For at være ærlig, når tanken om behovet for VPN-brug i New Zealand stødte på mit skrivebord, var jeg lidt uønsket. Når alt kommer til alt er det et af de lande i verden, hvor frihed er højt vurderet, med Freedom House, der vurderer det som en øje-hævende 98/100 i deres frihedsskala.

Men tanker om, hvad der måtte ligge under overfladen, anspødte til noget research og sikkert nok, når jeg begyndte at grave ud, kom skeletterne i skabet. Nogle af dem alligevel. Fra ulovlig regeringsovervågning til levering af intel til amerikanske efterretningsbureauer er New Zealand et arnested for skjulte aktiviteter – mod sine egne indbyggere.

Selvom det er sandt, at Internettet der ikke vides at være censureret, er det stadig foruroligende, at der ikke kun er en, men flere kilder til internetovervågning. Endnu værre er det faktum, at regeringen foretager skridt, der tyder på, at de mener, at disse aktiviteter er nødvendige og dermed legaliserer dem.

Er det tid for indbyggere i New Zealand at kigge efter den rigtige VPN-service?

Contents

GCSB har handlet uden for loven

Government Communications Security Bureau (GCSB) er det, der passerer som den nye sikkerhedsarm i New Zealand. Denne kendsgerning alene får det til at lyde lidt uhyggeligt og minder om billeder af det sovjetiske NKVD eller lignende mørke agenturer.

Alligevel lyder omfanget af dets arbejde uskyldigt nok på papiret, og det er at forsvare landets nationale sikkerhed gennem indsamling og analyse af information. Desværre, som med mange efterretningsbureauer, har GCSB været kendt for at arbejde uden for loven.

Det blev for eksempel kendt for at have ulovligt spioneret efter Kim Dotcom (grundlægger af Megaupload), der var bosiddende i New Zealand. Endnu værre var det faktum, at det på grund af denne sag blev opdaget, at GCSB ikke forstod sin egen lov og som et resultat også havde ulovligt spioneret efter 88 personer.

I henhold til loven har GCSB ikke lov til at spionere på New Zealands indbyggere. For at sammensætte alle disse forhold, efter at GCSB havde hævdet at have stoppet overvågningsaktiviteterne på Kim, blev det senere opdaget, at deres udstyr fortsatte med at fungere – betjent af det amerikanske nationale sikkerhedsagentur (NSA), som var involveret i sagen.

Dette scenarie rejser et par problemer. Den første er, at et New Zealand-regeringsagentur enten var uvidende om sit eget lands love eller besluttede at overtræde dem. For det andet så der ud til, at der ikke var nogen konkurrence om at dele efterretninger om landets egen beboer med et udenlandsk agentur.

New Zealand kan lovligt spy på beboere

New Zealand kan lovligt spy på beboere

Det, der er beskrevet ovenfor, kan kun anses for at være grundlaget for dette næste segment, som er, at regeringen i maj 2013 foretog ændringer i lovgivningen om GCSB-beføjelser, hvilket tillader agenturet lovligt at indsamle information fra alle New Zealandere.

GCSB ville også have tilladelse til at videregive enhver eller al denne information til andre regeringsafdelinger, hvilket betyder, at hele regeringen lovligt kunne opnå enhver overtrædelse, den ønskede til enhver tid. På trods af protester fra mange fraktioner, herunder NZ Law Society og Human Rights Tribunal, blev loven til sidst vedtaget, hvilket effektivt gjorde New Zealand til en potentiel politistat.

På trods af regeringens forsikringer om, at engrosovervågning af beboere ikke blev gennemført, blev det omtvistet som en del af Snowden-afsløringerne.

Påstande om sydkryssets kabeltapning

Alle data på Internettet flyder gennem en række massive datakabler, der dirigeres gennem forskellige punkter over hele kloden. Det største kontaktpunkt for New Zealand er Southern Cross Cable. Siden 2013 har der været forskellige beskyldninger om, at spionagenturer tappede på det sydlige krydskabel.

New Zealand Herald rapporterede engang, at Southern Cross Cable tidligere har bedt NSA om at betale dem for masseovervågning af New Zealand internetaktivitet. I 2014 blev der fremsat beskyldninger om, at der blev fremsat aflytningspunkter på kablet. New Zealands regering har benægtet sådanne begivenheder.

VPN’er er stadig lovlige i New Zealand

Selvom dette kan være en legitim bekymring, er der kun en håndfuld lande over hele verden, der direkte har forbudt brugen af ​​VPN’er. Disse er normalt landene med mere drakoniske love såsom Irak og Nordkorea. Selv Kina og Rusland har kun gennemført delvise forbud.

Heldigvis for New Zealandere eller besøgende til landet, brug af en VPN der er stadig fuldt lovlig. Bemærk dog, at selv om selve tjenesten kan være lovlig, skal det, du gør på den, også være lovlig.

For eksempel, hvis du udfører P2P-aktiviteter og downloader ophavsretligt beskyttede ting, er du teknisk stadig ansvarlig for det. Hvad VPN gør, er at beskytte disse aktiviteter. Kernen er derfor at enten bruge en VPN til strengt lovlige aktiviteter eller at finde en, som den newzealandske regering ikke kan tvinge til at udlevere brugeraktivitetslogfiler.

Hvad vi ser efter i en VPN til New Zealand

1. Privatliv og anonymitet

Med de mere indlysende horrorhistorier, som jeg har delt ovenfor frisk i dine sind, er det sandsynligvis et godt tidspunkt for mig at antyde, at det er en rigtig god ide at fokusere på privatlivets fred og anonymitet ved en VPN for brugere i New Zealand. Når både regeringen og privat industri kommer efter brugere, skal en VPN være i stand til at sikre, at dine data og aktiviteter kan holdes nøjagtigt, som de skal være – privat.

En af de bedste måder at sikre dette er at holde øje med VPN’er, der ikke kun har strenge politikker uden logning, men som også er baseret på lande, der er dårligere i deres lov om datalagring. Dette udelukker bestemt lande i de fem øjne og fjorten øjne jurisdiktion.

2. Hastighed og stabilitet

Med en gennemsnitlig fastlinje bredbåndshastighed på 87,47 Mbps i New Zealand skulle der ikke være et stort problem med VPN’er, da næsten alle top-tier VPN-tjenesteudbydere burde være i stand til at styre denne benchmark.

3. Sikkerhed

Sikkerhedsområdet på VPN’er er det samme for New Zealand-baserede brugere som overalt ellers. Den ideelle balance er kun kendt for dig som bruger. Vælg du 256-bit-kryptering med risiko for lavere VPN-hastigheder, eller er du villig til at sænke den bjælke for øget hastighed?

Det aktuelle spørgsmål her er – giver X VPN-tjenesteudbyder dig valg af justerbare krypteringssatser? Det er sandsynligvis hvad du har brug for at spørge, om dette er et problem for dig.

4. Forfalskning af geolocation

At være på den anden side af verden fra USA, New Zealand-baserede brugere får ikke adgang til USA-begrænset Netflix-indhold. Dette er en af ​​grundene til, at brugere overalt i verden bruger VPN’er – til spoofing med geolocation.

5. P2P support

Dette er virkelig ikke en prioritet for VPN-brugere i New Zealand, da P2P stort set er ignoreret her. Det er dog altid godt at have især med den viden, at regeringen begynder at slå ned på visse ting som Android tv-bokse.

Vær opmærksom på VPN’er, der har P2P-trafikretningslinjer, der klart er beskrevet i deres servicevilkår, f.eks. TorGuard eller NordVPN.

Bedste VPN’er til New Zealand

Som med alle mine VPN-tests bedømmer jeg altid min egen inden jeg bedømmer deres hastighed. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

Baseline Speed ​​(Ingen VPN) - New Zealand

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Bemærk, at mens jeg har base i Malaysia, er min forbindelse til New Zealand, selv uden en VPN-tjeneste aktiv, lidt spottier end min normale tilslutningshastighed, der kan gå op til omkring 400 Mbps. Formålet med mig at oprette forbindelse til en Auckland-baseret hastighedstestserver er at indikere dette.

Som du kan se, en VPN-fri forbindelse til en lokal server netto mig en anstændig hastighed på 126 Mbps. Jeg formoder, at denne lave hastighed også skyldes den infrastrukturrute, der er nødvendig for at afvise mine data herfra til Auckland. Hastighederne varierer naturligvis til tider, så tag dette med en knivspids salt.

Bemærk

 1. Prisen er baseret på valutakursen på 1 USD = 1,51 NZD.
 2. Den viste pris er baseret på 12-måneders abonnementer. Prisen kan blive billigere, når du abonnerer på en længere periode.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (NZD)

6.02 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen logfiler
 • Dræb kontakt
 • Understøtter 6 enheder

"NordVPN er en kombination af mange gode ting – Stabil ydelse, rimelige priser og ren brugervenlighed."

NordVPN indtager en stærk førsteplads på vores bedste VPN for New Zealand liste af mange grunde. En af de første er, at de har base i Panama, som også er et godt sted at være for VPN’er. Bortset fra det har NordVPN et stort omdømme og er en anden VPN-udbyder, der har et enormt antal servere i mange lande.

Deres strenge politik for ikke-logning kombineres med 256-bit kryptering af militær kvalitet og gode prisplaner for at tilbyde næsten enhver en aftale, der er svær at modstå.

NordVPN hastighedstest - New Zealand

NordVPN Speed ​​Test New Zealand – Auckland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Med en 46Mbps nedstrømshastighed viste NordVPN i denne testrunde meget stabil ydelse på deres New Zealand server. Hvad der gør dem endnu mere attraktive grundige er, at de ikke kun tillade P2P-trafik, men har specielt optimerede servere til P2P-trafik!

Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at lære, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (NZD)

12.55 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Offshore-beskyttelse af personlige oplysninger
 • Fuld 256-bit kryptering
 • 148 VPN-placeringer

"ExpressVPN skuffer os sjældent, og deres præstationer i vores NZ-hastighedstest sikkerhedskopierer bestemt vores tro på dem!"

En af de bedste VPN-tjenester, jeg nogensinde har testet, ExpressVPN har hidtil været mit øverste valg, uanset hvilket land jeg rangerer det for. Det har en massivt bred vifte af serverplaceringer og mange servere. Endnu bedre er det baseret på De Britiske Jomfruøer, som er slap i sine dataopbevaringslove.

Jeg har testet tjenesten grundigt og tøver ikke med at anbefale dem som den største VPN-tjenesteudbyder for New Zealandere. ExpressVPN er stabil og tillader også adgang på et godt udvalg af enheder.

ExpressVPN hastighedstest - New Zealand

ExpressVPN Speed ​​Test New Zealand – Auckland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en idé om, hvor godt det bliver, sammenlignede jeg min standardlinjehastighed uden en VPN med en ExpressVPN-dækket test til det samme sted. Med ExpressVPN tilsluttet og tilsluttet en server i New Zealand lykkedes det mig at vise en solid 76 Mbps nedstrømshastighed.

Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at se, hvorfor det er et af vores top valg!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (NZD)

3.00 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

Surfshark er et fremragende valg for New Zealandere på grund af et par grunde. I modsætning til mange VPN-tjenesteudbydere lægger den lige stor vægt på servere i Australasia-regionen snarere end et rent USA-EU-fokus. Det betyder, at du vil have flere servere tættere på dit hjemland at se frem til.

Da det er nyt, er der også håb om, at det ikke får rod i sin service ved at tilbyde uønskede ekstra funktioner. Dette gør det meget fokuseret på at levere en fremragende kernetjeneste bygget på konsistens og sikkerhed, hvilket afrunder godt i den samlede ydelse.

Til det prispoint, som Surfshark kommer ind på, gør dette det let til en af ​​de 3 bedste for New Zealand. Der er virkelig ikke meget, der kan argumentere med gode priser og overlegen ydelse. For at stige lidt op i rækkerne, er alt, hvad Surfshark skal gøre, at bruge lidt mere tid på at opbygge tillid med sine brugere – så får vi se, hvor det fører dem!

surfshark-hastighedstest New Zealand

Surfshark Speed ​​Test New Zealand – Auckland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en af ​​de tre bedste bedste VPN’er til New Zealand opfylder Surfshark meget hastighedskrav. Det bedste ved denne VPN-service er ikke flammende hurtige hastigheder, men gode hastigheder overalt – uanset hvilken server du vælger.

Den eneste lille ulempe er måske, at til trods for at understøtte P2P på deres servere, virker ydelsen i fildeling ikke rigtig så meget op til par på trods af gode samlede hastigheder.

Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (NZD)

7,53 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Bygget til P2P
 • TorGuard stealth proxy
 • Understøtter 5 forbindelser

"En af de bedste VPN’er til P2P-fildeling, TorGuard er simpelthen et must for alle P2P-brugere i New Zealand."

En af de vigtigste afgørende faktorer i TorGuards placering er, at det er en meget P2P-venlig VPN-tjenesteudbyder. Der er ikke meget bling på den brugervendte side, men det er bemærkelsesværdigt i ydelsen.

Der er en nøgleforskel mellem TorGuard og mange konkurrenter, idet det giver dig mulighed for at vælge, hvilket krypteringsniveau du foretrækker. Dette betyder, at for P2P-brugere kan du afvise kryptering et hak og nyde hurtigere torrenthastighed når som helst!

Bortset fra det har TorGuard mange andre indløsende egenskaber, såsom stabile hastigheder, multi-platform kapacitet og muligheden for at omgå VPN-blokkeringer.

TorGuard VPN Speed ​​Test - New Zealand

TorGuard hastighedstest New Zealand – New Plymouth Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en af ​​de tre bedste bedste VPN’er for New Zealand opfyldte TorGuard naturligvis visse hastighedskrav. Dette viste i mit testresultat for det fra en New Plymouth-baseret VPN-server, og igen skulle New Zealand generelt få denne hastighed med få problemer.

Den eneste ulempe er, at for yngre brugere, der er vant til den elegante moderne applikationer, vil TorGuard-interface se ud som noget fra fortiden.

Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hastighed

Fattige

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (NZD)

5,28 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tilbyder datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"CyberGhost tilbyder sikker og privat service, men er måske ikke på et så jævnt fod med dem som ExpressVPN."

CyberGhosties er tilfredse med dem, og de har bestemt forsøgt at være hippe og positive i deres markedsføring. Dette er et andet af de mere kendte navne i VPN-branchen, men personligt føler jeg, at de bare måske er en lille smule overhyperet.

Specifikation klog CyberGhost taler den gode tale, men efter at have gennemgået test med dem, rådgiver jeg en lille knivspids salt. Husk dog, at dette er en rangliste, så mine forventninger er ret høje.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - New Zealand

CyberGhost hastighedstest New Zealand – Auckland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

New Zealandere skal være opmærksom på, at de fleste af CyberGhost-servere er i EU-zonen, men heldigvis har de også nogle i Australasia-regionen. Desværre er dækningen her lidt mere begrænset, og deres hastighed er ikke den bedste.

Det lykkedes os stadig at få meget brugbare hastigheder på 20 Mbps, hvilket stadig er nok til at streame medier på.

Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære mere!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (NZD)

9,79 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tvungen 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Fantastisk til Paranoid, men måske ikke vil være på toppen af ​​listen for New Zealand-baserede brugere. IPVanish er meget markedsført, men dårligt understøttet."

IPVanish har lidt meget i den seneste tid på grund af dets indblanding i visse… skal vi sige, uheldige hændelser. Dog bortset fra det, skal du være opmærksom på, at de er under ny ledelse, og forhåbentlig vil sådanne ting blive bare hastighedsdump i deres fortid.

Når de flytter disse hændelser til side, forbliver de en VPN-gigant i marken og kan prale af hastigheder, der er imponerende. Heldigvis for det, da hvis du har nogen klager over deres hastighed, er der ikke meget, du kan gøre, da de tvinger 256-bit-kryptering på alle uden undtagelse.

IPVanish VPN Speed ​​Test - New Zealand

IPVanish Speed ​​Test New Zealand – New Plymouth Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hurtigvis er IPVanish bestemt ikke den største. Ydelsen for deres newzealandske servere syntes dog at være fremragende, og jeg tog ud imponerende hastigheder på op til 63 Mbps her. Jeg tror ikke, dette var en engangsforekomst, da jeg formåede at gentage mine resultater gennem en række forsøg.

Dette tillader godt for New Zealandere, der opretter forbindelse til servere her, men selvom det ikke fungerer godt, skal nærhed til steder som Singapore og Australien give solide alternativer.

Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (NZD)

5.11 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Brugervenlige apps
 • Ubegrænset båndbredde
 • Understøtter delt tunneling

"PureVPN er bestemt en af ​​de førende inden for en komplet branche takket være et solidt netværk af servere."

Hosting af over 2.000 servere beliggende i mere end 140 lande rundt om i verden, PureVPN har bestemt den nødvendige infrastruktur for at vise sig selv som branchen. Det komplementerer dette med fremragende sikkerhedsfunktioner i virksomheden for at beskytte sine brugere mod indtrængen eller opdagelse.

PureVPN hastighedstest - New Zealand

PureVPN Speed ​​Test New Zealand – Auckland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

En stor fordel ved at afprøve dem er, at de er en af ​​de få på markedet nu, der giver adgang til WireGuard-protokollen – en næste gen-protokol, der angiveligt er lette år foran OpenVPN. Det er dog lidt begrænset i dækningen med en tilstedeværelse i kun omkring fem lande.

Ved at oprette forbindelse til en Auckland-baseret PureVPN-server kunne jeg komme tæt på mere end 43 Mbps – fremragende resultater i betragtning af de lave råhastigheder, jeg så fra min forbindelse. Jeg vil sige, at disse tal er svære at slå og kun kan vises af et firma, der virkelig har et fokus her.

8. HurtigsteVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (NZD)

1,25 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Optimerede servere til P2P
 • Tillader serverhopping
 • Understøtter 10 enheder

"FastestVPN er ikke den hurtigste, men det tilbyder bestemt et værdiproposition, som det er svært at udfordre."

FastestVPN er ikke det hurtigste, jeg har testet, men det er heller ikke det langsomste. Det tilbyder mere begrænsede lande at køre din forbindelse ud sammenlignet med mange VPN-topniveauer, men til priser fra så lavt som 83 cents om måneden er det en stjæle. De har også P2P-optimerede servere, hvilket også gør dem gode til det.

De lave priser har en alvorlig ulempe, og det er den begrænsede ydelse med at overvinde geo-blokeringen. Endelig opdagede vi, at FastestVPN ikke kan give dig adgang til hverken Netflix amerikansk indhold eller Storbritanniens BBC iPlayer – bummer!

Gå over til vores FastestVPN-gennemgang for at lære mere!

Har jeg virkelig brug for en VPN i New Zealand?

Dette er virkelig et vanskeligt spørgsmål at svare på nu. Meget af det, der har været så kontroversielt om internetfrihed i New Zealand, kan bestrides. Jeg er dog en fast tro på ordsprogene om, at der ikke er røg uden ild.

Endnu værre end uvidenhed er selvtilfredshed, og der har i det mindste været nogle tilfælde, der er meget mistænkelige. Tag for eksempel den newzealandske regering, der giver sådanne brede beføjelser til GCSB.

Teknisk set er der ikke meget af en grund til, at den gennemsnitlige Joe ønsker at bruge en VPN-service i New Zealand, men min følelse er, at det bare gnider mig den forkerte måde at vide, at nogen måske læser alt, hvad jeg sender ud, vel vidende hver knap jeg klikker på Internettet og værre. Hvorfor nogen ville være i orden med det, er uden for mig, selvom du hævder, at der ikke er noget problem, hvis der ikke er noget at skjule.

Så selvom jeg ikke synes, det er absolut nødvendigt for en VPN i New Zealand, ville det stadig få mig til at føle mig bedre, hvis jeg brugte en, mens jeg var der. Som sådan vil jeg anbefale dig at bruge en også, hvis du opholder dig der!

For at sammenfatte, her er top 3 VPN for New Zealand:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRICE / MO

NordVPN

godt

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

NZ $ 6,02

BESØG VPN

ExpressVPN

godt

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

NZ $ 12,55

BESØG VPN

Surfshark

godt

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

NZ $ 3,00

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me