Den bedste VPN-service for Australien

Valg af den bedste VPN for Australien

Hvis du er en Aussie, der leder efter en VPN, har vi dig dækket! De vigtigste faktorer, der skal overvejes, når du vælger den bedste VPN til Australien, er: Hastighed og serverplaceringer. Som en ønation hundreder eller tusinder af miles fra de mest almindelige VPN-serverplaceringer, sammensætter vi denne liste over vores top VPN-valg for australiere.


Valg af VPN til Australien: Vigtige faktorer

Vi brød vores liste over VPN’er ned med formål, så uanset om du ønsker at streame Netflix til Australien eller bare downloade torrenter, har vi det perfekte forslag.

Vi sørgede også for at overveje et par faktorer, der er især vigtige potentielle VPN-kunder med base i Australien: hastighed og serverplaceringer.

Hastighed:
Når du opretter forbindelse til en VPN-server uden for Australien (hvilket sandsynligvis vil være det meste af tiden) vil dine data rejse tusinder af miles og tilbage til VPN-serveren. Som en generel regel skal de yderligere data køre langsommere med hastighederne (hovedsageligt på grund af mistede datapakker, der skal videresendes)

Når du tilføjer til det faktum, at VPN-krypteringen også optager båndbredde, det er absolut kritisk at vælge en hurtig VPN-udbyder for at sikre, at du får den maksimale fordel af din tilgængelige båndbredde (hastigheder). På grund af dette udelukkede vi langsommere VPN’er, der ikke er velegnet til Australien-baserede kunder.

Serverplaceringer:
Selvom du sandsynligvis oftest opretter forbindelse til VPN-servere i USA, UK og Europa, føler vi, at det er vigtigt, at australske VPN-kunder også har gode lokale serverindstillinger enten i Australien eller i det mindste i New Zealand eller Asien.

Så vi plukede VPN-udbydere med de bedste serverplaceringer nær Australien.

Formål:
Nogle VPN’er er bedre egnet til formål, der kræver stærk anonymitet (som torrents). Andre med lynhurtige hastigheder og snesevis af serverplaceringer er perfekte til streaming af medier og fjernelse af blokering af websteder som YouTube, Hulu, Netflix, BBC og mere.

Når vi noterer VPN-udbydere, nævner vi også, hvilke formål de er bedst egnet til. Flere af dem er godt skræddersyet til forskellige anvendelser og perfekte til abonnenter, der ønsker at bruge en VPN til flere formål.

Multi-PUrpose VPN’er til Australien

Disse VPN-udbydere hører til sortimentet Jack-of-all. De tilbyder stærke anonymitetsfunktioner, der gør dem fremragende til torrenter og høje hastigheder, der gør dem perfekte til andre anvendelser som HD-videostreaming.

IPVanish

Billede

7-dages 100% refusion politik

IPVanish er en af ​​de hurtigst voksende VPN-udbydere i verden med over 100 serverplaceringer. Endnu bedre, de er moderselskab har investeret over $ 200 millioner i at udvide deres datainfrastruktur, hvorfor IPVanish konsekvent giver deres brugere hurtigere hastigheder end næsten enhver anden VPN.

IPVanish holder ingen VPN-logfiler hvilket gør dem perfekte til torrenter (de tillader torrenter på deres netværk, og vi har ikke hørt nogen rapporter om, at DMCA-meddelelser bliver videresendt til brugerne).

Australske serverplaceringer:
IPVanish har 3 serverplaceringer i Australien (eller i nærheden). De har 2 servere placeret i Sydney og 1 i Auckland, New Zealand, så du har store lokale serverindstillinger.

Privat internetadgang

PIA torrent VPN til Australien

Priser:
1 måned – $ 6,95 / måned
1 år – $ 3,33 / måned

besøg hjemmeside

Privat internetadgang fortjener en omtale som en allround VPN for australske brugere (på trods af at de endnu ikke har nogen servere i Australien), fordi deres VPN-service fungerer så godt med hensyn til sikkerhed, anonymitet og hastighed det efter vores mening er blevet den branchestandard, som andre VPN’er bedømmes.

Bedste funktioner

 • Ingen logfiler. Periode.
 • Torrenter tilladt. Meget torrent venlig.
 • Hurtige hastigheder
 • 256-bit kryptering
 • Inkluderer gratis proxy-Sevice
 • Mobil VPN til Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (fantastisk sikkerhedsfunktion)

Privat internetadgang er også en af ​​de mest overkommelige VPN’er i verden. Pris til måned til måned er kun $ 6,95, og du kan spar over 50% på et 1-årigt abonnement, som kun udgør $ 3,33 / måned

VPN’er til streaming af HD-video til AUstralia

Hvis du leder efter en VPN til at fjerne blokering af websteder som Hulu, Netflix, HBOGo osv. For at streame og streame HD-video til Australien, er disse VPN’er et godt sted at starte.

Husk, at mange af disse VPN’er opretholder VPN-forbindelseslogfiler (egentlig kun et problem for hyppige torrent-downloadere). Et par af disse VPN’s flade out tillader ikke torrents på deres netværk. Hvis du downloader en masse torrenter, men stadig ønsker en god videostreamingsydelse, er det bedre at vælge en af ​​de all-purpose VPN’er, der er nævnt ovenfor.

VyprVPN

Australien VPN VyprVPN

besøg hjemmeside

VyprVPN oprettet af et firma kaldet Golden Frog, er en førende VPN-service med servere i over 40 lande. De tilbyder 256-bit kryptering, valgfri ‘Stealth’ VPN-teknologi til at undgå censur og omgå firewalls og top-tier-hastigheder på deres på deres privatejede netværk af VPN-servere.

De vigtigste funktioner:

 • 256-bit kryptering
 • VPN-servere ejede, ikke lejet. Større sikkerhed.
 • Hurtige hastigheder
 • 4 tilgængelige VPN-protokoller inklusive ‘Chameleon’ stealth VPN
 • Fremragende mobilapp til iOS & Android
 • 3 servere i Australien, 1 på New Zealand
 • Leveres med gratis krypteret cloud-lagringstjeneste.
 • Spar 50% på din første måned

Serverplaceringer:
VyprVPN
har servere over hele Asien og Stillehavsområdet, inklusive 3 i Australien.

Ren VPN + gratis smart DNS

PureVPN Australien VPN

Hent PureVPN

Servere i over 60 lande
7 servere i Australien
Gratis SmartDNS
Priser fra $ 4,16 / måned

PureVPN har et af de største australske fodaftryk af enhver VPN-udbyder. De har en enorm 7 australske VPN-servere delt mellem Sydney og Brisbane. De har også yderligere servere i nærheden i New Zealand, Filippinerne og Indonesien.

PureVPN Tillader brugere at have 5 samtidige VPN-forbindelser på 1 konto, så du kan dele en enkelt VPN-konto med hele din familie eller en gruppe venner.

Bonus: Gratis smart DNS
I en begrænset periode inkorporerer PureVPN SmartDNS-service gratis ved hvert VPN-køb. SmartDNS er en teknologi, der giver dig mulighed for at streame geo-blokerede videotjenester (som Hulu, Netflix, HBOGo, osv.) Direkte til din computer uden behov for en VPN eller tredje parret server. Dette betyder, at du bruger din fulde båndbredde til maksimal HD-videokvalitet. Kræv din SmartDNS-bonus, og spar 65% på 1 års PureVPN!

Dette tilbud var stadig tilgængeligt på tidspunktet for offentliggørelsen, men vi ved ikke, hvornår / hvis PureVPN muligvis afbryder tilbuddet.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australien VPN-servere i Australien

Priser:
1 måned – $ 11,52 / måned
12 måneder – $ 6,55 / måned

Spar 43% på 1 år

Hidemyass er en af ​​de mest kendte VPN’er i verden. Dette skyldes, at de udmærker sig på tre nøgleområder:
 • Stort antal serverplaceringer
 • Fremragende VPN-software. Masser af ekstra funktionalitet
 • Hurtige hastigheder

HidemyAss har servere i en utrolig 105 lande rundt om i verden inklusive 12 serverplaceringer i Oceanien og 8 servere i Australien.

De er VPN-software er uden sidestykke og tilbyder hastighedstests inden for software, sortering af servere, sikker IP-bindingsteknologi og ‘Smart’ servervalg.

Fordi de holder forbindelseslogfiler (ifølge britisk lov) er de ikke det bedste valg til torrents, men de er et fremragende valg til de fleste VPN-formål, især streaming af geo-blokeret video til Australien.

Den bedste australske VPN til Torrenter

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard anonym VPN med australiaservere

Torguard-prisfastsættelse:
1 måned – $ 9.99 / måned
12 måneder – $ 5,00 / måned
7-dages risikofri prøveperiode

Besøg Torguard

Torguard har tilpasset deres service til Bittorrent-brugernes behov. De integrerede kritiske sikkerhedsfunktioner i deres VPN-software inklusive dns lækage beskyttelse og a VPN Kill Switch.

Torguard fører ingen logfiler overhovedet.
Dette gør dem til en ideel VPN til torrents. Se hvorfor.

Serverplaceringer:
Torguard har VPN-servere i Australien og 41+ andre lande, der giver dig adgang til et enormt globalt fodaftryk.

Proxy-service
Ud over anonym VPN-service tilbyder Torguard også proxyservice, der er specifikt tilpasset bittorrentbrugernes behov. De har over 10 proxyserverplaceringer (alle uden logfiler) og de leverer gratis software, der vil Installer straks de korrekte proxyindstillinger i din foretrukne VPN-klient. Ingen manuel konfiguration kræves.

Rabatter:
Torguard tilbyder en betydelig rabat til køb af et 1-årigt abonnement eller til emballering af VPN og proxyservice sammen. Tjek de aktuelle rabat tilbud.

Dette afsnit er nu blevet til en komplet artikel om torrenting i Australien. Mens Torguard stadig er en fremragende mulighed, har vi identificeret flere andre torrentvenlige VPN-udbydere, der muligvis er mere omkostningseffektive.

ibVPN

IBVPN australia vpn til download af torrents

IBVPN-pris (Torrent)
1 måned – $ 4,95 / måned
1 år – $ 3,08 / måned

IBVPN-pris (Ultimate)
1 måned – $ 10,95 / måned
1 år – $ 6,91 / måned

Besøg IBVPN

IBVPN har servere i over 30 lande inklusive Australien og New Zealand.

De tillader torrents på deres servere og har dedikerede p2p (torrent) serverplaceringer i flere lande. IBVPN fører ingen aktivitetslogfiler og ødelægger rutinemæssigt deres midlertidige forbindelseslogfiler.

Torrent VPN-pakke kun $ 3.08 / måned
En af grundene til, at brugere vælger IBVPN, er på grund af deres overkommelige priser. 1 års VPN-service med IBVPNs torrent-pakke koster kun $ 36,95 ($ 3,08 / måned)

Gratis proxyservice & SmartDNS inkluderet *
IBVPNs øverste niveau ultimative VPN-pakke inkluderer gratis proxyserviceadgang (perfekt til anonymisering af dine torrents, mens du stadig dirigerer resten af ​​din internettrafik normalt.

De inkluderer også deres ibDNS smartDNS-service, som gør det nemt at låse geo-blokerede streamingtjenester ud uden at skulle oprette forbindelse til VPN.

Andre ressourcer

I denne artikel var vi tilbøjelige til at favorisere VPN-tjenester, der har servere i Australien og nærliggende lande, men måske er lokale servere ikke vigtige for dig, så det kan være værd at tjekke andre VPN-udbydere.

Når du vælger den perfekte VPN til dine behov, skal du sørge for det fokus først på sikkerhed og privatliv, især hvis du køber VPN for at downloade torrents.

Du er velkommen til at tjekke vores VPN-anmeldelser for at få detaljerede oplysninger om de bedste anonyme VPN-tjenester, såvel som speedtests, ratings og mere.

Her er nogle flere artikler, som du måske finder nyttige:

Anmeldelser
Privat internetadgang
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN-sammenligninger
Torguard vs. BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Bittorrent artikler
Helt anonym bittorrent guide
De bedste VPN’er uden logfiler
VPN vs. Proxy-service
Hvad er VPN-logfiler?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map