Er ExpressVPN godt til Torrents & p2p? (Fordele / ulemper & alternativer)

ExpressVPN Torrent Guide

ExpressVPN er en populær (men dyr) premium VPN-udbyder. De tillader torrents / p2p, men er ExpressVPN godt til torrents og torrent-download? Det er hvad vi vil dække i denne artikel.

Vi diskuterer:

 • ExpressVPNs topfunktioner
 • Deres logpolitik (privatlivspolitik)
 • Tillader ExpressVPN torrents?
 • Hvordan kan du bruge ExpressVPN med uTorrent, Vuze eller Deluge
 • Er der nogen bedre (eller billigere) ExpressVPN-alternativer?

Lad os komme igang.

Billede

ExpressVPN tillader torrents / p2p, men er de dit bedste valg?

Introduktion til ExpressVPN

ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste baseret på De Britiske Jomfruøer (BVI). De er kendt for deres hurtige hastigheder, fremragende software, solid teknisk support. Naturligvis kommer dette også til en pris, og endda deres billigste plan er over $ 8 / måned.

Her er grundene til, at folk vælger at abonnere på ExpressVPN…

Hurtig: ExpressVPN hævder at være den hurtigste VPN i verden. Jeg er ikke sikker på, om det er sandt, men de er bestemt over gennemsnittet på hastigheder. Serverne er relativt ikke-skruet.

Fremragende software: ExpressVPNs tilpassede VPN-software (Mac, Windows, iOS, Android) er i top kvalitet. Det er bestemt blandt de 4 eller 5 bedste overalt, og deres mobilklient skiller sig virkelig ud sammenlignet med konkurrenterne.

Top ExpressVPN-funktioner

 • 256-bit kryptering: (højeste styrke)
 • 4 VPN-protokoller: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Kill-Switch: (en kill-switch-sikkerhedsfunktion, der er nyttig til torrenter. Den forhindrer ip-lækager, hvis vpn mislykkes)
 • Ingen IP-adresselogger: (Dette er godt til privatlivets torrent, men de er stadig ikke en ægte ‘Nul-log’ VPN.
 • Tilpasset VPN-software: Fremragende VPN-klient tilgængelig til alle større platforme

Tillader ExpressVPN Torrenter?

Dette er det vigtigste spørgsmål, der skal besvares, når man overvejer at købe en VPN til torrents. Vi spurgte deres tech support direkte, om ExpressVPN tillader p2p / torrents.

Svaret?
Ja. ExpressVPN tillader torreting og p2p-fildeling

Begrænsninger:
ExpressVPN begrænser ikke p2p / torrent-downloads til nogen specifik serverplacering. Du kan bruge en hvilken som helst server eller land, du ønsker.

ExpressVPN-logpolitik / privatlivspolitik

Hvis du har læst nogen af ​​de andre guider i Torrent VPN-guiden, ved du, at vores # 1-screeningskriterier, når du vælger en torrent-venlig VPN, er:

"Opbevarer VPN logfiler?"

Generelt vil vi kun anbefale ægte ‘Zero-Log’ VPN-udbydere til at downloade torrenter, fordi tilbudet har det højeste grad af privatliv (uden ekstra omkostninger).

Imidlertid er de logs, vi er mest interesserede i, IP-adresselogger (registrerer VPN, hvilken IP-adresse du får adgang til deres servere fra, og hvilken IP du er tildelt).

Det viser sig, at ExpressVPN opretholder nogle minimale forbindelseslogfiler, men de kan muligvis kun indeholde oplysninger som:

 • Forbindelsens varighed
 • Mængden af ​​overførte data (i KB)
 • Den anvendte protokol osv…

Så hvad med IP-adresser?

Desværre er svaret ikke helt klart. Tidligere har ExpressVPN oplyst, at de ikke logger IP-adresser, dog deres Servicevilkår i øjeblikket nævner ikke IP-adresser overhovedet. Den eneste omtale af deres logningspolitik er på en af ​​deres destinationssider:

Billede

Som du kan se, er listen over ting de ikke logger tydeligt angiver ikke IP-adresser. Vi kan kun antage, at dette betyder, at ExpressVPN ikke virkelig er en ‘Logless’ VPN, medmindre de forpligter sig til en sådan politik i deres privatlivspolitik..

ExpressVPN ALternativer

ExpressVPN tillader torrents, men der er nogle grunde til, at du måske vil overveje alternativer:

 1. ExpressVPN opbevarer metadata-logfiler, så de ikke er en virkelig log-fri VPN
 2. ExpressVPN er dyrt. 1 års abonnement koster næsten 3 gange så meget som PIA (hvilket kun koster $ 3,33 / måned)

Her er nogle fremragende alternativer til ExpressVPN, som vi virkelig kan lide…

NordVPN (spar 75%)

Billede

Nul logfiler
256-bit kryptering
Socks5 proxy inkluderet
SmartDNS indbygget
Fungerer med Netflix

Hent NordVPN »

NordVPN er hurtigt blevet vores foretrukne allround VPN. Det gør alt og til en billigere pris end endda rabat VPN’er som Privat internetadgang.

NordVPN er fuldt kompatibel med Netflix (og over 50 andre streamingtjenester). De er en af ​​de få resterende VPN’er, der ikke er blokeret af populære streamingtjenester. NordVPN inkluderer også Socks5-proxy-service (perfekt til torrenter) på mere end 10 steder. Se vores installationsguider for en komplet tutorial om, hvordan du indstiller alt.

Åh, og nævnte jeg 30-dages 100% refusion garanti der giver dig dybest set risikofri?

Her er, hvordan NordVPN sammenlignes med expressVPN

 • Over 70% billigere (sammenligning af den bedste annoncerede aftale for hver)
 • Begge arbejder med Netflix og andre streamingtjenester (Express kræver ekstra opsætning)
 • NordVPN er nul-log (Express er ikke), men ExpressVPNs servere er hurtigere
 • Læs vores NordVPN-gennemgang for at få et komplet kig på software, hastighed og opsætning

IPVanish

Billede

Nul logfiler
256-bit kryptering
Socks5 proxy inkluderet

IPVanish er det mest logiske alternativ til ExpressVPN, for når det kommer til funktioner, er de meget ens.

IPVanish har servere i over 70 lande, fremragende software og god teknologisk support. IPVanish er også ekstremt hurtig (sandsynligvis endnu hurtigere) –> Læs vores IPVanish-anmeldelse

Men her er de forskellige:

 • IPVanish inkluderer en SOCKS5 torrent-proxyservice (ExpressVPN gør ikke det)
 • IPVanish har en ægte ‘Zero-Log’-politik (ExpressVPN gør ikke det)
 • IPVanish starter ved $ 6,49 / måned (ExpressVPNs bedste tilbud er $ 8,32 / måned)

Privat internetadgang

Billede

Nul logfiler
256-bit kryptering
Socks5 proxy inkluderet
$ 3.33 / måned (1 år)

Få PIA for $ 3,33 / m

Privat internetadgang tilbyder næsten alle de samme fordele ved IPVanish. Sikker på, de er ikke lige så hurtige, og deres software er ikke så poleret, men PIA har stadig over 1 million abonnenter.

Hvorfor? jegDet er en fantastisk aftale!

Med ubegrænsede båndbreddeplaner, der starter på $ 3,33 / måned, er det svært at finde en bedre pris på en VPN med disse mange funktioner.

Vi har også dedikerede torrentopsætningsguider til privat internetadgang (på grund af deres enorme popularitet). Tjek dem ud for: uTorrent, Vuze, Deluge, PIA torrent guide

Sådan downloades Torrenter sikkert med ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder kun VPN-service (de har ikke en Socks5-torrent-proxy som IPVanish og PIA). Du kan være interesseret i at lære at bruge en proxy til torrents eller fordelene ved en VPN vs. Proxy.

Det er meget enkelt at bruge en VPN til at anonymisere dine torrenter, men her er nogle tip til at maksimere dit privatliv med ExpressVPN.

Tip nr. 1 – Brug en torrentvenlig serverplacering

ExpressVPN begrænser ikke p2p-aktivitet til specifikke servere, men de foretrækker sandsynligvis, at du ikke torrent fra bestemte serverplaceringer (f.eks. USA eller UK).

Gode ​​serverplaceringer til torrenting inkluderer: Canada, Holland, Luxembourg og Schweiz.

Tip nr. 2 – Aktiv Kill-switch

Hvis du bruger en VPN som din primære metode til anonym torrenting, skal du altid aktivere VPN kill-switch.

En Kill-switch er en softwareindstilling, der dræber al internetaktivitet på din enhed i det usandsynlige tilfælde af en faldet VPN-forbindelse (afbryd). Den eneste måde at gendanne internetadgang på er at enten 1 – oprette forbindelse igen til VPN eller 2- nulstille din netværkskort.

ExpressVPN’s kill-switch er placeret i softwareindstillingerne under fanen ‘Generelt’. Marker blot afkrydsningsfeltet mærket:

Aktivér netværkslås (Internet Kill switch)

Og du skal være god til at gå. Du kan også valgfrit beslutte, om du vil gøre din computer tilgængelig for andre enheder på dit netværk, mens du er tilsluttet expressVPN. Uanset hvad påvirker det ikke din sikkerhed, mens du torrenser.

ExpressVPN kill-switch

Aktivér ExpressVPNs ‘kill-switch’ for at forhindre utilsigtet IP-lækage, mens du torrenser.

Tip nr. 3 – Tilslut altid forbindelse til ExpressVPN, før du åbner din torrent-klient

Dette lyder muligvis indlysende, men det er utroligt, hvor mange mennesker der begår denne enkle fejl. Du skal altid oprette forbindelse til din VPN, før du åbner din klient, og ikke afbryde forbindelsen, før du forlader torrentsoftwaren. Dette er stadig sandt, selvom du ikke har nogen aktive downloads.

Hvis du ønsker et ekstra lag af sikkerhed, kan du bruge Vuze som din torrent-klient. Vuze har en cool ‘Interface Bind’ -funktion, som ikke engang lader dig downloade torrenter, medmindre VPN-tunnelen er aktiv. Læs vores Vuze installationsvejledning.

Torrent-klientguider til ExpressVPN

ExpressVPN fungerer sammen med enhver større torrentklient, og der kræves ingen særlig konfiguration i din torrentsoftware. Du skal blot oprette forbindelse til den VPN-server, du vælger, tænde Kill-Switch og begynde at downloade torrents.

Men hver torrentklient har sine egne specifikke funktioner og funktionalitet, så vi byggede en installationsguide til alle de mest populære. Dette vil hjælpe dig med at sikre maksimal beskyttelse af personlige oplysninger, de hurtigste mulige hastigheder og teste din torrentopsætning for lækage.

Guider til opsætning af Torrent:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • Syndfloden
 • QBittorrent
 • Tixati
 • uTorrent
 • Vuze

Opdateret 14. marts 2018 af BBVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map