Den bästa VPN-tjänsten för Australien

Välja den bästa VPN för Australien

Om du är en Aussie som letar efter ett VPN, har vi dig täckt! De viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer det bästa VPN för Australien är: Speed ​​and Server Locations. Som en önation hundratals eller tusentals mil från de vanligaste VPN-serverplatserna, sätter vi ihop denna lista över våra bästa VPN-val för australier.


Att välja ett VPN för Australien: viktiga faktorer

Vi bröt ned vår lista över VPN: er med avsikt, så oavsett om du vill strömma Netflix till Australien eller bara ladda ner torrenter, har vi det perfekta förslaget.

Vi såg också till att överväga några faktorer som är särskilt viktiga potentiella VPN-kunder baserade i Australien: hastighet och serverplatser.

Fart:
När du ansluter till en VPN-server utanför Australien (vilket förmodligen kommer att vara för det mesta) kommer dina data att resa tusentals mil och tillbaka till VPN-servern. Som en allmän regel måste de ytterligare uppgifterna resa ju långsammare hastigheterna (till stor del på grund av förlorade datapaket som måste skickas om)

När du lägger till det faktumet tar VPN-krypteringen också bandbredd, det är helt avgörande att välja en snabb VPN-leverantör för att säkerställa att du får maximal nytta av din tillgängliga bandbredd (hastigheter). På grund av detta uteslutte vi långsammare VPN som inte passar bra för Australien-baserade kunder.

Serverplatser:
Även om du antagligen oftast ansluter till VPN-servrar i USA, Storbritannien och Europa, anser vi att det är viktigt att australiska VPN-kunder också har bra lokala serveralternativ antingen i Australien eller åtminstone i Nya Zeeland eller Asien.

Så vi valde ut VPN-leverantörer med de bästa serverplatserna nära Australien.

Ändamål:
Vissa VPN: er är bättre lämpade för syften som kräver stark anonymitet (som torrents). Andra med snabba blixtar och dussintals serverplatser är perfekta för mediaströmning och avblockering av webbplatser som YouTube, Hulu, Netflix, BBC och mer.

När vi listar VPN-leverantörer nämner vi också vilka ändamål de är bäst lämpade för. Flera av dem är väl anpassade för olika användningsområden och perfekt för prenumeranter som vill använda ett VPN för flera syften.

Multi-PUrpose VPN: s för Australien

Dessa VPN-leverantörer är av sortimentet Jack-of-all. De erbjuder starka anonymitetsfunktioner som gör dem utmärkta för torrenter och höga hastigheter som gör dem perfekta för andra användningsområden som HD-videoströmning.

IPVanish

Bild

7-dagars 100% återbetalningspolicy

IPVanish är en av de snabbast växande VPN-leverantörerna i världen med över 100 serverplatser. Ännu bättre, de är moderbolaget har investerat över 200 miljoner dollar i att utöka sin datainfrastruktur, varför IPVanish konsekvent ger sina användare snabbare hastigheter än nästan alla andra VPN.

IPVanish har inga VPN-loggar vilket gör dem perfekta för torrenter (de tillåter torrenter i deras nätverk och vi har inte hört några rapporter om DMCA-meddelanden som vidarebefordras till användare).

Australiska serverplatser:
IPVanish har 3 serverplatser i Australien (eller i närheten). De har två servrar belägna i Sydney och 1 i Auckland, Nya Zeeland så du har fantastiska lokala serveralternativ.

Privat internetuppkoppling

PIA-torrent VPN för Australien

Prissättning:
1 månad – $ 6,95 / månad
1 år – $ 3,33 / månad

Besök sida

Privat internetuppkoppling förtjänar ett omnämnande som en allomfattande VPN för australiska användare (trots att de inte har några servrar i Australien ännu) eftersom deras VPN-tjänst presterar så bra i termer av säkerhet, anonymitet och hastighet att enligt vår åsikt har blivit den branschstandard som andra VPN bedöms.

Bästa egenskaperna

 • Inga loggar. Period.
 • Torrenter tillåtna. Mycket torrent vänlig.
 • Snabba hastigheter
 • 256-bitars kryptering
 • Inkluderar gratis Proxy Sevice
 • Mobil VPN för Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (bra säkerhetsfunktion)

Privat internetuppkoppling är också en av de mest prisvärda VPN: s i världen. Pris från månad till månad är bara $ 6,95 och du kan spara mer än 50% på ett års prenumeration som bara uppgår till $ 3,33 / månad

VPN: er för att strömma HD-video till AUstralia

Om du letar efter en VPN för att avblockera webbplatser som Hulu, Netflix, HBOGo etc för att strömma och strömma HD-video till Australien, är dessa VPN ett bra ställe att börja.

Kom ihåg att många av dessa VPN: s behåller loggar för VPN-anslutningar (egentligen bara ett problem för ofta torrentnedladdare). Ett par av dessa VPN: s plattor tillåter inte torrenter i deras nätverk. Om du laddar ner många torrenter, men fortfarande vill ha bra videoströmprestanda, är det bättre att du väljer en av de all-purpose VPN-listorna ovan.

VyprVPN

Australien VPN VyprVPN

Besök sida

VyprVPN skapat av ett företag som heter Golden Frog, är en ledande VPN-tjänst med servrar i över 40 länder. De erbjuder 256-bitars kryptering, valfri ‘Stealth’-VPN-teknik för att undvika censur och kringgå brandväggar och toppnivå på deras i deras privata nätverk av VPN-servrar.

De viktigaste funktionerna:

 • 256-bitars kryptering
 • VPN-servrar som ägs, inte hyrda. Större säkerhet.
 • Snabba hastigheter
 • 4 VPN-protokoll tillgängliga inklusive “Chameleon” stealth VPN
 • Utmärkt mobilapp för iOS & Android
 • 3 servrar i Australien, 1 på Nya Zeeland
 • Levereras med gratis krypterad molnlagringstjänst.
 • Spara 50% din första månad

Serverplatser:
VyprVPN
har servrar över hela Asien-Stillahavsområdet, inklusive 3 i Australien.

Ren VPN + gratis smart DNS

PureVPN Australien VPN

Skaffa PureVPN

Servrar i över 60 länder
7 servrar i Australien
Gratis SmartDNS
Prissättning från $ 4,16 / månad

PureVPN har ett av de största Australienavtryck från alla VPN-leverantörer. De har en enorm 7 australiska VPN-servrar delat mellan Sydney och Brisbane. De har också ytterligare servrar i närheten i Nya Zeeland, Filippinerna och Indonesien.

PureVPN Tillåter användare att ha 5 samtidiga VPN-anslutningar på ett konto, så att du kan dela ett enda VPN-konto med hela familjen eller en grupp vänner.

Bonus: Gratis smart DNS
Under en begränsad tid inkorporerar PureVPN SmartDNS-tjänsten gratis vid varje VPN-köp. SmartDNS är en teknik som gör att du kan strömma geo-blockerade videotjänster (som Hulu, Netflix, HBOGo, etc) direkt till din dator utan att behöva en VPN eller tredje pary-server. Detta innebär att du använder din fulla bandbredd för maximal HD-videokvalitet. Få din SmartDNS-bonus och spara 65% på 1 års PureVPN!

Detta erbjudande var fortfarande tillgängligt vid tidpunkten för publiceringen men vi vet inte när / om PureVPN kan avbryta erbjudandet.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 VPN-servrar i Australien

Prissättning:
1 månad – $ 11,52 / månad
12 månader – 6,55 $ / månad

Spara 43% på 1 år

Hidemyass är en av de mest kända VPN: s i världen. Detta beror på att de är utmärkta inom tre viktiga områden:
 • Stort antal serverplatser
 • Utmärkt VPN-programvara. Massor av extra funktionalitet
 • Snabba hastigheter

HidemyAss har servrar i en otrolig 105 länder runt om i världen inklusive 12 serverplatser i Oceanien och 8 servrar i Australien.

De är VPN-programvara som är oöverträffad och erbjuder hastighetstester inom programvaran, serversortering, säker IP-bindningsteknologi och “Smart” serverval.

Eftersom de behåller anslutningsloggar (enligt brittisk lag) är de inte det bästa valet för torrenter men de är ett utmärkt val för de flesta VPN-ändamål, särskilt strömma geo-blockerad video till Australien.

The Best Australia VPN’s for Torrents

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard anonym VPN med Australien servrar

Torguard Prissättning:
1 månad – $ 9,99 / månad
12 månader – $ 5,00 / månad
7-dagars riskfri prövning

Besök Torguard

Torguard har anpassat sin tjänst efter behov från Bittorrent-användare. De integrerade kritiska säkerhetsfunktioner i deras VPN-programvara inklusive dns läckskydd och a VPN Kill Switch.

Torguard håller inga loggar överhuvudtaget.
Detta gör dem till en idealisk VPN för torrenter. Se varför.

Serverplatser:
Torguard har VPN-servrar i Australien och 41+ andra länder som ger dig tillgång till ett enormt globalt fotavtryck.

Proxy-tjänst
Förutom anonym VPN-tjänst erbjuder Torguard också proxyservice specifikt anpassade till bittorrentanvändares behov. De har över 10 proxy-serverplatser (alla utan loggar) och de tillhandahåller gratis programvara som kommer att göra det installera omedelbart de korrekta proxyinställningarna i din favorit VPN-klient. Ingen manuell konfiguration krävs.

rabatter:
Torguard erbjuder en betydande rabatt för att köpa ett abonnemang på 1 år eller för att packa VPN och proxy-tjänster tillsammans. Kontrollera de aktuella rabatterbjudandena.

Detta avsnitt har nu förvandlats till en fullständig artikel om torrent i Australien. Medan Torguard fortfarande är ett utmärkt alternativ, har vi identifierat flera andra torrentvänliga VPN-leverantörer som kan vara mer kostnadseffektiva.

ibVPN

IBVPN australia vpn för att ladda ner torrenter

IBVPN Pris (Torrent)
1 månad – $ 4,95 per månad
1 år – $ 3,08 / månad

IBVPN Pris (Slutlig)
1 månad – $ 10,95 / månad
1 år – $ 6,91 / månad

Besök IBVPN

IBVPN har servrar i över 30 länder inklusive Australien och Nya Zeeland.

De tillåter torrenter på sina servrar och har dedikerade p2p-serverplatser i flera länder. IBVPN har inga aktivitetsloggar och förstör rutinmässigt deras tillfälliga anslutningsloggar.

Torrent VPN-paket endast $ 3.08 / månad
En av anledningarna till att användare väljer IBVPN är på grund av deras överkomliga priser. 1 års VPN-tjänst med IBVPNs torrentpaket kostar endast $ 36,95 ($ 3,08 / månad)

Gratis proxyservice & SmartDNS ingår *
IBVPN: s toppnivå-ultimata VPN-paket innehåller gratis proxy-åtkomst (perfekt för att anonymisera dina torrenter medan du fortfarande dirigerar resten av din internettrafik normalt.

De inkluderar också sin ibDNS smartDNS-tjänst som gör det enkelt att låsa upp geo-blockerade streamingtjänster utan att behöva ansluta till VPN.

Andra resurser

I den här artikeln tenderade vi att gynna VPN-tjänster som har servrar i Australien och närliggande länder, men kanske är lokala servrar inte nödvändiga för dig, så det kan vara värt att kolla in andra VPN-leverantörer.

När du väljer det perfekta VPN för dina behov, se till att du gör det fokusera först på säkerhet och integritet, särskilt om du köper VPN för att ladda ner torrenter.

Kolla gärna in våra VPN-recensioner, för fullständig information om de bästa anonyma VPN-tjänsterna, såväl som snabbtester, betyg och mer.

Här är några fler artiklar som du kan hitta användbara:

recensioner
Privat internetuppkoppling
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN-jämförelser
Torguard vs. BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Bittorrent artiklar
Helt anonym bittorrent guide
De bästa VPN: er utan loggar
VPN vs Proxy-tjänst
Vad är VPN-loggar?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map