Den 7 beste VPN for Storbritannia 2020 (Speed ​​Tested!)

Selv om det i stor grad blir oppfattet som en mester for frihet og derfor et demokratisk land, kan det komme en overraskelse for noen at det er noen brede begrensninger landet legger på internettfrihet, og at det har drevet vår masseovervåkningsaktivitet mot sine egne folk.


Mens jeg forsket på denne artikkelen, ønsket jeg ærlig å tro at Storbritannia ville være bedre enn andre land som India eller Indonesia når det gjaldt internettfrihet. Dessverre virker det som den samme gamle, bare forskjellige plasseringen.

Fra myndighetsovervåking til vilkårlige beslutninger om oppførsel, ser det ut til at bosatt i Storbritannia ikke er mye friere på nettet enn andre steder. La meg vise deg hvorfor du trenger et VPN her.

Contents

Storbritannia regulerer tilgangen til innhold på internett

Som med så mange land over hele verden fant jeg ut at Storbritannia gjør sin rettferdige del av å blokkere innhold fra brukere i landet. Det er forbudt å få tilgang til en rekke nettsteder direkte av Internett-leverandørene (ISPer).

Dette gjøres ved å bruke et filtreringsprogram som er generelt brukt av alle ISP-er i landet. Imidlertid er det et alternativ å velge bort filtering som gjør at blokkering av nettsteder i Storbritannia blir forskjellig fra andre land.

Hvis du ønsker å få tilgang til innhold som er blokkert som standard av en eller annen grunn, kan du velge å velge bort innholdsfiltrering! Selv om det kan høres perfekt ut for deg, har det blitt lagt merke til at å fjerne det filteret kan føre til økte sikkerhetsproblemer i datasikkerheten.

På dette tidspunktet inkluderer innhold som er blokkert; pornografi, narkotika, pengespill, nettmobbing og et stykke av flere kategorier. Dette har faktisk ført til et fenomen kjent som ‘overblokkering’ som har ført til at legitime nettsteder er blokkert – for eksempel veldedighetsdrevne utdanningssteder for barn!

Her er noen eksempler for å hjelpe deg med å innse hvilket innhold som faller inn under kategorien overblokkert.

 • Sexundervisning & Helse
 • Støttetjenester for voldtekt & hjemmemishandling
 • Selvmordsforebygging
 • Narkotikarådgivning

Få grenser for overvåkningsstyrker

En annen av de lange listen over regjeringsovertredelser som ble avslørt i Snowden-filene, var at Storbritannia utfører ulovlig overvåking. Siden filene ble utgitt i 2013 har det vært kjent at Storbritannia hadde flere bulkovervåkningsprogrammer som bidro til å samle, filtrere og analysere Internett-trafikk.

Dette inkluderte overvåking av virksomhetsaktiviteter, en situasjon som nylig også ble vurdert som ulovlig av Den europeiske menneskerettighetsdomstol (EMK). Et større spørsmål i kjennelsen var at den britiske regjeringen ikke satte sikkerhetstiltak rundt metodene som ble brukt for å samle slike data.

Til tross for dommen fra EMK har den britiske regjeringen virket utilregnelig med en talskvinne som sa at regjeringen ville gi “nøye hensyn” til dommen. Uttalelsen kan tolkes som en lovlig “vi vil tenke på det”, snarere enn et fast krav om handling mot en kjennelse fra et juridisk organ.

Storebror følger fortsatt med.

Etter disse hendelsene vedtok Storbritannia lovgivning i 2016 som tillater det lovlig å utføre overvåkningsaktiviteter. Kjent som Investigower Power Act (IP Act), betyr det at regjeringen nå har loven på sin side når den ønsker å samle inn informasjon.

Telcos må beholde brukshistorikken

Videre til IP-loven skal det bemerkes at Internett-leverandører i landet også må overholde lovene om lagring av data. Dette betyr at de må samle og oppbevare informasjon om brukeraktivitet, inkludert nettleserhistorikk i opptil 12 måneder.

IPA-loven ble modellert på DRIPA, som allerede ble utelukket ulovlig i Storbritannia så vel som resten av EU. Disse hendelsene viser at den britiske regjeringen ikke er villig til å respektere brukernes personvern, og at ethvert forsøk på å hindre det fra å samle inn data vil bli møtt med ny lovgivning – lovlig eller ulovlig.

På en side-note kan man tro at kryptering ville være en god måte å jobbe rundt disse problemstillingene fra et sluttbrukers synspunkt. Dessverre har regjeringen tenkt på dette også, og IP-loven dekker denne bestemmelsen. Ved lov kan myndighetene tvinge selskaper til å dekryptere innhold!

Heldigvis er dette et hovedområde som VPN-er ble designet for å utmerke seg i, men mer om det senere.

Internett-leverandører sender aktivt advarsler om P2P-aktiviteter

I en bransje som er verdt nærmere 300 milliarder dollar og øker, er det åpenbart at filmindustrien ser alvorlig på å beskytte opphavsretten og IP-ene deres. Selv om det har vist seg at torrenter ikke virkelig påvirker billettsalget – fjerner de bare kontrollen fra forfatterne.

Uansett hva som er årsakene deres, har film- og musikkselskaper gått over hele verden og slappet av enkeltpersoner med søksmål over hele verden. I Storbritannia får de nå hjelp av ISPene som de siste årene har startet piratkopieringskampanjer.

Internett-leverandører i Storbritannia sender nå e-postvarsler til brukerne som angivelig bruker forbindelsene sine til piratinnhold. Selvfølgelig betyr dette at de overvåker alt brukerne gjør på nettet, hvis ikke kan de ikke fange disse nedlasterne.

Selv om det teoretisk sett er dette varslingssystemet bare beregnet på spesifikke brukere, har ikke Storbritannia en god oversikt over å få filtre riktig, og eventuelle problemer som oppstår som følge av dette vil bevise at de ikke gjorde det på brukerne..

Systemet vil også utvide til apper som Popcorn Time. Nå er dette varslingssystemet nettopp det – for å varsle brukere. Det er ingen gjeldende tvangsfullbyrdelse eller på annen måte, men det ville ikke være vanskelig å gå videre fra gjeldende stat til rettstvist.

VPN-er er fortsatt lovlige i Storbritannia

Som med mange andre land er VPN-bruk lovlig i Storbritannia. Det er ingen aktuell rettstvist som eksplisitt sier at du ikke kan bruke en VPN i landet. Igjen, som vanlig, vær klar over at bruken av en VPN og bruken av en VPN til ulovlige formål er separate problemer.

Hvis du bruker en VPN for legitime midler som identitetsmaskering eller sikkerhet uten behov for følelsen av ekstra sikkerhet, er det greit. Å bruke en VPN med det formål å maskere ulovlige eller ulovlige aktiviteter er fortsatt straffbart med hva lover gjelder. Hvis du blir fanget.

Hva vi ser etter i VPN for Storbritannia?

Nedenfor er de 5 kriteriene vi bruker for å rangere den beste VPN for lesere i Storbritannia;

 1. Personvern & Anonymitet
 2. Sikkerhet
 3. Geolocation Spoofing
 4. P2P-støtte
 5. Hastighet & Stabilitet

1. Personvern & Anonymitet

Som du kanskje skjønner nå, er Storbritannia virkelig ikke den typen sted du vil surfe på nettet uten bruk av VPN, enten du er statsborger eller besøker landet. På grunn av faktorene jeg har delt ovenfor og alvoret av konsekvensene av brudd på disse forskriftene, er det en god idé å fokusere på aspektene ved personvern og anonymitet som en VPN tilbyr for brukere i Storbritannia.

Med både regjeringen så vel som privat industri som samarbeider så vel som uavhengig for å overvåke og kontrollere trafikken, trenger en VPN å være i stand til å sikre at dataene og aktivitetene dine kan holdes nøyaktig slik de skal være – privat.

En av de beste måtene å sikre dette på er å holde øye med VPN-er som ikke bare har streng retningslinjer for ikke-logging, men som også er basert på land som er slappere i lovene om oppbevaring av data. Dette ekskluderer absolutt land i de fem øynene og fjorten øyne jurisdiksjonen.

2. Sikkerhet

Sikkerhetsområdet på VPN-er er det samme for Storbritannia-baserte brukere som overalt ellers. Den ideelle balansen er bare kjent for deg som bruker. Velger du 256-biters kryptering med fare for lavere VPN-hastigheter, eller er du villig til å senke den linjen for økt hastighet?

Personlig føler jeg at det for det britiske markedet at det ville være best å prøve å holde krypteringsnivået høyt av to hovedgrunner. Den første er at en av hovedpersonene i saken vi diskuterer er den britiske regjeringen, som sannsynligvis vil ha flere ressurser som er dedikert til å forsøke å bryte kryptering.

Det andre er at på grunn av lavere gjennomsnittlige internetthastigheter i landet, er du sikker på å holde krypteringsnivåene så høye som mulig uten at det går ut over de totale maksimale hastighetene som er oppnåelige.

3. Geolocation Spoofing

Normalt når vi snakker om forfalskning av geolokering ville det være med et mål å få tilgang til alternativt innhold fra mainstream-leverandører som Netflix US. Imidlertid har de britiske brukerne mye mer å se frem til i forbindelse med forfalskning av geolokalisering siden det bokstavelig talt er massevis av nettsteder de ikke får tilgang til.

4. P2P-støtte

En av kategoriene nettsteder som blokkeres for tilgang i Storbritannia ser ut til å være torrent-nettsteder. Igjen, dette er et annet område der en VPN virkelig vil hjelpe. Se opp for VPN-er som har P2P-trafikkretningslinjer tydelig stavet i deres tjenestevilkår, for eksempel NordVPN eller TorGuard.

5. Fart & Stabilitet

Med en gjennomsnittlig fastlinje bredbåndshastighet på bare 55,88 Mbps i Storbritannia, bør de fleste VPN-er ha null problemer som samsvarer med behovene til brukerne der. Mobilhastigheter er enda lavere med et gjennomsnitt på 29,72 Mbps, så hovedproblemet med VPN-er i Storbritannia vil absolutt ikke være hastighet.

Rangert: 7 Beste VPN for Storbritannia

Som med alle VPN-testene mine, dømmer jeg alltid min egen før jeg bedømmer hastigheten. Følgende er min faktiske bredbåndshastighet basert på en tjenestelinje på 500 Mbps, uten at en VPN-tilkobling er aktiv:

basishastighet på malaysia med britisk server

(Se hele resultatets hastighetsresultat her)

Mens jeg har base i Malaysia, vil hastighetene mine ofte være høye og koble til VPN-servere i Asia-regionen og saktere når jeg kobler til servere i USA eller Europa. For denne testen koblet jeg til en britisk-basert hastighetstestserver for å gi deg en ide om relativ hastighet over avstand.

Som du ser, en nettverksforbindelse uten VPN til en lokal server gir meg en anstendig hastighet på 290 Mbps. Hastighetene selvfølgelig vil variere til tider, så ta dette med en klype salt.

Merk

Vi bruker en valutakurs på 1 GBP til 1,25 USD for alle listede priser.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Hastighet

Utmerket

Sikkerhet & Personvern

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

Pris (GBP)

£ 5,60 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • Ingen logging
 • Kill Switch
 • Støtter 6 enheter
 • 5600+ servere
 • Dobbelt DNS

"Det gjennomsnittlige britiske hjemmet har 7 aktive tilkoblede enheter – med NordVPN kan du koble opptil 6 enheter til en konto."

NordVPN tar en sterk førsteplass i vår beste VPN for Storbritannia-listen av mange grunner. En av de første er at de har base i Panama, som også er et bra sted å være for VPN-er. Bortsett fra det har NordVPN et sterkt rykte og er en annen VPN-leverandør som har et enormt antall servere i mange land.

Deres strenge retningslinjer for ikke-logging kombineres med 256-bit kryptering av militær karakter og gode prisplaner for å tilby nesten hvem som helst en avtale som det er vanskelig å motstå.

nordvpn hastighetstestresultat uk

NordVPN Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Med 34 Mbps nedstrøms hastighet viste NordVPN i denne testen en meget stabil ytelse på sine britiske servere. Det som gjør dem enda mer attraktive grundig er at de ikke bare tillate P2P-trafikk, men har spesielt optimaliserte servere for P2P-trafikk!

Se vår komplette NordVPN-gjennomgang for å finne ut hvorfor det er vår VPN-nummer 1!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Hastighet

Utmerket

Sikkerhet & Personvern

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

Pris (GBP)

£ 6,70 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • Personvern
 • 256-biters kryptering
 • 148 VPN-lokasjoner
 • 3000+ servere
 • Flere protokoller

"ExpressVPN har intuitive, innfødte VPN-apper for å holde alle fra Storbritannia trygge på nettet."

På grunn av de mange begrensningene der, burde det ikke komme som noen overraskelse at ExpressVPN ser ut til å ha lagt omfattende infrastrukturgodtgjørelser for Storbritannia. Selskapet har viktige servere i noen få områder rundt om i Storbritannia, alt fra Berkshire til London.

I gjennomsnitt tilbyr denne VPN-tjenesten utmerket all-round service fra topp hastigheter helt til omfattende applikasjoner og protokoller – ideell for sikkerhet, personvern og anonymitet. Sikkerhetsprotokollene er også den beste i klassen for forbrukere som eksisterer i dag.

Jeg har testet tjenesten grundig og nøler ikke med å anbefale dem som den beste VPN-tjenesteleverandøren for brukere i Storbritannia. ExpressVPN er stabil og gir tilgang på et godt utvalg av enheter også.

expressvpn hastighets testresultat uk

ExpressVPN Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Som en ide om hvor bra det blir, sammenlignet jeg min standardlinjehastighet uten VPN til en ExpressVPN-dekket test til samme sted. Med ExpressVPN på og koblet til en server i Storbritannia, klarte jeg å vise en anstendig 74 Mbps nedstrømshastighet.

Les vår komplette ExpressVPN-anmeldelse for mer informasjon!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighet

Utmerket

Sikkerhet & Personvern

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

Pris (GBP)

£ 1,59 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • CleanWeb
 • annonse & Sporblokkering
 • Ubegrenset enhet
 • Whitelister
 • 1040+ servere

"Hvis det ikke var for deres begrensede merittliste, ville Surfshark være en mye mer seriøs konkurrent i rangeringslistene våre."

Til tross for de skrantende britiske pundskursene, er det fortsatt en relativt sterk valuta rundt om i verden. Dette er spesielt viktig når det gjelder Surfshark siden en allerede lav pris bringes ned til en enda mer attraktiv pris.

Surfshark har så langt vist oppsiktsvekkende ytelsesstandarder og er en stor favoritt av oss. Dessverre er de fremdeles relativt nye i markedet, noe som får oss til å nøle med å presse dem lenger opp.

Fortsatt er veien lang og konkurransen hard. Dette er trassig en å følge med på, spesielt hvis de fortsetter å vokse i nåværende takt.

resultat av surfshark hastighet test

Surfshark Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Hjemmebasen vår er ganske langt fra Storbritannia, noe som resulterer i høyere latenstid. Dette har imidlertid ikke forhindret Surfshark i å kvise opp noen seriøse prestasjonstall. Oppstrømshastigheter lar litt være å ønske, men den viktige hastigheten er det som kommer inn!

Se vår utdypende Surfshark-anmeldelse for å finne ut hvorfor det er en av våre beste valg!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Hastighet

Utmerket

Sikkerhet & Personvern

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

Pris (GBP)

£ 4,00 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • Bygget for P2P
 • Stealth Proxy
 • Støtter 5 enheter
 • annonse & Malware-blokk
 • Ubegrenset båndbredde

"Å bruke TorGuard er en herlig opplevelse og gir en forsikring om at internettforbindelsen deres er virkelig trygg."

TorGuard-grensesnittet kan virke litt datert når du først møter det, men det er ingen tvil om at det er en av de mest sikre VPN-tjenesteleverandørene rundt. Selv om det ikke er mye bling på den brukervendte siden, er ytelsen ganske bemerkelsesverdig.

Det er en sentral forskjell mellom TorGuard og mange konkurrenter ved at den lar deg velge hvilket krypteringsnivå du foretrekker. Dette betyr at for P2P-brukere kan du skru ned kryptering et hakk og glede deg over raskere torrenserhastigheter når som helst!

Bortsett fra det har TorGuard mange andre forløsende kvaliteter, som stabile hastigheter, multiplattform-evne og muligheten til å omgå VPN-blokkering.

torguard speed test result uk

TorGuard Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Som en av de tre beste VPN-ene for Storbritannia, oppfylte selvfølgelig TorGuard visse hastighetskrav. Dette viste i testresultatet mitt for det fra en London-basert VPN-server, og igjen, brukere i landet bør generelt få denne hastigheten med få problemer.

Den eneste ulempen er at for yngre brukere som er vant til den elegante moderne applikasjoner, vil TorGuard-grensesnittet se ut som noe fra fortiden.

Se gjerne vår dyptgående TorGuard-anmeldelse for å lære mer!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Hastighet

Fattige

Sikkerhet & Personvern

Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5

Pris (GBP)

£ 2,80 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • Datakomprimering
 • Blokkering av annonser
 • Støtter 7 enheter

"CyberGhost er basert i Romania, men det har ivaretatt Storbritannias behov ved å øke servertallet i landet."

CyberGhosties er fornøyde med dem, og de har absolutt prøvd å være hippe og positive i markedsføringen. Dette er et av de mer kjente navnene i VPN-bransjen, men personlig føler jeg at de bare kan være litt overhypede.

Spesifikasjonsmessig CyberGhost snakker den gode praten, men når jeg har testet dem, anbefaler jeg en liten klype salt. Husk imidlertid at dette er en rangeringsliste, så forventningene mine er ganske høye.

cyberghost speed test result uk

CyberGhost Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Brukere i Storbritannia må merke seg at de fleste av CyberGhost-serverne er i EU-sonen, men heldigvis har de også noen i Asia-regionen. Storbritannia ser ut til å være inkludert i EU-sonen som forventet, så de ser ut til å ha gått den ekstra milen for å etablere et høyere servertall der.

Totalt sett klarte vi å få veldig brukbare hastigheter på 25 Mbps, som fremdeles er nok til å dampe medier på.

Lær mer på vår grundige analyse om CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Hastighet

Rettferdig

Sikkerhet & Personvern

Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5

Pris (GBP)

£ 5,20 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • 256-biters kryptering
 • Ubegrenset P2P
 • Støtter 10 enheter

"Flott for paranoid, men kanskje ikke vil være toppvalget for de UK-baserte brukerne. IPVanish er høyt markedsført, men dårlig støttet."

IPVanish har lidd sterkt i nyere tid på grunn av dets innblanding i visse … skal vi si, uheldige hendelser. Likevel bør du legge merke til at de er under ny ledelse, og forhåpentligvis vil slike ting bare bli fartshumper i fortiden.

Ved å flytte hendelsene til side forblir de en VPN-gigant i feltet og kan skryte av hastigheter som er imponerende. Heldigvis for det, siden hvis du har noen klager på hastigheten deres, er det ikke så mye du kan gjøre fordi de tvinger 256-biters kryptering på alle uten unntak.

ipvanish hastighets testresultat uk

IPVanish Speed ​​Test UK – London Server
(Se testresultatet for full hastighet her)

Hurtigmessig klarte IPVanish å holde seg på nivå selv med sin mer begrensede tilstedeværelse i Storbritannia. Jeg manglet for å etablere en nedstrøms hastighet på rundt 30 Mbps som er anstendig for infrastrukturen der. For de som er villige til å eksperimentere, kan du alltid prøve andre servere i regionen som kan gi bedre resultater. Forbindelsen var likevel stabil og mer enn nok til å streame medier på.

Se hele anmeldelsen vår på IPVanish for mer informasjon!

7. Raskeste VPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Hastighet

Rettferdig

Sikkerhet & Personvern

Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5Karakter 3 av 5

Pris (GBP)

£ 0,70 / mo

Funksjon Høydepunkter

 • P2P Optimalisert
 • Serverhopping
 • Støtter 10 enheter

"FastestVPN er ikke den raskeste, men den tilbyr absolutt et verdiforslag som er vanskelig å utfordre."

FastestVPN er ikke den raskeste jeg har testet, men den er heller ikke den tregeste. Det tilbyr at mer begrensede land kjører forbindelsen din i forhold til mange topp-lag VPN-er, men til priser fra så lave som 83 cent i måneden er det en stjele. De har også P2P-optimaliserte servere som gjør dem bra for det også.

De lave prisene har en alvorlig ulempe, og det er den begrensede ytelsen i å overvinne geo-blokkering. Endelig oppdaget vi at FastestVPN ikke lar deg få tilgang til Netflix amerikansk innhold – bummer!

Gå over til vår FastestVPN-anmeldelse for å lære mer!

Avsluttende tanker: Trenger jeg virkelig en VPN i Storbritannia??

For å sammenfatte, her er topp 3 VPN for Storbritannia:

HASTIGHET

SIKKERHET & PERSONVERN

PRIS (GBP / MO)

NordVPN

Utmerket

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

£ 5,60

BESØK VPN

ExpressVPN

Utmerket

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

£ 6.70

BESØK VPN

Surfshark

Utmerket

Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5Vurdert 5 av 5

£ 1.59

BESØK VPN

I mitt sinn er det bare en ting som er verre enn å bo i et land med undertrykkende internettregulering, og det er å bo i en som ikke bare gjør det, men manipulerer loven for å støtte dens aktiviteter. Overraskende nok faller Storbritannia i sistnevnte kategori.

Selv om jeg ikke vil fortelle deg at det er av største presserende nødvendighet for deg å bruke en VPN-tjeneste i Storbritannia på dette tidspunktet, synes jeg det er forsvarlig å starte noen utforskende tiltak. Ta deg tid til å velge riktig VPN for deg (jeg håper denne rangeringslisten hjelper) før det er for sent.

Det som jeg mener er at det er for seint at den britiske regjeringen lener seg mot veldig drakoniske tiltak for overvåking og kontroll. Å leve under slike forhold kan være stressende, og en god, pålitelig VPN-tjeneste kan gjøre en lang vei for å gi trygghet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map