Den beste VPN-tjenesten for Australia

Å velge den beste VPN for Australia

Hvis du er en australier som leter etter en VPN, har vi deg dekket! De viktigste faktorene du må ta i betraktning når du velger det beste VPN-en for Australia, er: Speed ​​and Server Locations. Som en øynasjon hundre eller tusenvis av miles fra de vanligste VPN-serverplasseringene, har vi satt sammen denne listen over de beste VPN-valgene våre for australiere..


Velge en VPN for Australia: viktige faktorer

Vi brøt listen over VPN-er med hensikt, så uansett om du ønsker å streame Netflix til Australia eller bare laste ned torrenter, så har vi det perfekte forslaget.

Vi sørget også for å vurdere noen få faktorer som er spesielt viktige potensielle VPN-kunder med base i Australia: hastighet og serverplasseringer.

Hastighet:
Når du kobler deg til en VPN-server utenfor Australia (som sannsynligvis vil være mesteparten av tiden) vil dataene dine reise tusenvis av miles og tilbake til VPN-serveren. Som en generell regel må ytterligere data reise saktere hastighetene (hovedsakelig på grunn av tapte datapakker som må sendes på nytt)

Når du legger til det faktum at VPN-krypteringen også tar opp båndbredde, Det er helt avgjørende å velge en rask VPN-leverandør for å sikre at du får maksimal nytte av din tilgjengelige båndbredde (hastigheter). På grunn av dette utelukket vi tregere VPN-er som ikke egner seg godt for Australia-baserte kunder.

Serverlokasjoner:
Selv om du sannsynligvis oftest kobler deg til VPN-servere i USA, Storbritannia og Europa, føler vi at det er viktig at australske VPN-kunder også har gode lokale serveralternativer enten i Australia, eller i det minste i New Zealand eller Asia.

Så vi plukket ut VPN-leverandører med de beste serverplasseringene i nærheten av Australia.

Hensikt:
Noen VPN-er er bedre egnet til formål som krever sterk anonymitet (som torrents). Andre med lynraske hastigheter og dusinvis av serverplasseringer er perfekte for streaming av media og blokkering av nettsteder som YouTube, Hulu, Netflix, BBC og mer.

Når vi noterer VPN-leverandører, nevner vi også hvilke formål de er best egnet for. Flere av dem er godt skreddersydd for forskjellige bruksområder og perfekt for abonnenter som ønsker å bruke en VPN til flere formål.

Multi-PUrpose VPN-er for Australia

Disse VPN-leverandørene er av Jack-of-all tradesorten. De tilbyr sterke anonymitetsfunksjoner som gjør dem ypperlige for torrenter, og høye hastigheter som gjør dem perfekte for andre bruksområder som HD-videostreaming.

IPVanish

Bilde

7-dagers 100% refusjonspolicy

IPVanish er en av de raskest voksende VPN-leverandørene i verden med over 100 serverlokasjoner. Enda bedre, de er morselskapet har investert over $ 200 millioner i å utvide sin datainfrastruktur, og det er grunnen til at IPVanish konsekvent gir brukerne raskere hastighet enn nesten noen annen VPN.

IPVanish har ingen VPN-logger noe som gjør dem perfekte for torrenter (de tillater torrenter i nettverket deres, og vi har ikke hørt noen rapporter om DMCA-varsler som blir videresendt til brukere).

Australske serverplasser:
IPVanish har 3 serverplasser i Australia (eller nærhet). De har 2 servere lokalisert i Sydney og 1 i Auckland, New Zealand, så du har gode lokale serveralternativer.

Privat internettilgang

PIA torrent VPN for australia

Priser:
1 måned – $ 6,95 / måned
1 år – $ 3,33 / måned

Besøk nettstedet

Privat internettilgang fortjener en omtale som en allround VPN for australske brukere (til tross for at de ikke har noen servere i Australia ennå) fordi VPN-tjenesten deres fungerer så bra med tanke på sikkerhet, anonymitet og hastighet som etter vår mening er blitt bransjestandarden som andre VPN-er blir bedømt etter.

Beste egenskaper

 • Ingen logger. Periode.
 • Torrenter tillatt. Veldig torrent vennlig.
 • Rask hastighet
 • 256-bits kryptering
 • Inkluderer gratis proxy-tjeneste
 • Mobil VPN for Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (flott sikkerhetsfunksjon)

Privat internettilgang er også en av de rimeligste VPN-ene i verden. Pris til måned til måned er bare $ 6,95, og du kan spar over 50% på et års abonnement som bare utgjør $ 3.33 / måned

VPN-er for å streame HD-video til AUstralia

Hvis du leter etter en VPN for å fjerne blokkering av nettsteder som Hulu, Netflix, HBOGo osv. For å streame og streame HD-video til Australia, er disse VPN-ene et flott sted å starte.

Husk at mange av disse VPN-ene holder VPN-tilkoblingslogger (egentlig bare et problem for hyppige torrent-nedlastere). Et par av disse VPN-ene er ikke tillatt for strøm på nettverket. Hvis du laster ned mange torrenter, men fortsatt ønsker god videostreaming-ytelse, er det bedre å velge en av de allverdige VPN-ene som er oppført ovenfor.

VyprVPN

Australia VPN VyprVPN

Besøk nettstedet

VyprVPN opprettet av et selskap som heter Golden Frog, er en fremste VPN-tjeneste med servere i over 40 land. De tilbyr 256-bits kryptering, valgfri ‘Stealth’ VPN-teknologi for å unngå sensur og omgå brannmurer, og toppnivåhastigheter på deres privateide nettverk av VPN-servere.

Topp funksjoner:

 • 256-bits kryptering
 • VPN-servere som eies, ikke leies. Større sikkerhet.
 • Rask hastighet
 • 4 VPN-protokoller tilgjengelig inkludert ‘Chameleon’ stealth VPN
 • Utmerket mobilapp for iOS & Android
 • 3 servere i Australia, 1 på New Zealand
 • Leveres med gratis kryptert skylagringstjeneste.
 • Spar 50% den første måneden

Serverlokasjoner:
VyprVPN
har servere over hele Asia-Pacific-regionen, inkludert 3 i Australia.

Ren VPN + gratis smart DNS

PureVPN Australia VPN

Få PureVPN

Servere i over 60 land
7 servere i Australia
Gratis SmartDNS
Priser fra $ 4,16 / måned

PureVPN har et av de største Australia-fotavtrykkene til enhver VPN-leverandør. De har en enorm 7 australske VPN-servere delt mellom Sydney og Brisbane. De har også ekstra servere i nærheten på New Zealand, Filippinene og Indonesia.

PureVPN Lar brukere ha 5 samtidige VPN-tilkoblinger på en konto, slik at du kan dele en enkelt VPN-konto med hele familien eller en vennegjeng.

Bonus: Gratis smart DNS
I en begrenset periode inkorporerer PureVPN SmartDNS-tjenesten gratis med hvert VPN-kjøp. SmartDNS er en teknologi som lar deg streame geo-blokkerte videotjenester (som Hulu, Netflix, HBOGo, osv.) Direkte til datamaskinen din uten behov for en VPN eller tredjeparts server. Dette betyr at du får brukt hele båndbredden for maksimal HD-videokvalitet. Gjør krav på din SmartDNS-bonus og spar 65% på 1 års PureVPN!

Dette tilbudet var fremdeles tilgjengelig på publiseringstidspunktet, men vi vet ikke når / om PureVPN kan avvikle tilbudet.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australia VPN-servere

Priser:
1 måned – $ 11,52 / måned
12 måneder – $ 6,55 / måned

Spar 43% på 1 år

HideMyAss er en av de mest kjente VPN-ene i verden. Dette fordi de utmerker seg på tre viktige områder:
 • Stort antall serverplasseringer
 • Utmerket VPN-programvare. Massevis av ekstra funksjonalitet
 • Rask hastighet

HidemyAss har servere i en utrolig 105 land rundt om i verden inkludert 12 serverplasser i Oceania og 8 servere i Australia.

De er VPN-programvare er uten sidestykke, og tilbyr hastighetstester innen programvare, serversortering, sikker IP-bindeteknologi og “Smart” servervalg.

Fordi de holder tilkoblingslogger (ifølge britisk lov) er de ikke det beste valget for torrenter, men de er et utmerket valg for de fleste VPN-formål, spesielt streaming av geo-blokkert video til Australia.

The Best Australia VPN’s for Torrents

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard anonym VPN med australiaservere

Torguard-priser:
1 måned – $ 9.99 / måned
12 måneder – $ 5,00 / måned
7-dagers gratis prøveversjon

Besøk Torguard

Torguard har tilpasset tjenesten deres til behovene til Bittorrent-brukere. De integrerte kritiske sikkerhetsfunksjoner i VPN-programvaren inkludert dns lekkasjebeskyttelse og VPN Kill Switch.

Torguard fører ingen logger overhodet.
Dette gjør dem til en ideell VPN for torrenter. Se hvorfor.

Serverlokasjoner:
Torguard har VPN-servere i Australia og 41+ andre land som gir deg tilgang til et enormt globalt fotavtrykk.

Proxy-tjeneste
I tillegg til anonym VPN-tjeneste, tilbyr Torguard også proxy-tjenester spesielt tilpasset behovene til bittorrent brukere. De har over 10 proxy-serverplasseringer (alle uten logger), og de tilbyr gratis programvare som vil Installer umiddelbart de riktige proxyinnstillingene i din favoritt VPN-klient. Ingen manuell konfigurasjon kreves.

rabatter:
Torguard tilbyr en betydelig rabatt for å kjøpe et års abonnement, eller for å pakke VPN og proxy-tjenesten sammen. Sjekk dagens rabattilbud.

Denne delen er nå blitt omgjort til en full artikkel om torrenting i Australia. Mens Torguard fremdeles er et utmerket alternativ, har vi identifisert flere andre torrentvennlige VPN-leverandører som kan være mer kostnadseffektive.

ibVPN

IBVPN australia vpn for nedlasting av torrenter

IBVPN Pris (Torrent)
1 måned – $ 4,95 per måned
1 år – $ 3,08 / måned

IBVPN Pris (Ultimat)
1 måned – $ 10,95 / måned
1 år – $ 6,91 / måned

Besøk IBVPN

IBVPN har servere i over 30 land inkludert Australia og New Zealand.

De tillater torrenter på serverne sine og har dedikerte p2p (torrent) serverplasseringer i flere land. IBVPN fører ingen aktivitetslogger og ødelegger rutinemessig deres midlertidige tilkoblingslogger.

Torrent VPN-pakke bare $ 3.08 / måned
En av grunnene til at brukere velger IBVPN er på grunn av deres overkommelighet. 1 års VPN-tjeneste med IBVPNs torrent-pakke koster bare $ 36,95 ($ 3,08 / måned)

Gratis proxy-tjeneste & SmartDNS inkludert *
IBVPNs toppnivå VPN-pakke inneholder gratis tilgang til proxy-tjenester (perfekt for å anonymisere torrentene dine mens du fremdeles dirigerer resten av Internett-trafikken normalt.

De inkluderer også ibDNS smartDNS-tjenesten som gjør det enkelt å låse opp geo-blokkerte strømmetjenester uten behov for å koble til VPN.

Andre ressurser

I denne artikkelen hadde vi en tendens til å favorisere VPN-tjenester som har servere i Australia og nærliggende land, men kanskje lokale servere ikke er viktige for deg, så det kan være verdt å sjekke ut andre VPN-leverandører.

Når du velger den perfekte VPN-en for dine behov, må du sørge for det fokus først på sikkerhet og personvern, spesielt hvis du kjøper VPN for å laste ned torrents.

Ta gjerne en titt på VPN-vurderingene våre, for alle detaljer om de beste anonyme VPN-tjenestene, så vel som speedtests, ratings og mer.

Her er noen flere artikler du kan finne nyttige:

anmeldelser
Privat internettilgang
Torguard
Proxy.sh
HideMyAss
IPVanish
IBVPN
VPN-sammenligninger
Torguard vs. BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Bittorrent artikler
Helt anonym bittorrent guide
De beste VPN-ene uten logger
VPN vs. Proxy-tjeneste
Hva er VPN-logger?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map