Er CyberGhost et godt valg for Torrenter / P2P?

Er Cyberghost VPN bra for Torrenting?

Er Cyberghost en god VPN for å laste ned torrenter anonymt? Vi legger Cyberghost gjennom dets tempo, og undersøker de beste (og verste) tingene med tjenesten, for å avgjøre om det er et godt alternativ for torrents / p2p / filesharing som holder nedlastingshistorikken privat.


En rask titt på Cyberghost

Cyberghost er et Romania-basert VPN-selskap. Deres popularitet fortsetter å vokse (hovedsakelig takket være at de tilbyr et GRATIS VPN-alternativ). Tjenesten deres markedsføres først og fremst på grunn av deres privatliv, sikkerhet og programvare. Premieplanene deres er rimelige (selv om de ikke er så billige som noen VPN-er).

Hovedtyngden av abonnentene deres velger sannsynligvis gratisplanen, men dette er ikke et alternativ for brukere av p2p / torrent da p2p-aktivitet har blitt fullstendig blokkert på alle gratis servere siden 2014. Dessverre er gratis VPN-er ikke virkelig et levedyktig alternativ for fildeling som diskutert i vår gratis VPN-guide.

Merk: Cyberghost har avviklet deres ‘gratis’ nivå fra desember 2017. De tilbyr nå en 30-dagers 100% refusjonstid i stedet.

Planene starter så lave som $ 2,75 / måned.

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN-funksjoner

Alle Cyberghost-abonnement (inkludert gratis) har tilgang til deres tilpassede VPN-programvare. Programvaren deres har mange ekstra funksjoner innebygd. Mange av disse funksjonene er ekstremt nyttige, og gjør VPN-opplevelsen din mye sikrere.

Andre funksjoner (som for eksempel blokkering av annonser) kan gjøre nettleseropplevelsen bedre, men noen brukere vil kanskje ikke at VPN-leverandøren deres tar en så aktiv rolle i å ‘forbedre’ sin online aktivitet..

Vi skal se på Cyberghosts fremtredende funksjoner grundig i seksjonene nedenfor. Her er en rask liste:

 • IP / DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Malware / Ad-blokkering
 • NAT-brannmuren
 • 256-bit AES-kryptert VPN-tunnel
 • Forbedret websikkerhet ved å tvinge Https der det er tilgjengelig
 • Delte IP-adresser
 • Ingen aktivitetslogger

Cyberghost VPN Security

Cyberghost merker alle boksene når det gjelder sikkerhetsfunksjoner for bitorrente brukere.

Mens de fleste VPN-leverandører inkluderer noen av disse funksjonene, har Cyberghost alle 6, inkludert en NAT-brannmur som noen VPN faktisk tar ekstra betalt for.

Cyberghost sikkerhetsfunksjoner

De viktigste sikkerhetsfunksjonene (fra Cyberghostvpn.com)

256-bit OpenVPN AES-kryptering:
Dette er industristandarden for kryptering med høy sikkerhet. Det vil pakke inn alle innkommende / utgående data i et krypteringslag som anses som sikkert nok selv for militær og myndighetsbruk.

Hvis du ikke trenger det sikkerhetsnivået, kan du også velge mellom PPTP- eller L2TP / IPSec VPN-protokoller, som kan gi litt raskere nedlastingshastigheter.

IP-lekkasjebeskyttelse:
Operativsystemet eller nettleseren din kan føre til at en VPN lekker din sanne IP-adresse under visse omstendigheter eller konfigurasjoner. Cyberghosts programvare har innebygd beskyttelse som adresserer de vanligste lekkasjetyper, inkludert:

 • En VPN Kill-Switch (beskytter mot utilsiktet frakobling)
 • DNS Lekkasjebeskyttelse (rute nettstedspørsmålene dine gjennom en privat server i stedet for ISP-serverne)
 • IPv6-beskyttelse (pass på at VPN ikke lekker enhetens IPv6-adresse (i motsetning til IPv4)).

NAT-brannmur:
En NAT-brannmur er et pakkefilter som sørger for at ondsinnede data eller hackforsøk ikke kan nå datamaskinen din via VPN-tunnelen. Det sikrer at hver byte med data som sendes til deg er en datamaskin som du direkte etterspør fra et nettsted eller et program.

Cyberghost-loggpolicy & Personverninnstillinger

Cyberghost er en ikke-loggførende VPN-tjeneste. Det fremgår tydelig på deres hjemmeside, i deres personvernregler, og er bekreftet til meg skriftlig (e-post) av medlemmer av Cyberghost-teamet. Vi har ikke sett noen rapporter eller rettssaker som involverer Cyberghosts personverngaranti som kan være bekymringsfullt (i motsetning til andre VPN-er nylig).

En ting å huske på … Cyberghost har eksistert i nesten et tiår, og vi har tidligere gjennomgått en mye eldre (og litt grumsete) versjon av personvernreglene deres. Deres nåværende politikk er vesentlig klarere og mer oversiktlig. Vi har beholdt den gamle versjonen av anmeldelsen vår, slik at du kan se hvor mye som er gjort.

Cyberghosts loggingspolicy (fra personvernreglene)

Cyberghosts personvernregler er delt inn i to hoveddeler. Den første omhandler personvern relatert til besøkende på nettstedet deres. Det er viktig å ikke forveksle sporingsteknologiene på cyberghost.com (som nesten alle seriøse VPN-leverandører bruker) med alt som har med å spore VPN-aktiviteten din. Cyberghost er en VPN-tjeneste som ikke logger seg og de sporer ikke informasjon om VPN-aktivitet, bruk eller tilkoblingshistorikk.
Gjennom vår strenge retningslinjer for ikke-logger, sikrer vi at vi IKKE sporer brukertrafikk utført i CyberGhost VPN-tunnelen, for eksempel: nettleserhistorikk, trafikkdestinasjon, søkeinnstillinger, datainnhold, IP-adresser eller DNS-spørsmål.
– Privacy Policy for Cyberghost
Cyberghost fortsetter med å spesifisere hva denne policyen betyr i praksis:

Bilde

 • De vet ikke hvilke brukere som har besøkt et bestemt nettsted eller en tjeneste
 • De har ikke logger om hvilken bruker som er koblet til / koblet fra på et bestemt tidspunkt
 • De vet ikke hvilken IP-adresse du fikk tildelt (eller koblet til)
 • De kjenner ikke din ‘virkelige’ IP-adresse

Et avklaringsord: Dette betyr at de ikke kan rekonstruere denne informasjonen fra logger (da de ikke eksisterer). Det betyr ikke at Cyberghost (eller noen annen VPN) ikke kunne få tilgang til denne informasjonen i sanntid. Enhver VPN-leverandør vil kunne vite hvilke kontoer som for øyeblikket er koblet og hvilke IP-er som er i bruk (hvis de ønsker det). Cyberghost lover ikke å lagre eller logge denne informasjonen etter at du har koblet fra.

Er det noen røde flagg / grunner til tvil?
Det er ingen store hull i personvernreglene, og garantien dekker alle de viktigste funksjonene vi ikke vil se i en “ikke-loggfør” leverandørens personvernregler. De logger ikke noe online aktivitet, søkehistorikk eller VPN-bruk. De registrerer ikke din innkommende / utgående IP-adresse.

Med andre ord, torrentaktivitet skal (praktisk sett) være umulig for en tredjepart å spore basert på IP-adressen din når du er koblet til Cyberghost.

Videre har vi ikke sett eller lest rapporter som antyder at Cyberghost deler eller logger brukerdata. Mens det har vært flere (1) forskjellige (2) VPN-loggskandaler i det siste, er Cyberghosts rykte rent.

Analyse av Cyberghosts OLD personvernregler (for åpenhet)

Viktig notat: Analysen nedenfor er OLD og basert på en tidligere versjon av Cyberghosts personvernregler. Deres nye personvernregler er betydelig forbedret med tanke på klarhet, organisering og åpenhet. Vår analyse av gjeldende personvernregler finner du i avsnittet ovenfor. Vi har beholdt vår gamle kommentar for åpenhetens formål, samt for å vise deg hvordan Cyberghost har vokst som selskap.
Her begynner fordelene med Cyberghost å bli litt grøssere. Mens Cyberghost bruker delte ip-adresser (så 1 IP tilsvarer ikke 1 person), lar personvernreglene deres mye å være ønsket.

Delte IP-adresser:
Cyberghost bruker delte IP-adresser, så flere (muligens til og med hundrevis av brukere) vil alle dele den samme IP-adressen samtidig. Fordelen med denne strategien er at ingen brukere enkelt kan identifiseres kun basert på deres VPN-tildelte IP-adresse.

Cyberghost-logger og loggingsregler:
Cyberghost pleide å fremvise et “No Logs” -krav på hjemmesiden sin. Påstanden er ikke lenger der, erstattet av et løfte om ‘Anti-Fingerprinting’ teknologi. Usikker på hva dette betyr, gikk vi til personvernreglene deres for å undersøke:

Fra cyberghost personvernregler…

Cyberghost personvernregler del 1

Uttalelsen over ser ut til å indikere at Cyberghost analyserer serverbruk, men ikke lagrer noen statistiske data om hvem som brukte hvilken server. Begrepet ‘kan kobles til en brukerkonto’ er imidlertid noe vagt.

De diskuterer også VPN-logger litt senere, og sier…

Cyberghost-loggføringspolicy

Denne delen er også litt forvirrende. Frasen "…ingen logger som muliggjør interferens med IP-adressen din…" er ekstremt vag, og indikerer ikke om de faktisk logger IP-adressen din eller ikke.

Det ser imidlertid ut til at Cyberghost direkte oppgir det de fører ingen aktivitetslogger når de oppgir ‘… registrerer vi ikke i logger kommunikasjonsinnhold eller data angående nettsteder eller IP-adresser som nås …’. Antagelig i dette tilfellet refererer bruken av ‘IP-adresser’ til IP-adressen til nettstedet eller serveren, og ikke din egen IP.

De følger opp med et annet vagt løfte:
Vi representerer ikke på noe øyeblikk en fare for din anonymitet…
Som mens en fin tanke, er ganske vag og fremdeles ikke fremhever nøyaktig hvilken metadata cyberghost gjør og ikke logger.

ER Cyberghost et GOOD valg for turer?

Basert på vår analyse er Cyberghost en VPN-leverandør over gjennomsnittet for å laste ned torrenter. De er en null-logg leverandør og tillater bittorrent (og annen p2p) nettverkstrafikk. Vi ønsker imidlertid at de inkluderte en SOCKS5-proxy med abonnementet ditt. Det er et nyttig verktøy for å legge til en andre IP-hop for torrent-trafikken din og kan enkelt konfigureres i uTorrent, Vuze eller QBittorrent.

Her er vår fulle analyse:

Cyberghost Pros

Cyberghost har utmerket IP-lekkasjebeskyttelse, gjennom innebygde funksjoner som IPv6 lekkasjebeskyttelse og deres kill-switch-teknologi.

Cyberghosts desktop-klient har en innebygd ‘Anonymous Torrenting-modus’ som automatisk kobler deg til en p2p-optimalisert serverplassering. Jeg vil eventuelt også starte din favoritt torrentklient (eller annen app) automatisk.

De tillater også fullstendig torrenting på alle premiumplaner (men ikke gratisplaner). Sammenlign dette med deres 256-biters kryptering og et bredt utvalg av serverplasser (inkludert torrentvennlige land) og Cyberghost er et solid valg.

Loggpolitikken og gjennomsiktigheten deres har blitt betydelig forbedret i 2018, og den har alle ingrediensene du ønsker til virkelig private torrenter.

Cyberghost Cons (Ingen proxy inkludert)

Det viktigste vi kan finne er en mindre. Cyberghost VPN leveres ikke med en inkludert SOCKS5-proxy-tjeneste. Dette er et verktøy som bare brukes av en liten prosentandel av p2p-samfunnet (de fleste bruker bare en VPN). Likevel er det en fin funksjon å ha, og flere av Cyberghosts toppkonkurrenter inkluderer Socks proxy-tjeneste uten omkostninger.

Andre hensyn

De beste Cyberghost-alternativene

Hvis den viktigste grunnen til å bruke en VPN er å laste ned torrenter anonymt, er hver av VPN-leverandørene som er anbefalt nedenfor, gode valg. Hver har en “No-Logs” -policy, og rangeres høyt på vårt scorekort for Torrent-vennlighet.

Det beste av alt, de fleste av disse alternativene koster mindre enn Cyberghost sin premiumplan.

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang vs. Cyberghost

Priser

 • 1 måned – $ 6,95
 • Beste tilbudet – 3,33 dollar

Besøk nettstedet

Privat internettilgang har vært vår # 1 anbefalte torrent VPN 3 år på rad! Etter vår mening tilbyr de en uslåelig kombinasjon av personvern, sikkerhet og pris.

Vår favorittfunksjon (foruten “Zero Logs” -policyen) er at hver VPN-pakke inkluderer ubegrenset tilgang til en nederlandsk SOCKS5 Proxy-server (som kan brukes til å anonymisere torrentene dine ytterligere).

Vi har SOCKS5 proxyoppsettveiledninger for uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent og Flud.

Vi har også en dedikert guide, som viser deg trinn for trinn hvordan du konfigurerer PIA for maksimal torrent-personvern.

Les vår Private Internet Access-gjennomgang for fullhastighetstester, sikkerhetsdetaljer og loggpolitikk.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

Priser:
1 måned – $ 10 / m
1 år – $ 6.99 / m

Besøk nettstedet

NordVPN er den raskest voksende VPN-en blant besøkende på nettstedet, og vi har sett en økning i interessen er 2018. Dette fordi de tilbyr en sinnssyk mengde funksjoner (inkludert Netflix-kompatibilitet) til en meget konkurransedyktig pris.

Våre favorittfunksjoner er:

 • p2p-optimaliserte servere (for hastighet og sikkerhet)
 • SOCKS5 proxy-servere inkludert i 10 torrentvennlige steder.
 • VPN-apper for Windows, Mac, iOS, Android
 • Kan installeres på VPN-kompatible rutere (beskytt hele nettverket)
 • Fjern blokkering av US-Netflix og 50+ andre strømmetjenester (som HBO GO)

Lese: Vår NordVPN-gjennomgang (og torrent-installasjonsveiledning)

Sørg også for å sjekke ut de dyptgående sammenligningene, inkludert: NordVPN vs. PIA og NordVPN vs. IPVanish

Tilleggsressurser

Vi har mange guider, anmeldelser og ressurser på dette nettstedet for å hjelpe deg med å finne den perfekte VPN-en. Vi har også veiledninger med trinnvise instruksjoner for å bruke alle dine favoritt torrentklienter så anonymt som mulig. Takk for at du har lest, og trygg torrenting!

Guides

 • Hvordan bruke uTorrent med en VPN eller proxy
 • QBittorrent VPN + Proxy-oppsett
 • Vuze VPN + Proxy-oppsett
 • Deluge VPN + Proxy-oppsett
 • Hvordan laste ned torrenter anonymt med Android
 • Slik betaler du for VPN-tjenesten din med Bitcoin

VPN-sammenligninger og anmeldelser

 • VPN vs. Proxy: Hvilket er bedre (og hvordan du bruker begge deler)
 • Privat Internett-tilgang vs. Torguard
 • Privat Internett-tilgang vs. IPVanish
 • Privat Internett-tilgang vs. ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (SOCKS5 proxy-sammenligning)
 • Privat gjennomgang av Internett-tilgang

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map