Den 8 bedste VPN til Canada 2020 (Speed ​​Tested!)

Virtuelle private netværk (VPN’er) er designet til sikkerhed og privatliv, men skulle du virkelig bruge et? Svaret afhænger virkelig af det sted, du vil bruge internettet fra. Lande varierer i deres holdning til internetbrugere, så canadiere er nødt til at se på VPN’er?


I betragtning af dens nærhed til De Forenede Stater er det ikke meget underligt, at Canada har været på vej fast i lignende retninger om internetcensur. Faktisk har der i de sidste par år været foruroligende bevægelser fra den canadiske regering for at øge reguleringen af ​​internetbrugere.

I 2017 viste afgørelsen af ​​en sag fra Højesteret i Canada dette tydeligt – at Canada var enig i verdensomspændende internetcensur. Derudover vil brugere, der ønsker at deltage i P2P-fildeling, også blive undersøgt, da anti-piratvirksomhed håndhæver deres opmærksomhed på landet.

Hvis du er i Canada og begynder at bekymre dig om disse træk – har du ret til at være, da det er meget ægte.

Contents

Canadisk højesteretskendelse viser godkendelse af internetcensur

Selvom teknisk set ikke er relateret til VPN’er og internetbeskyttelse direkte, viser udviklingen i Canada i de sidste par år foruroligende tendenser. I 2017 godkendte en afgørelse fra Canadas højesteret en virksomheds bestræbelser på at forsøge at tvinge blokering af visse websteder.

Selv om dette var baseret på en meget specifik sag, viser det ikke, at retssystemet kan læne sig fast mod censurhandlinger i en eller anden form for anden. Afgørelsen berørte endda Google, da retten mente, at ‘Google var underlagt canadiske domstolers jurisdiktion i kraft af sin virksomhed i Canada.’

Beslutningen var bekymrende og udgør faren for at have indført en meget farlig præcedens i landet.

FairPlay Canada prøvede at blokere adgang til webstedet

Så sent som sidste år forsøgte en koalition af telekommunikations- og underholdningsfirmaer i Canada at foreslå blokering af websteder, som de hævdede var involveret i krænkelse af ophavsretten. Gruppen kaldes “FairPlay Canada”, som sigter mod dannelsen af ​​et organ dedikeret til at sende lister til websteder, der skal blokere til den canadiske radio-tv og telekommunikationskommission (CRTC).

Bedst af alt – koalitionen havde intet tilsyn, hvilket betyder, at de dybest set kunne gøre, hvad de ville. Flytningen skete, fordi gruppen brugte et ældgamalt argument bundet rundt om i verden i år, at ulovlig streaming af ophavsretligt beskyttede medier skader virksomheder.

Heldigvis blev dette åbenlyse forsøg på at få kontrol over internetcensur afvist sammen med meget kritik. Alligevel var grunden til, at det blev nægtet, simpelthen fordi CRTC hævdede, at lovgivningen om ophavsret ikke er inden for dens kontrol.

Dette er foruroligende, fordi grupper som FairPlay Canada muligvis kan få en sådan regulering vedtaget – hvis den finder den rette appelvej.

Canada har allerede hårde anti-pirateri-love

Lande over hele verden varierer med hensyn til håndhævelse af ophavsret. F.eks. Vil mange være opmærksomme på, at virksomheder ivrigt forfølger P2P-filopdelere med retssager i hånden. Canada er ikke anderledes i dette og har faktisk meget lignende juridiske retningslinjer i sagen.

Dette har tidligere ført til lukning af websteder, der ikke kun krænker ophavsret, men endda fungerer som aktiveringsmidler for nævnte overtrædelser. Disse elementer er alle ingredienser til et system, der er åbent for misbrug og misbrug, bestemt ikke et godt tegn for canadiere, der muligvis simpelthen prøver at nyde et internet uden restriktioner.

CSE mener, at det er over loven

Kommunikationssikkerhedsinstitutionen (CSE) er tidligere blevet anklaget for at have handlet ulovligt, når det kommer til overvågning i Canada. Den mest bemærkelsesværdige lejlighed blev afsløret i Snowden-lækagerne, da information om, at den udførte overvågningsaktiviteter uden en berettigelse i landet.

Indtil i dag udfører CSE fortsat overvågningsaktiviteter i landet og siger, at det ”kan vælge at føre journal over canadiernes private kommunikationer”. Dette resulterede i en lille hikke i 2015, da oplysninger om canadiere ved et uheld blev delt med de allierede. Ups.

Som Stephanie Carvin, en tidligere national sikkerhedsanalytiker med den canadiske regering har sagt “En af de vigtigste ting ved national sikkerhed er, at du har lov til at være en røvhul.”

VPN’er er stadig lovlige i Canada

Heldigvis er svaret på disse overvågnings mareridt og potentiel censur ikke så svært – Brug en VPN. Og endnu bedre er VPN’er lovlige i Canada.

De er allerede i udbredt brug, ikke kun inden for regeringen, men også i virksomheder og mange andre former. Der er dog et advarsel. Hvis du vælger at bruge en VPN, der er baseret i Canada, kan regeringen tvinge VPN-udbyderen til at frigive brugerdata, når det er nødvendigt.

Mens de fleste VPN’er hævder, at de ikke fører logfiler, skal du tage dette med en knivspids salt og holde øje med politikkerne vedrørende brugerlogfiler og andre data.

Hvad vi ser efter i en VPN til Canada

1. Privatliv og anonymitet

Med de mere indlysende horrorhistorier, som jeg har delt ovenfor frisk i tankerne, er det sandsynligvis et godt tidspunkt for mig at antyde, at det er en rigtig god ide at fokusere på privatlivets fred og anonymitet ved en VPN for brugere i Canada. Når både regeringen og privat industri kommer efter brugere, skal en VPN være i stand til at sikre, at dine data og aktiviteter kan holdes nøjagtigt, som de skal være – privat.

En af de bedste måder at sikre dette er at holde øje med VPN’er, der ikke kun har strenge politikker uden logning, men som også er baseret på lande, der er dårligere i deres lov om datalagring. Dette udelukker bestemt lande i de fem øjne og fjorten øjne jurisdiktion.

2. Hastighed og stabilitet

Med en gennemsnitlig husholdningshastighed på 100 Mbps i Canada, skulle der ikke være et stort problem med VPN-hastigheder, da næsten alle top-niveau VPN-tjenesteudbydere skulle være i stand til at styre denne benchmark.

Selvom det ikke rigtig er en placering med højeste prioritet for de fleste VPN-servere, er der en god grund til – dens nærhed til USA. Næsten alle VPN-tjenesteudbydere vil have mindst en, hvis ikke flere serverplaceringer i USA, som canadiere let kan få adgang til for en lav latensforbindelse.

3. Sikkerhed

Sikkerhedsområdet på VPN’er er det samme for canadiere overalt. Den ideelle balance er kun kendt for dig som bruger. Vælg du 256-bit-kryptering med risiko for lavere VPN-hastigheder, eller er du villig til at sænke den bjælke for øget hastighed?

Det aktuelle spørgsmål her er – giver X VPN-tjenesteudbyder dig valg af justerbare krypteringssatser? Det er sandsynligvis hvad du har brug for at spørge, om dette er et problem for dig.

4. Forfalskning af geolocation

På trods af at være en amerikansk nabo, får canadiere stadig ikke adgang til USA-begrænset Netflix-indhold. Dette er en af ​​grundene til, at brugere overalt i verden bruger VPN’er – til spoofing med geolocation. Heldigvis betyder nærheden også hurtig adgang til USA-baserede VPN’er, hvilket er fantastisk til streaming af Netflix.

Vær opmærksom på en, der dog understøtter Netflix-forbindelser, da mange ofte er blokeret af dem.

5. P2P support

Da der er øget indsats for at slå ned på fildeling på grund af krænkelser af ophavsret, ville det være en god ide at også bruge en VPN-forbindelse til det. Ikke alle VPN’er er gode med P2P, så en, der understøtter det bredt eller endda har P2P-optimerede servere, ville være godt.

Vær opmærksom på VPN’er, der har P2P-trafikretningslinjer, der klart er beskrevet i deres servicevilkår, f.eks. TorGuard eller NordVPN.

Bedste VPN’er til Canada

Som med alle mine VPN-tests bedømmer jeg altid min egen inden jeg bedømmer deres hastighed. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

Baseline Speed ​​(Ingen VPN) - Canada

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Som jeg har base i Malaysia, vil mine hastigheder have en tendens til at være høje ved at forbinde til Asien-regionen VPN-servere og langsommere, når jeg opretter forbindelse til servere i USA eller Europa. Til denne test tilsluttede jeg mig en Canada-baseret hastighedstestserver for at give dig en idé om relativ hastighed over afstand.

Som du kan se, en VPN-fri forbindelse til Canada netto mig en anstændig hastighed på 160 Mbps.

Bemærk

 1. Prisen er baseret på valutakursen på 1 USD = 1,34 CAD.
 2. Den viste pris er baseret på 12-måneders abonnementer. Prisen kan blive billigere, når du abonnerer på en længere periode.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

5.35 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen logfiler
 • Dræb kontakt
 • Understøtter 6 enheder

"Med sin slanke interface, stabile hastigheder og fantastiske prisplaner på længere sigt er Nord et fremragende valg for enhver VPN-bruger."

NordVPN har løbende forbedret sine tjenester, og 2019 var et meget spændende år for dem. Selv med en lille stigning i deres prisfastsættelse forbliver de ekstremt konkurrencedygtige og tilbyder det mest alvorlige bang-for-buck, som vi ser i dette meget udfordrende rum i dag.

De er et fremragende valg som bedste VPN for Canada på grund af mange grunde. En af de første er, at de har base i Panama, som også er et godt sted at være for VPN’er. Bortset fra det har NordVPN et stort omdømme og er en anden VPN-udbyder, der har et enormt antal servere i mange lande.

Deres strenge politik for ikke-logning kombineres med 256-bit kryptering af militær kvalitet og gode prisplaner for at tilbyde næsten enhver en aftale, der er svær at modstå.

NordVPN hastighedstest - Canada

NordVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Med en 34Mbps nedstrømshastighed lykkedes det NordVPN i denne testrunde at få en fordel over ExpressVPN. Hvad gør dem mere attraktive grundige er, at de ikke kun tillade P2P-trafik, men har specielt optimerede servere til P2P-trafik!

Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at lære, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

11.15 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Offshore-beskyttelse af personlige oplysninger
 • Fuld 256-bit kryptering
 • 148 VPN-placeringer

"Denne VPN rangerer øverst på næsten alle vores lister på BitCatcha, simpelthen fordi den tilbyder så god service på meget brede kriterier – sjældent for en VPN!"

En af de bedste VPN-tjenester, jeg nogensinde har testet, ExpressVPN har hidtil været mit øverste valg, uanset hvilket land jeg rangerer det for. Det har en massivt bred vifte af serverplaceringer og mange servere. Endnu bedre er det baseret på De Britiske Jomfruøer, som er slap i sine dataopbevaringslove.

Jeg har testet tjenesten udførligt og tøver ikke med at anbefale dem som den største VPN-tjenesteudbyder for canadiere. ExpressVPN er stabil og tillader også adgang på et godt udvalg af enheder.

ExpressVPN hastighedstest - Canada

ExpressVPN Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en idé om, hvor godt det bliver, sammenlignede jeg min standardlinjehastighed uden en VPN med en ExpressVPN-dækket test til det samme sted. Med ExpressVPN tilsluttet og tilsluttet en server i Canada lykkedes det mig at trække en 25Mbps nedstrømshastighed ud.

Igen, noget at bemærke her er min faktiske afstand fra Canada, som er så vidt det sandsynligvis kan komme. Den ydelse, ExpressVPN viser i dette tilfælde, stemmer ikke overens med, hvad jeg normalt forventer af dem.

Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at se, hvorfor det er et af vores top valg!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

2.59 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

Surfshark er muligvis ny i virksomheden, som lige er kommet i spil sent 2018, men det er kommet med et smell. Selvom det felt mindre end 1.000 servere i 60-ulige lande, lykkes det at tilbyde stærke og stabile forbindelser, som vist i vores hastighedstest.

De er også i stand til at håndtere P2P / torrents plus stille tilgængeligt multiregionindhold til filmstreamingwebsteder som Netflix. For mig er den hellige gral af Netflix indhold i USA, og jeg har fået min binge-fix fra Surfshark i det sidste halve år uden problemer.

Surfshark tilbyder også denne service et fremragende prispoint på deres toårsplan. Hold øje med dette, folk, det kan være på vej op på vores lister, efterhånden som der går mere tid!

Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

surfshark hastighedstest Canada

Surfshark Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

6,69 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Bygget til P2P
 • TorGuard stealth proxy
 • Understøtter 5 forbindelser

"En af de bedste VPN’er til P2P-fildeling, TorGuard er simpelthen et must for alle P2P-brugere i Canada."

En af de vigtigste afgørende faktorer i TorGuards placering er, at det er en meget P2P-venlig VPN-tjenesteudbyder. Der er ikke meget bling på den brugervendte side, men det er bemærkelsesværdigt i ydelsen.

Der er en nøgleforskel mellem TorGuard og mange konkurrenter, idet det giver dig mulighed for at vælge, hvilket krypteringsniveau du foretrækker. Dette betyder, at for P2P-brugere kan du afvise kryptering et hak og nyde hurtigere torrenthastighed når som helst!

Bortset fra det har TorGuard mange andre indløsende egenskaber, såsom stabile hastigheder, multi-platform kapacitet og muligheden for at omgå VPN-blokkeringer.

TorGuard hastighedstest - Canada

TorGuard hastighedstest Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en af ​​de tre bedste bedste VPN’er for Canada opfyldte TorGuard naturligvis visse hastighedskrav. Dette viste i mit testresultat for det fra en Vancouver-baseret VPN-server, og igen skulle canadiere være i stand til at matche hastighedsforholdet med USA-baserede servere.

Den eneste ulempe er, at for yngre brugere, der er vant til den elegante moderne applikationer, vil TorGuard-interface se ud som noget fra fortiden.

Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hastighed

Fattige

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (CAD)

4.69 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tilbyder datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"CyberGhost tilbyder sikker og privat service, men er måske ikke på et så jævnt fod med dem som ExpressVPN."

CyberGhosties er tilfredse med dem, og de har bestemt forsøgt at være hippe og positive i deres markedsføring. Dette er et andet af de mere kendte navne i VPN-branchen, men personligt føler jeg, at de bare måske er en lille smule overhyperet.

Specifikation klog CyberGhost taler den gode snak, men efter at have gennemgået test med dem rådgiver jeg en lille knivspids salt. Husk dog, at dette er en rangliste, så mine forventninger er ret høje.

CyberGhost hastighedstest - Canada

CyberGhost hastighedstest Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Canadiere er nødt til at være opmærksom på, at de fleste af CyberGhost-servere er i EU-zonen, men heldigvis har de også den amerikanske side. Dette får dem til at appellere til et bredt publikum undtagen måske dem fra Asien, hvor det er lidt mere begrænset.

Desværre ser deres hastighedstestresultater ikke op til niveau for Canada, og jeg har næppe udnyttet brugbare hastigheder på 5 Mbps. For et par år siden ville dette have været acceptabelt, men i dagens æra med bredbånd med høj hastighed – næsten utålelig.

Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære mere!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (CAD)

8.70 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tvungen 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Fantastisk til Paranoid, men måske ikke vil være på toppen af ​​listen for Canada-baserede brugere. IPVanish er meget markedsført, men dårligt understøttet."

IPVanish har lidt meget i den seneste tid på grund af dets indblanding i visse… skal vi sige, uheldige hændelser. Dog bortset fra det, skal du være opmærksom på, at de er under ny ledelse, og forhåbentlig vil sådanne ting blive bare hastighedsdump i deres fortid.

Når de flytter disse hændelser til side, forbliver de en VPN-gigant i marken og kan prale af hastigheder, der er imponerende. Heldigvis for det, da hvis du har nogen klager over deres hastighed, er der ikke meget, du kan gøre, da de tvinger 256-bit-kryptering på alle uden undtagelse.

IPVanish hastighedstest - Canada

IPVanish Speed ​​Test Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som nævnt tilbyder IPVanish, hvad du synes om dem, nogle interessante hastigheder. Disse numre er bestemt i stand til at sætte dem på vores top VPN for Canada-liste. Med min placering i Malaysia og kører testen fra deres Canada-server, fik jeg en meget stærk hastighed på 41 Mbps.

Dette antyder godt for canadiere, der vil oprette forbindelse til servere i nærheden af ​​dem, såsom i USA. Den ene største fejl her er i deres kundeservice, som er dårlig. Hvis du er fra et vestligt land og forventer en bestemt standard for støtte – er det her, at IPVanish falder under pari.

Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (CAD)

4.54 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Understøtter WireGuard-protokol
 • Tillader P2P-trafik
 • Overvåger ikke trafikken

"PureVPN er pålidelig og leveres med en god blanding af sikkerhedsfunktioner uden for EU’s jurisdiktion."

PureVPN er en af ​​de sjældne tjenester, der synes fokuseret på hurtige, hurtige og hurtigere VPN-hastigheder. Det er blevet udråbt til at støtte liniehastigheder på op til 500 Mbps, men præcis hvor langt denne påstand går virkelig er nogens gæt i nogle tilfælde.

PureVPN hastighedstest - Canada

PureVPN hastighedstest Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

En stor fordel ved at afprøve dem er, at de er en af ​​de få på markedet nu, der tillader adgang til WireGuard-protokollen – en næste gen-protokol, der angiveligt er lette år foran OpenVPN. Det er dog lidt begrænset i dækningen med en tilstedeværelse i kun omkring fem lande.

Ved at oprette forbindelse til en Vancouver VPN-server var jeg i stand til at komme tæt på 20 Mbps – ikke de bedste resultater i verden, men noget, der stadig ville fungere for mange brugere. Med tiden vil dette muligvis ændre sig, hvis de beslutter at gå videre med implementeringen af ​​WireGuard, men så igen, så vil også andre VPN-tjenesteudbydere.

8. HurtigsteVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (CAD)

1.11 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Optimerede servere til P2P
 • Tillader serverhopping
 • Understøtter 10 enheder

"FastestVPN er ikke den hurtigste, men det tilbyder bestemt et værdiproposition, som det er svært at udfordre."

FastestVPN er ikke det hurtigste, jeg har testet, men det er heller ikke det langsomste. Det tilbyder mere begrænsede lande at køre din forbindelse ud sammenlignet med mange VPN-topniveauer, men til priser fra så lavt som 83 cents om måneden er det en stjæle. De har også P2P-optimerede servere, hvilket også gør dem gode til det.

De lave priser har en alvorlig ulempe, og det er den begrænsede ydelse med at overvinde geo-blokeringen. Endelig opdagede vi, at FastestVPN ikke kan give dig adgang til hverken Netflix amerikansk indhold eller Storbritanniens BBC iPlayer – bummer!

Gå over til vores FastestVPN-gennemgang for at lære mere!

Har jeg virkelig brug for en VPN i Canada?

Da jeg først kom ind på dette emne, var jeg lidt forbeholdt, da jeg normalt fokuserer på bestemte områder i min interesse. Når jeg udforskede landskabet i Canada, blev jeg ganske bange for, hvad jeg fandt, og min første tanke var, at jeg positivt skulle anbefale vores venner noget til det marked.

Efter refleksion indså jeg, at scenariet afspilles i flere lande verden over på samme tid. Selv i min hjemmebase i Malaysia foretages der alarmerende træk mod øget censur og så videre.

Med det anbefaler jeg virkelig, at canadiere gør status over den aktuelle situation og seriøst overvejer at se på en af ​​VPN’erne på denne liste for at beskytte sig selv. Situationen verden over er dyster, mine venner, bedre sikker end undskyld.

For at sammenfatte, her er de top 3 VPN for Canada:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRICE / MO

NordVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 5,35

BESØG VPN

ExpressVPN

godt

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 11,15

BESØG VPN

Surfshark

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 2,59

BESØG VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map