tvangsfuldbyrdelse eller på anden måde, men det ville ikke være vanskeligt at gå videre fra den nuværende tilstand til retssager.

VPN’er er stadig lovlige i England

Som med mange andre lande er VPN-brug lovligt i England. Der er ingen aktuel retssag, der eksplicit angiver, at du ikke kan bruge en VPN i landet. Igen som normalt skal du være opmærksom på, at brugen af ​​en VPN og brugen af ​​en VPN til ulovlige formål er separate problemer.

Hvis du bruger en VPN til legitime midler som identitetsmaskering eller sikkerhed ud fra et behov for følelsen af ​​tilføjet sikkerhed, er det fint. At bruge en VPN med det formål at maskere ulovlige eller ulovlige aktiviteter er stadig strafbart med hvad loven der gælder. Hvis du bliver fanget.

Hvad vi ser efter i VPN til England?

Nedenfor er de 5 kriterier, vi bruger til at rangere den bedste VPN for UK-læsere;

 1. Privatliv & Anonymitet
 2. Sikkerhed
 3. Geolocation Spoofing
 4. P2P Support
 5. Hastighed & Stabilitet

1. Privatliv & Anonymitet

Som du måske klar over nu, er Det Forenede Kongerige virkelig ikke den slags sted, hvor du vil surfe på nettet uden brug af en VPN, hvad enten du er statsborger eller besøger landet. På grund af de faktorer, jeg har delt ovenfor, og alvoret i konsekvenserne af overtrædelse af disse regler, er det en god ide at fokusere på de aspekter af privatlivets fred og anonymitet, som en VPN tilbyder for brugere i England.

Når både regeringen såvel som den private industri arbejder sammen såvel som uafhængigt for at overvåge og kontrollere trafikken, skal en VPN være i stand til at sikre, at dine data og aktiviteter kan holdes nøjagtigt, som de skal være – private.

En af de bedste måder at sikre dette er at holde øje med VPN’er, der ikke kun har strenge politikker uden logning, men som også er baseret på lande, der er dårligere i deres lov om datalagring. Dette udelukker bestemt lande i de fem øjne og fjorten øjne jurisdiktion.

2. Sikkerhed

Sikkerhedsområdet på VPN’er er det samme for de UK-baserede brugere som overalt ellers. Den ideelle balance er kun kendt for dig som bruger. Vælg du 256-bit-kryptering med risiko for lavere VPN-hastigheder, eller er du villig til at sænke den bjælke for øget hastighed?

Personligt føler jeg det for det britiske marked, at det ville være bedst at prøve at holde krypteringsniveauerne høje af to hovedårsager. Den første er, at en af ​​hovedpersonerne i den sag, vi drøfter, er den britiske regering, som sandsynligvis vil have flere ressourcer dedikeret til at forsøge at bryde enhver kryptering, der er fundet.

Det andet er, at du på grund af lavere gennemsnitlige internethastigheder i landet er sikker på at holde krypteringsniveauerne så høje som muligt uden at gå på kompromis med dine samlede maksimale hastigheder, der kan opnås.

3. Geolocation Spoofing

Normalt når vi taler om forfalskning af geolocation, ville det være med et mål at få adgang til alternativt indhold fra mainstream-udbydere som Netflix US. Imidlertid har de britiske brugere meget mere at se frem til inden for spoofing med geolocation, da der bogstaveligt talt er masser af websteder, de ikke kan få adgang til.

4. P2P Support

En af kategorierne af websteder, der blokeres for adgang i Storbritannien, ser ud til at være torrent-websteder. Igen er dette et andet område, hvor en VPN virkelig ville hjælpe. Hold øje med VPN’er, der har P2P-trafikretningslinjer, der tydeligt er beskrevet i deres servicevilkår, f.eks. NordVPN eller TorGuard.

5. Hastighed & Stabilitet

Med en gennemsnitlig fastlinje bredbåndshastighed på kun 55,88 Mbps i England, bør de fleste VPN’er have nul problemer, der svarer til brugernes behov der. Mobilhastigheder er endnu lavere med et gennemsnit på 29,72 Mbps, så det største problem med VPN’er i Storbritannien vil bestemt ikke være hastighed.

Placeret: 7 Bedste VPN For The UK

Som med alle mine VPN-tests bedømmer jeg altid min egen inden jeg bedømmer deres hastighed. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

basishastighed ved malaysia med britisk server

(Se det fulde resultat af baselinehastigheden her)

Som jeg har base i Malaysia, vil mine hastigheder have en tendens til at være høje ved at forbinde til Asien-regionen VPN-servere og langsommere, når jeg opretter forbindelse til servere i USA eller Europa. Til denne test tilsluttede jeg mig en britisk-baseret hastighedstestserver for at give dig en idé om relativ hastighed over afstand.

Som du kan se, en VPN-fri forbindelse til en lokal server netto mig en anstændig hastighed på 290 Mbps. Hastighederne varierer naturligvis til tider, så tag dette med en knivspids salt.

Bemærk

Vi bruger en valutakurs på 1 GBP til 1,25 USD for alle angivne priser.

  Er CyberGhost et godt valg til Torrenter / P2P?

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (GBP)

£ 5,60 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen logning
 • Dræb switch
 • Understøtter 6 enheder
 • 5.600+ servere
 • Dobbelt DNS

"Det gennemsnitlige britiske hjem har 7 aktive tilsluttede enheder – med NordVPN kan du forbinde op til 6 enheder til en konto."

NordVPN indtager en stærk førsteplads på vores bedste VPN på den britiske liste af mange grunde. En af de første er, at de har base i Panama, som også er et godt sted at være for VPN’er. Bortset fra det har NordVPN et stort omdømme og er en anden VPN-udbyder, der har et enormt antal servere i mange lande.

Deres strenge politik for ikke-logning kombineres med 256-bit kryptering af militær kvalitet og gode prisplaner for at tilbyde næsten enhver en aftale, der er svær at modstå.

nordvpn hastighedstestresultat uk

NordVPN Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

Med en 34 Mbps nedstrømshastighed viste NordVPN i denne testrunde meget stabil ydelse på deres britiske servere. Hvad der gør dem endnu mere attraktive grundige er, at de tillader ikke kun P2P-trafik, men har specielt optimerede servere til P2P-trafik!

Se vores komplette NordVPN-gennemgang for at finde ud af, hvorfor det er vores VPN-nummer 1!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (GBP)

£ 6,70 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Beskyttelse af personlige oplysninger
 • 256-bit kryptering
 • 148 VPN-placeringer
 • 3.000+ servere
 • Flere protokoller

"ExpressVPN har intuitive, oprindelige VPN-apps til at holde alle fra Storbritannien sikre online."

På grund af de mange begrænsninger der, bør det ikke overraske, at ExpressVPN ser ud til at have lagt omfattende infrastrukturgodtgørelser til Storbritannien. Virksomheden har nøgleservere i nogle få områder i England, der spænder fra Berkshire til London.

I gennemsnit tilbyder denne VPN-service fremragende all-round service fra førsteklasses hastigheder hele vejen til omfattende applikationer og protokoller – ideel til sikkerhed, privatliv og anonymitet. Dets sikkerhedsprotokoller er også den bedste i klassen til forbrugerbrug, der findes i dag.

Jeg har testet tjenesten udførligt og tøver ikke med at anbefale dem som den største VPN-tjenesteudbyder for brugere i England. ExpressVPN er stabil og tillader også adgang på et godt udvalg af enheder.

expressvpn hastighedstest resultat uk

ExpressVPN Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

Som en idé om, hvor godt det bliver, sammenlignede jeg min standardlinjehastighed uden en VPN med en ExpressVPN-dækket test til det samme sted. Med ExpressVPN tilsluttet og tilsluttet en server i England lykkedes det mig at vise en anstændig 74 Mbps nedstrømshastighed.

Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse for mere information!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (GBP)

£ 1,59 / mo

Funktion Højdepunkter

 • CleanWeb
 • Ad & Track Blocker
 • Ubegrænset enhed
 • Whitelister
 • 1040+ servere

"Hvis det ikke var for deres begrænsede track record, ville Surfshark være en meget mere seriøs konkurrent på vores rankinglister."

På trods af de skrantende britiske punds valutakurser er det fortsat en relativt stærk valuta rundt om i verden. Dette er især vigtigt i tilfælde af Surfshark, da en allerede lav pris nedbringes til en endnu mere attraktiv pris.

Indtil videre har Surfshark vist en fremragende præstation og er en stor favorit af vores. Desværre er de stadig relativt nye på markedet, hvilket får os til at tøve med at skubbe dem videre op.

Stadig er vejen lang og konkurrence hård. Dette er trodsigt en at holde øje med, især hvis de fortsætter med at vokse i nuværende tempo.

resultat af surfsharkhastighedstest uk

Surfshark Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

Vores hjemmebase er temmelig langt fra England, hvilket resulterer i højere latenstid. Dette har dog ikke forhindret Surfshark i at opspore nogle seriøse præstationer. Opstrømshastigheder efterlader lidt at ønske, men den vigtige hastighed er det, der kommer ind!

Se vores dybdegående Surfshark-gennemgang for at finde ud af, hvorfor det er et af vores top valg!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (GBP)

£ 4,00 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Bygget til P2P
 • Stealth Proxy
 • Understøtter 5 enheder
 • Ad & Malware-blok
 • Ubegrænset båndbredde

"Brug af TorGuard er en dejlig oplevelse og giver en forsikring om, at deres internetforbindelse virkelig er sikker."

TorGuard-grænsefladen kan virke en smule dateret, når den først mødes, men der er ingen tvivl om, at der er en af ​​de mest sikre VPN-tjenesteudbydere rundt. Selvom der ikke er meget bling på den brugervendte side, er ydelsen ret bemærkelsesværdig.

Der er en nøgleforskel mellem TorGuard og mange konkurrenter, idet det giver dig mulighed for at vælge, hvilket krypteringsniveau du foretrækker. Dette betyder, at for P2P-brugere kan du afvise kryptering et hak og nyde hurtigere torrenthastighed når som helst!

Bortset fra det har TorGuard mange andre indløsende egenskaber, såsom stabile hastigheder, multi-platform kapacitet og muligheden for at omgå VPN-blokkeringer.

torguard hastighed testresultat uk

TorGuard Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

Som en af ​​de tre bedste bedste VPN’er i Storbritannien opfyldte TorGuard naturligvis visse hastighedskrav. Dette viste i mit testresultat for det fra en London-baseret VPN-server, og igen skal brugere i landet generelt få denne hastighed med få problemer.

Den eneste ulempe er, at for yngre brugere, der er vant til den elegante moderne applikationer, vil TorGuard-interface se ud som noget fra fortiden.

  Hur du betalar anonymt för ditt VPN (med Bitcoin eller presentkort)

Du er velkommen til at se vores dybdegående TorGuard-gennemgang for at lære mere!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Hastighed

Fattige

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (GBP)

£ 2,80 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"CyberGhost er baseret i Rumænien, men det har imødekommet de britiske behov ved at øge sit serverantal i landet."

CyberGhosties er tilfredse med dem, og de har bestemt forsøgt at være hippe og positive i deres markedsføring. Dette er et andet af de mere kendte navne i VPN-branchen, men personligt føler jeg, at de bare måske er en lille smule overhyperet.

Specifikation klog CyberGhost taler den gode snak, men efter at have gennemgået test med dem rådgiver jeg en lille knivspids salt. Husk dog, at dette er en rangliste, så mine forventninger er ret høje.

cyberghost hastighedstest resultat uk

CyberGhost Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

Brugere i Storbritannien er nødt til at være opmærksom på, at de fleste af CyberGhost-servere er i EU-zonen, men heldigvis har de også nogle i Asien-regionen. Det ser ud til, at Det Forenede Kongerige er inkluderet i EU-zonen som forventet, så de ser ud til at være gået den ekstra mile for at etablere et højere serverantal der.

Generelt lykkedes det os at få meget brugbare hastigheder på 25 Mbps, hvilket stadig er nok til at dampe medier på.

Lær mere i vores grundige analyse om CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (GBP)

£ 5,20 / mo

Funktion Højdepunkter

 • 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Fantastisk til den paranoide, men måske ikke være det øverste valg for de UK-baserede brugere, IPVanish er stærkt markedsført men dårligt understøttet."

IPVanish har lidt meget i den seneste tid på grund af dets indblanding i visse… skal vi sige, uheldige hændelser. Dog bortset fra det, skal du være opmærksom på, at de er under ny ledelse, og forhåbentlig vil sådanne ting blive bare hastighedsdump i deres fortid.

Når de flytter disse hændelser til side, forbliver de en VPN-gigant i marken og kan prale af hastigheder, der er imponerende. Heldigvis for det, da hvis du har nogen klager over deres hastighed, er der ikke meget, du kan gøre, da de tvinger 256-bit-kryptering på alle uden undtagelse.

ipvanish hastighedstestresultat uk

IPVanish Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

IPVanish formåede hurtigt at holde sig på niveau, selv med sin mere begrænsede britiske tilstedeværelse. Jeg mangede for at etablere en nedstrømshastighed på ca. 30 Mbps, hvilket er anstændigt for infrastrukturen der. For dem, der er villige til at eksperimentere, kan du altid prøve andre servere i regionen, hvilket kan give bedre resultater. Forbindelsen var stadig stabil og mere end nok til at streame medier på.

Se vores fulde anmeldelse på IPVanish for mere information!

7. Hurtigste VPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (GBP)

£ 0,70 / mo

Funktion Højdepunkter

 • P2P Optimeret
 • Serverhopping
 • Understøtter 10 enheder

"FastestVPN er ikke den hurtigste, men det tilbyder bestemt et værdiproposition, som det er svært at udfordre."

FastestVPN er ikke det hurtigste, jeg har testet, men det er heller ikke det langsomste. Det tilbyder mere begrænsede lande, hvor din forbindelse er ude af sammenlignet med mange VPN’er, men til priser fra så lavt som 83 cents om måneden er det en stjæle. De har også P2P-optimerede servere, hvilket også gør dem gode til det.

De lave priser har en alvorlig ulempe, og det er den begrænsede ydelse med at overvinde geo-blokeringen. Endelig opdagede vi, at FastestVPN ikke giver dig adgang til Netflix amerikansk indhold – bummer!

Gå over til vores FastestVPN-gennemgang for at lære mere!

Afsluttende tanker: Har jeg virkelig brug for en VPN i England?

For at sammenfatte, her er top 3 VPN for England:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRIS (GBP / MO)

NordVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

£ 5.60

BESØG VPN

ExpressVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

£ 6.70

BESØG VPN

Surfshark

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

£ 1,59

BESØG VPN

Efter min mening er der kun én ting, der er værre end at bo i et land med undertrykkende internetregulering, og det er at leve i en, der ikke kun gør det, men manipulerer loven til at understøtte dens aktiviteter. Det er overraskende nok, at Storbritannien falder inden for sidstnævnte kategori.

Selvom jeg ikke ville fortælle dem, at det er meget presserende for dig at bruge en VPN-service i Storbritannien på dette tidspunkt, synes jeg det er klogt at starte nogle sonderende foranstaltninger. Tag dig tid til at vælge den rigtige VPN til dig (jeg håber, at denne rankingliste hjælper), før det er for sent.

Hvad jeg mener er for sent, at det er åbenlyst, at den britiske regering hælder mod meget drakoniske overvågnings- og kontrolforanstaltninger. At leve under sådanne forhold kan være stressende, og en god, pålidelig VPN-service kan gå langt for at skabe ro i sindet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me