Contents

Er Cyberghost VPN god til Torrenting?

Er Cyberghost en god VPN til at downloade torrenter anonymt? Vi lægger Cyberghost gennem dets skridt og undersøger de bedste (og værste) ting ved tjenesten for at beslutte, om det er en god mulighed for torrents / p2p / filesharing, der holder deres downloadhistorik privat.

Et hurtigt kig på Cyberghost

Cyberghost er et Rumænien-baseret VPN-selskab. Deres popularitet vokser fortsat (stort set takket være deres tilbud på en GRATIS VPN-mulighed). Deres service markedsføres primært på baggrund af deres privatliv, sikkerhed og software. Deres præmieplaner er rimelige priser (skønt de ikke er så billige som nogle VPN’er).

Hovedparten af ​​deres abonnenter vælger sandsynligvis den gratis plan, men dette er ikke en mulighed for p2p / torrent-brugere, da p2p-aktivitet er blevet fuldstændigt blokeret på alle gratis servere siden 2014. Desværre er gratis VPN’er egentlig ikke en levedygtig mulighed for fildeling som diskuteret i vores gratis VPN-guide.

Bemærk: Cyberghost har indstillet deres ‘Gratis’ niveau fra og med december 2017. De tilbyder nu en 30-dages 100% refusionstid i stedet.

Planerne starter så lavt som $ 2,75 / måned.

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN-funktioner

Alle Cyberghost-abonnementer (inklusive gratis) har adgang til deres brugerdefinerede VPN-software. Deres software har masser af ekstra funktioner indbygget. Mange af disse funktioner er ekstremt nyttige, og gør din VPN-oplevelse meget mere sikker.

Andre funktioner (som annonceblokering) kan muligvis gøre din webbrowsingoplevelse bedre, men nogle brugere kan måske ikke lide, at deres VPN-udbyder tager en så aktiv rolle i at ‘forbedre’ deres online aktivitet.

Vi vil se på Cyberghosts fremtrædende funktioner dybtgående i afsnittene nedenfor. Her er en hurtig liste:

 • IP / DNS-lækagebeskyttelse
 • Malware / Ad-Blocking
 • NAT Firewall
 • 256-bit AES-krypteret VPN-tunnel
 • Forbedret websikkerhed ved at tvinge Https, hvor det er tilgængeligt
 • Delte IP-adresser
 • Ingen aktivitetslogfiler

Cyberghost VPN Security

Cyberghost markerer alle boksene, når det gælder must-have-sikkerhedsfunktioner til bittorrent-brugere.

Mens de fleste VPN-udbydere inkluderer nogle af disse funktioner, har Cyberghost alle 6, inklusive en NAT-firewall som nogle VPN’er faktisk koster ekstra for.

Cyberghost-sikkerhedsfunktioner

Top sikkerhedsfunktioner (fra Cyberghostvpn.com)

256-bit OpenVPN AES-kryptering:
Dette er industristandarden for kryptering af høj sikkerhed. Det vil indpakke alle indkommende / udgående data i et krypteringslag, der betragtes som sikkert, selv til militær og regeringsbrug.

Hvis du ikke har brug for dette sikkerhedsniveau, kan du også vælge mellem PPTP- eller L2TP / IPSec VPN-protokoller, som muligvis giver lidt hurtigere downloadhastigheder.

IP-lækage beskyttelse:
Dit operativsystem eller webbrowser kan forårsage, at en VPN lækker din rigtige IP-adresse under visse omstændigheder eller konfigurationer. Cyberghost’s software har indbygget beskyttelse, der adresserer de mest almindelige lækagetyper, herunder:

 • En VPN Kill-switch (beskytter mod utilsigtede afbrydelser)
 • DNS Lækage-beskyttelse (rute dine webstedsforespørgsler gennem en privat server i stedet for din ISP’s servere)
 • IPv6-beskyttelse (sørg for, at VPN ikke lækker enhedens IPv6-adresse (i modsætning til IPv4).

NAT Firewall:
En NAT-firewall er et pakkefilter, der sikrer, at ondsindede data eller hackforsøg ikke kan nå din computer gennem VPN-tunnelen. Det sikrer, at hver byte af data, der sendes til dig, er en, din computer direkte anmodes om fra et websted eller et program.

Cyberghost-loggingspolitik & Privatindstillinger

Cyberghost er en VPN-service, der ikke logger ind. Det fremgår tydeligt på deres websted, i deres privatlivspolitik og er bekræftet for mig skriftligt (e-mail) af medlemmer af Cyberghost-teamet. Vi har ikke set nogen rapporter eller retssager, der involverer Cyberghosts privatlivsgaranti, der ville være bekymrende (i modsætning til andre VPN’er for nylig).

En ting at huske på … Cyberghost har eksisteret i næsten et årti, og vi har tidligere gennemgået en meget ældre (og lidt grumset) version af deres privatlivspolitik. Deres nuværende politik er væsentligt klarere og mere ligetil. Vi har opbevaret den gamle version af vores anmeldelse, så du kan se, hvor meget der er gjort.

Cyberghosts logningspolitik (fra fortrolighedspolitikken)

Cyberghosts privatlivspolitik er opdelt i 2 hovedafsnit. Den første omhandler privatlivets fred i forbindelse med besøgende på deres websted. Det er vigtigt ikke at forveksle sporingsteknologierne på cyberghost.com (som næsten enhver seriøs VPN-udbyder bruger) med noget, der vedrører sporing af din VPN-aktivitet. Cyberghost er en VPN-service, der ikke logger på og de sporer ikke nogen oplysninger om din VPN-aktivitet, brug eller forbindelseshistorik.
Gennem vores strenge no-logs-politik sikrer vi, at vi IKKE sporer brugertrafik, der udføres inden for CyberGhost VPN-tunnelen, såsom: browsinghistorik, trafikdestination, søgeindstillinger, dataindhold, IP-adresser eller DNS-forespørgsler.
– Privacy Policy for Cyberghost
Cyberghost fortsætter med at specificere, hvad denne politik betyder i praksis:

Billede

 • De ved ikke, hvilke brugere der har besøgt et specifikt websted eller en tjeneste
 • De har ikke logfiler om, hvilken bruger der er tilsluttet / afbrudt på et bestemt tidspunkt
 • De ved ikke, hvilken IP-adresse du blev tildelt (eller tilsluttet fra)
 • De kender ikke din ‘rigtige’ IP-adresse

Et afklaring: Dette betyder, at de ikke kan rekonstruere disse oplysninger fra logfiler (da de ikke findes). Det betyder ikke, at Cyberghost (eller nogen anden VPN) ikke kunne få adgang til disse oplysninger i realtid. Enhver VPN-udbyder vil være i stand til at vide, hvilke konti der i øjeblikket er tilsluttet, og hvilke IP’er der er i brug (hvis de vælger det). Cyberghost lover ikke at gemme eller logge disse oplysninger, når du har koblet fra.

Er der nogle røde flag / grunde til tvivl?
Der er ingen større huller i fortrolighedspolitikken, og garantien dækker alle de vigtigste funktioner, som vi ikke kan se i en “ikke-logger” udbyderes privatlivspolitik. De logger ikke nogen online aktivitet, søgehistorik eller VPN-brug. De registrerer ikke din indgående / udgående IP-adresse.

Med andre ord skal torrentaktivitet (i praksis) være umulig for en tredjepart at spore baseret på din IP-adresse, når den er tilsluttet Cyberghost.

Derudover har vi ikke set eller læst nogen rapporter, der antyder, at Cyberghost deler eller logger brugerdata. Mens der har været adskillige (1) forskellige (2) VPN-loggingsskandaler for nylig, er Cyberghosts omdømme rent.

Analyse af Cyberghosts OLD-privatlivspolitik (for gennemsigtighed)

Vigtig note: Analysen vist nedenfor er OLD og er baseret på en tidligere version af Cyberghosts privatlivspolitik. Deres nye privatlivspolitik er meget forbedret med hensyn til klarhed, organisering og gennemsigtighed. Vores analyse af den aktuelle privatlivspolitik findes i afsnittet ovenfor. Vi har bevaret vores gamle kommentar med henblik på gennemsigtighed samt for at vise dig, hvordan Cyberghost er vokset som et firma.
Her begynder fordelene ved Cyberghost at blive lidt grumset. Mens Cyberghost bruger delte ip-adresser (så 1 IP svarer ikke til 1 person), lader deres privatlivspolitik meget tilbage at ønske.

Delte IP-adresser:
Cyberghost bruger delte IP-adresser, så flere (muligvis endda hundreder) brugere vil alle dele den samme IP-adresse samtidig. Fordelen ved denne strategi er, at ingen brugere let kan identificeres udelukkende baseret på deres VPN-tildelte IP-adresse.

Cyberghost-logfiler og logningspolitik:
Cyberghost bruges til fremtrædende visning af en ‘No Logs’ påstand på deres startside. Denne påstand er ikke længere der, erstattet af et løfte om ‘Anti-Fingerprinting’ teknologi. Usikker på, hvad dette betyder, gik vi til deres privatlivspolitik for at undersøge:

Fra cyberghost-politik til beskyttelse af personlige oplysninger…

Cyberghost privatlivspolitik del 1

Uddannelsen ovenfor synes at indikere, at Cyberghost analyserer serverudnyttelse, men ikke gemmer nogen statistiske data om, hvem der brugte hvilken server. Udtrykket “kan knyttes til en brugerkonto” er imidlertid noget vagt.

De diskuterer også VPN-logfiler lidt senere med angivelse…

Cyberghost-logningspolitik

Dette afsnit er også lidt forvirrende. Udtrykket "…ingen logfiler, der muliggør interferens med din IP-adresse…" er ekstremt vag og angiver ikke, om de faktisk logger din IP-adresse eller ej.

Det ser dog ud til, at Cyberghost direkte angiver det de fører ikke nogen aktivitetslogfiler når de angiver ‘… registrerer vi ikke i logfiler kommunikationsindhold eller data vedrørende de tilgængelige websteder eller IP-adresser …’. Formodentlig i dette tilfælde henviser brugen af ​​’IP-adresser’ til IP’et på webstedet eller serveren og ikke til din egen IP.

De følger op med et andet vagt løfte:
Vi repræsenterer ikke på noget tidspunkt en fare for din anonymitet…
Hvilket mens en dejlig tanke er ganske vag og fremhæver stadig ikke nøjagtigt hvilken metadata cyberghost gør og ikke logger.

ER Cyberghost et GOOD-valg til turrenter?

Baseret på vores analyse er Cyberghost en VPN-udbyder over gennemsnittet til download af torrenter. De er en nul-log udbyder og tillader bittorrent (og anden p2p) netværkstrafik. Vi ønsker dog, at de inkluderede en SOCKS5-proxy til dit abonnement. Det er et nyttigt værktøj til at tilføje en 2. IP-hop til din torrent-trafik og kan let konfigureres i uTorrent, Vuze eller QBittorrent.

Her er vores fulde analyse:

Cyberghost-fordele

Cyberghost har fremragende IP-lækage-beskyttelse gennem indbyggede funktioner som IPv6 lækagebeskyttelse og deres kill-switch-teknologi.

Cyberghost’s desktopklient har en indbygget ‘Anonym Torrentindstilling’, som automatisk forbinder dig til en p2p-optimeret serverplacering. Jeg vil eventuelt også starte din favorit torrentklient (eller anden app) automatisk.

De tillader også fuldstændigt torrenting på alle premium-planer (men ikke gratis planer). Par dette med deres 256-bit-kryptering og en bred vifte af serverplaceringer (inklusive torrentvenlige lande) og Cyberghost er et solidt valg.

Deres skovhugstpolitik og gennemsigtighed er meget forbedret i 2018, og den har alle de ingredienser, du ønsker til virkelig private torrents.

Cyberghost Cons (Ingen proxy inkluderet)

Den vigtigste ulempe, vi kan finde, er en mindre. Cyberghost VPN leveres ikke med en inkluderet SOCKS5-proxy-service. Dette er et værktøj, der kun bruges af en lille procentdel af p2p-samfundet (de fleste skal bare bruge en VPN). Ikke desto mindre er det en dejlig funktion at have, og flere af Cyberghosts største konkurrenter inkluderer Socks proxy-service uden beregning.

Andre overvejelser

De bedste Cyberghost-alternativer

Hvis din primære årsag til at bruge en VPN er at downloade torrenter anonymt, er hver af de VPN-udbydere, der anbefales nedenfor, fremragende valg. Hver af dem har en ‘No-Logs’ -politik og rangeres højt på vores scorekort med Torrent-venlighed.

Bedst af alt, de fleste af disse indstillinger koster mindre end Cyberghosts premiumplan.

Privat internetadgang

Privat internetadgang vs. Cyberghost

Prisfastsættelse

 • 1 måned – $ 6,95
 • Bedste tilbud – $ 3,33

besøg hjemmeside

Privat internetadgang har været vores # 1 anbefalede torrent VPN 3 år i træk! Efter vores mening tilbyder de en uovertruffen kombination af privatlivets fred, sikkerhed og pris.

Vores foretrukne funktion (udover deres ‘Zero Logs’ -politik) er, at hver VPN-pakke inkluderer ubegrænset adgang til en hollandsk SOCKS5 Proxy-server (som kan bruges til yderligere at anonymisere dine torrents).

Vi har SOCKS5 proxyopsætningsguider til uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent og Flud.

Vi har også en dedikeret guide, der viser dig trin for trin, hvordan du opretter PIA til maksimal torrent-privatliv.

Læs vores gennemgang af privat internetadgang for fulde hastighedstests, sikkerhedsoplysninger og deres logningspolitik.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

Priser:
1 måned – $ 10 / m
1 år – $ 6,99 / m

besøg hjemmeside

NordVPN er den hurtigst voksende VPN blandt disse besøgende, og vi har set en stigning i renteniveauet er 2018. Dette skyldes, at de tilbyder en vanvittig mængde funktioner (inklusive Netflix-kompatibilitet) til en meget konkurrencedygtig pris.

Vores yndlingsfunktioner er:

 • p2p-optimerede servere (for hastighed og sikkerhed)
 • SOCKS5 proxy-servere inkluderet i 10 torrentvenlige placeringer.
 • VPN-apps til Windows, Mac, iOS, Android
 • Kan installeres på VPN-kompatible routere (beskyt hele dit netværk)
 • Fjernelse af blokering af US-Netflix og 50+ andre streamingtjenester (som HBO GO)

Læs: Vores NordVPN-gennemgang (og torrent-opsætningsvejledning)

Sørg også for at tjekke vores dybdegående sammenligninger, herunder: NordVPN vs. PIA og NordVPN vs. IPVanish

Yderligere ressourcer

Vi har mange guider, anmeldelser og ressourcer på dette websted for at hjælpe dig med at finde den perfekte VPN. Vi har også tutorials med trin-for-trin-instruktioner til at bruge alle dine foretrukne torrent-klienter så anonymt som muligt. Tak for læsning og sikker torrenting!

Guides

 • Sådan bruges uTorrent med en VPN eller Proxy
 • QBittorrent VPN + Proxy-opsætning
 • Vuze VPN + Proxy-opsætning
 • Deluge VPN + Proxy-opsætning
 • Sådan downloades torrenter anonymt med Android
 • Sådan betaler du for din VPN-service med Bitcoin

VPN-sammenligninger og anmeldelser

 • VPN vs. Proxy: Hvilket er bedre (og hvordan man bruger begge)
 • Privat internetadgang vs. Torguard
 • Privat internetadgang vs. IPVanish
 • Privat internetadgang vs. ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (SOCKS5 proxy-sammenligning)
 • Anmeldelse af privat internetadgang

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Gusto-gennemgang - 11 fordele og 3 ulemper ved Gusto-lønningsliste